Diy scări de câine: cum să faci pașii tăi câine

Scările câinilor sunt destul de mult la fel ca scările umane, dar drăguț și miniaturizat. Ele pot fi o opțiune excelentă pentru a vă ajuta câinele să ajungă în jurul casei. Fie că se urcă pe canapea pentru o înghițire sau în jos un pas mare pentru a ajunge la mâncarea sa, acestea Scările de câine DIY sunt ușor de făcut și mult mai accesibil decât alternativele comerciale.

Scările de câine ajută câinii noștri să-și folosească propriile patru picioare pentru a ajunge mai degrabă decât noi, pentru a le purta peste tot. Este unul dintre cele mai populare elemente de mobilier pentru câini și există tone de Diferite pași câine și scări disponibil. Contribuie la limitarea riscului de vătămare a câinilor mai mici sau mai în vârstă care se urcă întotdeauna pe mobilier. Sau, acei pui stângaci care reușesc într-un fel să cadă din mobilier!

Construirea propriilor câine vă va permite să personalizați pașii pentru nevoile câinelui dvs. și restricțiile spațiului dvs. De asemenea, puteți face scările de câine DIY cu materialul la alegere, așa că se vor amesteca perfect cu decorul casei dvs.

Citiți și: Rampoane de câine vs. Scările câinilor și pașii câinilor - cum vă decideți?

Scările de câine DIY
Cum de a construi propriile pași de câine DIY pentru pat

Scările de câine DIY

Aveți nevoie de scări de câini DIY?

Scările de câini servesc un scop. Ei ajută câinii, ale căror abilități de sărac nu sunt ceea ce erau, să se miște în mod independent. Iată câteva dintre cele mai frecvente exemple de afecțiuni care pot dovedi scări de câini să vină la îndemână:

1. Condiții medicale pe termen lung

Dacă câinele dvs. suferă de o afecțiune, cum ar fi artrita, sau o altă problemă medicală care se înrăutățește în timp - făcând ajustări pentru a descuraja câinele de a sări în jurul valorii de toate orele zilei și nopții pot crește semnificativ calitatea vieții sale pe termen lung.

2. Dizabilități

Pentru câinii cu handicapuri fizice, un set de scări de câine nu numai că își poate ajuta mișcarea, ci și minimalizarea necesității asistență de la dvs. Dacă aveți un pas neobișnuit de mare pentru a ajunge în aer liber, puteți construi chiar și o suprapunere cu câteva scări de câini Mini DIY care pot fi accesibile de câini în scaune cu rotile.

3. Leziuni

Scările de câine DIYPicioarele sparte, rănile spinării, recuperarea de la intervenția chirurgicală sau chiar ceva minor ca o laba tăiată sunt toate exemple de unde o scară de câine poate veni la îndemână. Scopul de aici nu este să-ți păstrez pe micul tău tip în patul lui toată ziua, dar să-i dai ocazia de a privi rănile sale și încă mai are liberă a casei.

4. Senior

Câinii de rang înalt, cum ar fi oamenii seniori, pot face cu un ajutor suplimentar în fiecare moment și din nou. Gândește-te la bunica ta și acel baston de mers pe jos - este mai mult decât un accesoriu de modă. Pe lângă faptul că faceți lucrurile pentru puii mai mari mai ușor, le puteți ajuta, de asemenea, să rămână sănătoși puțin mai mult și să minimalizați riscul de vătămare viitoare.

5. Puppies

Puppies și rase de câine mai mici, cum ar fi Dachshund, ar putea avea probleme cu realizarea acelor pași de dimensiuni umane sau sări pe mobilierul pe care îl luăm de la sine. Pentru cățeții, acest lucru mai mult sau mai puțin înseamnă o acțiune mai puțin față-to-canapea, iar pentru rasele drăguțe cu picioarele scurte acolo, le permite să se simtă mai mult ca acei câini mai mari care nu sunt tulburați de aceste situații dificile pentru picioare în gospodărie.

6. Câini mari

Uneori, un element ca scările de câini DIY nu este beneficiul câinilor, ci pentru propria noastră. De exemplu, probabil că nu doriți să ajutați la ridicarea unui câine de 240 de lire pe pat. În acest caz, scările câinilor vă pot ajuta să vă salvați spatele.

LEGATE DE: Cum scările câinilor pot ajuta un câine cu artrită

Scările de câine DIY

Unde poți folosi scări de câini?

Îmi place să evaluez acest lucru cu o regulă simplă. Dacă de obicei, sari pentru a ajunge pe / în jurul / în jurul respectivului articol, atunci scările Doggy pot fi utilizate. O canapea, pat, masina, baie, gradina si pasi de dimensiuni mari de dimensiuni mari sunt toate marile exemple de unde puteti folosi scari DIY Dog.

Ele pot fi deosebit de utile atunci când vine vorba de păstrarea pooch-ului de pe anumite mobilier. Orice cu un pas de câine este prietenos de câine și orice fără o zonă fără câine.

Există câteva alternative la pașii câinilor, de exemplu, Rampa Doggy. Rampoanele sunt la fel de utile, totuși, în funcție de înălțimea elementului, pot prelua mai mult spațiu. Înclinația este deosebit de importantă pentru a lua în considerare, de asemenea, deoarece câțiva câini nu vor putea să urce o rampă abruptă.

LEGATE DE: 7 idei și ghiduri de proiect de câini DIY

Ce să luați în considerare când construiți scările DIY câine

Pregătirea pentru construirea scărilor de câini DIY nu trebuie luate ușor. Trebuie să vă gândiți la o mulțime de factori diferiți atunci când decideți ce materiale să fie utilizate și ce dimensiuni vor fi scările câinilor dvs.

Luați în considerare următorii factori înainte de a face planuri definite:

1. Dimensiunea pasului

Credeți sau nu, în lumea umană, scările au o înălțime precisă și consistentă. Aceste dimensiuni ergonomice se bazează pe dimensiunea medie a pasului. Chiar dacă un singur pas nu este în concordanță cu restul, poate duce la o excursie și o cădere. Același lucru se va aplica pentru câinele dvs., deci fiți deosebit de atenți la măsurarea și tăierea materialelor.

2. Greutatea câinilor și dimensiunea

Scările de câine DIYÎn funcție de greutatea și dimensiunea pooch-ului dvs., va trebui să vă construiți scările pentru a găzdui acest lucru. Dacă aveți o gospodărie multiplă, este posibil să trebuiască să luați în considerare realizarea unor scări diferite pentru a se potrivi nevoilor dvs. Doggy.

Dacă sună ca un pic prea multă muncă sau nu doriți ca casa dvs. să fie umplută cu o grămadă de scări mici, ar trebui să bazați dimensiunea pasului de pe nevoile celui mai mic câine.

Puteți utiliza un alt material de construcție diferit pentru a vă ajuta să faceți o scară mai robustă, cum ar fi metalul sau lemnul. Dacă aveți acces doar la un tip de material, asigurați-vă că vă poate sprijini în mod adecvat pupul. Amintiți-vă, dacă câinele dvs. este un cățeluș, veți avea nevoie să planificați pentru dimensiunea lui când este plin.

3. Distruge-abilitate

LEGO Caramizi ar putea fi o metodă simplă și rapidă pentru a vă crea scările de câine, însă ca câinele dvs. să decidă să joace un pic prea dur pe scări, el ar fi prezentat cu o mie de bucăți LEGO pentru a se sufoca. Desigur, nimeni nu ar construi scări de câine DIY din cărămizi Lego, dar punctul este, alegeți materialele cu înțelepciune.

Trebuie să vă asigurați că nici una dintre părți nu se poate pierde, astfel încât scările sunt în siguranță dacă Fido decide să-i înnebunească. Pericolele ca aceasta poate fi o gândire ulterioară, dar în funcție de modul în care este stânjensic câinele dvs. sau cât de mult se bucură să mestece mobilierul dvs., este ceva ce trebuie să vă gândiți serios.

4. Confort

Scările de câine DIYOamenii poartă pantofi și, într-o mulțime de locuințe - unde poate că nu putem fi întotdeauna protejați de pantofii noștri - avem covoare. Atunci când vă construim scările, confortul merită considerat și poate influența materialele de construcție sau finisajul general. De exemplu, folosind lemnul ar putea duce la obținerea câinelui dvs. de a obține splinte dacă nu ați tratat corect și ați terminat scările DIY Dog.

Orice lucru care poate provoca vătămări sau chiar disconfort față de animalul dvs. trebuie să fie luată în considerare. Dacă nu doriți să mergeți pe ea, atunci nu vă așteptați ca câinele să gândească altfel despre creația dvs. Să nu mai vorbim, dacă câinele dvs. nu vrea să meargă pe ea, nu o va folosi.

5. Înălţime

Mai înalt scara, cu atât sunt necesare mai multe pași și mai mult spațiu pe care scările îl vor ocupa. Dacă sunteți din Marea Britanie, ca mine, atunci ați fi experimentat lipsa de atenție în înălțime când au fost construite castele. Cazurile de scări sunt nebunești nebune și face ca coborârea unui om periculos. Când vă construiți scările, salvarea spațiului în casa dvs. ar putea fi o considerație mare și un bonus mic pentru dvs.

RECOMANDAT: 15 cele mai bune scări pentru câini pentru pat sau mașină

Scările de câine DIY

Cum să vă construiți scările de câini DIY

Unul dintre modurile preferate (și una dintre cele mai simple) modalități de a crea pași de câine este de a folosi scânduri groase de lemn tăiat la dimensiune și apoi să le întinde unul peste celălalt. Este de departe cea mai rapidă și mai ușoară soluție, mai ales pentru cei cu puțini abilități de DIY de a vorbi despre.

Materiale și instrumente necesare:

  • lemn
  • a văzut
  • lipici
  • hârtie de nisip
  • Finisaj de covoare (opțional)

Pasul 1: Măsurați înainte de a tăia

Când începeți să vă construiți scările, este mai bine să începeți în partea de sus cu ultimul pas. De exemplu, dacă această scară va fi folosită pentru a permite puii dvs. prețioase să urce pe pat, măsurați înălțimea patului și acest lucru vă va oferi înălțimea pasului final.

Luați în considerare dimensiunea pasului câinilor, așa cum am menționat anterior, împărțiți înălțimea într-o cantitate egală de pași. De exemplu, dacă înălțimea este de 100 cm și aveți nevoie de o dimensiune a pasului de aproximativ 25 cm, atunci veți ajunge cu patru nivele de pas.

Pasul 2: Tăiați materialele la dimensiune

Scările de câine DIYAdâncimea pasului este la fel de importantă ca înălțimea pasului. Asigurați-vă că labele câinelui dvs. se vor potrivi cu o mulțime de spațiu de rezervă, dar nu atât de mult încât nu poate merge la un pas la un moment dat.

Acum, văzând că mergem cu abordarea simplă a straturilor de lemn de stratificare / stivuire, trebuie doar să faceți două măsurători și o singură tăiere pentru fiecare pas. Acest lucru vă va permite să definiți cât de adânc va fi fiecare pas și asigurați-vă că ați stivuit lemnul pentru a obține înălțimea dorită pe pas.

Pasul 3: lipiți totul împreună

Odată ce aveți toate piesele tăiate la dimensiune, trebuie să începeți să vă lipiți scândurile de lemn împreună. Vă sugerez să lipiți unul câte unul și să așteptați ca fiecare să se usuce înainte de a se deplasa pe următorul pentru a evita orice alunecare în timpul procesului de stivuire.

Pasul 4: nisip în jos margini ascuțite

Pentru un confort și liniște de minte atât pentru câinele dvs. cât și pentru șuierători, recomandăm șlefuirea tuturor colțurilor ascuțite până la o margine rotunjită frumoasă.

Pasul 5: Finisajul opțional de covoare

Pentru cei care doresc să adauge și mai mult confort sau pot amesteca scările în decorul lor existent, lipirea unui finisaj cu mochetă pe scări este o modalitate rapidă și ușoară de a merge. Mai ales dacă încă mai aveți niște tăieturi rămase de la ultima dvs. montare a covoarelor. Dacă nu, ați putea să vă întrebați un magazin de covoare locale dacă au niște tăieturi pe care le puteți avea!

Acolo îl aveți, o scară extrem de rapidă și ieftină DIY, care vă va ajuta să vă plimbați în mod liber în jurul casei dvs! Pentru o altă modalitate rapidă și ușoară de a construi scări de câini DIY, verificați videoclipul scurt de mai jos.

LEGATE DE: Proiectul de Pet Gates DIY - Cum de a face o poarta de caine la domiciliu

Iată un videoclip bun pentru a vă ajuta cu proiectul dvs. DIY DOG STARIS:

Gândurile finale

Ghidul scărilor DIY DogÎn timp ce unii proprietari de câini pot vedea scari de câini ca un lux inutil pentru Lity Lapdogs, ele sunt, de fapt, una dintre soluțiile mele preferate pentru a permite ca câinilor cu handicap, bolnav, vechi sau ridicol să ajungă în jurul casei cu confort și ușurință. Prea mulți proprietari subestimează daunele pe care câinele le poate face de la sărituri pe și în afara mobilierului.

Artrita este predominantă în populația canină și, dacă puteți petrece puțin timp, făcând scări DIY câine care vă vor ajuta să vă împiedicați câinele să sufere de acest lucru - atunci de ce să nu faceți asta?! De asemenea, va ajuta câinii predispuși la alte condiții ortopedice, cum ar fi displazia de șold.

Citiți următorul: Cum să antrenezi un câine să folosească scări

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Diy scări de câine: cum să faci pașii tăi câine