Dog care 101: cum să vă îngrijim câinele acasă

Câinii sunt animale și este complet normal ca ei să se comporte ca animalele. Nu este neobișnuit ca animalele noastre să iasă și să se trezească în murdărie în primele 5 minute de mers pe jos, sau să-i ignore pe igiena personală timp de câteva săptămâni. Chiar dacă canini îi dau ocazional o șansă pentru a ține pasul cu programul lor de igienă prin mestecarea și linsând hainele lor, ca proprietar de câine, Trebuie să știți cum să vă îngrijim câinele acasă pentru a le ajuta.

În funcție de Alegerea dvs. de o rasă de câini, Unii canini vor necesita mult mai multă îngrijire decât altele. Fiți pregătiți să cheltuiți ceva de la o oră pe săptămână, până la 45 de minute pe zi pe nevoile de îngrijire a animalelor de companie, în funcție de rasă și de tipul de mediu în care locuiți. Și nu fi păcălit de cuvânt și # 8220; # 8221; - Nu este vorba de a căuta bine. Îngrijirea câinilor este importantă pentru sănătatea caninului și bunăstarea generală, astfel încât fiecare proprietar de animale de companie trebuie să se asigure că câinii sunt la curent cu nevoile lor de îngrijire.

Învățând cum să vă îngrijim câinele acasă și apoi dedicarea câtorva minute pentru a avea grijă de blana Pooch, urechile, unghiile, alte nevoi speciale pe o bază (aproape) zilnică, de asemenea, revine la discuția noastră reducerea costurilor de deținere a unui animal de companie. Chiar dacă în acest moment veți plăti în plus pentru nevoile de îngrijire a animalelor de companie, acest lucru va plăti de mai multe ori pe termen lung. Iată câteva sfaturi de bază despre cum să vă îngrijim câinele acasă.

RIDICA: Top 10 instrumente cele mai bune pentru câini

Instrumente de care aveți nevoie când vă îngrijiți câinele acasă

Dog Care 101: Cum să vă îngrijim câinele acasăExistă diferite nivele ale numărului de consumabile de îngrijire a câinelui pe care le veți dori, dintre care, din nou, reveniți la alegerea de câini și ce tip de loc, mediul în care locuiți. Iată câteva produse de bază pentru animale de companie pentru nevoile dvs. zilnice de îngrijire a câinelui:

  • Câine Clippers sau foarfece
  • Perie de animale de înaltă calitate
  • Șampon pentru câini sănătoși
  • Clippers de unghii pentru câini
  • Prosop de companie pentru uscare rapidă
  • Câine tratează

Acestea sunt unele dintre cele mai necesare elemente care aproape fiecare proprietar de câine trebuie să aibă la îndemână. Unii pot fi înlocuiți cu echipamente de grad de om dacă o dețineți deja și doriți să salvați un dolar suplimentar, iar alți obiecte de aprovizionare cu câini sunt pur și simplu opționale. De exemplu, prosoapele de companie sunt un element opțional deoarece puteți utiliza cu ușurință un prosop obișnuit pentru câine; Cu toate acestea, prosoapele speciale de animale de companie sunt proiectate pentru haina lungă, groasă de câine și le vor usca de mai multe ori mai repede decât prosopul dvs. obișnuit conceput pentru pielea umană.

LEGATE DE: Cel mai bun Clippers pentru câini pentru îngrijirea la domiciliu

Asigurați-vă întotdeauna că știți cum să utilizați oricare dintre aceste consumabile de îngrijire a câinelui atunci când pregătiți și învățați cum să vă îngrijim câinele acasă. Nu doriți să luați un cuișoare de unghii de câine electric și să tăiați accidental mai multe dintre unghiile lui Pooch pe care ar trebui să le aveți. Același lucru este valabil și pentru orice alt echipament de îngrijire a câinelui electric care vă poate răni cu ușurință animalul de companie, cum ar fi Clippers de câine. Luați o secundă pentru a afla cum să utilizați totul eficient și în siguranță.

Dog Care 101: Cum să-ți îngrijească câinele acasă

Există mai multe componente ale unei proceduri complete de îngrijire a câinelui, indiferent de rasa dvs. Groomorii profesioniști pentru câini recomandă să aibă grijă de anumite nevoi de îngrijire în fiecare zi, în timp ce altele ar trebui să fie luate doar o dată pe săptămână sau chiar o dată pe lună. Nu este niciodată o idee proastă de a vizita un groomer profesionist de câine cel puțin o dată pentru mai multe sfaturi atunci când învățați cum să vă îngrijim câinele acasă.

Periajul câinelui

Dog Care 101: Cum să vă îngrijim câinele acasăCâinii pot avea piele sensibilă, așa că asigurați-vă că alegeți o perie de îngrijire a animalelor de companie care funcționează cu tipul de haină al câinelui. Nu folosiți ceva care este prea spiky sau greu pe pielea lui Fido. Vrei ca experiența câinelui tău să fie plăcută și să nu-l fugi de fiecare dată când ridici o pensulă.

O mănușă de câine de companie care are mici nuburi care maschează pielea și slăbiciunea blană moartă este o idee grozavă pentru un câine cu părul scurt, Și așa sunt toate periile de îngrijire a câinelui de tip moale.

LEGATE DE: Cele mai bune pensule de câine pentru câini care au vărsat foarte mult

Acele peri perii PET Slyer sunt cele mai bune pentru câinii cu acoperire cu mult. Acest tip de perie funcționează cel mai bine pentru a ajuta la slăbirea și separarea blănurilor lungi. Perii de tip rake combinate cu o perie de păr sunt cele mai bune pentru câinii cu haine duble. De asemenea, nu este niciodată o idee rea să includeți a Placa de purici de asemenea.

Când vă spălați câinele, asigurați-vă că acordați atenție blanului de animale de companie: Observați și simțiți haina și pielea câinelui dvs. pentru orice nereguli, infecții, bulgări sau inflamații. Periajul ajută la haina câinelui dvs. să rămână într-o formă sănătoasă prin eliminarea părului mort. Periajul regulat, de asemenea, ajută la eliberarea uleiurilor, care încurajează o piele mai sănătoasă pentru FIDO.

Este, de asemenea, o idee bună de a investi în a Mâna de îngrijire decentă. Tabelele de îngrijire la domiciliu oferă o suprafață sigură și confortabilă pentru câinele dvs. și face întregul proces de îngrijire, mai ales atunci când învățați cum să vă îngrijim câinele la domiciliu, precum și cu ani după aceea, mult mai ușor pentru dvs. și pentru animalul dvs. de companie.

Să vă îmbogățiți câinele

Dog Care 101: Cum să vă îngrijim câinele acasăO mare parte din îngrijirea animalului de companie la domiciliu este scăldatul. Dogul de baie poate fi o experiență foarte diferită pentru diferite tipuri de câini pe baza personalităților, raselor, fobiilor, formării etc.

Experiența va diferi și pentru proprietar. Unii câini iubesc băile, dar alții pot găsi această procedură o întâlnire neplăcută încât întotdeauna încearcă să evite.

LEGATE DE: Sfaturi de baie pentru câine pentru eficiența îngrijirii

Principalul lucru de a vă aminti despre scăldat câinele dvs. este acela Este important să fii răbdător, consistent, ferm, dar blând cu câinele tău. Acest lucru se întoarce la Te antrenezi câinele și știind ce este cea mai bună abordare de a lua cu acea canină specifică. Câinii sunt creaturi de obicei, așa cum probabil știți deja, așa că încercați să rămâneți la aceeași rutină și locație, astfel încât câinele dvs. se obișnuiește cu întregul proces mai repede.

Înainte de a da câinelui dvs. o baie, aveți grijă de partea de periere: o perie bună și amănunțită a stratului de companie pentru a ieși orice covoraș de la blana lui va ușura procesul de scăldat printr-o marjă mare. Asigurați-vă că sunteți bine pregătiți și organizat înainte de a-i oferi o baie, deoarece în funcție de dimensiunea câinelui dvs., acest lucru se poate dovedi a fi o provocare. Au destule prosoape, șampon, săpun și așa mai departe. Uită-te la lista consumabilelor de scăldat pentru câini pe care le-am furnizat în articolul conex.

Pentru a face procesul mai puțin stresant pentru caninul dvs. și asigurați-vă că animalul dvs. de companie nu va fi atât de speriat să reveniți pentru o sesiune de urmărire săptămâna viitoare, nu vă respingeți și nevoile Pooch. Să lucreze pentru a face această experiență plăcută, astfel încât atât să vă bucurați de el.

Dog Care 101: Cum să vă îngrijim câinele la domiciliu 11Există multe lucruri pe care un proprietar al câinelui atent ar trebui să aibă grijă, dintre care unele includ:

  1. Verificați temperatura apei este perfectă
  2. Discutați cu câinele dvs. în timp ce faceți baie
  3. Fii blând și relaxat cu câinele
  4. Furnizați tratamente de câine și alte mijloace de armare pozitivă.

Ceea ce încercăm să realizăm aici deoparte de la pur și simplu proprietarii de câini empatici este de a asigura un proces fără stres pentru câine, astfel încât să existe mai puține probleme cu darea câinelui dvs. o baie în viitor. În esență, ar trebui să vă uitați în acest fel: fiecare sesiune de baie de câine este o configurație pentru a face următoarea mai ușoară.

LEGATE DE: Cea mai bună cadă de spălat câini

Pe scurt, când vă îmbăiați animalul de companie, începeți de la gât și mergeți în jos. Clătiți și repetați de câteva ori și evitați întotdeauna fața câinelui. Utilizați un prosop pentru a freca fața curată, dar fiți în siguranță pentru a obține nici un săpun sau șampon în ochii lui Pooch. Cu clătirea finală, asigurați-vă că clătiți bine corpul lui Fido. Uscați-l complet, dar, de asemenea, lăsați-l să se scuture, de asemenea, și apoi să fie pregătit pentru "Crazy după fugă de baie.& # 8221;

Îngrijirea urechilor câinelui tău

Dog Care 101: Cum să vă îngrijim câinele acasăNu este surprinzător faptul că mulți proprietari de câini uită că au grijă de urechile câinilor lor. Chiar și cei care învățau cum să-și mireze câinele la domiciliu va dori întotdeauna să se concentreze pe "# 8220; cel mai important & # 8221; părți, care de obicei se îmbăiesc și periaj. Cu toate acestea, urechile câinelui nu este nici o parte mai puțin importantă a corpului Pooch și există câteva lucruri pe care trebuie să le examinați în mod regulat.

Vestea bună este că, dacă câinele dvs. are urechi floppy, ea va avea nevoie de o atenție mai mare decât câinii cu urechi mai scurte. Există mai multe șanse pentru acarienii și bacteriile de urechi să trăiască în tipul de urechi care oferă un mediu mai închis acolo, cum ar fi urechile Beagles ".

LEGATE DE: Ești groomers de câine?

Cel mai perfect moment pentru a curăța urechile câinelui este imediat după periaj și știți asta O rutină bună de curățare a urechii va împiedica o multitudine de potențiale probleme viitoare. Dacă observați că câinele se agită foarte mult, încercând să ajungă la urechi cu labele ei sau să zgârie prea mult în zona urechii sau dacă observați un miros greșit venind din urechi, atunci este cu siguranță timpul să se uite în asta: curățați-i urechile cu atenție și chiar programați o întâlnire VET.

Când curățați urechea câinelui, fiți blând și exacți. Poochul tău va ura cel mai probabil și va urca cât de mult poate, așa că fii ferm și rapid. Utilizați o soluție bună de curățare a urechii câinelui și puteți obține cel mai bun pe Amazon pentru un preț ieftin. Apoi, cumpărați o pungă de bile de bumbac. Când este timpul să curățați urechile câinelui, să înmuiați o minge de bumbac în soluție și să începeți prin curățarea zonei exterioare a urechilor. Asigurați-vă că nu mergeți prea adânc în canalul urechii. Faceți acest lucru de câteva ori până când urechile câinelui dvs. sunt curate.

Îngrijirea ochilor câinelui tău

Dog Care 101: Cum să vă îngrijim câinele acasă

Cei dintre voi învățați cum să vă îngrijim câinele la domiciliu va dori, de asemenea, să știți despre îngrijirea ochilor de câine. De ce ar trebui să ai grijă de ochii câinelui tău? Deoarece examenele obișnuite ale ochilor poooch în timp ce vă vor păstra conștienți de orice potențial de rupere, nor sau inflamație în ochii câinelui dvs., deoarece acestea pot fi indicatori la o problemă gravă de sănătate.

Înainte de a lua orice acțiune asupra ochilor câinelui, faceți următoarele:

  1. Uitați-vă rapid la ochii câinelui dvs. și vedeți dacă există ceva neobișnuit
  2. Investigați ochii câinelui: Rolați pleoapele inferioare și verificați căptușeala
  3. Comparați starea ochilor câinelui cu orice simptome potențiale ale unei probleme

Experții câinilor spun că lipsește să nu investigheze mai des ochii câinilor noștri. Privind la ochii lui Fido, pot spune multe despre starea lor actuală de sănătate. În esență, aproape cu toate rasele, ochii ar trebui să arate clar și, să-l pună în mod blunt, sănătos.

LEGATE DE: Sfaturi pentru îngrijirea câinilor pentru o canină fericită

Profesioniști câini și în special veterinari vă vor putea să vă spună mai multe despre complicațiile care nu au grijă de ochii câinelui dvs. și există destul de puține probleme pentru surprinderea tuturor. Iată câteva simptome pe care ar trebui să le căutați atunci când verificați ochii câinelui:

Dog Care 101: Cum să vă îngrijim câinele acasă
  • Schimbați culoarea ochilor
  • Descărcarea ciudată
  • Dimensiuni elevului inegal
  • Ochii nu se deschid complet
  • Ruperea în ochii înșiși
  • Lăgături roșii sau albe ale pleoapelor
  • Ochii norosi
  • Vizibilă a treia pleoapă

Începeți prin curățarea ochilor câinelui. Ștergeți cu grijă orice muck care se bazează în jurul ochilor, în special colțurile. Puteți utiliza o cârpă caldă umedă sau puteți cumpăra o soluție de curățare a ochilor din magazinul dvs. de companie.

Există într-adevăr timp perfect pentru a face acest lucru, așa că încercați să curățați ochii câinelui când este necesar sau când faceți îngrijirea animalului dvs. de companie acasă: după periaj, curățarea urechii, scăldatul și așa mai departe. Va dura doar câteva secunde pentru a investiga ochii animalelor de companie, dar dacă prindeți ceva neobișnuit, acest lucru poate fi în siguranță câinele dvs. o mulțime de sănătate și niște bani pe facturile VET.

Dog Dental Care este foarte important

Nu mai puțin important este îngrijirea dentară a animalelor de companie și periajul dinților câinelui dvs. ar trebui să fie un obicei obișnuit pentru amândoi. La fel ca și cu oamenii, Câinele dvs. trebuie să aibă dinții și gingiile curățate zilnic pentru a le menține sănătoși.

Dog Care 101: Cum să vă îngrijim câinele acasăEste adevărat - periajul dinților câinelui poate deveni o neplăcere, chiar dacă durează câteva minute, dar nu există nici o cale în jurul ei. Pentru o bună sănătate generală a FIDO, periajul dinților lor face parte din afacere dacă doriți să le păstrați în formă bună și doriți cu adevărat să învățați cum să vă îngrijim câinele acasă și să faceți acest lucru corect.

Pentru informații suplimentare, inspectați ocazional dinții și gingiile câinelui dvs. prin deschiderea ușoară a gurii pentru a vă uita mai atent. Gingiile trebuie să pară întotdeauna roz dacă sunt sănătoși, iar dinții trebuie să fie curați și mai puțin tăi. Mirosi suflarea și observați dacă respirația nu este respirația obișnuită a câinelui urât, dar de fapt un cap-turner. Examinați-vă și buzele câinelui, pentru ceva neobișnuit.

În mod ideal, dinții câinelui dvs. trebuie să fie întotdeauna periat în fiecare seară (nu este nevoie de o perie de dimineață) zilnic; Cu toate acestea, dat cum leneş ocupați majoritatea proprietarilor de câini sunt, experții câinilor au fost de acord să sugereze macar Câteva sesiuni de periere pe săptămână, care este foarte minimul de sănătate a câinelui vă poate permite.

Merge fără a spune: Nu folosiți niciodată o pastă de dinți umană pe câinele dvs. Puteți achiziționa periuța de dinți a câinelui dvs., precum și pasta de dinți pe Amazon - există o mare varietate de opțiuni care sunt accesibile, de bună calitate și bine evaluate și revizuite de alți proprietari de câini. Profitați de acest lucru!

Când încercați să învățați cum să vă îngrijim câinele la domiciliu și să faceți periajul dinților pooch, amintiți-vă să obțineți tot drumul spre spatele gurii câinelui pentru a ajunge la molarii ei. De asemenea, obțineți gingiile și linia de gumă și curățați-le cu ușurință, dar bine. În general, încercați să fiți foarte blând cu gura câinelui dvs., dar lucrați cu atenție.

LEGATE DE: 25 cele mai bune jucării câine pentru câini care mestecă foarte mult

Un sfat bun pe care majoritatea proprietarilor de câini știu deja despre păstrarea dinților câinelui dvs. mai sănătoasă este să le oferiți jucării de câine de bună calitate pentru a mesteca. Tipuri speciale de câini tratează, cum ar fi acei mestecați dentari din verde, și, de asemenea, oasele de câine tratează toți ajutorul dvs. câinele dvs. pentru a menține un dinți mai buni și sănătatea gingiilor.

Clădirea câinelui

Dog Care 101: Cum să vă îngrijim câinele acasă

În cele din urmă, una dintre cele mai populare, dar cele mai puțin plăcute proceduri de îngrijire a câinelui este Clipperul de unghii pentru câini. Când căutați să deveniți o îngrijire decentă pe propriul dvs. merit și învățați cum să vă îngrijim câinele acasă, asigurați-vă că sunteți bine pregătiți pentru că aveți grijă de unghiile animalului tău.

Întrebarea imediată a răspuns: Când trebuie să tăiați unghiile câinelui? Regula degetului mare este că le tăiați ori de câte ori ajung la pământ. Acest lucru poate însemna tăierea unghiilor Pooch oricând de la o dată pe săptămână la o dată pe an (dacă câinele dvs. este un Walker obișnuit de oraș pe beton).

Primul și cel mai important sfat Procesul de îngrijire a câinelui: Fii foarte, foarte atent atunci când te ocupi de unghiile animalului tău, pentru a nu tăia prea scurt. Tăierea prea scurtă ar putea să vă rănească câinele și să aibă unghiile să înceapă sângerarea. În cazul în care ați tăiat prea scurt și trebuie să opriți orice sângerare, utilizați o bară de săpun și apăsați unghia împotriva lui timp de câteva minute. Dacă sângerarea nu se va opri, este important să vă aduceți câinele la medicul veterinar imediat.

LEGATE DE: Cel mai bun Clippers de unghii pentru câini

Dog Care 101: Cum să vă îngrijim câinele acasăPăstrarea unghiilor câinelui dvs. scurt și îngrijit este, de asemenea, o parte importantă a asigurării sănătății câinelui dvs. Este nevoie de practică pentru ao face bine și pentru a vă încredința câinele în timpul acestui proces înfricoșător. Cu toate acestea, odată ce obțineți o rutină, va deveni mult mai ușor pentru toată lumea.

Aveți grijă de tăierea accidentală a cuiului. Care este partea roz și carne în interiorul cuiului câinelui tău. ASPCA avertizează Toți avertizează câinele care aspiră la acest aspect al tăierii unghiilor și complicațiile pe care le poate provoca. Este mai greu să vezi pe canini care au unghii mai întunecate. Doar lucrați la tăierea prea mult și ar trebui să fiți în siguranță.

Așadar, ar trebui să învățați cum să vă îngrijim câinele acasă?

Pe scurt, răspunsul este un DA definit. Știind cum să-ți mirei câinele acasă vine cu multe beneficii.

Învățați cum să vă îngrijim câinele la domiciliu este un efort admirabil, util, care vă va oferi o listă de abilități care vor economisi bani, timp și va păstra câinele sănătos în mod regulat. Este absolut merită să învățați cum să faceți și pregătiți-vă bine cu toate echipamentele necesare - mesele de îngrijire, spălarea câinilor, perii, mașini de tăiat etc. - va fi costisitoare, consumatoare de timp și stresante la început, dar asigură o recompensă mult mai mare pe termen lung.

Dog Care 101: Cum să vă îngrijim câinele acasăNu uitați de tine, de asemenea. Ocazional, dă-ți o pauză și tratezi catelul tău la un groomer profesionist. Câinele dvs. poate obține tratamentul regal în timp ce ieșiți să faceți un mic cumpărături. Sau, puteți rămâne cu groomerul câinelui și puteți învăța și mai multe trucuri ale comerțului cu privire la modul de îngrijire a câinelui dvs. acasă de la un profesionist de animale de companie experimentat.

Pentru a vă extinde în continuare abilitățile de îngrijire a câinelui, continuați să fiți curioși: Puneți întrebarea, cercetați subiectul și deveniți un expert în îngrijirea câinilor de origine, care este un efort distractiv în primul rând odată ce obțineți o bună înțelegere a fundamentalelor. Vorbiți cu alți proprietari de câini și aflați de la ele ce tip de echipament pe care l-au folosit și care sunt profesioniștii care recomandă învățarea de la. În cele din urmă, o îngrijire curată, bine îngrijită și îngrijită de câine este un animal de companie sănătos fericit și că întotdeauna face pentru un proprietar fericit!

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Dog care 101: cum să vă îngrijim câinele acasă