Care este durata sarcinii câinilor?

Care este durata sarcinii câinilor?

O mulțime de proprietari de câini se întreabă Cât durează o gestație câine și când este considerat a Puppy prematur. De asemenea, crescătorii nu știu niciodată dacă pot ajuta la îndemnația unui câine de sex feminin.

Acest articol abordează succint aceste preocupări și întrebări o mulțime de audiența noastră are. Avem mai multe articole detaliate canin sarcini, muncă, și Cum să știți dacă un câine de sex feminin este însărcinată. Cu toate acestea, am realizat că avem nevoie de un articol mai scurt și mai mult la punct pentru a vă calma grijile și pentru a răspunde interogărilor dvs.

Cât timp este durata sarcinii câinilor?

Durata sarcinii câinelui este de 58 până la 68 de zile. În medie, câinii sunt însărcinați timp de 63 de zile, care sunt echivalente cu 9 săptămâni. Durata gestației câinilor depinde, de fapt, de mai mulți factori care vor afecta calendarul exact al livrării.

Înțelegerea duratei necesită o înțelegere a Cum funcționează ciclurile de căldură pentru câini de sex feminin. Un câine de sex feminin are patru etape, proestrus, estrus, diestrus și ciclul anestruus. Perioada de gestație a câinilor este împărțită în trei trimestre. Fiecare dintre aceste secțiuni durează aproximativ 21 de zile. În general, crescătorii pot calcula durata gestației câinilor prin urmărirea acestor cicluri, precum și a Perioada de reproducere. Nu utilizați data confirmare a sarcinii de către VET ca la data de începere!

În prima lună, o sarcină de câine, în jurul zilei a 7-a, embrionii sunt trimiși la coarnele uterine și atunci când embrionii sunt încorporați în căptușeala uterină în jurul zilei de 16. Până în ziua a 22-a, fătul va începe să-și ia forma și câteva zile mai târziu, poate fi detectată o bătălie de inimă. În a doua lună, fătul începe să crească rapid și este momentul în care veterinurile pot începe să vadă pleoapele, degetele de la picioare și ghearele. În ziua de 50, razele X vor putea determina câte puii sunt prezenți în așternut. Până la începutul celei de-a treia luni, barajul este gata de Whelp și în ziua 58, va exista o cantitate considerabilă de mișcare în burtă.

Când este un catelus considerat prematur?

Un catelus este luat în considerare prematur atunci când este născut înainte de 58 de zile, Deși există cazuri în care puii s-au născut în câteva zile înainte de acest număr fără nici un rău.

În general, contracțiile premature care provoacă o gunoi să devină prematură. Acest lucru va determina în mod inevitabil barajul să intre într-o livrare anticipată neașteptată. Premiile sunt definite ca un cățeluș care a fost livrat mai devreme decât data așteptată, care este în jurul zilei 63 a sarcinii ei. Amintiți-vă că există multe alte probleme de naștere care pot apărea și trebuie să vă pregătiți pentru acestea. Citiți articolul nostru despre distocia și problemele de naștere la câini.

Pot induce munca într-un câine de sex feminin?

Da, crescătorii de câini și proprietarii pot induce munca într-un câine de sex feminin pentru a iniția începutul Etapele de ieșire și pentru a reduce disconfortul în baraj. Acest lucru se poate face într-o serie de moduri.

În primul rând, crescătorii de câini pot ajuta la grădierea timpului Stimularea sfârcurilor barajului gravidă care va stimula sistemul hormonal. Odată ce acest sistem hormonal este provocat, hormonii ei vor intra în acțiune și vor începe dezvoltarea primei etape a muncii. Poti de asemenea Administrați oxitocinul la câine, totuși, stimularea mamelonului acționează și în generarea Oxitocin natural în corpul ei. În cele din urmă, oxitocina induce contracții într-un câine.

Există și alte lucruri pe care le puteți face pentru a ajuta la accelerarea procesului. Primul lucru pe care ar trebui să-l faceți este să configurați un spațiu confortabil în casă în care planuiți-o pentru ea spre WHELP. Puteți începe prin masarea ușoară a zonei de burtă, dar nu prea tare. Încurajați barajul să se exercite prin mers pe jos, deoarece acest lucru va stimula organismul să elibereze. În plus, Remedii pe bază de plante cum ar fi frunzele de zmeură tind să lucreze excelent în aceste situații. De asemenea, puteți oferi mai mult calciu, deoarece acest lucru oferă ajutor în crearea unor contracții mai puternice.

Induceți munca în câinele de călcâie
Masajele unui sfarcină a câinelui gravide Stimulează sistemul hormonal și poate ajuta la inducerea muncii.

Care sunt primele semne ale unui câine care intră în muncă?

Cele mai frecvente semne care apar mai întâi când un câine intră în muncă sunt gâfâie, neliniște, pierderea apetitului și a scădere bruscă a temperaturii corpului.

În general, câinii nu merg direct în muncă fără să expună mai întâi unele dintre aceste semne comune. Din fericire, aceste simptome pot prelungi foarte mult situația suficient de lungă pentru a da un timp de ameliorare pentru a ajunge la ajutor sau pentru a aduce câinele la clinică. Asigurați-vă că știți ce simptome de a acorda atenție. Dacă câinele dvs. pare să se lupte, este posibil să fie nevoie să vă apelați medicul veterinar Cezariană de urgență secțiunea.

Picătură în temperatura corpului

Temperatura câinelui de la distanță va scădea în mod normal între 101 grade Fahrenheit și 102.5 grade. Acesta este un semn care vă spune că este în faza de început a muncii sale. O temperatură care ajunge sub 100 de grade Fahrenheit înseamnă că trebuie să dea naștere în orice moment în 24 de ore.

Temperatura într-un corp de cățeluș este un factor major de luat în considerare când pentru a determina durata sarcinii câinilor. Evident, acesta este un lucru pe care proprietarii de câini trebuie să monitorizeze în mod regulat, deoarece ea nu poate arăta semne puternice de temperatură scăzută. Cu aproximativ două săptămâni înainte de data scadentă, începeți să verificați temperatura în mod regulat aproximativ o dată pe zi și să încercați să o faceți în același timp în fiecare zi.

Pierderea poftei de mâncare

Acest semn poate fi mai ușor de observat. Majoritatea proprietarilor de câini știu câinii lor destul de bine pentru a spune când există o schimbare a apetitului. Tu deja cunoaște programul ei de mâncare și aveți deja o idee bună despre cât de mult mănâncă și poate mânca într-o anumită setare.

Câinii de sex feminin sunt intuitivi și conștienți de corpurile lor. Când simt că vor intra în libertate în curând, ei nu se vor simți foame și știu că având o burtă deplină înainte de livrare nu conduce la starea ei sănătoasă. Aveți grijă de semne de a mânca mult mai puțin sau să nu mănânce deloc. De asemenea, Unii câini se confruntă cu vărsături și aceasta poate fi o altă cauză a pierderii apetitului.

Nelinişte

Durata gestației câinilor poate fi uneori determinată prin vizionarea semnelor în comportamentul barajului. Dacă câinele dvs. este în mod normal un chill, lad tipul de câine, veți observa cu ușurință o schimbare în acest lucru atunci când devine mai agitată decât de obicei.

Acestea sunt cunoscute ca semne fizice pentru a urmări că câinele intră în muncă în curând. Aceste simptome pot include stimularea de la un capăt al camerei la alta. Ea poate părea confuză, dar nu poate sta liniștită. Neliniștea este destul de normală înainte de a da naștere, așa că asigurați-vă că urmăriți acest lucru.

Gâfâind

Un alt semn fizic comun este gâfâind. Foarte asemănătoare cu celelalte simptome de neliniște extremă și de a stimula înainte și înapoi, observați cum reacționează când se plimba. Un câine pe care urmează să meargă în muncă va începe pantaloni greu. Acest lucru dovedește proprietarului câinelui că corpul ei lucrează ore suplimentare, deoarece este pregătit să dea naștere. Câinii se vor simți cu siguranță drenați și obosiți mult mai ușor.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Care este durata sarcinii câinilor?