8 Câini amuzanți să urmeze dacă vă place tonul câinelui

Un câine de culoare marin care se așeză pe un jurnal de mușchi care se uită la cameră

Nevoie de un râs bun? Se îndreaptă spre Instagram. Aici veți găsi nesfârșit conturile de animale de companie În cazul în care proprietarii postează videoclipuri și fotografii ale animalelor lor drăguțe și amuzante toată ziua. Tonul câinele este doar unul dintre conturile de animale de companie care a crescut la faima. Oamenii din întreaga lume s-au îndrăgostit de ton pentru fața sa amuzantă și încă adorabilă și cu anticul său nebun. Proprietarii de ton împărtășesc toate aventurile sale pe Instagram, astfel încât întreaga lume să poată vedea.

Există atât de multe alte conturi, care urmează pe urmele de ton. Urmați-le astfel încât să nu pierdeți niciodată o postare despre acești puii iubitoare. Veți zâmbi de la ureche la ureche în cel mai scurt timp.

01 din 08

Casedbitele Daisy

Deci, crezi că tonul sub mușcă este drăguț? Știri bune - Acest pup celebru de Internet, Daisy, are un magnific sub mușcă că știm că vă place la fel de mult. Daisy iubește să se prăbușească și să joace toată ziua, iar proprietarii ei iubesc să-i arate pe pagina ei Instagram. Nu vă faceți griji, există și o mulțime de conținut de dormit cuddly. Daisy știe cu adevărat cum să trăiască.

Urmăriți-vă pe Disy Underbite pe Instagram

  • 02 din 08

    Finn și Henry

    Finn și Henry au început să-și au început aventurile împreună când Henry a adoptat Finn de la o organizație care la salvat și familia sa de pe străzile din Puerto Rico. Ei au fost trăind pe drum împreună, de atunci și profilul lor arată cât de puternic este legătura lor. Henry nu numai că împărtășește fotografiile și videoclipurile hilar ale lui Finn la regulat, dar el împărtășește, de asemenea, sfaturi utile pentru proprietarii de câini și pentru cei care aleg să trăiască viața pe drum.

    Urmați Finn și Henry pe Instagram.

  • 03 din 08

    Un aur numit Kevin

    Ce nu trebuie să iubiți despre retrieverii de aur? Sunt drăguți, goofy și fermecător, după cum poate fi. Kevin reprezintă bine rasa. Pe măsură ce parcurgeți contul său Instagram, veți găsi multe fotografii și videoclipuri despre el în costume stupide, efectuând trucuri amuzante și doar fiind un goofball general. Kevin vă va fura inima de îndată ce faceți clic pe pagina sa. Ai fost avertizat.

    Urmați un aur numit Kevin pe Instagram.

  • 04 din 08

    Kingsley Palmer

    Picioarele scurte ale Kingsley, stubby nu-l împiedică să facă în fiecare zi o aventură. Acest albastru frumos dachshund iubește să exploreze în aer liber cu proprietarii săi în Marea Britanie. El păcăduiește prin câmpuri și rompuri de-a lungul plajelor uimitoare. Este sigur să spui că nimic nu poate opri Kingsley să se simtă bine. Dacă urmați contul său, ați putea chiar să-l prindeți, arătând o tinuță proastă în timp ce aventurile.

    Urmați Kingsley pe Instagram.

    Continuați la 5 din 8 de mai jos.
  • 05 din 08

    Dougie Shih Tzu

    Iubitorii de câini mici, bucurați-vă! Dougie The Shih Tzu este aici pentru a aduce un zâmbet pe față de zilnic. Dougie intră în toate tipurile de situații precare, iar proprietarii săi iubesc să împărtășească ceea ce este de pe Internet. El iubește să pui, totuși, așa că înseamnă că vei vedea o mulțime de conținut de amânare pe hrana lui. Dar asta nu este cu siguranță un lucru rău.

    Urmați Dougie Shih Tzu pe Instagram.

  • 06 din 08

    Pugdashians

    Pugății par fără efort comic. Asta trebuie să fie de ce există atât de multe conturi de instagram pug acolo. Pugdashians este un cont PUG care urmează, în cazul în care Sissy, Tilly, Natty, Missy se exprimă. Ele prezintă în mod constant camere și au petreceri. Uneori poartă hilar Costume, de asemenea.

    Urmați pugdashienii pe Instagram.

  • 07 din 08

    Câine pentru bărbați

    Faceți cunoștință cu Bodhi. Bodhi este probabil cel mai elegant câine din întreaga lume. A fost prezentat în New York Times, GQ, Magazine de timp, CNN și multe altele. Pretenția lui de faimă este simțul său minunat de modă. Proprietarii lui iubesc să-l îmbrace în costume de îmbrăcăminte elegante pe care le poate arăta în lume. Pozele sale de modelare au apărut chiar în campanii de anunțuri pentru branduri precum ASOS, Bar Bar și Brooks Brothers. Fame, Stil, Charm-Bodhi are totul. Această hrănire de instagram a puilor la modă este cu adevărat una de-a-natură.

    Urmați câinele de bărbați pe Instagram

  • 08 din 08

    Dogistul

    Acest profil Instagram nu dispune de nici un câine în mod constant - acesta are un brand nou aproape în fiecare zi. Fotograful Elias Weiss Friedman se rătăcește pe străzile din New York City, înarmate cu camera de înaltă calitate, și subliniază puii amuzanți și adorabili ai tuturor raselor. Fiecare post este ridicol (pentru că, să ne confruntăm, majoritatea câinilor sunt hilariousi). Elias evidențiază câinii care adesea nu au propria lor hrană de instagram și le permite să obțină cincisprezece minute de faimă. El include întotdeauna o legendă care încapsulează și personalitatea câinelui.

    Urmați dogistul pe Instagram.

  • Skicka ett socialt nätverk:

    Springa
    » » 8 Câini amuzanți să urmeze dacă vă place tonul câinelui