Revizuire: memorie furhaven top canapea pat pentru câini (2018)

Fiecare câine are nevoie de un pat, fie că este mare sau mic. Chiar dacă câinele tău doarme în pat noaptea, are nevoie încă de un pat de sine pentru a se odihni în timpul zilei. Dacă câinele dvs. îi place să cuibăască sau să doarmă cu capul înăuntru pe o pernă, un pat de bolster ar fi o opțiune bună pentru ea.  Furhaven Memorie Top canapele pentru câini Caracteristici un bolster, spumă de memorie și un capac moale, confortabil.

Dacă observați că câinele dvs. încearcă să găsească un loc unde poate să-și odihnească capul pe o pernă sau o cotieră, ar trebui să-i priviți cu siguranță să-i cumpărați un pat de bolster. Un pat de bolster este, de asemenea, o alegere bună pentru câinii care doresc să se întindă. Bolsterul le dă ceva pentru a preveni și îi împiedică să cadă din patul lor.

Furhaven memorie de sus canapeaExistă multe tipuri diferite de paturi pentru a alege, și trebuie să luați nevoile câinelui dvs. în considerare atunci când faceți alegerea dvs. Sunt sigur că vrei un pat care se va amesteca cu decorul casei dvs., dar cel mai plăcut pat plăcut nu poate fi cel mai confortabil.

Când câinele tău are patul propriu, îi dă un loc în casa ta care este toți a ei. Ea nu are nevoie să împărtășească acest spațiu cu nimeni altcineva în familia ta (blană sau non-blană). Chiar dacă câinele dvs. nu vrea să fie foarte des, când are nevoie de un loc confortabil, cald și sigur pentru odihnă.

Dacă sunteți în căutarea unui pat de câine de bolster și sunteți într-un buget strâns, Furhaven memorie de sus canapea ar trebui să fie pe lista dvs. de posibilități. Este disponibil în dimensiuni pentru rase mici, medii și mari și este realizat cu materiale de calitate. Dar cum se compară cu alte paturi de câine? Continuați să citiți pentru a afla.

Similar: Cum să alegeți un pat de câine perfect pentru FIDO

Furhaven Memory Top Coace Review Bed

Furhaven Memorie Top canapele pentru câiniDupă cum veți vedea în primele câteva secunde ale revistei mele video de mai sus, câinii noștri iubesc acest pat. Ambele fetele noastre iubesc să-și odihnească capul pe o pernă în timp ce dormeau, așa că am știut că un pat de bolster ar fi o alegere bună pentru ei. În recenzia mea, puteți vedea Beagle, Molly, curbați-o în colțul patului și înclinați-vă de bolter.

Bolsterul este umplut cu umplutură de poliester de înaltă calitate, care este realizată din sticle de apă reciclate. Umplutura este închisă într-o carcasă de pânză, așa că este ușor de luat când trebuie să spălați capacul. Dacă această descriere nu are prea multă sens, puteți vedea despre ce vorbesc și în revizuirea mea video.

Unul dintre lucrurile pe care ar trebui să le căutați când sunteți cumpărături pentru un pat de câine este un capac detașabil, lavabil. Acest lucru este deosebit de important dacă câinele dvs. are accidente. Dar, de asemenea, veți fi fericiți că ați făcut această alegere atunci când este timpul să curățați părul câinelui, drool sau altă murdărie de pe pat.

Furhaven Memorie Top canapele pentru câiniDin fericire, memoria Furhaven Pat de canapea are un capac detașabil care este lavabil în mașină. Am spălat-o conform instrucțiunilor de 6 ori, iar capacul este încă dețin foarte bine. Unele coperți pentru paturi de câine încep să se frazee după câteva spălări și mă bucur că nu a fost cazul cu acesta.

Baza acestui pat de la Furhaveneste realizată dintr-un strat dublu de spumă. Partea de sus este de aproximativ 2 și # 8243; de spumă de memorie, iar stratul inferior este de aproximativ 2 și # 8243; de spumă de bază medicală. Această combinație este concepută pentru a vă susține câinele (indiferent cât de mare este) pentru a preveni presiunea asupra oaselor și articulațiilor sale.

În timp ce spuma este de bună calitate, nu este cea mai bună disponibilă. Există alte paturi pe piață care sunt făcute cu 6-8 centimetri de spumă de memorie ortopedică. Unii chiar au un strat de spumă de gel de răcire. Dar, cu acest material de înaltă calitate, vine, de asemenea, un preț mult mai mare. Aceste tipuri de paturi vinde pentru sute de dolari, iar memoria de memorie de la Burhaven Top Coace Coace costă mult mai puțin decât asta. (Voi menționa prețurile la sfârșitul acestui articol).

RECOMANDAT: Top 7 modele de pat de câine ortoped

Furhaven Memorie Top canapele pentru câiniÎn fotografia de mai sus puteți vedea suprafața de somn faux din acest pat. Câinii noștri iubesc cât de moale este. Molly se bucură de frecare peste tot înainte ca ea să se stabilească. Și, după cum puteți vedea mai sus, Saddie îi place să se extindă pe patul moale.

Capacul patului nu este doar moale pe partea de sus, este, de asemenea, rezistent la apă pe partea de jos. Asta înseamnă că, dacă câinele dvs. se întâmplă să aibă un accident în somn, nu se va înmuia pe podea. Doar rețineți că spuma nu este lavabilă în mașină, așa că va trebui să o spălați în afara sau în cadă, dacă puneți-vă pees pe ea.

Memoria de memorie Furhaven Top canapea pentru câini este disponibilă în 4 dimensiuni:

  • Mic - Hx 6 & # 8243; h (suprafața de somn este de 15 ° C și # 8243; w)
  • Mediu - W x 20 & # 8243; h (suprafața de somn este de 26 ° C și # 8243; w)
  • Mare - 36 și # 8243; h (suprafața de somn este de 29 ° C & # 8243; w)
  • Jumbo - H x 35 & # 8243; h (suprafața de somn este de 40 ° C & # 8243; w)

Patul prezentat în revizuirea mea este dimensiunea lui Jumbo. Un alt lucru de menționat este măsurătorile de înălțime enumerate mai sus includ boliserul. Deci, suprafața de somn este de 2-3 cm mai scurtă decât înălțimea de mai sus.

Furhaven Memorie Top canapele pentru câiniExistă 17 culori diferite și modele de alegere. Cea din revizuirea mea este numită și # 8216; diamant maro."După cum puteți vedea, se amestecă frumos cu decorul nostru neutru de acasă.

Am explicat deja că acest pat se face cu materiale de bună calitate, dar nu Cel mai bun Calitatea disponibilă. În opinia mea, acest pat este durabil și este sigur că va dura cel puțin câțiva ani. Spuma își ține forma frumos până acum și am avut patul timp de aproximativ 3 luni. De asemenea, câinii noștri au tendința de a zgâria și cuibul înainte de a se culca, dar coperta nu arată încă semne de uzură.

Paturile fabricate cu spumă de calitate superioară sunt garantate până la 10 ani, dar ei vinde și sute de dolari. Din fericire, patul de canapență de memorie Furhaven este mult mai accesibil. În funcție de dimensiunea și culoarea pe care o alegeți, aceste paturi vin în prezent pe Amazon pentru $ 22.99- $ 66.99.

Salvați și ajutați un adăpost pentru animale!

Un lucru mai important pe care am vrut să îl împărtășesc este că Furhaven tocmai a lansat un nou program numit Cozile de bucurie, care în esență se reduce la faptul că Toate paturile lor de companie sunt de 40% reducere cu Codul Joy40.

La care se adauga, Pentru fiecare pat cumpărat prin acest program, compania va dona un pat la un adăpost pentru animale! Până în prezent, au peste 150 de paturi de companie pentru a le dona, iar scopul lor este de a dona peste 100.000 de paturi la animale în nevoie!

Citiți următorul: 7 DIY Dog Bed Idee și ghiduri de proiect

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Revizuire: memorie furhaven top canapea pat pentru câini (2018)