Cum de a alege un uscător de câine sigur - sfaturi video rapide

Îngrijirea câinelui tău acasă este o modalitate excelentă de a economisi bani pe cheltuieli profesionale de îngrijire. Chiar dacă faceți doar animalul dvs. între tunsori profesionale, ar putea adăuga până la sute de economii pe parcursul anului. Doar amintiți-vă că va trebui să știți cum să faceți cumpărături pentru bunurile potrivite, inclusiv Cum de a alege un uscător de câini sigure.

Majoritatea proprietarilor de animale de companie cred că permite ca câinele să se usuce la aer este foarte bun, mai ales dacă poate ieși afară și nu va lăsa o mizerie soggy în interiorul casei. De fapt, Permiterea câinelui dvs. să se usuce la aer este periculoasă.

Cum de a alege un uscător de câini sigureDacă câinele dvs. nu este uscat în mod corespunzător după o baie, ciuperca ar putea crește între tampoanele labei sale sau sub armpiturile sale. Lăsând stratul umed ar putea duce, de asemenea, la maturi în rasele cu părul lung. Un strat umed va deține, de asemenea, umiditate pe piele, care poate provoca iritații.

În timp ce riscurile de sănătate sunt destul de în privința, un câine lăsat la uscat la aer poate fi, de asemenea, o durere completă în fund. Ei vor încerca să se usuce pe mobilierul dvs., covoare și așternut prin rularea în jur și lăsând mirosul de câine umed pe toate lucrurile dvs. Chiar mai rău, dacă le lași afară, se vor răsuci în murdărie și se murdăresc din nou!

Deci, acum că știți De ce Este important să vă uscați câinele, să vorbim despre cum să alegeți un uscător de câini sigure. Dacă încercați să utilizați vechiul uscător de păr, ați stat în dulapul de baie, vă riscă să cântați haina de companie sau să-l ardeți.

Puteți folosi un uscător de păr pentru oameni, dar este mai bine să cumperi unul făcut special pentru câini dacă vă puteți permite.

Sunteți nou să vă îmbăiați câinele acasă? Indiferent dacă intenționați să utilizați un prosop sau un uscător, parts câteva sfaturi în ghidul video de mai jos. Este un loc minunat pentru a începe dacă sunteți un începător la scălarea câinelui DIY.

Ghid complet: Cum se usucă un câine după baie - instrucțiuni pas cu pas cu pas

Cum de a alege un uscător de câini sigure

Așa cum am menționat în ghidul video În partea de sus a acestui articol, dacă sunteți o îngrijire profesională sau vă grăbiți o mulțime de câini în casa dvs., este cel mai bine să investiți banii într-o profesional Uscător de câine. Acestea vă vor costa sute (dacă nu mii) de dolari, dar merită bine banii.

Acest ghid este pentru groomerul DIY care îi pasă numai pentru propriul pachet. Puteți scăpa cu utilizarea unui uscător de păr pentru oameni, dar trebuie să fiți foarte atenți la cel pe care îl selectați.

Cel mai bun pariu este cumpara un uscător de păr care este făcut în mod specific pentru câini.

Cum de a alege un uscător de câini sigurePrimul lucru pe care trebuie să-l cunoașteți când învățați cum să alegeți un uscător de câine sigur este că trebuie să alegeți unul care suflă aer rece. După cum veți vedea, folosesc un uscător de păr care este făcut pentru oameni. Are un buton mic care poate fi ținut în jos pentru a-l permite să sufle aerul rece.

Motivul pentru care această caracteristică este atât de importantă este faptul că poochia dvs. nu vă poate spune când uscătorul devine prea cald. Când vă uscați părul propriu, puteți simți că scalpul dvs. devine prea cald și mutați uscătorul. Dacă câinele dvs. nu vă poate spune când simțea căldura, este destul de probabil că veți ajunge la arderea lui - sau cel puțin îl făcându-l foarte incomod.

Este, de asemenea, important să găsiți un uscător cu Viteza multiplă. Dacă câinele dvs. are blană groasă, veți dori o viteză mai mare. De asemenea, dacă animalul dvs. de companie are păr subțire sau fin, veți dori o viteză mai mică care să-i irită pielea.

Cum de a alege un uscător de câini sigureUscătoarele profesionale sunt mai scumpe, dar și ele funcționează mult mai repede. Ele sunt făcute în mod specific pentru câini, deci este sigur să spunem că vor avea caracteristici de siguranță pentru a preveni rănirea animalului dvs. de companie.

Uscătoarele de podea sau de masă sunt mai bune pentru gospodăriile sau proprietarii multi-animalelor, cu un animal de companie care are nevoie de băi frecvente. Nu numai că vor economisi timp, sunt, de asemenea, mult mai ușor de utilizat. Uscătoarele fabricate special pentru animalele de companie au, de asemenea, de asemenea mult mai liniștit, Pentru a preveni anxietatea și stresul în animal.

Uscătoarele handheld sunt mai ieftine, dar trebuie să vă amintiți că va trebui să vă faceți griji cu privire la cablul de alimentare. Dacă aveți un câine hiperactiv care poate ajunge să se încurce în cordon, este mai sigur să cheltuiți bani în plus și să obțineți un uscător de masă. Uscătoarele portabile pot crește, de asemenea, anxietatea câinelui, deoarece va trebui să mutați în mod constant dispozitivul în jurul corpului său.

RECOMANDAT: 48 moduri de a economisi bani pe îngrijirea câinilor, instruirea, consumabilele

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cum de a alege un uscător de câine sigur - sfaturi video rapide