Revizuire: zogics animale de îngrijire a câinelui

Îngrijirea câinelui dvs. la domiciliu poate economisi timp și bani. De asemenea, va fi mult mai puțin stresantă pentru câinele dvs. Dacă vă gândiți să faceți ceva îngrijire la domiciliu, trebuie să aveți livrările potrivite. Zogics Pet câine de îngrijire a câinelui sunt formulate pentru a fi mai sigure și mai sănătoase pentru animalul dvs. de companie decât alte produse similare.

Când cumpărați consumabile de îngrijire pentru animalul dvs. de companie, trebuie să fiți atenți la ingredientele lor. Acest lucru este deosebit de important dacă câinele dvs. are uscat și / sau piele sensibila. Produsele vor fi în siguranță pentru câinele dvs? Vor ajuta la sănătatea generală și bunăstarea pielii și a hainei?

Zogics Dog Grooming proviziiCând faceți cumpărături pentru produsele de îngrijire, trebuie să căutați ingrediente blânde care nu vor usca pielea și să părăsească haina uscată și fragilă. Parfumul ar trebui să provină din ingrediente naturale, nu parfumuri artificiale. Bineînțeles că vrei ca haina lui Fido să fie strălucitoare și curată, dar nu-ți poți sacrifica sănătatea pentru asta!

Zogics Pet câine de îngrijire a câinelui sunt concepute pentru a fi sigure pentru animalele de companie și proprietarii lor. La urma urmei, aceste produse vor atinge și pielea. Zogics Pet utilizează substanțe de curățare naturală, pe bază de plante și ingrediente organice care ajută la calmarea și calmul mâncărime, piele iritată.

ZOGICS PET DOG DOG GROOMING REVIEW

ZOGICS PET DOG DOG GROOMING REVIEWZogics Pet a introdus recent linia de produse de îngrijire canine. Scopul lor a fost acela de a crea o linie de produse sănătoase pentru îngrijirea câinilor și proprietarii de animale de companie. Linia constă în:

  • Şampon
  • Detalii și spray de balsam
  • Șampon fără apă
  • Șervețele de îngrijire

Toate aceste produse sunt făcute cu ovăzul de ovăz organic și aloe pentru a calma uscarea, mâncărime, iritați pielea. Ele au un miros moale care este furnizat de uleiurile esențiale de migdale și vanilie. Nu este un miros de perfumă, o miros de parfumie ca cel al produselor de îngrijire făcute cu parfumuri artificiale.

Aceste produse sunt făcute cu produse de curățare naturale, pe bază de plante. Toate consumabilele de îngrijire a câinelui Zogics este lipsită de parabeni, ftalați, EDTA, DEA, PEG, gluten, coloranți și săpunuri.

Ingrediente de șampon: Apă purificată, coco-sulfat de sodiu, glucozida de laurel, coco betaine, extract de ovăz organic, organic aloe vera (decolorizat), ulei de argan organic, parfum de ulei esențial, sorbat de potasiu

Ingrediente de pulverizare și condiționare: Apă purificată, glicerină vegetală, ulei de ricin, aloe organic vera (decolorizat), dimeticonă, ulei de argan organic, parfum esențial de ulei, sorbat de potasiu

Ingrediente de șampon fără apă: Apă purificată, coco-sulfat de sodiu, glucozida de laurel, coco betaine, extract de ovăz organic, organic aloe vera (decolorizat), ulei de argan organic, parfum de ulei esențial, sorbat de potasiu

Îngrijirea șervețelor Ingrediente: Apă purificată, coco-sulfat de sodiu, glucozida de laurel, coco betaine, extract de ovăz organic, organic aloe vera (decolorizat), ulei de argan organic, parfum de ulei esențial, sorbat de potasiu

ZOGICS PET DOG DOG GROOMING REVIEW

După cum veți vedea în revizuirea mea video de mai sus, șamponul este realizat cu o formulă rapidă de clătire. Aceasta este o caracteristică excelentă de a avea într-un șampon, mai ales dacă aveți un câine care devine agitat în cadă.

Dacă nu sunteți familiarizat cu șampon fără apă, este exact ceea ce sună. Nu trebuie utilizat în înlocuirea băilor obișnuite. Șamponul fără apă are o formulă fără clătire, astfel încât curăță și condiționează stratul fără utilizarea apei. Acesta este un alt produs grozav pentru câinii care sunt mai puțin încântați de scăldat.

Fotografia de mai sus arată dimensiunea Zogics Pet câine îngrijirea consumabilelor Wipes Grooming în comparație cu Labrador nostru. Ele măsoară 5 și # 8243; X 7 & # 8243; și sunt ideale pentru toate animalele de companie.

ZOGICS PET DOG DOG GROOMING REVIEWZogics Spray de desenare a animalelor de companie este formulată cu ulei de argan marocan. În recenzia mea video veți vedea că părăsește stratul moale, strălucitor și hidratat. Îmi place modul în care hainele câinilor mei simt după spălarea acestui spray prin haina lor.

În comparație cu produsele de îngrijire ieftine, livrările de îngrijire a câinelui Zogics este cu siguranță o alternativă sănătoasă și sigură. Ele nu conțin substanțele chimice obișnuite găsite în alte șampoane și șervețele de îngrijire și nici nu există ingrediente artificiale în ele.

Cu toate acestea, ingredientele de calitate superioară folosite pentru a face aceste produse vin și la un preț mai mare. În timp ce puteți cumpăra șampon de câine ieftin și balsam pentru mai puțin de 5 USD pe sticlă, trebuie să vă amintiți și că veți obține ceea ce plătiți pentru.

Șamponul poate fi achiziționat pe Amazon pentru 14 USD.95 pentru o sticlă de 16 uncii. Sample de șampon fără apă pentru 14 dolari.95 pentru 7.Sticlă de 1 uncie. Puteți cumpăra un container de 50 de numere de șervețele de îngrijire pentru 14 USD.95 și o sticlă de 8 uncii de spray de desenare pentru 12 dolari.95.

În timp ce zonele de îngrijire a câinelui Zogics sunt mai scumpe decât opțiunile de calitate inferioară, acestea sunt încă accesibile la orice buget. De asemenea, amintiți-vă că aceste produse vor dura mult timp - probabil câteva luni.

Citiți următorul: 18 consumabile periculoase de câine că proprietarii au adesea probleme cu

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Revizuire: zogics animale de îngrijire a câinelui