9 Retrieveri de aur să urmeze dacă vă place tucker budzyn

Un retriever de aur purtând un tricou care se așeză cu ochi galben pe brațe și în fața lui

Senzația pe Internet Tucker Budzyn a obținut milioane de oameni adepți pe Instagram care iubesc să-și vadă aventurile prin viață, făcându-se că Goofy Faces tot timpul. Tucker este un frumos Labrador băiat și un goofball major. Oamenii săi iubesc postarea fotografiilor și a videoclipurilor pupilor lor drăguți în tot felul de situații precare în timp ce purtați tot felul de costume hilar.

Minunatul Tucker Budzyn a deschis ușa proverbială pentru băieții de aur (și fetele) pentru a-și arăta lucrurile pe social media. Există ceva special în ceea ce privește aurul care poate face pe cineva să spargă un zâmbet sau să-l lase pe burtă. Acestea fac cel mai bine.

01 din 09

Un aur numit Kevin

Kevin Băiatul de Aur este captivant pur. El a atras mai întâi atenția și a furat inimile utilizatorilor social media din întreaga lume arătând colecția de pălării amuzante. El iubește în mod clar modelarea costumelor sale. După Kevin pe Instagram va Îmbunătățiți-vă fericirea, garantat. Acest băiat Goofy este acum faimos în afara social media și a fost prezentat într-o bună dimineață animalul de companie american din segmentul săptămânii.

Urmați Kevin pe Instagram.

  • 02 din 09

    Samson Retrieverul de aur

    Costume amuzante-verificare. Goofy antic-check. Drăguț poze de câine-verificare, verificați, verificați. Găsiți întregul conținut adorabil pentru câini pe care l-ați putea dori vreodată vizitând pagina Instagram a lui Samson The Golden Retriever. Hrana lui este plină de fotografii ale lui, lovind o poză pentru camera care poartă cele mai ridicole haine imaginabile.

    Urmați Samson pe Instagram.

  • 03 din 09

    Lewis Golden

    Tucker Budzyn și Lewis Golden sunt ca niște frații de la o altă mamă. Amândoi arata atât de demn și frumos, pe măsură ce trăiesc prin viață ca băieți de aur de aur bun. Dar, în timp ce Tucker lansează din Michigan, Lewis își petrece zilele în minunatele Pacific Northwest. Hrănirea lui Instagram este plină de fotografii ale lui Lewis Adventing prin regiune. Dacă este Posare În munți sau pe țărmurile Oceanului Pacific, Lewis este garantat să se uite adorabil ca niciodată.

    Urmați Lewis pe Instagram.

  • 04 din 09

    Dash

    În timp ce el este un pic mai scurt și mult pufier decât alți retrieveri de aur, Dash este pozitiv, complet un băiat de aur. Dash a trecut mai întâi viral când a fost văzut goofily, ținând un câine fierbinte în gura lui la un joc de marini din Seattle. Atunci oamenii din întreaga lume s-au îndrăgostit de acest coleg frumos. De atunci, a făcut apariții pe știrile locale și în America de bună dimineață și face în mod regulat aparențe pe străzile din Seattle, aducând bucurie tuturor pe care o întâlnește.

    Urmați linsul pe Instagram.

    Continuați la 5 din 9 de mai jos.
  • 05 din 09

    Căpitane de aur

    Lumini, camera, actiune! Vedeta TV Căpitanul va bate șosetele cu abilitățile sale de actorie. El va fi, probabil, probabil să vă fure șosetele ... așa că ai grijă de asta. Oamenii săi descriu căpitanul ca o boală de plajă care frecventează țărmurile nisipoase din Florida. El iubește, de asemenea, să joace cu prietenii tuturor formelor și dimensiunilor. Urmați-vă pe pagina lui Instagram pentru a afla exact ceea ce acest băiat adorabil este de până astăzi.

    Urmați căpitanul pe Instagram.

  • 06 din 09

    Champt Aur Retriever

    Uită-te doar la acei ochi. O privire asupra hranei sale și veți fi complet captivate de către Champul de la Golden Retriever. Familia lui și-a documentat aspectul bun în fiecare etapă a vieții sale, tot drumul din capota lui. Și dacă nu puteți aștepta să vă aduceți mâinile pe un conținut drăguț, sunteți în noroc! Puteți găsi atât de multe fotografii și videoclipuri distractive salvate ca fiind evidențiate pe pagina lui Instagram.

    Urmați campionul pe Instagram.

  • 07 din 09

    Chili

    Bine, vorbind despre captivant ... ce zâmbet! Este destul de sincer uimitor cât de fericit este să poze pentru cameră. Fotografiile lui sunt deosebit de drăguțe când își închide ochii și își arată puținul limba roz-Chich este destul de des, să fii cinstit. Chili iubește îmbrăcămintea în orice costum pe care-l poate obține labele lui. El este chiar un designer de modă însuși. Ai auzit că acest drept, Chili are propria linie de bandanas pentru câini.

    Urmați Chili pe Instagram.

  • 08 din 09

    Sammy retrieverul de aur

    Garantăm că nu veți regreta niciodată în urma lui Sammy pe social media. Sammy este un frumos retriever de aur care trăiește în Arizona cu fratele și sora lui blană. El este un băiat mama care iubește un bun Adventure de drumeție Și el este, de asemenea, un model foarte calificat, cu o colecție impresionantă a costumelor. Dulapul său este plin de costume amuzante pentru fiecare sezon, precum și bandanele adorabile. Dar când nu se îmbracă pentru aparatul de fotografiat, el este un punct de vedere în timp ce ia o nouă aventură cu sprijinul iubitei sale înfundate.

    Urmați-l pe Sammy pe Instagram.

    Continuați până la 9 din 9 de mai jos.
  • 09 din 09

    Moby

    Cu blană lungă, roșie-aur și ochi de culoare maro, Moby Retrieverul de aur este absolut uimitor. Urmați-vă ca acest frumos și, evident, fericit, băiatul se apropie de viață, jucând cu prietenii și luarea Napi lungi Cu cele mai bune muguri ale sale. Nu dormi pe acest conținut adorabil câinelui.

    Urmați Moby pe Instagram.

  • Skicka ett socialt nätverk:

    Springa
    » » 9 Retrieveri de aur să urmeze dacă vă place tucker budzyn