14 Cele mai bune mobilier de câine ikea și consumabile de animale de companie

Este doar recent că magazinul preferat de mobilier la prețuri accesibile din lume IKEA a început să transporte mobilier specific pentru animalele de companie, iar un oftat colectiv de relief ar putea fi audiat de către proprietarii de câini la un buget din jurul țării.

După cum veți vedea în curând, toate mobilierul de câini IKEA sunt realizate în linia unică, Lurvig. Acest brand produce pat de câine IKEA, boluri, covorașe alimentare, perne și multe altele. Astăzi astăzi luăm o privire la câteva dintre cele mai bune piese de mobilier pentru câini IKEA în noua lor linie de produse, care merită să se verifice dacă sunteți pe piață pentru o altă bucată de mobilier de câine.

IKEA câine prietenos?

Nu, IKEA nu este prietenos pentru câini. Asta înseamnă că nu poți să te plimbi în jurul magazinului cu animalul tău, din păcate. Care include, de asemenea, câini mici în saci pe care nu le puteți aduce cu dvs. în timp ce faceți cumpărături. Deci, dacă sperați să încercați unele dintre acele case de câine IKEA și întrebam, sunt câini permisați în Ikea, Nu țineți respirația ca datorită dimensiunii magazinului, este puțin probabil ca această regulă să se schimbe în curând.

Cu toate acestea, în timp ce câinii nu sunt permise în magazinele IKEA, similare cu "# 8220 de parcare Kid & # 8221; Există, de asemenea, parcare pentru câini, & # 8221; O zonă special desemnată în afara IKEA unde vă puteți lăsa animalul de companie în timp ce faceți cumpărături. Este izolat, are șine pentru atașarea câinelui și a unor patch-uri de iarbă.

Singura excepție de la regula de animale de companie IKEA sunt animale de asistență ca câinii de ghidare, care sunt permise în magazinele IKEA, dar trebuie să fie pe o lesa, desemnate clar pentru a fi ghidaje câini și poartă o vesta de asistență pentru câini.

14 Cel mai bun mobilier de câine IKEA

LUVIG IKEA Pat de câine

LURIVIG CAT / PATRU DOING

Preț: $ 49.99
Adu-l aici

Patul de câine IKEA LURVIG este prima alegere pentru că este mobila IKEA așa cum o știm. Un design modern modern, dar de bază, patul măsoară 26 ¾ "x 27 ½" și are un capac detașabil care face spălarea ușoară. Interiorul patului este fabricat din spumă poliuretanică, iar capacul este realizat din poliester 100%. Îi place acest lucru la canapele de tracțiune de tracțiune pe care le puteți ridica la majoritatea magazinelor Mega, dar capacul este lavabil și nu este atașat la pat, astfel încât acesta poate fi schimbat pentru a schimba lucrurile puțin. Este unul dintre cele mai populare piese de mobilier din Ikea, care sunt în prezent în afara.

Pat de companie LUVIG cu un tampon

Pat de companie LUVIG cu un tampon

Preț: $ 29.99 - $ 39.99
Adu-l aici

Un alt pat de câine LUVIG IKEA cu un tampon este disponibil în 12 "x 18 ¼" și 17 ½ "x 27 ¼". În timp ce baza patului este disponibilă numai în alb, tamponul patului este disponibil în verde / alb, gri, portocaliu, portocaliu / alb, alb și negru / alb / alb. Capacul tamponului este detașabil și puteți să luați și un tampon complet nou pentru aproximativ 20 de dolari de la IKEA când are nevoie de înlocuire. Cadrul patului este fabricat din lemn și ne place cât de robust este pentru rasele mici, medii și mici. Sperăm la un moment dat că acest cadru de pat va deveni disponibil în culori, altele decât alb, dar în general, aceasta este o soluție accesibilă și solidă pentru dormit ridicat pentru pooch-ul tău.

LURIVIG PET perna pernă

LURIVIG PET perna pernă

Preț: $ 24.99
Adu-l aici

Perna de pernă PET LURVIG este disponibilă ca versiune de 4 "x 11" sau 4 ¾ "x 17 ¼". O pernă lungă și îngustă, aceasta face ca adăugarea perfectă la patul de companie LURVIG ca o pernă de tetiere. Această pernă este făcută din poliester 100% și ne place că este moale la atingere. Singurul lucru pe care nu-l place despre această piesă de mobilier de câini IKEA este că nu este la fel de durabil cum ne-ar plăcea să fie, deci dacă aveți un chewer, aceasta nu este perna pentru ei.

LURIVIG PET PEST PORNION

LURIVIG PET PEST PORNION

Preț: $ 5 - 19 USD.99
Adu-l aici

Perna de pat de companie LURVIG este concepută pentru a se potrivi în gama de opțiuni de pat de companie LUVIG, dintre care unele sunt menționate pe această listă de mobilier de câini IKEA, așa că vine în 13 "x 15", 11 ¾ "x 19", 18 " x 29 ¼ "și 24 ½" x 39 ¼ ". Există o gamă plăcută de culori de pernă pentru a alege de la includerea negru / alb, gri, verde / alb, portocaliu, portocaliu / alb și alb. Capacul pernei este fabricat din poliester 100% și este rezistent la apă, este complet detașabil pentru spălare ușoară ori de câte ori fido-ul tău îl strică.

LUVIG PET PETORION PRINION COVER

LUVIG PET PETORION PRINION COVER

Preț: $ 3.99 - $ 4.99
Adu-l aici

Capacul pernei de pat de companie LUVIG este ușor confuz la prima vedere. Deoarece totul din această colecție de animale de companie IKEA Dog Mobilier este denumit "lurvig", se pare că acest lucru este o copertă de înlocuire a patului LURVIG, dar nu este - aceasta este de fapt o soluție "face propriul câine Ikea". Aceste capace măsoară 13 ¾ "x 20 ½" și 20 "x 30" și sunt concepute pentru a vă umple cu propriul umplere a pernei, pături, prosoape sau îmbrăcămintea proprie pentru a crea un pat confortabil pentru puii dvs. Ne iubim ideea de a folosi îmbrăcăminte pentru a face lucruri pe care le acoperă, deoarece oferă un miros reconfortant pentru puii care sunt predispuși la anxietate.

LUVIG PET PET PET

LUVIG PET PET PET

Preț: $ 19.99
Adu-l aici

LURIVIG PET PET nu este o bucată de mobilier de câine IKEA, cum ar fi alții, dar este un complement elegant la opțiunile de pat de câine Lurvig Ikea. Măsurarea a 39 ¼ "x 59" Această pătură este realizată din poliester 100% și este umplută cu vată de poliester. Există câteva lucruri pe care le iubim cu adevărat despre această pătură, în primul rând, este rezistent la apă, care este întotdeauna un plus! În al doilea rând, butoanele de împingere (Snaps) sunt cusute în pătură, astfel încât să puteți plula pătură în sine pentru ao face mai mici sau puteți cumpăra mai multe pături și le puteți fixa împreună. De departe, acesta este adăugarea noastră preferată față de familia de produse de companie IKEA, chiar dacă nu este din punct de vedere tehnic "Mobilier de câini IKEA".

LURIVIG SLOW FED BOWL

LURIVIG SLOW FED BOWL

Preț: $ 4.99
Adu-l aici

Bowl-ul de alimentare lent LURIVIG este foarte uimitor la 4 USD.99 și deține până la 41 oz. Bănci de alimentare lentă au multe beneficii Pentru câini, dar uneori pot fi scumpe, mergând în sus de 20 $ + pe Amazon sau în altă parte. Puteți ridica acest castron la Ikea în alb, verde sau negru. Bowl-ul este fabricat din polipropilenă și cauciuc sintetic și are o movilă în centru pentru a încetini consumatoarele rapide. În timp ce ne iubim punctul de preț și opțiunea de hrană lentă, nu suntem mari pe alimentatoarele de câine din oțel inoxidabil, totuși. Găsim o inoxidabil pentru a fi cea mai curată și cea mai bună opțiune pentru bolurile de mâncare și apa.

Casa de companie lurvig (pentru câini mici)

LUVIG CAT pat / casă (pentru câini mici)

Preț: $ 5.99 - 19 $.99
Adu-l aici

Nu recomandăm acest lucru pentru câini mai mari decât rasele de jucărie, dar dacă puiul dvs. este despre dimensiunea unei case de casă, atunci această piesă specifică de mobilier Lurvig Ikea poate fi o opțiune bună pentru dvs. Casa pisică este făcută dintr-un cadru din carton greu acoperit cu poliester și se îndoaie ușor pentru călătorie. Casa mai mică măsoară 13 "x 15" x 13 "și se pot potrivi în majoritatea unităților cubby și unitatea mai mare măsoară 15" x 15 "x 14 5/8". Puteți completa acest lucru cu pături pentru un cuib confortabil pentru aprobarea dvs. sau puteți achiziționa un pad lurviging pentru a acoperi fundul casei ca un covor. Structura cartonului acestei case înseamnă că nu este perfectă pentru chewers sau pentru câinii care au accidente în casă, dar pentru o casă de cuddle cu normă întreagă, este o opțiune accesibilă și plăcută vizuală.

LURIVIG din oțel inoxidabil

LURIVIG din oțel inoxidabil

Preț: $ 3.99
Adu-l aici

Un alt element care nu este într-adevăr mobilier de câine IKEA, dar ceva ce poate doriți să economisiți banii în schimbul calității, Bowl Pet din oțel inoxidabil LURVIG este disponibil într-un 10 oz. și 27 oz. opțiune. Baza castronului Doggy este acoperită cu cauciuc siliconic pentru ao opri să alunece și să alunece prea mult, în timp ce câinele tău mănâncă. Acesta este un castron destul de simplu din oțel inoxidabil, dar vine la un preț excelent și este fabricat din materiale de calitate.

Casa de câini mici

LUVIG MICAL CAZĂ / CÂȘTIGĂ

Preț: $ 10.99 - $ 24.99
Adu-l aici

Încă o dată, deși este comercializat pentru pisici, dacă aveți un câine mic care iubește să "ascundă" sau pe Burrow, aceasta este cea mai bună alegere Cozy Ikea Dog. Casa mai mică este de 13 "x 15" x 13 ", iar cea mai mare este de 15" x 15 "x 14 5/8". PAD-ul interior poate fi spălat. Casa însăși este făcută din carton solid cu o capac de poliester 100%, iar perna din interior este realizată din poliester 100%. Aceasta este o mare opțiune ușoară și ieftină pentru câini mici pentru pooch-ul tău mic, dar dacă puiul tău are probleme cu deținerea vezicii urinare, cu siguranță nu recomandăm acest lucru, deoarece structura casei este făcută cu carton.

LURIVIG PET PET Bowl pentru câini

LUVIG PET PET Bowl

Preț: $ 0.79 - $ 4.99
Adu-l aici

Se pare că printre mobilierul de câini IKEA și alte articole recent lansate, Bowls Pet sunt unul dintre cele mai populare că proprietarii cumpără acum. Bowlul de companie din plastic LURVIG este disponibil în 10 oz., 24 oz, 27 oz., și 54 oz. Culorile includ negru, verde și alb și baza bolului din polipropilenă este acoperită în cauciuc sintetic pentru a preveni alunecarea acestuia. Deși destul de de bază, aceste Bowls Doggy sunt destul de accesibile și merită să se aplece dacă luați alte mobilier de companie la IKEA, dar păstrați-vă în minte, plasticul nu este cea mai bună opțiune pentru bolurile de alimentare cu animale de companie așa cum am menționat mai sus.

LUVIG PET PET TRAVEL BAG

LUVIG PET PET TRAVEL BAG

Preț: $ 24.99
Adu-l aici

Noua linie de mobilier IKEA Dog include, de asemenea, o geantă de călătorie pentru animale de companie care este potrivită pentru câinii dvs. de rasă mică, precum și pentru pisici. Punga măsoară 19 ¾ "x 12 ½" x 13 ¾ "și se face cu un fund de cauciuc sintetic, padding lateral din polietilenă spumă și un capac de poliester 100%. Plasa din față și din spate sârmă cu un fermoar și vă permite ca pupul să se vadă, așa că știu ce se întâmplă, indiferent unde se îndreaptă. Transportatorul are, de asemenea, o fereastră în partea de sus și laterală, astfel încât să puteți privi și să vedeți ce faceți mai puține. Ne place spațiul generos din acest transportator și ușile duble încheiate, dar este important să știți că nu puteți continua această pungă dacă intenționați să zburați, este prea mare!

LUVIG Food Placemat

LUVIG Food Placemat

Preț: $ 0.99
Adu-l aici

Măsurarea locului de hrană LURVIG măsoară 13 "x 13" și vine în alb și negru. Fabricat din polipropilenă, șervețele MAT curăță cu o cârpă umedă și păstrează podelele protejate de zgârieturi și umiditate în cazul deversărilor. Având în vedere că există o serie de alții Câine de hrănire pentru câini disponibil în altă parte, aceasta este de departe cea mai ieftină opțiune pe care o puteți găsi.

LUVIG FOOD PLACEMAT CU RIM

LUVIG FOOD PLACEMAT CU RIM

Preț: $ 2.99
Adu-l aici

Un alt LUVIG PET hrănește Placemat, acesta vine cu o jantă care măsoară 13 "x 13" și vine în alb, negru și verde. Conceput pentru a păstra bolurile de mâncare pentru câini în poziție, acest covor are, de asemenea, o buză în jurul marginii pentru a opri scurgerile de la zona de hrană. Fabricat din polipropilenă, acest covor alimente protejează podeaua, dar ceea ce iubim este că nu absoarbe apa, astfel încât să nu expună podelele de lemn la umezeală constantă.

Ce credem ..

După examinarea opțiunilor de mobilier pentru câini IKEA și alte livrări de companie disponibile în cele mai noi linii de animale de companie lurvig, ne găsim pe gard. IKEA este întotdeauna o opțiune excelentă pentru mobilier la prețuri accesibile și acum purtând mobilier la prețuri accesibile, singura noastră Qualm este că ofertele lor sunt puține și cele pe care le au pur și simplu nu par atât de durabile cum am dori.

Acestea fiind spuse, dacă sunteți un fel de familie de mobilier IKEA și sunteți în căutarea unui mobilier mai ieftin de animale de companie pe care vă puteți permite să îl dezactivați în mod regulat, linia de produse LURIVIG ar putea fi potrivită pentru dvs. Opțiunile de pat de câine IKEA sunt decente și există o serie de alte opțiuni de mobilier Ikea care ar putea fi în valoare de prețul lor.

Deci, de ce suntem sfâșiți dacă nu suntem atât de îndrăgită de durabilitatea liniei de companie IKEA LURIVIG? Deoarece durabilitatea este un factor proeminent pentru noi atunci când alegem orice mobilier de companie, nu toată lumea are aceeași prioritate. Dacă cea mai mare preocupare este bugetul, dar căutați un pas în sus de la mobilierul "Made în China" realizat cu materiale discutabile, apoi linia LURVIG merită verificată.

Citiți următorul: 16 lucruri pe care câinele tău dorește de la Amazon

Doriți să împărtășiți acest lucru?

Cele mai bune mobilier de câine IKEA și consumabile de animale de companie

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 14 Cele mai bune mobilier de câine ikea și consumabile de animale de companie