Revizuire: isle of dogs grooming consumabile pentru câini (2018)

Uleiul de primros de seară este uleiul extras din sămânța plantei de primăvară de seară. La om, este adesea folosit pentru a trata condițiile pielii, cum ar fi eczema, acnee și psoriazis. Aceste Isle de câini Grooming provizii Pentru câinii folosesc ulei de primros de seară pentru a ajuta la calmarea și sănătatea puilor dvs. uscați, mâncărime sau piele iritată.

Multi dintre Ingrediente comune găsite în șampoanele de câine ieftine și balsamurile ar putea fi toxice pentru câinele dvs. în timp. S-ar putea să fiți una dintre milioane de proprietari de animale de companie care nu își dau seama că reglementările privind produsele de companie nu sunt la fel de stricte ca și reglementările plasate pe produsele umane.

Loopholele largi din industria produselor de companie permit companiilor să utilizeze ingrediente ieftine pentru a-și face produsele. Cu cât este mai ieftin costul pentru ei, cu atât mai ieftin produsul este destinat consumatorilor. Și, cu toții știm că mulți cumpărători se bazează pe prețul numai.

Isle de câini Grooming proviziiNu fi unul dintre acei consumatori!

O mulțime de câini suferă de piele uscată, mâncărime. Trăim în Maine, iar aerul rece de iarnă se usucă pe pielea câinilor noștri. Sperăm că aceste izvoare de îngrijire a câinilor vor ajuta la menținerea câinilor noștri curați fără să vă uscați mai departe pielea. Din păcate, după ce se uită la ingredientele din aceste produse, am fost puțin îngrijorat.

Linia de jos este că aceste produse sunt mai sigure decât multe pe piață, dar nu sunt cele mai înalte produse de îngrijire a calității pe care le puteți obține. Desigur, fiecare proprietar de câine este pe un buget, deci dacă nu vă puteți permite opțiunile naturale de 100%, acestea Isle de câini Materialele de îngrijire sunt o alternativă mult mai sigură decât partea de jos a produselor cu baril pe care le puteți achiziționa la magazinele Big Box pentru doar câțiva dolari pe sticlă.

MAI MULT: Dog Grooming Brooming 101 - Ghidul ultimului cumpărători

Isle de câini Îngrijirea consumabilelor pentru câini Review

Isle de câini Grooming provizii

Sunt aceste produse eficiente?

Ei sunt absolut, și am fost cu adevărat mulțumit de cât de bine șamponul a curățat hainele câinilor noștri. Condiția funcționează foarte bine și sunt încântat să raportez că și-a lăsat straturile și pielea moale și hidratată fără a lăsa un reziduu gras în urmă.

Uleiul Primrose de seară frunze în spatele unui miros ușor care durează câteva zile. Sunt sensibil la mirosurile excesive, așa că am fost bucuros că aceste izvoare de îngrijire a câinilor nu au avut un parfum artificial puternic sau miros chimic.

Isle de câini Grooming proviziiDupă cum puteți vedea în recenzia mea video, șamponul se clătește și cu ușurință. Nu-mi place să folosesc produsele ceray, gras, care se agață de blană. Nu numai că necesită mai multă apă să o clătească, adaugă și mai mult timp la baia câinelui. Nu știu despre tine, dar îmi place să-mi iau câinii în și din cada cât mai curând posibil, tot ceea ce durează mai mult este foarte frustrant.

O cantitate mică merge mult cu aceste produse. Spre deosebire de unele produse de îngrijire a câinilor, trebuie doar să folosesc aproximativ două linguri de șampon atunci când vă îmbătrânesc labradorul nostru. Este ușor să lucrați prin haina dublă groasă pentru a ajunge la pielea ei.

Veți vedea, de asemenea, că am încercat pe insula de spray-uri de perie a câinilor. Vă puteți gândi la acestea ca pe un colon pentru câini. Doar pulverizați-l direct pe câine sau pe perie și apoi zdrobiți-l prin haina ei. Mirosul durează pe fetele noastre timp de aproximativ 3 zile, deci este o modalitate frumoasă de a vă păstra pooch-ul proaspăt între băi.

LEGATE DE: 48 de moduri de a economisi bani pe formarea și consumabilele de îngrijire a câinilor

Sunt aceste consumabile în siguranță în siguranță?

Isle de câini Grooming proviziiAcum, să vorbim despre cea mai importantă parte - ingredientele. În timp ce lucrează bine pentru a vă menține câinele mirosind proaspăt și caută curat, unele dintre ingrediente au fost un pic despre mine. Știam că aceste produse nu erau toate naturale, care este un dezavantaj pentru mine.

În timp ce toate produsele naturale sunt mai scumpe, sunt mult mai sigure pentru tine și câinele tău. Sunt pretentios despre produsele de îngrijire pe care le folosesc cu fetele mele, iar de-a lungul anilor am descoperit că există anumite ingrediente pe care ar trebui să le stați departe de când cumpărături pentru șampoanele de câine și balsamuri.

În primul rând, să aruncăm o privire la ingredientele din fiecare dintre aceste insule de câini Grooming Produse Produse:

N ° 10 Șampon de câine de primăvară de seară: Apa, sulfat de sodiu sulfat, oxid de cocamidopropilamină, copolimer de cocamidopropilamină, acrilați copolimer, distearat PEG-3, oenothera biennis (primrose de seară) ulei, silicat de aluminiu de magneziu, parfum, clorură de sodiu, iodopropiil builcarbamat, hidantoin DMDM ​​și acid citric

N ° 50 Condiții de câine de gestionare a luminii cu ulei de primăvară de seară: Apă, alcool cetearil, ulei de ricin PEG-40, clorură de stearalconiu, alcool cetilic, metosulfat de behentrimoniu, Oenothera Biennis (Primroză de seară) Ulei, DMDM ​​Hydantoin, Iodopropynil butilcarbamat, parfum, roșu # 33

N ° 62 Seara Primrose de ulei CONDITION DE CONDIȚIONARE: Apa, alcool SD 40-B, dimeticonă PEG-12, panthenol, polisobat 20, Oenothera Biennis (Primroză de seară), Rosmarinus officinalis (Rozmarin) Extract de frunze, Chamomilla Recutita (Metribaria) Extract de flori, extract de Thymus vulgaris (Thyme) extras, parfum

În timp ce cercetarea este încă neclară, unii Ingrediente comune Găsit în produsele de îngrijire a câinelui pot fi periculoase pentru animale de companie. Din păcate, unele dintre aceste ingrediente se găsesc în aceste insule de câini îngrijirea consumabilelor.

Țineți minte, acest lucru nu este singurul șampon care conține ingrediente discutabile. De fapt, aproape fiecare șampon de câine de pe piață conține unul sau mai multe dintre aceste ingrediente.

Deci, care ingrediente mă îngrijorează?

Isle de câini îngrijirea consumabilelor pentru câiniPrimul este DMDM HydantoinEste un conservator de eliberare a formaldehidă antimicrobiană. Când formaldehida a început să dezvolte o reputație slabă, a fost reformulată în alți compuși care ar putea fi utilizați în produse fără a fi nevoie să listeze formaldehidă ca ingredient.

Aceste izvoare de îngrijire a câinilor conțin, de asemenea, artificiale parfumuri și coloranți. Unele animale de companie sunt alergice la aceste parfumuri și vor dezvolta o erupție cutanată, iar aceste tipuri de ingrediente au fost, de asemenea, cunoscute pentru a usca pielea câtorva câini. Unii experți consideră că pot duce, de asemenea, la probleme cu sistemele de reproducere și endocrin, însă nici o cercetare nu a fost finalizată pentru a dovedi această ipoteză.

Altul privind ingredientul este Iodopropinil butilcarbamate (IPBC). Acesta este un conservant pe bază de apă care a fost utilizat în vopsele, grunduri și lichid de răcire de mai mulți ani. Mai recent, a fost folosit într-o mare varietate de produse cosmetice pentru oameni și este un ingredient comun în produsele de îngrijire a animalelor.

Conform Annmariegianni.COM:

Agenția pentru Protecția Mediului observă că există dovezi limitate de toxicitate gastro-intestinală și hepatică cu IPBC, iar standardele Japoniei pentru produsele cosmetice își restrânge utilizarea în cosmetice. Chiar și revizuirea ingredientului cosmetic (CIR) și-a exprimat îngrijorarea cu privire la toxicitate cu IPBC și limitează utilizarea în cosmetice la concentrații mai mici sau egale cu 0.1%. Ei au remarcat că la concentrații de 0.5% și mai sus, are potențialul de a irita pielea și din cauza pericolelor de inhalare a substanței chimice, ei recomandă utilizarea în produsele menite să fie aerosolizate.

RECOMANDAT: Pas cu pas: cum să scălim un câine acasă corect

Isle de câini Grooming provizii

Linia de jos

Așa cum am spus înainte, linia de jos este că aceste produse de la Isle de câini sunt mai sigure decât multe pe piață, dar nu sunt 100% sănătoase sau naturale. Cu toate acestea, sunt, de asemenea, mai ieftin decât 100% produse naturale de îngrijire. Toate aceste produse pot fi găsite pe Amazon. Prețurile sunt:

  • N ° 10 Șampon de ulei primros de ulei de ulei $ 23 pentru 8.4 uncii pe Amazon
  • N ° 50 balsam de câine de gestionare a luminii cu ulei de primros de seară $ 37.80 pentru 33.6 uncii pe Amazon
  • N ° 62 Seara Primrose de ulei de condiționare a câinelui de condiționare a câinelui $ 28.63 pentru 8.4 uncii pe Amazon

Suntem cu toții pe un buget, deci dacă nu vă puteți permite opțiunile naturale de 100% acolo, aceste produse sunt o alternativă mult mai sigură decât partea de jos a produselor cu butoi pe care le puteți achiziționa la magazinele Big Box pentru aproximativ 2 dolari o sticlă.

Izele de câini de îngrijire a consumabilelor sunt, de asemenea, făcut în u.S.A.Aceste produse de îngrijire se încadrează în mijlocul ambalajului în ceea ce privește șampoanele și balsamurile. Sunt accesibile și făcute cu unele ingrediente care sunt extrem de benefice pentru pielea și haina animalului dvs.

Sfatul meu ar fi să vă educați pe toate ingredientele din orice produsul pe care îl cumpărați pentru FIDO. Achiziționați un produs care vă va satisface nevoile, fiți în siguranță pentru animalul dvs. și potrivit pentru bugetul dvs.

Citiți următorul: 11 pași pentru o sesiune completă de îngrijire a câinelui

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Revizuire: isle of dogs grooming consumabile pentru câini (2018)