Revizuire: clippers de unghii pentru câini epica

Îndepărtați unghiile câinelui dvs. este o necesitate. Acesta este motivul pentru care fiecare proprietar de câine are nevoie de o pereche de cina de unghii de calitate în setul de instrumente de îngrijire a câinelui. În această săptămână am avut ocazia să scriu asta Epica câine Clippers Revizuirea, și cred că aceste cippers de unghii de companie pot fi o alegere excelentă pentru o mulțime de rase mari.

Epica câine ClippersCutierele de unghii nu oferă doar un impuls la aspectul fizic al puilor. Dacă unghiile lui devin prea lungi, ei vor pune presiuni asupra labei de fiecare dată când au lovit podeaua. Acest lucru poate să-i provoace durere.

Aceste mașini de tăiat de la Epica sunt un exemplu de foarfece în stil camioanele de unghii. Pentru a face mai ușor, au fost concepuți pentru a lucra la fel ca o pereche de foarfece. Pur și simplu stoarce mânerele împreună și lamelele vor trece și vor tăia vârful cuiului câinelui.

De ce este acest stil de cipper de unghii câine atât de popular?

Deoarece sunt ușor de utilizat și mai fiabile decât dispozitivele alimentate cu baterii, cum ar fi instrumentul Dremel Nail Trimmer (pe care am examinat-o înainte). Fissor stil de câine Clippers unghii sunt, de asemenea, mult mai eficiente. Acest lucru se datorează faptului că puteți tăia unghiile câinelui în doar câteva minute după ce știți cum să utilizați Clippers în mod corespunzător și în siguranță.

Cu toate acestea, asta nu trebuie să spună că mașinile tradiționale de unghii de companie sunt complicate sau că începătorii nu le pot folosi. Te poate lua un pic mai mult la început, dar odată ce te simți confortabil, te va lua doar câteva secunde pentru a tăia vârful de pe unul dintre unghiile tale de pooch.

Dacă sunteți nou să vă tăiați unghiile câinelui, nu vă faceți griji - Derulați în jos mai jos pentru videoclipul despre cum să faceți acest lucru. Cred că fiecare proprietar trebuie să învețe cum să-și îngrijească câinii înșiși și în special tăiați și clipiți unghiile. Veți economisi bani pe îngrijirea profesională a câinelui și este o modalitate excelentă de a încuraja legătura pe care o aveți cu tovarășul tău canin.

CITESTE MAI MULT: Dog Grooming Brooming 101 - Ghidul ultimului cumpărători

Epica Dog Clippers Clippers

Epica Dog Clippers Clippers

Alegerea crăpărilor de unghii de unghii din dreapta

Dacă ați decis să cumpărați a pereche de camioane de câini, Trebuie să selectați dimensiunea corectă pentru câinele dvs. Clippers de unghii de companie ca Epica, care sunt proiectate pentru rase mari, pot tăia cu ușurință prea mult dintr-unghiile delicate de câine mici. În mod similar, mașinile de tăiere destinate raselor mici nu vor fi suficient de puternice pentru a clipi prin unghiile groase ale unei rase mari.

Așa cum vă arăt în revizuirea video de mai sus, Clippers de unghii Epica Câine au un cap și lame din oțel inoxidabil. Aceasta este o necesitate atunci când alegeți Clippers de unghii pentru animale. Lamele din oțel inoxidabil sunt mai durabile și mult mai ușor de curățat. De asemenea, oțelul inoxidabil nu va ruga în timp.

Dacă alegeți Clippers de unghii pentru câini care nu sunt echipați cu un mâner încărcat cu arc, veți experimenta oboseala de mână mult mai rapidă.

În fotografia de mai sus, puteți vedea primăvara mică Situat între mânerele Clippers Epica.

Această primăvară permite mânerului să fie deschisă de la sine după ce o strângeți, făcând procesul mult mai ușor și mai rapid pentru dvs. și pentru dvs. FIDO.

O altă caracteristică cheie pe care o veți găsi pe Clippers de unghii pentru câini Epica este garda de siguranță situată în spatele lamelor. Se asigură că nu puteți pune cuiul câinelui prea departe prin lame.

Amintiți-vă, acest lucru nu vă împiedică să tăiați rapid. Este doar o măsură de precauție care o face mai puțin probabil să faci acest lucru, dar tot trebuie să fii precaut.

COMPARAŢIE: Dremel vs. Safari vs. Epica: Care sunt cele mai bune clipi de câini?

Epica Dog Clipper Clipper

Argumente pro și dezavantaje ale camioanelor de câini a lui Epica

Clipurile de unghii pentru câini Epica sunt echipate cu o încuietoare. În recenzia mea video vă arăt cât de ușor se alunecă pentru a menține lamele închise. Acest lucru vă va păstra de la tăierea accidentală și, de asemenea, protejează lamele de a fi deteriorate atunci când nu sunt utilizate.

Îmi place că mânerul acestor mașini de unghii de companie este proiectat și acoperit ergonomic în cauciuc. Aceasta oferă o aderență bună, astfel încât mâinile dvs. nu alunecă, chiar dacă aveți un câine care se învârte în jurul unei multine ca a mea.

Epica câine ClippersEpica Clippers de unghii de câini sunt, de asemenea, ușoare, ceea ce ajută la reducerea oboselii mâinii. Aceste cleme de unghii de companie nu sunt foarte scumpe și le puteți alege pe Amazon pentru aproximativ 10 dolari.

Am revizuit dimensiunea pentru rasele medii și mari, dar puteți cumpăra și o dimensiune mai mică pentru rasele mici și medii. Există doar aproximativ 0 $.50 Diferența în preț, astfel încât oricum este foarte accesibil pentru îngrijirea câinilor de origine.

Dezavantajul la aceste mașini de tăiat pentru câini este micul șurub pe care îl puteți vedea în fotografii. Vedeți cea situată chiar sub lame? Da, acel mic tip îi place să se liniștească din când în când.

Problema este că șurubul însuși este o componentă cheie a acestor mașini de fixare a unghiilor de companie. Nu numai că deține unghiile de câine Epica împreună, dar păstrează, de asemenea, garda în loc.

Astfel, când șurubul acel șurub, garda slăbește și alunecă înainte și înapoi pe cont propriu. Aceasta este o problemă imensă de siguranță, dar dacă vă asigurați că șurubul este strâns înainte de fiecare utilizare, acestea ar trebui să fie bine - deși acest lucru este un inconvenient mare.

Ca o alternativă bună, vă recomand să vă uitați la mine Safari Clippers Review sau Si este Clippers Review, ambele sunt seturi similare de trimmeri de înaltă calitate pentru câini care sunt populari în rândul proprietarilor de câini. Iată o comparație video și articol Dintre acești mașini de depozit de unghii de companie au pus unul față de celălalt.

Cum să tăiați unghiile câinelui?

Dacă nu ați tăiat niciodată unghiile câinilor înainte, trebuie să faceți mai întâi un pic de cercetare; nu este ceva de a sari ușor. Am făcut un film pas cu pas pentru a vă arăta cum să tăiați unghiile câinelui în siguranță. În ea, explic câteva tipuri de tipuri de camioane și trimmere de câini, precum și vă dau câteva sfaturi și trucuri ale mele pentru a ușura sarcina.

Ghid complet: Cum să tăiați unghiile câinelui 101 - un film pas cu pas

Rezumatul lui Epica Dog Clippers Clippers

Pro:

  • Epica câine ClippersBlade din oțel inoxidabil
  • Disponibil în dimensiuni pentru rasele mici, medii și mari
  • Mânerul încărcat cu arc
  • Echipat cu un mecanism de protecție a siguranței și de blocare
  • Mâner proiectat ergonomic cu o aderență din cauciuc
  • Accesibil

Contra:

  • Șurub care ține gardianul în poziție și lamele împreună se lovește după câteva garnituri de unghii. Trebuie să vă asigurați că este strâns înainte de fiecare utilizare

Acum este rândul tău să revizuiți Clippersul de unghii pentru câini Epica

Folosești acești cipper-uri de unghii pe câinele tău? Ați încercat înainte? Ai fost dezamăgit sau mulțumit? Mi-ar plăcea să vă aud opinia personală. Vă rugăm să împărtășiți experiența dvs. în comentariile de mai jos. De asemenea, puteți partaja o imagine de imagine sau video pe pagina noastră Facebook!


Dezvăluire: Putem câștiga comisioane afiliate fără costuri pentru tine de la link-urile de pe această pagină. Acest lucru nu a afectat evaluarea produselor noastre. Citiți mai multe aici si gaseste Dezvăluirea completă aici.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Revizuire: clippers de unghii pentru câini epica