Cum să spui dacă doi câini au împerecheat

Cum să spui dacă doi câini au împerecheat

O mulțime de crescători și non-crescători încearcă tot posibilul pentru a evita Ratinguri accidentale de doi câini. Adesea, crescătorii sunt pregătiți în mod corespunzător, dar, din păcate, uneori doi câini sunt lăsați împreună fie din greșeală, fie din lipsă de atenție. Acest articol vă explică Cum să spui dacă doi câini au împerecheat.

În primul rând, permiteți-mi să vă spun că este extrem de complicat să precizați cu precizie dacă doi câini tocmai au fost împerecheați. Dacă le prindeți în timpul coitus, Este evident și veți ști imediat și vă veți pregăti confirmând sarcina sau supus a Dog Avortul. Dacă vă întrebați cum să știți dacă doi câini tocmai au fost împerecheați, probabil ați venit și ați surprins că sunteți aproape, dar nu le-ați văzut de fapt să facă ceva.

Indiferent de rezultat după ce ați citit acest articol, asigurați-vă că monitorizați femeia în următoarele zile și săptămâni, deoarece ați putea fi greșit dacă credeți că nu au fost împerecheați.

Semne de împerechere

Matingul a doi câini durează de obicei oriunde de la cinci minute până la o jumătate de oră. Împerecherea la câini este mai lungă decât ceea ce cred majoritatea oamenilor și nu este neobișnuit să vedem legăturile care durează aproape o oră. Deci, dacă lăsați câinii împreună din greșeală pentru câteva minute, puteți presupune, de obicei că nu au făcut nimic obraznic.

Acum, dacă lăsați câinele de peste 15 sau 20 de minute, atunci ar trebui să vă îngrijorați cu siguranță că dacă ambii câini erau dispuși, ar fi putut să o facă. Iată câteva semne de împerechere la câini, astfel încât să puteți știți dacă doi câini au fost împerecheați.

Wooing

Dacă câinele dvs. de sex feminin arată deosebit de umed în jurul capului și gâtului și nu a plouat, ea ar fi putut fi rătăcită de un câine de sex masculin. Câinii sunt foarte inteligenți, creaturi sociale și "Wooing & # 8221; este un alt mod de a descrie tehnicile lor de seducție canine. Credeți sau nu, în lumea câinelui Wooing implică o mulțime de lins de blană! Ei pot, de asemenea, să-și nibreze urechile și să-și asume reciproc ceva afectiv, ca și comportamentele de flirtare la om. Pentru oameni, câinii pot arăta că sunt îndrăgostiți! (Sunt ei?)

Câinele de sex masculin, de asemenea, tinde să-și petreacă o mulțime de timp sniffing Vulva de sex feminin și anus și o va urma înainte de împerechere. El poate face câteva încercări eșuate de a monta câinele de sex feminin din spate înainte de ultimul eveniment. Dacă ați asistat la câinele dvs. care se angajează în acest comportament, urmat de oricare dintre semnele enumerate aici, există o posibilitate puternică pe care câinii tocmai au împerecheat.

Miros puternic

După o sesiune de împerechere, câinele dvs. de sex feminin poate avea un miros deosebit de puternic în jurul vulvei sale. Acest miros va fi diferit de mirosul pe care îl are în timpul ciclului de căldură. Dacă barajul tău miroase ciudat și ea a fost în jurul unui câine de sex masculin inutil în ultimele câteva minute, ea a făcut-o! Dacă sunteți îngrijorat, solicitați sfaturi de la un veterinar care vă poate sfătui la pașii următori.

Penisul masculin încă foarte erect

Poate dura ceva timp pentru ca penisul erect al unui câine să devină flatulent și să se întoarcă în interiorul teacii sale după ce a împerecheat. Timpul necesar pentru ca acest lucru să se întâmple, în funcție de câinele individual, dar este de obicei minute. Câinii se trezesc din mai multe motive care nu sunt întotdeauna legate de sex. Câinii de caini pot primi încă erecții aleatorii, chiar dacă dorința lor de a se împerechea este semnificativ mai mică decât cea a câinilor intacte de sex masculin.

Puteți observa că câinele dvs. de sex masculin primește o erecție atunci când se joacă cu jucăria lui scânteie sau când știe că se duce la o plimbare. Uneori poate chiar să stabilească nimic. Erecțiile pot apărea din cauza excitării sexuale, dar și datorită entuziasmei generale și anomalii anatomice. Doar pentru că penisul câinelui dvs. este încă foarte erect, nu poate fi garantat că a avut loc împerecherea.

Uneori, după împerechere, un penis de câine masculin poate rămâne blocat în afara mantalei sale și să apară anormal umflat și lărgit - acest lucru ar putea fi un semn major de poveste pe care la împerecheat. În acest caz, penisul se luptă să se întoarcă la poziția sa normală. Acest lucru se datorează, de obicei, umflarea lui Glanda bulboasă În interiorul penisului - dacă glandele se umflă suficient, pielea exterioară nu va mai acoperi penisul, lăsând-o expusă. Această umflare apare de obicei odată ce penisul a pătruns în canalul vaginal și reduce odată ce relațiile sexuale se termină. Pentru câțiva câini, umflarea poate dura mai mult pentru a merge până la capăt. Dacă se întâmplă acest lucru, încercați să vă îmbibați penisul expus într-o soluție de apă de zahăr. Dacă problema persistă, contactați medicul veterinar pentru sfaturi.

Semne de împerechere la câini
Semne de împerechere la câini.

Câinii care se rostogolesc pe pământ

După ce un câine a terminat împerecherea, el sau ea se poate freca de-a lungul pământului sau rotiți-vă pe spatele lor. Tind să fie câini de sex masculin care prezintă acest comportament, dar există o lipsă de dovezi solide despre motivul pentru care fac acest lucru. Experții sugerează că câinii de sex masculin se rostogolesc pentru că sunt într-o stare de Ecstasy & # 8221; după împerechere. Rularea lor aproape acționează ca un dans de victorie, deoarece sunt mulțumiți de activitățile pe care tocmai le-au făcut.

Cercetarea a sugerat, de asemenea, acest lucru Un bărbat se poate răsturna pentru a-și părăsi mirosul și bask în masculinitatea sa. Experții sugerează că nivelurile de testosteron la bărbați se ridică după sex, așa că dorința lor de a-și lăsa mirosul poate fi mai mare. Cu toate acestea, câinii se rostogolesc, de asemenea, dacă au o mâncărime sau se rostogolesc în ceva asemănător - evaluați care dintre aceste opțiuni este cel mai probabil înainte de a presupune că câinele dvs. a fost activ sexual.

Distanţă

În timp ce câinii de sex masculin tind să se rostogolească pe pământ după împerechere, câinii de sex feminin fac ceva cu totul diferit. Femelele tind să plece și să-și păstreze distanța! Câinii nu se întind împreună și se înghesuie după împerechere ca oamenii de multe ori fac. Pur și simplu fac fapta și merg în moduri separate până când bărbatul decide că este gata să se împerecheze din nou (rar cu aceeași femeie, totuși). Când vine de data aceasta, el va începe de obicei să urmeze și să-l facă pe femeia așa cum a făcut-o înainte.

Dacă observați că câinele dvs. a fost neobișnuit de aproape de un câine de sex opus și este acum complet dezinteresat, ar putea acționa ca un indicator că el sau ea a împerecheat.

Poziția corpului ciudat

Când împerecherea sa terminat, Un câine de sex feminin poate dura ceva timp să se întoarcă la poziția sau mersul său normal. Acest lucru este complet normal, și nu ar trebui să ia mult timp pentru ea să se corecteze. Orice anomalie din metalul câinelui ar putea fi o indicație de împerechere, așa că urmăriți-o îndeaproape! Dacă problema persistă și câinele dvs. apare în dificultate, contactați medicul veterinar pentru sfaturi.

De asemenea, puteți observa că câinele dvs. (fie bărbat sau femeie) este mai liniștit decât de obicei și petrece puțin mai mult timp de dormit sau culcat. Acesta este un alt indicator potențial al întâlnirii sexuale, dar nu unul de îngrijorat prea mult - câinii găsesc împerecherea destul de obositoare și de multe ori nevoie de timp să se odihnească și să se relaxeze după aceea.

Lins genitale

Câinii vor fi câini, dar sunt încă foarte igienici în felul lor foarte organizat. Atât câinii de sex masculin, cât și de sex feminin se vor culca și vor linge bine organele genitale după ce a avut loc un act sexual. Femeia îi va curăța vulva, în timp ce bărbatul își va curăța penisul expus, ridicându-se, ajutându-l să se întoarcă la poziția sa normală în interiorul mantalei sale.

Câinii vor linge în mod regulat și sistematic blănurile și organele genitale pentru a-și curăța dacă au avut o întâlnire sexuală sau nu - este propria lor versiune a unui duș! Dar, dacă observați lins, împreună cu oricare dintre semnele enumerate mai sus, este posibil să fiți mărturisiți încercarea de a încerca să se împrospătească după împerechere.

Temperament

S-ar putea să fi observat că câinele dvs. este brusc mai calm și mai puțin frenetic. Câinii de sex masculin, în special cei tineri neutilizați care dezvoltă încă hormonal pot avea o dorință copleșitoare de a se împerechea când miroase o cățea la căldură. Dorința poate fi atât de puternică încât comportamentul lor pare agitat și disperat. El poate să-l urmeze în mod constant în jurul ei, va încerca adesea să se muncească și să o înăbușească și poate chiar să se scrâvi când nu-și va primi propriul drum.

Dacă acest comportament frenetic dispare brusc și pare relaxat și dezinteresat, există o șansă pe care ar fi putut să o facă. În multe privințe, trebuie să jucați rolul detectivului. Dacă credeți că câinele dvs. sa angajat în relații intercours - studiați cu atenție comportamentul său și încercați să faceți legănurile împreună.

Dacă aveți un câine de sex feminin și sunteți încă nesigur, continuați să urmăriți comportamentul ei în următoarele săptămâni. Când a fost impregnată cu succes, ea va începe să prezinte nouă semne de sarcină (E.G. ea poate câștiga greutate sau poate să-și dea alimentele). Câinii sunt un puzzle constant, deci asigurați-vă că acordați atenție schimbărilor comportamentale și fizice pentru a obține sugestii de a Sarcina începe.

Câinii care rămân împreună

În unele privințe, poate fi destul de dificil pentru a merge neobservată că câinele dvs. a fost împerecheat. Actul în sine este foarte neobișnuit și nu este la fel de rapid cum credeți că face dificil ca câinele dvs. să aibă un Quickie în spatele spatelui dvs! Deși împerecherea începe să imite actul sexual uman cu o mulțime de uimire și montare, atunci ia o întoarcere destul de interesantă (literalmente, ha!)

Câine coatus, cravată
A doua etapă a coitusului, numită cravata.

În timp ce penisul masculin erect este în interiorul organului câinelui, Glanda bulboasă La capul penisului începe să se umfle. Ea devine suficient de mare încât este aproape imposibil ca studul să-și retragă penisul din canalul îngust vaginal. Acest lucru este uneori cunoscut ca Lacăt sau Tie fenomenul - La fel de nebun ca se pare, câinele de sex feminin blochează penisul masculin în vaginul ei.

Închiderea vaginală rămâne în vigoare pentru o medie de 15-20 de minute, dar, în unele cazuri, poate dura până la 30-40 de minute. În timp ce acest lucru se întâmplă, bărbatul de obicei se îndreaptă din poziția sa montată, răsucește și își întoarce spatele la femeie. Cei doi câini se află apoi cu capetele din spate, ajungând în timp ce penisul ejaculează materialul seminal în organul feminin pentru a încerca să o impregneze.

La ochiul uman, acest act poate arata foarte ciudat si chiar poate arata ca si cainii nu fac nimic. Dacă vă vedeți câinele în picioare în spate în spate cu un alt câine, el sau ea se împerechează și poate chiar să vină la sfârșitul actului. Odată ce actul sa terminat, glanda bulboasă va începe să reducă în dimensiune, iar penisul va fi eliberat din canalul vaginal.

În general, ar trebui să țineți întotdeauna un ochi pe câinele dvs. și să evitați împerecherea nesupravegheată. Procesul de blocare în anumite circumstanțe poate provoca vătămări la unul sau ambii câini, care în circumstanțe extreme pot pune viața în pericol. Nu lăsați niciodată doi câini necunoscuți numai de sexul opus, fără supraveghere dacă doriți să evitați orice împerechere. Deci, de unde știi dacă doi câini au împerecheat? Verificați dacă câinii sunt sau nu aproape, comportându-se diferit, se rostogolesc, lingeau organele genitale și evaluează situația.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cum să spui dacă doi câini au împerecheat