Sarcini nedorite la câini

Sarcini nedorite la câini

Sarcina nedorită a câinelui se referă la un sarcină accidentală sau nedorită într-un câine de sex feminin neatins care nu trebuia să se întâmple.

Când sunt câinii de sex feminin in caldura, ele secretă de feromoni care atrag câini de sex masculin în apropiere. Câinii masculi urmează mirosul și găsesc femeia să se împerecheze. Dacă nu sunteți vigilenți în timpul căldurii ei, ați putea ajunge cu a hibrid sau gunoi multi-sired.

Simptomele unei sarcini nedorite

semne de sarcină la câini sunt foarte subtili și doar veniți la cap când este prea târziu, fie prea periculos abort. Trebuie să fiți alertă dacă vedeți următoarele semne.

Greutate în jurul abdomenului

Câinii de sex feminin se înfundă puțin după ce estrus- faza ciclului lor menstrual în care sângerează. Ar putea declanșa Sarcina falsă Alarme, dar totuși, du-o la veterinar dacă bănuiți că abdomenul arată puțin mai greu decât de obicei.

Glandele mamare lărgite

Un semn sigur de foc de sarcină într-un câine de sex feminin este ogrupția treptată a glandelor mamare. Producerea laptelui glandele chiar schimba culoarea.

Glandele mamare înclinate înseamnă că corpul câinelui feminin se pregătește pentru îngrijirea viitorului pui de cățeluși. Aceasta este declanșate de hormonii de sarcină și, prin urmare, arată că sarcina este pe drum.

Scăderea poftei de mâncare și a activității

Apetitul va scădea și entuziasmul pentru plimbări vor dispărea încet. Corpul ei este mai greu, interiorul ei trec prin schimbări, iar toate acestea sunt obositoare să spună cel puțin.

Dacă găsiți pooch-ul dvs. altfel activ într-un colț sau refuzând mâncarea preferată, șansele sunt că este însărcinată. Cele mai multe câini de sex feminin gravidă vor trece prin schimbări de dispoziție și letargie periodică.

Vărsături

Da, câinii au boală de dimineata de asemenea! Vărsăturile la câinii gravide este graduală și poate începe ca apariții foarte excepționale.

De-a lungul timpului, vărsăturile vor deveni mai frecvente, iar calendarul poate părea ciudat. În timp ce în zilele normale, vărsăturile au avut loc post-mese, acum se poate întâmpla primul lucru dimineața. Sau chiar înainte de culcare.

Prevenirea sarcinilor nedorite la câini

Prevenirea sarcinii nedorite la câini este mult mai ușor decât să-l terminați mai târziu. Veți pune câinele dvs. prin suferință emoțională, fizică și mentală și, la rândul său, jucând cu sănătatea ei pe termen lung.

Avortul câinilor este legal și poate fi completat printr-o perioadă de spay chirurgical sau printr-o procedură indusă de droguri
Încetarea sarcinii la câini este legală. Se poate face printr-o spargere chirurgicală sau printr-un avort indus de droguri, în funcție de scenă câinele de sex feminin este la sarcină.

Iată cum puteți preveni o sarcină nedorită și neintenționată a câinelui.

SPAYING & NEATING

Spaying se referă la o intervenție chirurgicală operativă care sterilizează câinii de sex feminin. Neutering se referă la operația operativă care sterilizează câinii de sex masculin.

Cu femele, implică îndepărtarea tubului uterin, atât Ovarii și uterul. Spaying este o intervenție chirurgicală crucială, dar femeia ta prețioasă va reveni la normal în două săptămâni. Odată ce cusăturile ies, ea va fi chiar mai bună decât ea înainte.

Câinii de sterilizare are multe beneficii. Dacă nu intenționați să îmbogățiți câinele vreodată - într-adevăr este cel mai bun lucru pe care îl puteți face pentru ea. Reduce șansele de multă boli și infecții ale câinelui dvs. Nu numai că, dar veți avea și pace de minte, știind că nu va atrage câini de sex masculin să se împerecheze.

Câinii de sex feminin nu intră niciodată în menopauză. Atât de spay-le va salva o viață de evacuare și mirosuri, păstrându-i în timp ce ei fericită și sigură. Dar, mai presus de toate, spayingul este o soluție mai sigură și fără durere, spre deosebire de a întrerupe o sarcină nedorită a câinelui.

Carcase și canise

Cabine de câine, Pet PlayPens, și Kennels sunt cele două cele mai bune și cele mai sigure căi de a împiedică o sarcină nedorită a câinelui. Alegeți acestea dacă nu vă uitați la sterilizarea câinelui dvs. și puteți căuta să aveți un așternut în viitor.

Un câine de sex feminin intră în căldură la fiecare 6-8 luni, în funcție de ciclul ei. Dacă nu căutați să o reproducă în timpul unui anumit ciclu, să o țineți în interior. Fie puneți câinele într-o carcasă, fie la canisa sau o păstrați în interiorul casei. Deși ultima opțiune poate fi un TA incomod, deoarece câinii din căldură pot fi oarecum dezordonați.

Unele companii fac speciale unități de reținere a animalelor de companie Pentru câini în căldură. Dar cei obișnuiți lucrează prea bine. Trebuie să aveți o zonă în care alți câini nu pot intra deloc. Păstrați carcasa pe o suprafață de beton sau cu gresie, astfel încât este mai ușor să se curățească și mai greu pentru ca câinii de sex masculin să se săpare. Sigilați împotriva încălcării de către alți câini, în orice mod posibil.

Chiloți și scutece

Eșec, ieftin și curat-chiloți și scutece pentru câini în căldură sunt minunate atunci când trebuie să vă păstrați câinele în interior. Perioada sau căldura într-un câine durează aproximativ 3 săptămâni. Astfel încât acestea funcționează excelent și împiedică zgârierea sângelui pentru a vă împiedica covorul.

Scutecele de câine nu numai că conțin descărcarea, dar au, de asemenea, o mulțime de miros, ceea ce minimizează mirosul pentru câini în vecinătate. Chiar dacă câinii de sex masculin vin să-i caute, puteți să vă puneți câinele în interior până la sfârșitul estrului ei. Și fiți siguri, datorită acestor tampoane sanitare sau scutece pentru câini, nu veți fi curățați după ea.

Terminarea

De obicei, sarcina câinelui ar trebui să fie terminată în interiorul 45 de zile de gestație. După aceasta, poate fi foarte periculos pentru sănătatea mentală și fizică a câinelui. Incercand sa Abortați o sarcină câinilor După ce intervalul de timp stipulat are ca rezultat nașterea puiilor morți, care poate fi foarte traumatizantă pentru mamă.

La asigurați-vă că avortul are loc în timp, Căutați semne de semnalizare ca mărirea sfarcurilor, greutatea în jurul abdomenului și boala de dimineață. Obțineți o scanare făcută de la un veterinar pentru a fi sigur.

După ce au spus că, terminând o sarcină nedorită la câini este la fel de dureroasă și traumatică pentru câinele de sex feminin, așa cum este pentru oameni. Poate să-și ia treaba emoțional și mental și să o lase în primejdie. Indiferent dacă durează câteva zile sau luni, depinde de câine.

Etic, Este la fel de controversat, dacă nu mai mult (pentru că "decideți literalmente pentru câine), pentru a termina un făt. Așa că încercați să o împiedicați la început.

Știm că se întâmplă accidentele, deci iată câteva metode cunoscute pentru a induce avortul la câinii gravide. Acestea vă cer cunoașterea sarcinii câinelui de sex feminin cât mai repede posibil.

Terminarea sarcinii câinilor
Citiți mai departe pentru a afla cum să terminați și să întrerupeți o sarcină câinilor.

Estrogenii orali

Acestea sunt Nu este recomandat pentru câini și ar trebui să fie ultimul dvs. caz absolut de caz. Estrogenii orali sunt PIL PIL & # 8221 dimineața; pentru câini și nu sunt alegerea preferată pentru realizarea unui avort sănătos.

Estrogenii sunt cunoscuți că provoacă boli și infecții cum ar fi Pyometra sau uterul infectat. Acest lucru poate deveni fatal înainte de ao ști. Ele sunt, de asemenea, ineficiente dacă nu sunt administrate la momentul potrivit. Deci vă puneți viața câinelui în pericol pentru nimic.

Injectarea necorespunzătoare și tratamentul nealternal

A Drogul numit Alizin este injectat în gât. Două injecții trebuie administrate 24 de ore distanță. Pentru a termina o sarcină nedorită a câinelui. Aceasta se numește Manism sau tratament nealternal, Referindu-se la împerecherea care nu ar fi trebuit să aibă loc.

Drogul blochează receptorii de progesteron în uterul unui câine, ulterior dezactivând uterul pentru a menține sarcina. Acest lucru provoacă un avort. Este foarte eficient când este dat în termen de 22 de zile de la gestație.

Vorbiți medicului veterinar înainte de a vă oferi câinelui această injecție și supravegheați în mod responsabil animalul dvs. după administrarea tratamentului. Vă puteți aștepta la disconfort și efecte secundare de ceva timp după tratament, iar dacă persistă, trebuie să solicitați ajutor medical.

Estrogenii injectabili

Estrogenii injectabili sunt mult mai sigure, comparativ cu cele orale. Singura captură este că ei trebuie administrat câinelui la scurt timp după împerechere.

Estrogenul injectabil este cea mai bună soluție atunci când prindeți câinii în acțiune sau imediat după copulare a luat loc. Adică atunci când sunt cele mai eficiente în prevenirea sarcinii. Ele permit, de asemenea, câinelui de sex feminin să rămână gravidă mai târziu dacă doriți să le reproduceți în mod responsabil.

Aici-de mai jos sunt cei doi cei mai utilizați hormoni injectabili.

Prostaglandina F2 Alpha

Cu efecte secundare minime până la ușoare și rate ridicate de succes, Prostaglandina F2 Alpha este un medicament preferat pentru a renunța la sarcini câinilor. Este A Hormonul complet natural și este sigur de utilizat. Cu toate acestea, un profesionist instruit trebuie să-l administreze câinelui, iar animalul trebuie să fie ținut sub respectul.

Ca de obicei efecte secundare includ tremurând, greață și diaree, uneori gâfâind și scurtarea respirației pot apărea, de asemenea. Un veterinar trebuie să fie prezent pentru a păstra aceste sub control.

Hormonul este cunoscut pentru a provoca luteoliza, care induce rezilierea sarcinii la câini și alte animale. De asemenea, este cunoscut faptul că provoacă contracții, ceea ce duce la avort.

Dexametazone

Dexametazone este un steroid imunosupresiv, care este folosit atât la oameni, cât și la animale Pentru a trata o mulțime de tulburări. La câini, acest medicament este prescris pentru bolile ochilor și ale pielii.

Administrarea dexametazonei sub supraveghere medicală strictă poate duce la avorturi non-complicate și relativ dureroase la câini. În funcție de modul în care animalul reacționează, fătul este fie eliminat, fie absorbit de corpul câinelui.

Unele dintre efectele secundare ale preluării dexametazonei pentru a anula fetușii câinilor sunt ușoară până la severă, dar aceste efecte secundare sunt cu adevărat rare și greu letale. Unii câini pot prezenta și descărcarea vaginală și anorexia.

Medicamentul trebuie injectat în sistemul câinelui în câteva zile de copulație, chiar mai bine dacă este administrat în câteva ore.

Agoniști de dopamină

Agoniști de dopamină Lucrați în terminarea sarcinilor câinilor de către suprimarea producției de prolactină- hormon care este crucial pentru menținerea sarcinii. Planul Prolactin are drept rezultat scăderea progesteronului, având în vedere astfel sarcina la câini.

Motivul pentru că aceasta este o metodă populară de a termina sarcina nedorită la câini este că este o metodă sigură și eficientă, cu puțin până la nici un efect secundar. Principalele efecte secundare ale preluării acestui medicament sunt o pierdere a apetitului și a greaței la câini.

Lucru bun despre agoniști de dopamină este că trebuie să fie administrați după 25 de zile de gestație, oferind suficient timp pentru a gândi avortul peste și pentru a arăta semnele de sarcină.

Epostana

Acest medicament funcționează prin faptul că nu permite organismului să producă progesteron. Lipsa progesteronului termină automat sarcina în termen de șapte zile.

Nu au fost raportate efecte secundare post-administare epostana, făcând-o o metodă de eșec și prost, pentru a renunța la sarcini de câine.

Sarcini nedorite canine - FAQ

Sarcinile nedorite canine reprezintă o sursă masivă de îngrijorări la majoritatea proprietarilor de câini și chiar și crescătorii. În timp ce majoritatea proprietarilor de câini nu trec niciodată printr-unul, poate fi luat ca un dezastru când se întâmplă cu câinele tău de sex feminin.

Iată câteva întrebări frecvente care au răspuns despre sarcini nedorite pentru câini!

Relaxați testarea câinilor de sarcină
Relaxin este hormonul măsurat prin testele de sarcină canin.

Până când aveți, pentru a termina o sarcină nedorită?

Sarcinile nedorite ar trebui, de obicei, să fie terminate în termen de 45 de zile de la gestație.

Semnele de sarcină vor începe să arate în câinele dvs. în câteva zile - căutați simptomele fizice și comportamentale. Dacă sunteți îndoieli dacă câinele dvs. este însărcinată sau nu, o scanare simplă va determina acest lucru.

Semnele fetale ale sarcinii la câini pot apărea numai după 25 de zile de gestație în scanare, după care aveți aproximativ o săptămână pentru a decide ce vreți să faceți.

În mod obișnuit, avortul și terminarea sarcinilor la câini prin medicamente necesită o valoare de medicamente. Deci, fiți în siguranță și determinați sarcina câinelui dvs. la începutul zilei.

Puteți renunța la un câine însărcinat acasă?

Aborting câinele dvs. la domiciliu nu este sigur și este cu siguranță nu este recomandat. Întotdeauna implicați medicul veterinar în proces și conduceți încetarea sarcinii sub supravegherea atentă.

În timp ce remediile la domiciliu pot funcționa, ele pot avea și o multitudine de efecte secundare, care vă pot dăuna câinelui. În schimb, optați pentru metode sigure și aprobate din punct de vedere medical pentru a termina sarcina nedorită a câinelui.

Procedura de terminare de obicei durează o săptămână până la zece zile, în timpul căreia, de asemenea, trebuie să vă păstrați animalul de companie sub ochiul unui veterinar. Astfel încât conducerea unei proceduri de domiciliu fără nici o supraveghere nu este nimic mai puțin decât periculos și neglijent.

Care sunt riscurile de stopare a unei sarcini nedorite?

O mulțime de riscuri depind de Cum, când și în ce mod Evortați sarcina în câinele dvs.

Când se face cu ajutorul drogurilor în condiții de siguranță, sub îndrumarea și supravegherea medicului veterinar, iar în termen de 25-30 de zile de la gestație, avortul prezintă puțină riscuri.

Efectele secundare ale anumitor medicamente pot varia de la greață la pierderea apetitului și letargiei. Uneori, câinii pot arăta, de asemenea, simptome precum descărcarea vaginală, sângerarea și schimbările comportamentale.

Majoritatea medicamentelor vor face un câine capabil să procreze în viitor, dar uneori când sarcina este terminată într-o etapă ulterioară, câinele poate da naștere unor pui morți. Acest lucru îl poate afecta emoțional. Acest lucru poate afecta și copiii din gospodăria dvs.

Dacă îngrijirea corespunzătoare nu este luată, după avort, câinele va fi predispus la infecții uterine.

Există o dimineață după pilule pentru câini?

Da, există anumite pastile care funcționează ca dimineața după pastile pentru câini. Acestea sunt administrate în câteva ore de copulare.

Dimineața după pastile pentru câini sunt extrem de ineficientă și sunt cunoscute că provoacă infecții grave la câini. Cel mai frecvent, ele provoacă pyometra sau infecție a uterului. Aceste infecții, dacă nu sunt îngrijite, pot deveni fatale.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Sarcini nedorite la câini