Alphapaw pawramp 2

Alphapaw Pawramp 2

Acest Revizuirea Alphapaw Pawramp Este luarea completă a acestuia pe această primă, dar accesibilă, rampă pentru animalele ușoare, variind de la jucărie la dimensiuni medii. Suntem încântați că am primit o rampă de judecată și aici este ceea ce ne gândim la produs.

Există nenumărate rampe de companie de pe piață astăzi și este foarte ușor să fii copleșit, să depășească sau să sublinieze, să nu înțeleagă nevoile unice ale animalelor și, în cele din urmă, să nu cumpăr elementul optim pentru câinii noștri. De aceea am decis să revizuim produsele reale și să le punem la încercare, pentru a vă oferi acea pace a minții atunci când achiziționați o rampă de companie.

Rampa pe care o vom examina astăzi este Pawrampul plin de alphapaw.

De ce aveți nevoie de o rampă de companie

Cu unul din patru dachshunds dezvoltând IVDD, o boală degenerativă genetică, împreună cu nenumărate alte rase, variind de la câini puțin la mari, rampele de câine sunt o necesitate. Rănirea spatelui dvs. poate fi la fel de ușor ca sărituri în sus și în jos mobilierul, fiind ridicat sau pur și simplu căderi dintr-o zonă înalte. Rampoanele de câine pot ajuta la reducerea riscul extraordinar, dar înseamnă, de asemenea, adăugarea unei noi piese de mobilier în casă sau în mașină și atât de multe companii vinde rampe de câine că devine aproape imposibil de știut dacă faceți alegerea potrivită puiul tău!

De aceea am trecut prin nenumărate branduri și produse pentru a vă aduce Cele mai bune alegeri pentru cele mai bune rampe de câine pentru puii tăi, Deci nu trebuie să!

Revizuirea Alphapaw Pawramp
Revizuirea Alphapaw Pawramp

Alegerea unei rampe de companie bune

Rampoanele de câine variază în funcție de dimensiune, înălțime, greutate, înclinație maximă, material, aspect, dar aici sunt câteva lucruri pe care ar trebui să le luați în considerare:

  • Înclinarea: Deși o înclinare foarte mică va fi mai ușoară pentru câinele dvs., înseamnă, de asemenea, că rampa va fi mult mai lungă. În mod ideal, nu ați vrea să treceți peste o înclinație de 35 de grade. Înclinile acceptabile vor începe la 16 grade și în sus.
  • Lungimea: Merge mână în mână cu înclinația. Aveți o mulțime de spațiu în casa dvs? Este pentru camera de zi, sunteți dispus să aveți o rampă care este dimensiunea canapelei dvs? Probabil ca nu. Cele mai bune rampe sunt cele care vă oferă în același timp robustețe și siguranță, se pot plia în jos pentru a se potrivi sub canapea sau sub pat când nu se utilizează.
  • Greutatea rampei: La un moment dat sau altul, va trebui să mutați rampa! Luați în considerare sănătatea și puterea dvs. generală. Rampoanele de câine nu ar trebui să meargă peste 15 kilograme, cu excepția cazului în care se află în fața permanentă. Ar trebui să-l puteți ridica cu ușurință și să o mutați.
  • Greutatea maximă acceptată: Cât de greu este puiul tău? (nu vom spune nimănui!) Rampoanele au o greutate maximă susținută, iar câinele dvs. nu poate trece prin ea fără a risca vătămări grave. Ca regulă de bază, 10% sau mai puțin din greutatea maximă sub limită, ar trebui să o utilizați foarte atent. Majoritatea limitelor de greutate pe rampele de câine au fost testate pe greutate și sărituri sau să alergați pe rampă poate adăuga câteva kilograme la greutatea câinelui.
  • Sănătatea câinelui tău: Dacă câinele dvs. are deja probleme din spate sau sănătatea sa se deteriorează, favorizează rampele care au o bază inferioară și o bază robustă care este scăzută la sol. Nu permiteți câțiva să urce chiar și pași în sus și în jos!

Caracteristici pawramp

Caracteristicile Alphapaw Pawramp 2
Dimensiuni 40x16x3.5
Greutate 11lbs
Greutate susținută 77lbs
Înălţime 12, 16, 20 și 24 de centimetri
Înclinaţie 17 până la 35 de grade
Material Placajul maritim și covorul de poliester trimestru
Freestanding da
Un plus Poate fi ușor stocat plat
Un minus Limitat la câinii ușori
Preț $ 159.99

Cupon pawramp

Am reușit să vă aducem o reducere de 20% folosind acest voucher cu pawramp la Utilizați direct pe magazinul Pawramp În timpul plăcii: Creștere20.

Revizuirea noastră pawramp

Pawramp este Vândut doar online pe site-ul lor și procesul de plată este destul de drept înainte. Ei au întotdeauna coduri de reducere disponibile și am cumpărat-o pe a mea în timpul zilei Saint-Patrick 20% off, ceea ce mi-a făcut cumpărarea de rampă la 127 USD.99 + Taxe.

Se livrează din SUA și a durat 4 zile pentru a ajunge. Am primit un e-mail de confirmare cu informațiile mele de urmărire pe zi după cumpărarea mea, iar FedEx a livrat-o foarte repede. Rampa mea a venit din California, dar știu că au și livrarea de la Pennsylvania și Florida. Cred că depinde doar de cea mai apropiată de adresa dvs. de livrare.

Rampa vine deja asamblată și sosește înfășurată în ambalaj cu bule într-o cutie de carton. Destul de standard. Odată ce a ieșit din învelișul cu bule, pur și simplu puneți-l cu baza de pe podea și alegeți înălțimea dorită. Mai întâi am pus-o până la 16 inci înălțime, care este a doua lor setare și a pus-o prin canapeaua noastră pentru câinii și pisica noastră să-l miște și să se obișnuiască cu această nouă bucată de mobilier în mediul lor.

Rampa este făcută din acest frumos lemn natural și covor gros negru care se potrivește foarte bine în camera noastră de zi. Nu are nici un miros, care este întotdeauna cel mai mare animal de companie peeve la comanda online!! Până acum, 5 din 5!

De când ne-am luat miercuri, nu am început să ne pregătim câinii pe el până sâmbătă; Până atunci, ei erau deja obișnuiți să o aibă în spațiul lor, iar Panda noastră Panda făcuse și-a făcut propriul scriptură! Covorul a susținut extrem de bine chiar și cu panda zgâriat-o de fiecare dată când merge la canapea, ceea ce mă liniștește despre calitatea materialelor.

Câinii noștri au personalități foarte diferite și mă așteptam ca formarea de rampă să fie o provocare de la început. Există Danno, un Beagle de 22 de lire de 2 ani și Steve, o collie de frontieră de 11 ani și 36 de lire sterline.

L-am blocat pe Steve vechi în dormitor în timp ce am lucrat cu Danno, și abia a luat două tratamente pentru a-l scoate în sus și în jos pe rampă! Singurul lucru nu știu ce îl va duce să folosească rampa în loc să sări pe canapea așa cum a făcut-o înainte. Compania sfătuiește să pună perne în cazul în care câinele dvs. ar putea sări, ceea ce este probabil ceea ce vom face până când înțelege că rampa este calea sigură a canapelei.

Steve, fiind a câine senior, a fost foarte ezitant să folosească rampa. Soțul meu l-a mituit cu tratamente, dar Steve continua să meargă până când l-am adus pe Danno înapoi și a demonstrat fericit rampa pentru fratele său. Scăzut și iată, a funcționat! Steve și-a pus labele pe rampă și încet, dar cu siguranță, cu o mulțime de laudă, el a făcut-o în vârf. Știu că va trebui să lucrăm zilnic pentru ao face să înțeleagă că este o zonă sigură de a fi, dar sunt încrezător că va folosi rampa de la sine într-o chestiune de săptămâni. Pentru că el are 11 ani, are probleme cu artrita pe spate și veterinarul nostru a recomandat să nu sară în sus și în jos, ci cum opriți o collie de frontieră încăpățânată de la a fi confortabil pe canapea cu oamenii lui preferați? Aparent, pawrampul a fost soluția! Ele pot folosi chiar și rampa în același timp, iar rampa nu se va bâta. Ambalajul spune că rampa a fost testată pentru a sprijini până la 77 de kilograme și cei doi câini împreună sunt chiar la această limită, dar rampa își are greutățile robimite.

Pot împacheta cu ușurință rampa plat pentru a se potrivi sub canapeaua noastră când avem o companie. Soțul meu vrea să cumpere un altul pentru patul nostru și se gândește la colorarea lemnului pentru a se potrivi cu cadrul nostru de pat mai întunecat. Am ajuns la echipa de servicii pentru clienți a lui Pawramp, care a răspuns foarte repede, spunându-ne că mai mulți dintre clienții lor au pășit pădurea rampelor lor într-adevăr ușor pentru a se potrivi cu mobilierul lor și cred că având lemn natural este o soluție mare pentru cineva care într-adevăr vrea să-și personalizeze rampa la umbra perfectă! Le-am întrebat ce personalizare nebună pe care clienții lor le-au făcut clienții lor că au fost conștienți și mi-au spus despre adăugarea luminilor cu LED-uri la partea rampei pentru câinii cu afectare vizuală sau cu balustrade mici care ar putea fi găsite cu ușurință la Home Depot.

Ce spun veterinarii despre asta

Piața este plină de dispozitive și echipamente diferite pentru a limita riscurile câinelui dvs. având probleme înapoi, dar puțini merită să fie în căutarea. Ce ar trebui să evitați? Scări. Scări ar putea să nu facă saltul de câine, dar va fi înlătorește articulațiile lor suplimentare, precum și necesitând un efort, pe care o rampă nu o face.

Dr. Ross Bernstein, medicul veterinar specializat în medicina animală mică și chirurgia în Las Vegas, NV a spus: Sari # 8220 pe și de pe mobilierul poate avea efecte catastrofale. Având o rampă poate lua șansa ca ei să aibă un prejudiciu.& # 8221;

Politica de returnare de transport și pawramp

Transportul este anunțat ca 3 până la 8 zile lucrătoare. Navele de pawramp din SUA, unde au locații pe coasta de est și coasta de vest pentru a garanta transport rapid. Compania operează cu companii mari de transport maritim, cum ar fi FedEx și informațiile de urmărire sunt disponibile în termen de 24 de ore.

Pentru orice problemă legată de orice comandă; Echipa de asistență pentru clienți este disponibilă de luni până vineri, 9:00 și 5 pm PST. Pentru că le-am contactat, pot spune că sunt extrem de utile și rapide pentru a ajuta!

Pawramp are o politică de 30 de zile în spate dar intenționez să țin al meu! Ceea ce a început ca o revizuire periodică a ajuns să fie o adăugare uimitoare a casei noastre și știind că câinii mei iubiți sunt mai puțin în pericol pentru problemele din spate îmi oferă o ameliorare imensă. Motto-ul lor este animalele de companie care vin mai întâi și nu am putut fi de acord mai mult! Simțiți-vă liber să verificați Pagina lor de returnare și schimburi Pe site-ul lor pentru mai multe detalii.

Cum să antrenezi un câine pentru a urca pe pawramp

În cele din urmă, instruirea va depinde de câinele dvs. și de timpul și efortul pe care sunteți dispus să îl puneți în ea. Vorbesc doar pentru experiența mea, dar aici sunt câteva lucruri pe care le-am observat în timp ce pregătesc cei doi câini:

  • Tratează sunt o necesitate
  • Începeți cu rampa la o setare mai mică și dați-vă timpului de câine pentru a vă obișnui să o aveți în mediul său
  • Când vă antrenați câinele, utilizați o mulțime de armare pozitivă
  • Niciodată nu folosiți niciodată forța fizică pentru a vă pune câinele pe rampă! El trebuie să știe că rampa este un loc sigur pentru a fi pe și, în cele din urmă, el va înțelege cum să-l folosească.
  • Dacă câinele dvs. este un jumper, baricade marginile canapelei în care câinele dvs. ar putea sări pentru a-i lăsa doar posibilitatea de a folosi rampa.
  • Acordați o atenție deosebită comportamentului câinelui; Dacă el devine frustrat, el va avea tendința de a căscarca, mârâit sau coaja. Opriți antrenamentul și așteptați puțin înainte de a relua sesiunea.
  • Dacă câinele dvs. devine confuz, începeți să mergeți mai lent. Încurajați-l să pună o labă pe rampă, apoi două. Puneți tratamentul pe rampă pentru a-l îndruma și pentru a-și păstra atenția angajată.
  • În timp ce majoritatea câinilor o primesc destul de repede, având în vedere vârsta sau sănătatea câinelui dvs., ar putea dura oriunde de la 10 minute la două săptămâni. Principalul lucru pe care trebuie să-l amintiți este să-l antrenezi zilnic. Chiar și 10 minute pe zi va genera acel sentiment de rutină și, în curând, câinele dvs. nu va avea nici o problemă în sus și în jos pe rampă!
  • Mutarea rampei în altă cameră, de pe canapea la pat? Ia timp pentru a-l arăta că este încă în siguranță. S-ar putea să știe cum să folosească rampa pentru a merge la canapea, dar schimbarea setării înălțimii ar putea fi confuză pentru el. Nimic pe care câteva tratamente și laudele nu pot remedia!

Nu uitați să vă concentrați întotdeauna lăudând câinele dvs. pentru un comportament bun dorit și ignorarea acestora atunci când se confruntă cu un comportament nedorit. De asemenea, puteți încerca să Antrenează-ți catelul fără tratează Dar acest lucru ar putea fi un proces mult mai lung.

Diferite rampă utilizează

Pawramp a fost proiectat cu câini în minte. Simplu, robust, moale pe labe, dar destul de gros pentru o aderență bună în timp ce merge în sus și în jos. Ajustările lor de înălțime care merg de la 12 centimetri până la 24 de ani oferă o gamă largă de zone și mobilier o dată poate folosi rampa; O canapea standard ajunge până la 16 inci, în timp ce majoritatea paturilor nu merg la 24 de centimetri. Rampa este suficient de ușoară încât să poată fi deplasată din cameră la cameră, și nu necesită o suprafață superioară robustă pentru suport, deoarece are o bază complet plat pentru a ține pe cont propriu. Percul suplimentar pe care îl împachetează la 3.5 inci înălțime permite transportul ușor, fie că este de la o cameră la cameră sau de la interior spre exterior, la mașină etc. Rețineți că, în timp ce îl puteți folosi afară, pawrampul nu este impermeabil, așa că nu uitați să o aduceți în interior când ați terminat pentru a evita daunele meteorologice.

Deoarece covorul este atât de gros, pawrampul poate beneficia, de asemenea, pisici, care ar putea să-l folosească ca pe o rampă, dar, de asemenea, să se dubleze ca o zgârietură. Deoarece înclinația este mult mai minimă ca o zgârietură verticală standard, pisicile pot obține cu adevărat toate energia lor și își pot depune ghearele pe ea, în loc de captura ta! Nu este un bonus suplimentar frumos!

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Alphapaw pawramp 2