Revizuire: luv & emma animale de companie uscate prosoape pentru câini

Îngrijindu-ți câinele acasă vă pot economisi o mulțime de bani de-a lungul anilor. Unii câini necesită mai puțin îngrijire și veți putea să faceți mai mult de ea. Alții pot avea nevoie de îngrijire mai specifică, cum ar fi tunsori obișnuite, că nu vă simțiți confortabil acasă.

Luv & EmmaUn lucru pe care toți părinții de companie le poate face este să-și scape animalul, iar acest prosop de animale de companie superb absorbant pentru câini de la Luv & emma "s este adăugarea perfectă a casetei de instrumente pentru baie.

Întotdeauna ne scălim câinilor acasă pentru a salva pe cheltuiala că un groomer face. Chiar nu mă deranjează să le dau o baie, dar întotdeauna face o mizerie uriașă în baia noastră. Când se agită apa zboară peste tot și când ies din cadă, ei lasă o potecă de apă din baie până la ușa din față.

Nu numai că va fi prosopul de animale uscate de la Luv & Emma Rezolvați această problemă, este, de asemenea, foarte convenabil pentru a usca câinii umedi care vin din ploaie. Asta pentru că este echipat cu o buclă brevetată care permite prosopului să stea pe aproape orice ușă. Acest prosop este ieftin, iar designul său unic va face viața ca proprietar de câine puțin mai ușor.

Luv & Emma`s Animale de companie uscate Prosoape pentru câini Review

Luv & Emma

Dacă câinii tăi sunt ca al nostru, șansele sunt în interior umede sau noroioase mai des decât nu. Acest prosop din Luv & Emma`s face ușor să le curățească de îndată ce vin în ușă. Apoi puteți atârna prosopul pe ușă, iar materialul microfibră se va usca rapid, astfel încât să îl puteți folosi din nou.

LEGATE DE: Cele mai bune șampoane de câine pentru pui

Unii proprietari de animale de companie folosesc prosoape de hârtie pentru a-și șterge câinele în jos când vine de la ploaie, dar care poate fi costisitoare după un timp. Obișnuiam să folosim prosoape de baie, dar nu dețin aproape atât de multă apă ca un prosop uscat de animale. De asemenea, ei nu se usucă cât mai repede, astfel încât să ajungeți să utilizați mai multe prosoape în fiecare zi.

Trăim în Maine și acum este groaznic. Pe măsură ce înghețul iese din pământ și zăpada se topește, se întoarce totul la noroi. Încerc să șterg labele câinilor noștri de fiecare dată când vin din afară pentru a tăia murdăria pe care o urmăresc în casa noastră. Dacă am folosit prosoape de hârtie, probabil că aș trece prin câteva rulouri pe săptămână!

Microfibrul este moale, iar cusatura este foarte puternică. Așa cum veți vedea în recenzia mea video, există două dimensiuni ale prosoapelor de companie oferite de Luv & Emma. Animalele uscate sunt dimensiunea mai mică și măsoară 21 x 17 inci. Prosopul uscat de animale de companie deține până la 12 uncii de apă. Este recomandat pentru rasele mici și medii.

Luv & Emma

Animalele uscate Plus este dimensiunea mai mare și măsoară 36 x 23 inci. Aceasta este dimensiunea pe care am primit-o. Acesta deține până la 25 uncii de apă! Avem două câini de rasă mare, așa că imaginați cât de multă apa iese din ele când le scălim. Am folosit pentru a folosi un prosop de baie pe câine pentru a le usca.

Animalele uscate Plus este recomandat pentru proprietarii de câini cu rase mari și câini mai mulți.

Acum, folosesc animalele mele uscate plus pentru a usca ambii câini. Absoarbe o mulțime de apă! Când am folosit un prosop de baie, laboratorul nostru de ciocolată ar fi în continuare umed când a urcat din cadă. Ea are o haină dublă groasă care deține o mulțime de apă, dar animalele mele uscate plus absoarbe atât de multă apă pe care blana ei nu dri deloc.

Nu trebuie să curăț o potecă de apă din baie până la ușa din față și pot folosi acest prosop pentru a usca amândoi câinii mei. Aceste prosoape de microfibră sunt, de asemenea, lavabile la mașină, și se usucă foarte repede, astfel încât să le puteți folosi de mai multe ori în fiecare zi. Animalele uscate ale Luv & Emma sunt cusute în Statele Unite și vin în ambalaje reciclabile.

La momentul publicării, Luv & Emma`s conduce o vânzare pe site-ul lor. Puteți achiziționa un prosop de animale uscate pentru 12 USD.95 și un stil de companie uscat plus pentru $ 15.95. În mod normal, animalele de companie uscate sunt de 17 USD.95 și animale de companie uscate plus 20 de dolari.95.

Rezumatul lui Luv & Emma`s Animale de companie uscate Prosoape pentru câini

Pro:

  • Dimensiunea mică deține 12 uncii de apă - dimensiunea mare deține 25 uncii
  • Fabricat din microfibră moale cu cusături puternice
  • Convenabil se blochează practic orice ușă
  • Se usucă repede
  • Accesibil

Luv & EmmaContra: În opinia mea, nu există niciun dezavantaj pentru acest produs. Este un pic mai scump decât un prosop tradițional, dar are și mult mai mult de oferit. Animalele uscate Prosoapele de la Luv & Emma sunt convenabile și accesibile. Ei vor face viața ca un proprietar de câine puțin mai ușor.


Acum e rândul tău

Ați folosit Luv & Emma `s prosop de animale uscate pentru câini deja? Ați avut succes cu el sau a eșuat? Simțiți-vă liber să lăsați propria recenzie și evaluare pentru prosopul de animale uscate Luv & Emma pentru câini de mai jos și să ne spună ce credeți!


Dezvăluire: Putem câștiga comisioane afiliate fără costuri pentru tine de la link-urile de pe această pagină. Acest lucru nu a afectat evaluarea produselor noastre. Citiți mai multe aici si gaseste Dezvăluirea completă aici.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Revizuire: luv & emma animale de companie uscate prosoape pentru câini