Giveaway: eco dog care și pachetul de premii luv & emma (valoare de 35 $ +)

Încercați să aveți grijă de unii din nevoile de îngrijire a animalelor de companie acasă? Grooming acasă nu numai că vă poate salva banii, dar este o modalitate excelentă de a se lega cu companionul dvs. de canin. Dacă te gândești la îngrijirea câinelui tău, va trebui să investiți în produse de îngrijire a calității.

Aceste produse de câine de la Îngrijirea câinilor ecologice și Luv & Emma`s vă poate începe, și acum aveți șansa de a câștiga acest pachet de premii nou în valoare de 35 $ + în cele mai recente GRATUIT da gratis!

* Derulați în jos pentru a citi mai multe despre produsele de la Eco Dog Care și Luv & Emma și obțineți informații despre cum să introduceți Giveaway.

Acasa Grooming este mai populara decat vreodata datorita economiei. O mulțime de proprietari de animale de companie salvează câțiva dolari prin spălarea, periajul și tăierea unghiilor câinelui la domiciliu. Problema este că majoritatea acestor proprietari de câini cumpără și cele mai ieftine produse pe care le pot găsi pentru a face treaba.

Șampoanele de companie ieftine sunt pline de toxine și substanțe chimice care pot usca pielea puilor și își pot întoarce haina într-o mizerie plictisitoare. Să nu mai vorbim, multe dintre ele au fost legate de reacții alergice, iar unele au provocat chiar și răni asupra pielii animalului. Este atât de important pentru Alegeți produsele potrivite de îngrijire Pentru nevoile câinelui dvs. și acest pachet de premii vă va ajuta să vă adresați pe drumul cel bun.

ECO Dog Care și Pachetul de premii Luv & Emma Giveaway

Da gratis

Despre produsele pe care le veți primi

În primul rând, să vorbim despre cele două produse pe care le veți primi de la Îngrijirea câinilor ecologicePur și simplu curățați șamponul a fost formulată utilizând un produs de curățare pe bază de plante care este echilibrat în mod specific pentru câini. Acest produs de curățare este infuzat cu uleiurile esențiale de mentă, lemongrass, lavandă, bergamot, mirrh și ylang-ylang.

Aceste uleiuri nu curăță doar haina câinelui, se calmează și își hidratează pielea.

Da gratis

Unele dintre uleiurile esențiale pe care se face șampon sunt, de asemenea, repellente de purici naturale. Pur și simplu șampon curat este compatibil cu tratamentele topice de purici! Acest șampon de câine va lăsa fido-ul tău în căutarea unui mare și mirositor curat.

Prietenii noștri de la câinele Eco sunt, de asemenea, inclusiv Pur și simplu spray proaspăt. Puteți să-l utilizați pentru a vă menține câinele mirosind proaspăt între băi. Acesta oferă un miros curat, pe bază de plante Datorită uleiurilor esențiale de busuioc, bergamot, salvie și ylang-ylang. De asemenea, folosesc cimbru roșu și vanilie.

Pur și simplu spray-ul proaspăt este, de asemenea, infuzat cu Avocado și Aloe Vera pentru a spori blândețea și strălucirea stratului de companie. Dacă aveți o pooch cu părul lung, acest lucru va face să percepeți mult mai ușor tangurile. Acest spray este, de asemenea, infuzat cu unele uleiuri care sunt repellente naturale dăunătoare, care este un bun bonus!

Verifică Revizuirea produsului în profunzime a produsului Dintre aceste produse de îngrijire a câinilor ecologice pentru mai multe informații.

Câștigătorul acestui Givedaway gratuit va primi, de asemenea, o Animale de companie uscate prosop din Luv & Emma`s. Aceste prosoape au un mâner unic cusut în partea de sus, care le permite să se blocheze convenabil pe o ușă. Când câinele dvs. vine în umed de a fi afară în ploaie, îl puteți usca repede și agățați prosopul pentru a fi folosit data viitoare când merge în aer liber.

LEGATE DE: Examin - SOOS Animale de companie Grooming Produse

Da gratis

Acest prosop este, de asemenea, ideal pentru uscarea puilor dvs. când iese din cadă. Materialul microfibră moale se va simți minunat pe câinele dvs. și este super absorbant.

Un prosop uscat de animale de companie măsoară 21 x 17 centimetri și poate conține până la 12 uncii de apă. Este recomandat pentru rasele mici și medii.

Ați putea chiar să uscați mai mulți câini cu același prosop fără a vă îngrijora să aveți o mizerie de picurare pentru a curăța după aceea.

Poți citi Revizuirea mea scrisă extinsă din prosopul de animale de companie uscate Luv & Emma pentru mai multe informații.

Cum să introduceți Giveaway

Pentru a intra în Giveaway tot ce trebuie să faceți este:

  1. CA Pagina noastră de Facebook
  2. Vizita Postul lui Giveaway și comentați, cum ar fi sau împărtășiți

Veți fi înscris automat în Givedaway și vom contacta câștigătorul prin Facebook. Ne puteți urmări Stare de nervozitate și Google+ Pentru mai multe actualizări privind viitoarele noastre Givedaways.

Câștigătorul acestui Givedaway va fi desenat 20 mai 2016. Acest Giveway este numai pentru rezidenții americani.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Giveaway: eco dog care și pachetul de premii luv & emma (valoare de 35 $ +)