Interviu: cum de a alege cele mai bune produse de îngrijire a câinelui

Cum de a alege cele mai bune produse de îngrijire a câinelui

Proprietarii de câini sunt preocupați de ceea ce se întâmplă în corpul animalelor de companie. Ei doresc ca el să mănânce alimente sănătoase și gustări - unele chiar merg atât de departe încât să-și facă propriile hrană pentru câini și tratează. Dar cum rămâne cu produsele pe care le utilizați în afara corpului său.

Știind Cum de a alege cele mai bune produse de îngrijire a câinelui vă poate economisi bani și durere în viitor. Unele produse sunt umplute cu substanțe chimice care au fost legate de alergii cutanate, căderea părului și chiar cancerul.

Coloranții și coloranții artificiali sunt doar începutul. Există atât de multe ingrediente dăunătoare folosite în produsele de îngrijire a animalelor de companie acum - o zi că este la fel de ușor să vă spun ce voi ar trebui să căutați mai degrabă decât ceea ce tu nu ar trebui. Cu toții avem intenții bune când vine vorba Îngrijind câinii noștri acasă, Dar dacă nu știți cum să alegeți produsele de îngrijire a câinelui, ați putea ajunge să faceți mai mult rău decât bine.

Chiar și unele produse care sunt etichetate și # 8220; naturale & # 8221; nu sunt la fel de sigure cum credeai. Este important să nu citiți doar imprimarea îndrăzneață pe partea din față a sticlei, dar de fapt Luați timp pentru a citi întreaga listă de ingrediente. Dacă există un ingredient pe care nu îl cunoașteți, luați câteva minute să vă uitați. Un pic de cercetare acum vă poate salva sute de dolari în facturile VET pe drum.

În această săptămână am avut plăcerea de a discuta despre acest subiect cu Melissa Booland, liderul pachetului la 4-legger. Compania creează produse certificate de îngrijire a câinilor organice, iar Melissa declară că se concentrează și pe educarea proprietarilor de animale de companie pe pericolele produselor chimice din cele mai multe produse de îngrijire comercială.

Cum de a alege cele mai bune produse de îngrijire a câinelui

Cum de a alege produse de îngrijire a câinelui

Deci, primul lucru pe care trebuia să-l cunosc era ceea ce înseamnă exact despre majoritatea produselor de îngrijire a câinelui pe care le găsim pe rafturile magazinului de animale de companie? De ce este atât de important încât noi, ca proprietari de câini, să învățăm cum să alegem produse de îngrijire a câinelui și să acordăm mai multă atenție ingredientelor din produsele pe care le cumpărăm?

Melissa mi-a explicat că există două moduri în care produsele tradiționale de îngrijire sunt mai dăunătoare. Problema rădăcină provine din faptul că nu există reglementări în industria de îngrijire a animalelor de companie pentru puritatea ingredientelor și standardele pentru marketing. Prima puritate a ingredientului, este locul unde este ușor de confundat.

LEGATE DE: 3 boli comune canine legate de hrana pentru câini

Un producător poate începe cu un ingredient care a fost derivat dintr-o nucă de cocos; Dar, ingredientul a fost produsul multor reacții chimice. Ingredientele utilizate pentru inițierea reacției chimice pot avea legături cu cancer sau alte probleme de sănătate. Când cumpără faptul că ingredientul de a produce șamponul de câine, ei nu o testează Asigurați-vă că este 1,4dixane gratuitNu există nicio reglementare care necesită testarea și este costisitoare.

Cum de a alege produse de îngrijire a câinelui

1,4dixanul este considerat un "contaminant" și nu trebuie să fie listat ca ingredient.

Toți părintele de companie vede este ceva de genul "nuca de derivat natural" pe etichetă. Nu au existat studii care au testat șamponul de câine pentru 1,4dixan, astfel încât părinții de companie, nu avem nicio idee cât de multe pe piață sunt contaminate. Știm că în 2008, când Asociația pentru consumatori organici Testat 100 de branduri comune ale produselor de grad umane pentru a căuta 1,4dixane, a fost găsit într-un șocant de 46%!

Mintea dvs., există reglementări privind produsele gradelor umane, dar nu pe produsele de companie. Deci, ce credeți că înseamnă că majoritatea produselor de îngrijire a câinelui care sunt disponibile?

Al doilea motiv major că șampoanele tradiționale de câine sunt atât de dăunătoare, este pur și simplu din cauza etichetării. Melissa este asa de pasionat de acest aspect al industriei de îngrijire a animalelor de companie și mi-a explicat că veți vedea adesea produsele marcate cu medicamente, ruperea liberă, toate formulele naturale, ecologice, clinice, vegan, cruzime, hipoalergenic, etc. și ei absolut nu sunt.

- Pentru mine, acest lucru este mai rău decât problema purității ingredientului. Cel puțin puteți învăța să recunoașteți ingredientele și să le evitați. Linia de jos este, ca părinte de companie, trebuie să înveți unele elemente de bază pentru identificarea produselor sigure și netoxice.& # 8221; - Melissa Booland

Ingrediente pentru a rămâne departe de

Deci, acum știm că există anumite ingrediente pe care trebuie să le urmăm, dar ce sunt ei? Când de a alege cum să alegeți produsele de îngrijire a câinelui, Melissa spune că există unele substanțe chimice și toxine comune pe care proprietarii de câini trebuie să fie siguri că sunt siguri NU în produsele îngrijite pe care le aleg.

Recomandat citit: Cea mai bună recenzie a șamponului câinelui

Mi-a spus că unul dintre primele lucruri pe care le-au făcut atunci când au creat produse de 4 legger a fost dezvoltă o listă de ingrediente care nu ar fi niciodată în nimic pe care l-au făcut. Unele dintre cele mai importante ingrediente pentru a rămâne departe de și cele pe care nu le veți găsi în produsele de îngrijire cu 4 legi includ:

  • "Sulfații" cum ar fi sulfatul de sodiu - caută doar cuvinte care se termină în "Ate"
  • Culori artificiale - Cum poate un șampon de câine să fie atât de culoare naturală, cât și cea mai bună sau albastră strălucitoare?
  • Parfum artificial
  • Cocamida Dea, Mea sau Ceaiul
  • Cocamidopropil betaină
  • Edta
  • Conservanții bazați pe formaldehidă utilizați în mod obișnuit: DMDM ​​Hydantoin, Doazolidinil uree, imidazolidinil uree și Quaternium15
  • Conservanți metilcloroizotiazolinonă și metilizotiazolinonă
  • Metilparaben și parabeni
  • Ftalates
  • Propilen glicol
  • Polietilen glicol

Aproape că vă garantez că, dacă vă uitați la produsele de îngrijire a animalelor de companie pe care le utilizați, veți găsi multe dintre aceste ingrediente. Nu vă faceți griji, nu sunteți singuri. I-am folosit și eu! Acesta este articolul nu este scris pentru proprietarii de câini care înțeleg deja aceste informații. Este să vă învățați cum să alegeți Produse de îngrijire a câinelui, așa că nu te bate în sus.

Nu este niciodată prea târziu pentru a face o schimbare pozitivă pentru sănătatea câinelui dvs. și bunăstarea generală.

Cum de a alege produse de îngrijire a câinelui

Ce ar trebui să căutați

Când am pus această întrebare, Melissa mi-a spus că a fost de fapt una dificilă de răspuns. Ea a spus cea mai simplă modalitate de a explica că este să se uite la ingredientele din șamponul de câine 4-legger: uleiuri organice saponificate cu aloe vera organică, uleiuri esențiale și extract de rozmarin.

Șamponul de câine realizat cu uleiuri saponificate sunt blânde comparativ cu cele care sunt bazate pe detergent. Uleiurile esențiale sunt folosite pentru aromă și sunt proprietăți naturale, cum ar fi capacitatea sa de hidratare a pielii.

Dacă căutați un răspuns mai complex, în esență, fiecare părinte de companie va trebui să-și dezvolte propriul proces de eliminare pentru a determina ce sunt Folosirea confortabilă pe membrul familiei lor blond. De asemenea, va trebui să citiți de către materialele de marketing pentru a vă concentra pe ingrediente și pe aspectul produsului.

În timp ce Melissa este de acord că această alegere personală pentru fiecare părinte de companie, dorește să sublinieze asta Aproximativ 50% dintre câinii noștri vor muri de la cancer. Doar 5% din aceste tipuri de cancer sunt genetice. Restul de 95% sunt stilul de viață și bazat pe mediu. Părinții de companie își pot lua propria decizie asupra locului în care doresc să reducă expunerea câinelui la toxinele de mediu, dar producătorii de produse în îngrijire nu au făcut-o ușor.

Nu vă puteți uita la un singur ingredient legat de iritarea pielii la animalele sensibile și gândiți-vă că "câinele meu nu are pielea sensibilă, așa că pot folosi asta."

Ingredientul care provoacă iritarea pielii poate fi contaminat cu ingredientele toxice utilizate pentru ao deriva și că ingredientul nu va fi listat pe etichetă. Traseul ușor este de a evita toate produsele cu cocamidă DEA, MEA sau ceai, cocamidopropil betaine și sulfații. Dacă produsul spune că este gratuit sulfat, uitați-vă la o imagine pentru a vedea dacă produsul are o mulțime de bule. În cazul în care există bule, sunt probabil sulfați.

Următorul pas în învățarea modului de a alege produsele de îngrijire a câinelui, căutați ingrediente bazate pe sintetice sau petroliere, cum ar fi culoarea sau parfumul. Dacă nu vedeți culoarea sau parfumul listat pe ingrediente, uitați-vă la produs. Este o culoare "naturală"? Recenzorii menționează un parfum?

În cele din urmă, atunci când învățați cum să alegeți produsele de îngrijire a câinelui, trebuie să vă uitați la ce conservanți sunt utilizați. Mulți producători de produse de îngrijire a câinilor vă vor spune că procentul de conservant bazat pe formaldehidă este atât de scăzut în produsul că siguranța este o problemă.

Dacă vă uitați la toate ingredientele combinate din sticlă, un procent redus aici, un procent scăzut acolo, încep să se adauge la majoritatea produsului care se dezvoltă cu ingrediente cu legături cunoscute cu probleme de sănătate.

Cum de a alege produse de îngrijire a câinelui

Ce este un șampon organic certificat?

Pentru a fi utilizat într-un produs certificat organic, fiecare ingredient trebuie fie să fie certificat la NOP (Programul Național Organic) standardele care sunt guvernate de USDA sau trebuie să fi fost cultivate și recoltate într-o manieră conformă cu reglementarea NOP.

Melissa mi-a spus că este foarte important pentru 4 legger că părinții de companie știu că ingredientele lor au fost revizuite pe parcursul ciclului de viață - începând de unde și cum sunt cultivate, la modul în care au fost recoltate, prelucrate, transportate, fabricate, ambalate și expediate. Acesta este un lucru foarte important pentru a ține minte atunci când învățați cum să alegeți produsele de îngrijire a câinelui.

Articol conex: Revizuire - ECO Dog Care Pet Șampon și Spray Freshening

Când un produs este certificat organic, înseamnă că există o traseu literal de hârtie pentru a dovedi cerințele sale de certificare.

Acest nivel de control împiedică producătorii să facă pretenții organice care sunt false. Cu toate acestea, este în mare parte părinților pentru animale de companie să raporteze încălcările PO NOP pentru executare. Acesta este motivul pentru care este atât de important pentru părinții de companie să aibă o înțelegere corectă a ceea ce înseamnă "organic" înseamnă și cum pot identifica produse care sunt cu adevărat organice de la cele care nu sunt.

Cum de a alege produse de îngrijire a câinelui

Potrivit lui Melissa, părinții de companie plătesc, în medie, cu 21% mai mult pentru produsele cu cuvintele "toate naturale" pe etichetă. Dacă veți plăti mai mult, nu doriți ca un produs care să fie într-adevăr natural? Numai produsele care sunt certificate organice la standardele USDA NOP sunt toate naturale!

Dacă sunteți interesat de produsele 4-legger

Deoarece produsele lor sunt atât de diferite de alte produse de îngrijire a câinilor de pe piață, veți observa câteva diferențe majore dacă vă decideți să încercați produse de îngrijire de 4 legi. Cea mai mare diferență este, de departe, coerența. Melissa spune că, pentru că nu adaugă agenții de îngroșare sintetici care sunt în Șampon de câine tradițional adesea aud "este subțire".

Cu toate acestea, ei sunt foarte în față cu privire la consistența și au prudență oamenii să nu transforme sticla peste și să-l revină peste câinele lor. Utilizați un pic va merge mult! Acest lucru este minunat dacă vă aflați la un buget - cu atât mai puțin folosiți, cu atât va dura mai mult sticla dvs.

A doua diferență este utilizarea uleiurilor esențiale naturale în loc de parfum artificial. Lavanda va mirosi ca lavanda reală, nu lavandă sintetică. Melissa spune că trebuie să râdă când cineva spune: "Acest lucru nu miroase ca acest produs de lavandă pe care l-am folosit."Cotele sunt, dacă priviți în sus, produsul lavandă, veți descoperi că este sintetic. Nu-i de mirare!

Aș vrea să iau acest timp să mulțumesc Melissa Booland Pentru a vorbi cu mine despre cum să alegeți produsele de îngrijire a câinelui și importanța înțelegerii ingredientelor din produsele pe care le alegeți.. Asigurați-vă că verificați 4-legger Pentru mai multe informații despre substanțele chimice și toxine care se găsesc în majoritatea produselor de îngrijire a câinelui și cum va beneficia de sănătatea câinelui dvs. dacă treceți la produse de calitate mai bune.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Interviu: cum de a alege cele mai bune produse de îngrijire a câinelui