Cum să-ți antrenezi câinele `off" comanda

Un câine zâmbitor Welsh Corgi se relaxează pe o canapea în interior în lumina de dimineață moale

Comanda "OFF" este folosită pentru a spune unui câine să-și ia labele de ceva. Poate fi contorul de bucătărie, patul, canapeaua camerei de zi sau orice altceva nu doriți ca câinele dvs. Câinii de obicei sari pentru a ajunge la ceva ce vor, ca un rest de mâncare sau un loc confortabil de a dormi. Acest lucru poate fi dificil comanda de a preda, Dar este posibil. Doar fiți răbdători și consecvenți și câinele dvs. va răspunde în curând la comanda off.

Stash tratează

Trucul de a învăța comanda off este prindeți câinele pe ceva ce nu doriți. Asta înseamnă că va trebui să fiți pregătiți și să păstrați unele tratamente în câteva locuri diferite din jurul casei dvs., de preferință în apropierea acestor locații off-limită. Le veți avea la îndemână ori de câte ori aveți nevoie și puteți începe să vă antrenați câinele.

Așteptați comportamentul

Instruirea unui câine Comanda Off este diferită de instruirea multor comenzi de bază. Mai degrabă decât de planificare sesiuni de instruire, trebuie să așteptați până când câinele dvs. se comportă necorespunzător să-l antreneze pentru a pleca. Păstrați un ochi pe câine și fiți pregătit să opriți ceea ce faceți atunci când vedeți acțiunea inadecvată.

Da comanda

Când vă vedeți câinele cu labele sale pe tejghea sau se face confortabil pe canapea, spuneți-l "."Folosește o voce aspru, astfel încât câinele știe că vrei să spui afaceri, dar nu țipi. Reacționează rapid, de îndată ce acțiunea a avut loc, astfel încât câinele dvs. vă poate conecta comanda cu acțiunea sa.

Atrage câinele

Utilizați unul dintre tratațiurile dvs. rotunde pentru a vă atrage câinele. Pe măsură ce dați comanda, arătați-vă câinele trata. De asemenea, poate ajuta la agitarea tratamentului și a apela numele câinelui pentru a-și atrage atenția. De îndată ce toate cele patru labe sunt pe podea, dați câinelui tratamentul.

Cum să mergeți la o bicicletă cu câinele dvs

Probleme și comportament de verificare

Aplicarea inconsecventă a acestui comportament poate face dificilă ca un câine să învețe comanda off și să știe ce este în afara limitelor și ce nu este. Singurul mod în care câinele dvs. va rămâne în afara contoarelor sau mobilierului pentru bine este dacă îl faceți să coboare de fiecare dată când sare în sus. Dacă (sau altcineva din gospodăria dvs.) permite câinelui să se îndepărteze uneori, va învăța că merită o lovitură, deoarece uneori va fi permisă ocazia de a smulge mâncarea sau de a se înclina pe canapea. Asigurați-vă că oricine vă ocupă câinele dvs., inclusiv membrii familiei și câinele, știe și aplică aceste reguli.

Continuați să spuneți câinelui dvs. "off" de fiecare dată când acesta sare pe chestia interzisă, chiar și după ce ați terminat antrenamentul. Atrage-o cu un tratament, după cum este necesar, și asigurați-vă că oferiți tratamentul ori de câte ori toate labele sunt pe podea.

Câinele tău poate în curând să afle că atunci când sare pe ceva, se termină să primească un tratament. În loc să-ți antrenezi câinele pentru a coborî ceva, câinele tău îți antrenează să-i dai trata. Pentru a depăși această problemă, faceți ca câinele să lucreze pentru tratament. Urmați aceiași pași ca mai sus, dar înainte de a renunța la tratamentul, dați câinelui o altă comandă, cum ar fi sta sau în jos. Oferiți tratamentul numai după ce câinele dvs. a efectuat această comandă. Veți rupe conexiunea pe care o face câinele dvs. între a sări pe ceva și obținerea unui tratament.

Sfaturi:

  • Utilizați o cutie când nu vă puteți supraveghea câinele. Câinii învață foarte repede că sunt capabili să scape cu anumite lucruri când nu ești în jur. Cratează-ți câinele, astfel încât nu are ocazia să sară pe mobilier sau pe contoare când ești afară.
  • Dă-ți câinele în altă parte să meargă, mai ales dacă caută un loc confortabil la somn. Mulți câini vor coborî din canapea sau patul numai suficient de lungă pentru a obține tratamentul și apoi încearcă imediat să se întoarcă. Asigurați-vă că câinele dvs. are un loc confortabil al propriei sale, ca un pat de câine. Puteți instrui câinele "Du-te la locul tău" comandă, și trimite-l în patul său, mai degrabă decât să-l permită să încerce să se întoarcă pe canapea sau la pat.
  • Dacă câinele dvs. a fost capabil să smulgă mâncarea de pe contorul de bucătărie, este posibil să fie nevoie să faceți o pregătire suplimentară Antrenează câinele dvs. să nu contracareze surful. Acest lucru este deosebit de util pentru rasele mai mari care pot sta pe picioarele lor posterioare și ajung la blat.
Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cum să-ți antrenezi câinele `off" comanda