Revizuire: wahl dog grooming supplies

Îngrijirea câinelui dvs. la domiciliu va salva Timpul și banii. De asemenea, este mult mai puțin stresantă pentru câinele dvs. Dacă vă gândiți să faceți ceva îngrijire la domiciliu, trebuie să aveți livrările potrivite. Wahl Dog Grooming provizii sunt bine cunoscute în industria animalelor de companie pentru a fi accesibile, sigure și eficiente.

Când cumpărați consumabile de îngrijire pentru animalele de companie, trebuie să fiți precauți de ingredientele lor. Acest lucru este deosebit de important dacă câinele dvs. are uscat și / sau piele sensibila. Produsele vor fi în siguranță pentru câinele dvs? Vor ajuta la sănătatea generală și bunăstarea pielii și a hainei?

Wahl Dog Grooming proviziiCând faceți cumpărături pentru produsele de îngrijire, trebuie să căutați ingrediente blânde care nu vor usca pielea și să părăsească haina uscată și fragilă. Parfumul ar trebui să provină din ingrediente naturale, nu parfumuri artificiale. Bineînțeles că vrei ca haina lui Fido să fie strălucitoare și curată, dar nu-ți poți sacrifica sănătatea pentru asta!

Multi dintre Ingrediente comune găsite în șampoanele de câine ieftine și balsamurile ar putea fi toxice pentru câinele dvs. în timp. S-ar putea să fiți una dintre milioane de proprietari de animale de companie care nu își dau seama că reglementările privind produsele de companie nu sunt la fel de stricte ca și reglementările plasate pe produsele umane.

Loopholele largi din industria produselor de companie permit companiilor să utilizeze ingrediente ieftine pentru a-și face produsele. Cu cât este mai ieftin costul pentru ei, cu atât mai ieftin produsul este destinat consumatorilor. Și, cu toții știm că mulți cumpărători se bazează pe prețul numai.

Wahl Dog Îngrijirea consumabilelor

Wahl Dog Grooming provizii

Şampon

Șampoanele WAHL PET sunt concentrate, ceea ce înseamnă că nu trebuie să utilizați la fel de mult cum ați fi cu un șampon tipic de companie. Asta înseamnă că veți obține mai multe spălări pe sticlă și mai mult bang pentru dolarul tău.

Șampoanele au o spumă bogată, pe care o puteți vedea în videoclipul meu de mai sus. Chiar dacă șurubul este gros, șamponul este foarte ușor de clătit. Aceasta este o necesitate pentru mine când cumpărăm pentru șamponul de câine. Nu voi folosi produse care necesită 2 sau 3 clătiri pentru a elimina pe deplin produsul din strat.

Acest șampon vine în formula de ovăz și calmant. Formula de calmare este făcută cu lavandă și mușețel pentru a vă ajuta să vă relaxați animalul de companie în timpul Ora de baie. Formula de ovăz este formulată în mod specific pentru a ajuta la calmarea și vindecarea pielii uscate, mâncărime.

Ingredientele din fiecare formulă sunt:

  • Wahl Hamp ShampooOvaz: Apă purificată (Aqua), Sulfat de sodiu (Cleanser din ulei de nucă de cocos rafinat), Soiamidă (Cleanser din soia rafinată), EGMS (Agent de perlizare), Cocoamidopropil betaine (Cleanser de la acizi grași de nucă de cocos), polisorbate-20 (Cleanser de zahăr), glicerină (Glicerină vegetală), aloe vera, extract de ovăz, parfum, sorbat de potasiu (asistent de prospețime), culori aprobate de FDA.
  • Calmant: Apă purificată (Aqua), Laureth Sulfat de sodiu (Cleanser din uleiul de nucă de cocos rafinat), Soiamida (Cleanser din soia rafinată), Cocoamidpropil betaine (Cleanser de la acizi grași de nucă de cocos), EGMS (Agent de perlizare), Polisorbat-20 (Emulgator de zahăr pe bază de zahăr), Glicerină (glicerină vegetală), clorură de hidroxipropiltrimoniu Guar (balsam de guar), extract de mușețel, parfum, sorbat de potasiu (asistent de prospețime), culori aprobate de FDA.

După cum puteți vedea, aceste șampoane nu sunt 100% naturale. Ei lucrează bine pentru câinii noștri, dar niciunul dintre puii mei nu are pielea sensibilă. Dacă pooch-ul dvs. are o piele sensibilă, aceste șampoane nu pot fi cea mai bună opțiune.

De asemenea, puteți cumpăra acest câine Wahl Brooming Brooming Supplies Sampon în Control Miros, Puppy, Shed Control, Whitening și Flena & Tick Formule. O sticlă de 24 de uncii de formula de ovăz este de 5 USD.99 pe Amazon și aceeași sticlă a șamponului calmant este de 7 USD.99 pe Amazon.

Șampon fără apă

Șampon fără apăWahl Doging Grooming Brooming provoacă, de asemenea, un șampon fără apă, care este disponibil și în formulele de ovăz și calmant. Acest șampon uscat este ușor de utilizat între băi pentru a vă menține câinele curat și mirositor proaspăt.

Tot ce trebuie să faceți este să-l fregeți în piele și în jos la haina lui. Lăsați șamponul să se usuce și asta este! Nici o clătire, nici o cadă și nici o apă. Rețineți că șamponul uscat nu este un substitut pentru baie regulată.

Wahl Wahl Heading Dog Șampon vine într-un 7.Sticlă de 1 uncii cu o pompă convenabilă. Toate consumabilele de îngrijire a câinelui Wahl menționate în această recenzie sunt pH echilibrat, alcool liber și paraben gratuit.

Lista completă a ingredientelor include:

  • Ovaz: Apă purificată (Aqua), Laureth Sulfat de sodiu (Cleanser din nuca de cocos rafinat), Coco-glucozidă (derivat derivat din ulei de nucă de cocos și zahăr), Coco-betaină (Cleanser derivată din ulei de nucă de cocos), Lauril Glucozida derivată din ulei de nucă de cocos și zahăr ), Glicerina vegetală (hidratant natural), extract de ovăz (hidratant natural & emolient), aloe vera (proprietăți liniștitoare), sorbat de potasiu (asistent de prospețime), culoare caramel.
  • Calmant: Apă purificată (Aqua), Laureth Sulfat de sodiu (Cleanser din nuca de cocos rafinat), Coco-glucozidă (derivat derivat din ulei de nucă de cocos și zahăr), Coco-betaină (Cleanser derivată din ulei de nucă de cocos), Lauril Glucozida derivată din ulei de nucă de cocos și zahăr ), Glicerina vegetală (hidratantă naturală), extract de mușețel (proprietăți liniștitoare), aloe vera decolorizate (proprietăți liniștitoare), sorbat de potasiu (asistent de prospețime), culoarea FD & C.

Din nou, în timp ce aceste ingrediente sunt derivate din plante, multe dintre ele sunt foarte prelucrate. Câinii noștri nu au avut nimic probleme de piele sau strat După ce a fost curățată cu acești consumabile de îngrijire a câinelui Wahl, dar un câine cu alergii de piele sensibile sau de piele poate fi afectat.

Puteți achiziționa un 7.Sticlă de 1 uncie a acestui șampon fără apă de la Wahl pe Amazon pentru $ 5.97. Aceasta este comparabilă cu produsele similare și este cu siguranță accesibil pentru proprietarii de animale de companie pe un buget.

Șervețele de îngrijire

Șervețele de curățareȘervețele de îngrijire, cum ar fi șamponul fără apă, pot veni la îndemână între băi. Ele sunt convenabile de a avea la îndemână labele noroioase sau pentru a șterge un bot murdar. Aceste șervețele de la Wahl sunt 100% sigure pentru a fi utilizate în toate zonele corpului animalului dvs.

Șervețelele sunt realizate cu o formulă fără alcool. Ei folosesc aceleași mirosuri de lavandă și mușețel găsite în șampoanele obișnuite și fără apă. Acest miros este formulat pentru a vă ajuta să vă calma animalul în timpul îngrijirii.

Lista ingredientelor pentru aceste șervețele este exact aceeași cu ingredientele din șamponul fără apă a aceluiași miros. Puteți achiziționa un container de 50 de șervețe pe Amazon pentru $ 8.49 chiar acum.

Aceste șervețele sunt comparabile în prețul produselor similare. Ele sunt puțin subțiri, dar suficient de mari pentru a le folosi pe mărimea vreodată de câine. În timp ce doresc ca ei să fie un pic mai gros, sunt încă o valoare decentă pentru bani.

Citiți următorul: Dog Grooming Brooming 101 - Ghidul ultimului cumpărători

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Revizuire: wahl dog grooming supplies