Cum să păstrați un câine în siguranță și calm în timpul îngrijirii și curățeniei

Împiedicați câinele dvs. anxios să aibă o experiență traumatică atunci când se curăță și se îngrijeau urmând sugestiile de mai jos.

Îngrijirea regulată și curățenia sunt importante pentru sănătatea generală a unui câine, chiar dacă nu are nevoie de o rutină zilnică. Dar cele mai multe proceduri legate de îngrijire rezultă adesea la un câine având o experiență negativă, mai ales dacă pupul nu este folosit pentru a fi fosti și nu a fost tren Bucurați-vă de îngrijirea de la o vârstă fragedă.

Mulți proprietari de câini își smulgă puștii lor nu numai pentru a economisi bani, dar și pentru că sunt mai confortabile și mai puțin provocatoare de anxietate pentru animal. Deoarece câinele are încredere în proprietar, atunci probabil va supune procesului. Cu toate acestea, unii câini sunt mai provocatoare să se ocupe de alții și, deoarece acest lucru necesită timp și efort, ați putea fi mai bine să trimiteți puii profesioniștilor, astfel încât totul să fie făcut corect. Dacă faceți acest lucru, urmați aceste sfaturi.

De asemenea, citiți: 8 moduri de a face ca câinele dvs. să se bucure de îngrijirea la un groomer de companie

Înainte de a merge la groomer

Trebuie să vă pregătiți bine înainte de a vă lua câinele la groomers, mai ales dacă aceasta este prima dată pentru animalele de companie. Este foarte recomandat ca, în loc să renunțe la dvs. să rezervați o întâlnire și să comunicați în mod clar tipul de servicii pe care câinele dvs. va avea nevoie, potrivit medicului veterinar Dr. Evan Antin. În acest fel, groomerul profesionist PET va fi, de asemenea, pregătit să se ocupe de câinele dvs., mai ales când puiul devine anxios într-un mediu necunoscut cu un străin.

Nu uitați să întrebați despre experiența lui Groomer și de echipamentul care va fi folosit pentru a curăța câinele. Dacă mergeți la o afacere privată îngrijire, verificați recenzii despre magazinul Groomer online sau întrebați-vă recomandări de la prietenii dvs. Accidentele de la studiourile Pet Groomer`s se întâmplă, deci va trebui să alegeți un groomer pe care tu și încrederea câinelui tău și va fi confortabil cu asta nu va fi un lucru unic.

Când la groomer

Când la groomersDacă puteți, stați cu pooch-ul dvs. în timpul procesului de pregătire. Observați groomerul la locul de muncă, astfel încât veți obține o idee despre modul în care câinele dvs. va fi manipulat. Grooming Saloanele au de obicei o fereastră de sticlă, astfel încât oamenii să poată urmări în timp ce lucrează. Este, de asemenea, o precauție de siguranță împotriva abuzului animal (accidental și neintenționat).

Apoi, când este vorba de câinele tău la masa de îngrijire pentru a trece prin procedură, este cel mai bun pentru tine să nu fii în aceeași cameră. Dacă câinele vostru vă vede când este dat o baie sau o tăietură, el ar putea deveni agish și poate provoca un accident. El putea chiar să încerce să sară pe masă și să se rănească doar pentru a ajunge la tine. Nu vă distrați pudorul distras.

Dacă știți că aveți un câine extrem de anxios și credeți că ar putea fi sărituri sau să fie prea nervos cu privire la echipamentul (Clippers și uscătoare de păr sunt tare), ia în considerare utilizarea acestor articole pe el acasă mai întâi, astfel încât el va fi familiarizat cu procesul și sunet.

Îngrijindu-ți câinele acasă

Cum vă ocupați de câinele dvs. când vă îmbăiați și îngrijiți-l să-i învețe pe câine să aibă încredere în întregul proces de către alte groomers. daca tu Antrenează puiul să asocieze scăderea cu o experiență pozitivă și plină de satisfacții, atunci nu va avea nici un motiv să se sperie de ea.

Să vă îmbogăți câinele este de fapt un moment minunat pentru legare, deoarece îi puteți da buzunar fratele și masajele din spate pe care le va bucura. Este important să nu grăbiți procesul de îngrijire a animalelor de companie pentru a preveni agitarea câinelui sau a provoca un accident.

Ghid complet: Cum să mireze un ghid pentru câini - all-in-unu pentru începători

Câinii vor usca în mod natural de apă, tremurând excesiv corpul. Le puteți ajuta folosind prosoape sau uscătoare de păr pentru animale de companie. Unii câini chiar așteaptă cu nerăbdare să obțină un prosop, deoarece textura și masajul se simt frumos pe corpul lor.

Uscătoare de păr pentru animale de companie faceți majoritatea câinilor agitați din cauza sunetului puternic. Cu toate acestea, dacă doriți să vă pregătiți câinele pentru studioul Groomer`s, atunci va trebui să vă folosiți pooch-ul. Asigurați-vă că aplicați măsuri de siguranță atunci când utilizați un uscător de păr pentru animale de companie sau orice alt echipament pentru această chestiune.

Folosind echipamente de îngrijire a câinelui

Întotdeauna aveți câini tratați la îndemână lângă echipament. De fiecare dată când utilizați Clippers de păr de câine, un uscător de păr pentru animale de companie sau un cuplu de unghii, dați câinelui un tratament pentru a-l răsplăti bine. Repetați procesul astfel încât să învețe să asocieze tratamentul ca recompensă pentru a rămâne pacientul și nu vă panică.

  • Setați întotdeauna uscătorul la o temperatură scăzută și să vă îndreptați de la o distanță bună, astfel încât aerul cald și zgomotul să nu vă deranjeze câinele.
  • Utilizați echipamentul de ras adecvat destinat animalelor de companie. Un nu. 10 Blade este ideală pentru fețele de bărbierit, zona îngrozitoare și alarmele.
  • Nu folosiți foarfece pentru a tăia un câine cu părul mat; Utilizați Clippers în schimb.
  • Utilizați vârful foarfecelor pentru a tăia părul câinelui pe picioare, față, coadă și urechi.
  • Țineți întotdeauna marginea urechii cu o mână când tăiați părul în această zonă.
  • Utilizați un clipă bun pentru a tăia unghiile câinelui, deoarece mașinile de tăiere plictisitoare vor provoca despicarea unghiilor și chippingul.
  • Au o pulbere stiptică la îndemână în cazul în care sângele de unghii. Va avea doar o chestiune de secunde pentru a opri sângerarea.

Citiți următorul: Cât costă să-i mireze un câine în saloane

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cum să păstrați un câine în siguranță și calm în timpul îngrijirii și curățeniei