Testele de sarcină la om funcționează pentru câini?

Testele de sarcină umană funcționează pentru câini?

Testele de sarcină la om nu funcționează pentru câini Datorită hormonalului lor Sarcina marker fiind găsite numai la om. În timp ce oamenii sunt capabili să detecteze sarcina prin testarea la domiciliu folosind urină ca marker de sarcină, câinii, pe de altă parte, pot fi testate numai prin mijloace mai substanțiale, cum ar fi ultrasunete și raze X.

Este destul de normal ca crescătorii și proprietarii de câini să se încânte de noua perspectivă de sarcină în animalul lor de companie. Cu toate acestea, mulți tind să caute modalități de detectare dacă un câine este însărcinată Pentru a oferi un răspuns mai rapid.

Câinii nu sunt construiți la fel cum oamenii se datorează unor hormoni diferiți. În prezent, nu există nici o privire la testele contra căilor în care câinii pot folosi pentru a determina sarcina printr-o probă de urină. Prin urmare, acesta este unul dintre cazurile în care răbdarea merge mult pentru a determina citirile exacte.

Testele de sarcină la om nu pot funcționa pentru câini

Când oamenii sunt însărcinați, ele produc un hormon specific numit Gonadotropină corionică umană, sau Hcg. Notă cuvântul cheie, uman și # 8221;. Sarcina la domiciliu Se testează urina la om în special pentru acest hormon. Acesta este modul în care oamenii sunt capabili să obțină rezultate rapide și corecte.

De cand câinii nu produc acest hormon, ele nu pot fi testate pentru sarcină prin intermediul testelor de urină. De fapt, câinii, în general, nu produc o sarcină specifică și # 8221; hormon așa cum fac oamenii. Câinii fac totuși să producă mai mult progesteron și aceasta este cauza multor confuzii între mulți proprietari de câini.

Există teste de sarcină pentru câini?

Da, există modalități prin care câinii pot fi testate cu precizie pentru sarcină. Câinii de sex feminin ar putea să nu aibă avantajul unei rate de răspuns rapid pentru detectarea sarcinii ca oameni, dar asta nu înseamnă că acestea sunt scutite de testare.

De fapt, conform Clubul american Kennel, Un medic veterinar poate detecta sarcina în cățea dvs. în jur de 28 de zile în gestație. Acest lucru se face prin măsuri foarte sigure și de încredere printr-o palpare abdominală sau printr-o ultrasunete. În plus, câinii pot primi, de asemenea, un test de sânge pentru a determina sarcina. Niciuna dintre aceste metode de testare nu ar trebui făcută acasă, ci întotdeauna într-un cadru profesional de către un profesionist de încredere.

Relaxați testele de sarcină pentru câini

Întrucât un test de sarcină umană va verifica pentru Gonadotropină corionică umană hormon în urină, un test de sarcină de sex feminin Test pentru hormon relaxin. Relaxin este hormonul măsurat prin testele de sarcină canin. Relaxinul apare în mod normal de aproximativ trei până la patru săptămâni după începerea sarcinii. Astfel de teste tind să fie extrem de precise.

Relaxați testarea câinilor de sarcină
Relaxin este hormonul măsurat prin testele de sarcină canin.

Cu toate acestea, spre deosebire de oamenii în care este necesară o probă simplă de urină și rezultatele sunt aproape instantanee, aceste teste de relaxare necesită sânge. Nici aceste examene nu sunt în mod necesar la fel de ușor decât media la bastoane la domiciliu pe care le achiziționează. Testul pentru măsurarea sarcinii la câinii de sex feminin vă cere să trageți sânge și apoi să separați sângele de la ser / plasmă.

Kituri de testare pentru detectarea sarcinii câinilor pot fi găsite online și comandate pentru livrarea la domiciliu. Dar nici un crescător de câini sau un proprietar de câine nu posedă echipamentul la domiciliu pentru a efectua efectiv aceste teste și pentru a primi rezultate exacte de testare, deoarece sunt necesare eșantioane de sânge. Acesta este exact motivul pentru care este recomandabil și foarte recomandat să vă luați animalul către un medic veterinar și să o scoateți profesional. Obținerea sarcinii câinelui dvs. confirmată prin luarea de metode de testare fiabile, cum ar fi un Scanarea abdominală cu ultrasunete sau o radiografie.

Palpare

O altă formă de testare se face prin palpare. Aceasta este atunci când o persoană se simte pentru bebelușii de pe abdomenul barajului. Acest lucru se poate face numai între zilele de 28 și 35 de ani și nu trebuie făcut acasă pentru a evita rănirea. Din ziua 45, un câine de sex feminin poate fi supus unei raze X pentru a detecta sarcina. Acestea sunt Teste extrem de fiabile și oferă, de asemenea, mai multe informații decât ultrasunetele. În timpul unei raze X, un veterinar este capabil să determine câte pui sunt în gunoi.

În plus față de avantajul de a cunoaște câte puii se află în interiorul uterului barajului, un examen cu raze X poate, de asemenea, să ajute la verificarea structurii osoase a puiilor. În plus, la sfârșitul sarcinii, aproximativ între o săptămână sau două înainte de a fi datorată, este foarte probabil ca Vet-ul dvs. să vrea să vă testeze din nou cățea. Aceasta este adesea o idee minunată, deoarece va contribui la confirmarea rezultatelor de la testul anterior, precum și vă oferă recomandări cruciale cu privire la ceea ce să vă așteptați în timpul fazei de răbdare.

Fiți conștienți de sarcini false

Este important să verificați acuratețea, deoarece mulți câini pot experimenta ceea ce este cunoscut ca a pseudopregnactic, sau Sarcina falsă, în care prezintă o mare parte din aceleași simptome de sarcină, dar nu este de fapt însărcinată. Cel mai bun examen pentru a lua pentru testare este ultrasunetele. Este complet sigur și utilizează valuri sonore care creează imagini ale interiorului uterului câinelui. Cu toate acestea, aceste mijloace nu vă vor putea spune câte pui sunt în interiorul uterului.

Este progesteron un indicator al sarcinii la câini?

De multe ori, oamenii pot presupune în mod eronat că o cățea este însărcinată din cauza Niveluri mai ridicate de hormoni În sistemul ei, și anume, progesteron. Cu toate acestea, adevărul este că câinii de sex feminin produc în mod natural niveluri mai ridicate de progesteron timp de două luni după etapele ciclului de căldură. Și acest lucru este indiferent dacă cățea a fost crescută sau nu. De aceea Nivelurile de progesteron într-un câine de sex feminin nu este un indicator al sarcinii, nici nu ar trebui să fie un factor în determinarea modificărilor sistemului hormonal al femeii.

În mod ideal, crescătorii și proprietarii de câini trebuie să caute mai întâi semnele comune ale sarcinii, care de obicei nu apar până când târfa este de cel puțin trei săptămâni gravidă. În acest moment, căutați Regular & # 8221; Simptomele unei sarcini, cum ar fi:

  • boală de dimineata,
  • Extinderea sfârcurilor și
  • schimbări drastice bruște ale nivelurilor de energie.

De asemenea, un alt mod de mai multe veterine verifică pentru sarcină este de către un verificarea abdominală. Cu toate acestea, pentru a obține rezultate adevărate, exacte fără defecțiune și asigurați-vă că târfa dvs. poate fi însărcinată, atunci este timpul să vă luați câinele pentru un examen real. Luați câinele la veterinarul dvs. și luați-o testat.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Testele de sarcină la om funcționează pentru câini?