30 Cele mai bune videoclipuri câine care te vor face să râzi sau să plângi

Cele mai bune videoclipuri pentru câini de top

iubesc cainii! Îmi place internetul! Internetul ne aduce Cele mai bune videoclipuri de câine Pentru a viziona în fiecare zi. Chiar dacă credeți că nu vă plac câinii, veți fi distrați de aceste pooches.

Indiferent dacă vă uitați la Videoclipuri pe social media Sau întâlniți un videoclip hilar pe un blog legat de câine, probabil că îl veți împărți cu prietenii și familia. Unele dintre aceste videoclipuri amuzante de câine au trecut viral în doar o chestiune de ore.

Dacă aveți o zi proastă, aceste videoclipuri cele mai bune câine sunt sigur că vor aduce un zâmbet pe față. Dacă sunteți proprietar de animale de companie, există șanse că ați făcut niște videoclipuri de câine destul de amuzante ale dvs. Multe dintre acestea vă pot aminti de propriul dvs. FIDO.

Cele mai bune videoclipuri de câine

Cele mai bune videoclipuri câine care te vor face să râzi sau să plângi

1 Aceasta este o compilație a celor mai amuzante videoclipuri de câini din 2015. Este posibil să aveți nevoie să vă evitați ochii la: 42. Nu știu cine este Sillier în aceștia, câinii sau oamenii.

LEGATE DE: 13 cele mai bune filme de câine disponibile pentru streaming chiar acum

2 câini, sunt murdari și murdari, și ei le place așa! Iată unul dintre cele mai bune videoclipuri de câine ale Pooches care nu vor să facă baie.

3 A fost anii 1990, internetul a fost în copilărie, dar ați putea obține în continuare videoclipuri amuzante de câini. Aici este un clasic din spectacolul pentru copii strada Sesame.

4 Awe! Altul dintre cele mai bune videoclipuri de câine care este alcătuită dintr-o compilație de pui adorabili. Primul este aproape prea adorabil prea ceas!

5 copii sunt drăguți; Câinii sunt drăguți. Să le punem împreună. Cele mai bune videoclipuri de câine combina atât, Și în acest lucru se întâmplă într-adevăr în jurul valorii de 1:02. Este un câine sau un copil?

6 Ah, invenția înregistratorului VHS. America mai amuzantă videoclipuri de acasă ne-a adus cele mai bune videoclipuri de câine din 1989. Ei chiar le pun pe internet pentru noi.

7 ani mai mult despre micul porc decât câinele, dar nu am putut să-l ajut și să îl includ în această listă de cele mai bune videoclipuri câine oricum.

8 3:18 Fail!

9 Știm cu toții că câinii sunt cei mai buni prieteni ai omului, dar Cum rămâne cu pisicile? 3:08 pare să gândească așa.

10 atât de curajos! Mă tem de viața lui ...nu viața câinelui. Acesta este cu siguranță unul dintre cele mai bune videoclipuri de câine care vă vor face să râdeți, dar va trebui să urmăriți pentru a afla ce este acest lucru.

Articol conex: Top 10 cele mai bune filme de câine pe care trebuie să le vedeți

11 Cu câini, nu puteți obține niciodată un somn bun, dar 3:40 este înșelător!

12 câini iubesc să joace! Asta nu înseamnă că sunt bune la ea. Aceste câini epic eșuează pentru unele dintre cele mai bune videoclipuri de câine înregistrate vreodată.

13 Acest videoclip arată că este posibil să râzi și a se simti trist in acelasi timp. Nu-mi spune că câinii nu înțeleg.

14 câini patriotici ...Ia-ți țesuturile. Acestea sunt unele dintre cele mai bune videoclipuri de câine de pe Internet. Care nu-i place foarte bine Poveste despre un câine fiind reunit cu proprietarul său?

15 câini sunt destul de inteligenți. Repede înainte la 1:28

16 Acest câine este un magazin-a-holic. El ar fi perfect pentru mama mea!

17 catelusi! Cutețea mă face bine în simțuri. Desigur, unele dintre cele mai bune videoclipuri de câine sunt doar aproape de Puppies adorabili. Care poate rezista acelor fețe mici?

LEGATE DE: 5 Sfaturi de Fotografie Expert`s pentru lăcomia minunată a fotografiilor de câine

18 Încercați din nou acei câini și câini de sus. Ai nevoie de ajutor? Câinii sunt aici pentru a împrumuta o laba. Doga este o modalitate excelentă de a vă încorpora animalul de companie în exercițiul dvs. zilnic, dar dacă încercați yoga fără puiul dvs., el poate ajunge oricum.

LEGATE DE: DOGA 101: Beneficii și măsuri de precauție necesare pentru a face yoga câinelui

19 primul clip pe care nu l-am putut râde; Mă ducning. E mai bine, totuși.

20 a avut o zi grea? Aici este 30 de minute de râde. Este imposibil să fii stresat după asta. Este unul dintre cele mai bune videoclipuri de câine pe care le-am văzut vreodată!

21 de câini sunt mai inteligent decât oamenii. Are 4:54 îți amintesc de ceva? Cinderella îmbrăcată în galben, a mers sus să-i sărute pe colegul ei ......

22 Acest câine este destul de inteligent. În loc de A & # 8220; Bacon! Slănină! Slănină!& # 8221; Comercial, el ar putea fi în un pui # 8220; pui! Pui! Pui!& # 8221; comercial.

23 Ya, mă confundă. HA!

Se presupune 24 de pisici frică de câini, dreapta? Nu neaparat.

25 Ya, recunosc că există câteva pisici aruncate în acest amestec. Nu puteam rezista. Amuzant este amuzant, iar aceste animale vă vor avea în cusături!

26 Hot de pe prese! Cred că există 5 videoclipuri noi de câini pe internet in fiecare minut. Îmi pare rău pentru tipul ăsta.

27it unul dintre cele mai bune videoclipuri de câine de pe Internet și îmi amintesc când a ieșit acest lucru. Cum fac asta?

28 Câini și pizza, cine ar fi crezut. Ok, trebuie să mă duc să comand o pizza acum & # 8230;

29 Îmi amintesc când a trebuit să-mi întreb fiica ce au fost vie. Aici sunt câțiva câini care o fac bine.

30 Dacă acest lucru nu te face să râzi, ești mort înăuntru.

Dacă încă mai trăiți să vizionați toate acestea și # 8230;

Aveți grijă să împărtășiți oricare dintre videoclipurile dvs. proprii? Postați-le în comentariile de mai jos!

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 30 Cele mai bune videoclipuri câine care te vor face să râzi sau să plângi