10 Pomeranii să urmeze dacă îl iubești pe jiffpom

Un Pomeranian îmbrăcat într-o cămașă albastră și privirea camerei cu limba afară

Dacă nu sunteți după Jiffpom, Dvs. lipsiți pe un conținut de pomeranian serios. Se îndreaptă spre pagina sa și veți găsi tone de fotografii ale acestui cutie care prezintă camere și partactând în activități adorabile, inclusiv mâncarea înghețată și îmbrăcăminte pentru sărbătorile. Este o senzație de internet cu milioane de adepți pe Instagram și un portofoliu de acțiune impresionant. El este cunoscut utilizatorilor de internet de-a lungul globului.

Conturile de companie pe Instagram câștigă popularitate și putem vedea de ce. Paginile lor oferă fotografii și videoclipuri cu privire la cele mai drăguțe animale de companie din lume care merg la viața lor de zi cu zi. Aceste conturi permit întregii lumi să se bucure de BFF-urile lor de blană fără a fi nevoie să se angajeze să aibă grijă de ei 24/7.

Există o mulțime de Pomeranian conturile de acolo sunt similare cu JiffPom. Dar va trebui să vă decideți dacă acești pomerani sunt și mai adorabili decât este.

01 din 10

Kibble Pomeranianul

Faceți o excursie la Sunny Southern California (practic) și prindeți o bucată de acest paharie cutie, oferind Kibble Pomeranian o urmărire pe Instagram. Kibble a fost un pomeranian unic care a trăit o viață lungă, dar are din păcate a traversat podul curcubeu. Nu vă faceți griji, părinții lui de companie au o mulțime de fotografii pentru a le împărtăși cu lumea.

Urmați Kibble pe Instagram.

  • 02 din 10

    Chanel

    Toți pomeranii albi sunt creaturi uimitoare, dar Chanel este probabil cea mai uimitoare dintre ei. Acest puști frumos și foarte pufos este descris ca o doamnă Sassy care iubește o frecare bună. Sună despre dreapta. Ea este întotdeauna îmbrăcată la nines în fotografiile sale instagram. Colecția impresionantă a cravatelor de arc al lui Chanel trebuie să ia un dulap întreg.

    Urmați Chanel pe Instagram.

  • 03 din 10

    Maisie

    Luați-l de la Jiffpom, Poms în pălării sunt hilar. Maisie Pomerania este de acord. De aceea a făcut purtarea pălării (și alte amuzante Costume) o parte centrală a strategiei sale de social media. Maisie, evident, iubește îmbrăcămintea și arătând abilitățile de modelare excelente.

    Urmați Maisie pe Instagram.

  • 04 din 10

    Bertram Pomeranianul

    Ați întrebat vreodată ce ar arăta un hibrid de cățeluș? Aruncați o privire la hrana lui Bertram pentru a găsi răspunsul. Bertram Pomeranianul este mai întunecat în culoare, numit "ciocolată pom", cu o tunsoare care îl face să arate la fel ca un pui de urs. Bertram este A Pui de salvare, Adoptat de la Oklahoma și acum trăiesc în New York City. El iubește să prezinte camera și purtând costume, iar el iubește mai ales luarea lui Naps.

    Urmați Bertram pe Instagram.

    Continuați la 5 din 10 de mai jos.
  • 05 din 10

    Kapten

    Motto-ul lui Kapten este "lucrurile bune vin în pachete mici."Nu este greșit. Și Kapten dovedește că este adevărat prin contul său Instagram, unde oamenii lui arată în mod regulat acest băiat pufos cu fotografii și videoclipuri hilar despre el făcând chestia lui. Ca majoritatea câinilor, într-adevăr, într-adevăr Iubeste trateaza. Probabil că motivația lui de a fi un băiat atât de bun pe cameră.

    Urmați Kapten pe Instagram.

  • 06 din 10

    Pou

    Albastru Merle este o variație destul de rară a culorii pomeranice, iar Pou Pomerania o poartă bine. Pou este un băiat frumos care locuiește în Finlanda unde adesea romps în jurul pădurii uimitoare și explorează plajele din apropiere. Deoarece Finlanda are un climat mai rece, Pou se va arăta destul de frecvent, haina galbenă.

    Urmați Pou pe Instagram.

  • 07 din 10

    Oscar Pomeranianul

    Oscar este destul de Fluffball și știe cât de nebune îl conduce pe urmașii lui Instagram. Oscar face ca mulțimea să meargă sălbatic prin ce-a făcut lucrurile și de a-și servi cel mai bun băiat plutitor, se uită la cameră. Alăturați-vă mii de alți adepți pentru a păstra filele pe toate aventurile acestei Cutie. Puteți chiar să prindeți modelul Oscar un costum adorabil acum și apoi.

    Urmați Oscar pe Instagram.

  • 08 din 10

    Binky Pomeranianul

    Poate că toți influențenii celebri ai Internetului trăiesc în Londra. Care include Binky, altfel cunoscut sub numele de Binky din Dinky. Binky Pomeranianul iubește să micșoreze prin Londra, indiferent dacă este pe malul mării sau pe trotuarele aglomerate în centrul orașului. El este adesea văzută de partea superioară a bolilor sale non-Pom, dintre care toți sunt (aproape) la fel de drăguți ca el.

    Urmați Blinky pe Instagram.

    Continuați până la 9 din 10 de mai jos.
  • 09 din 10

    Vegas Pomeranianul

    Blana perfect îngrijită, limba încântătoare roz, atitudinea periculoasă - acest Pomeranian are totul. Pentru tot ce știm, Vegas ar putea fi gemeni lui Jiffpom. Dar, pe lângă aspectul său bun, Vegas Pomeranianul poate face niște trucuri destul de impresionante, inclusiv făcând yoga. Vegas, de asemenea, iubește în mod clar prezentarea camerei, în special în timp ce purtați costume elaborate și care au frecvent ZILE SPA. Nimic nu face acest POM!

    Urmați Vegas pe Instagram.

  • 10 din 10

    Popo Pomeranian

    Urmați Popo Pomeranian și veți avea cu siguranță un zâmbet pe fața dvs. de fiecare dată când parcurgeți după postările sale din hrana dvs. de instagram. Acest Pomeranian pufos și cu părul lung iubește viața - da, chiar și în timpul băii. Urmăriți-l prin viață, adesea cu un amic de canin de partea lui și faceți fețe amuzante pentru cameră.

    Urmați popo pe Instagram.

  • Skicka ett socialt nätverk:

    Springa
    » » 10 Pomeranii să urmeze dacă îl iubești pe jiffpom