100 De rezoluții de anul nou pentru proprietarii de câini

Idei de rezoluție de top de Anul Nou pentru proprietarii de câini

Căutați o rezoluție de Anul Nou Pentru anul următor? Dacă sunteți proprietar de câine, avem câteva sugestii minunate! Aceste rezoluții de Anul Nou nu numai că vă vor face o persoană mai bună, dar vă vor îmbunătăți relația cu puii dvs. iubiți, de asemenea!

Este timpul din nou al anului. Când sezonul de vacanță se rostogolește, mulți oameni încep să se gândească la rezoluții viitoare că vor face să încerce să facă anul nou mai bun decât ultimul. Dacă vă gândiți la modalități de a deveni un proprietar de câini mai bun în anul următor, unele dintre aceste rezoluții pot fi bune pentru tine de a face.

Gândiți-vă la lucrurile pe care le faceți deja cu câinele dvs. Ești activ? Petreceți mult timp împreună? Acum, gândiți-vă la ce ar face câinele mai fericit. Crezi că se va bucura să ridice un sport sau să petreacă mai mult timp să se prăbușească cu tine? Sunt șanse, dacă ceva face ca câinele dvs. să fie mai fericit, vă va face mai fericiți!

Alegeți o rezoluție care vă va beneficia de câinele dvs. De exemplu, dacă promiți să luați Fido pentru mai multe plimbări, veți obține și mai mult exercițiu! Poate trăiți un stil de viață aglomerat și întotdeauna alergi în jur. Rezolvarea pentru a petrece mai mult timp relaxarea și agățarea cu câinele dvs. va fi mai bună pentru voi amândoi!

Similar: 15 greșeli chiar și cei mai buni proprietari de câini pot face

100 de rezoluții de Anul Nou Idei pentru proprietarii de câini

Rezoluțiile de Anul Nou Idei pentru proprietarii de câini

1. Mergeți de două ori pe zi în fiecare zi. Îmbunătățiți-vă sănătatea și sănătatea câinelui cu plimbări zilnice regulate.

2. Nu mai hrăniți resturile de masă de câine. Resturile de masă sunt nesănătoase și poate provoca chiar probleme de sănătate cum ar fi pancreatita și obezitatea.

3. Luați mai multe fotografii ale câinelui dvs!

4. Păstrați un program regulat de îngrijire pentru a menține haina câinelui dvs. sănătos și pentru a construi o legătură mai puternică împreună.

5. Frecați pe animalul dvs. de companie zilnic. Rularea degetelor pe corpul lor este calmarea și vă îmbunătățește legătura cu câinele dvs., dar verifică, de asemenea, orice bucăți, umflături sau pete neobișnuite pe corpul lor.

6. Spălați-vă pe lenjeria câinelui mai regulat. Paturile curate nu este doar mai frumos pentru câinele dvs., dar este mult mai bine pentru sănătatea lor.

7. Suplimentele adecvate de vârstă de cercetare pentru a îmbunătăți sănătatea și îmbătrânirea câinelui.

8. Investiți în asigurare pentru câinele dvs. Cheltuielile VET neașteptate sunt par pentru curs, dar puteți oferi câinelui dvs. o sănătate mai bună prin investiții în asigurarea de companie.

9. Microcip câinele dumneavoastră Dacă nu ați făcut-o deja!

10. Nu te supăra pe câinele tău! Când câinele dvs. nu reușește, eșecul dvs. nu este al lor, deci dacă veți fi supărat pe cineva, vă supărați pe tine însuți.

11. Dacă sunteți un fumător, opriți fumatul în jurul câinelui dvs! Fumul de țigară este la fel de rău pentru câinele tău așa cum este pentru tine.

12. Redați mai mult! Includeți cel puțin o oră de joc cu câinele dvs. în ziua dvs. pentru dvs. și sănătatea mintală îmbunătățită a câinelui.

13. Explorați noi împrejurimi cu câinele dvs. Noi mirosuri, atracții și sunete sunt interesante atât pentru dvs., cât și pentru câinele dvs!

14. Spay sau neutru câinele tău Dacă nu sunt deja fixate. Spayingul și neuterizarea nu sunt doar bune pentru populația de animale de companie fără adăpost, ci și scade sau elimină probabilitatea unor astfel de boli.

15. Aflați dacă puteți să vă luați câinele să lucrați astfel încât să puteți petrece mai mult timp împreună și pot petrece mai puțin timp singur.

16. Verificați etichetele câinelui dvs. și asigurați-vă că informațiile lor sunt actualizate ar trebui să lipsească.

17. Furnizați câinele dvs. cu jucării mai stimulative mental, astfel încât acestea să nu se simtă plictisit când au plecat acasă singur.

18. Rezolvați pentru a măsura mâncarea câinelui dvs. de fiecare dată când le hrăniți pentru a-și păstra greutatea pe pistă.

19. Cercetați-vă mâncarea câinelui pentru a vă asigura că le oferiți cea mai bună nutriție posibilă în bugetul dvs.

20. Periați zilnic dinții câinelui! O sănătate dentară mai bună înseamnă o sănătate superioară a corpului.

Video similar: Cum să periați dinții câinelui

21. Tăiați unghiile câinelui în mod regulat! Unghiile îngrozitoare sunt dureroase și greu de mers pe jos.

22. Faceți o listă de găleți pentru câinele dvs. senior și să le oferiți noi experiențe pentru a vă bucura de ultimele luni sau ani.

23. Planificați vizitele regulate VET și lipiți-le pentru a vă asigura sănătatea în curs a câinelui.

24. Verificați în mod regulat potrivirea gulerului câinelui pentru a evita să devină prea strânsă sau prea pierdeți. Ar trebui să puteți potrivi două degete între gâtul câinelui tău și gulerul lor.

25. Învățați-vă câinele Un nou truc o dată pe săptămână! Acest lucru stimulează câinele dvs. și îi învață maniere mai bune.

26. Luați în considerare promovarea unui câine fără casă. Acest lucru face ca ajustarea la viața de familie să fie mai ușoară pentru un câine foster, învață câinele dvs. despre cum să interacționați cu alți câini și vă permite să faceți ceva bun pentru comunitate!

27. Nu fi leneș! Când este timpul să vă luați câinele la o plimbare, nu fiți leneși și să o săriți. Câinele dvs. nu vă întreabă prea mult și o scurtă plimbare nu vă iau puțin din ziua dvs.

28. Încercați să faceți câini de casă tratați pentru câinele dvs. În acest fel știi exact ce se întâmplă în tratamentele câinelui tău!

29. Aflați cum să vă dați câinelui un masaj și să faceți frecvent.

30. Anulați bani pentru o excursie o dată pe săptămână la îngrijirea copiilor pentru a vă oferi câinelui dvs. ceva timp cu alți câini!

31. Puneți împreună o stocare complet Kit de prim ajutor de urgență Pentru câinele dvs. Faceți acest lucru în fiecare an pentru a vă restabili kitul și înlocuiți toate elementele expirate.

32. Păstrați la curent cu puriciul câinelui, preventivii de bifați și viermi în fiecare lună.

33. Alegeți o zi pe săptămână și faceți-vă la unitatea - cu câinele dvs. pentru un con de înghețată sau un hamburger simplu!

34. Luați o vacanță prietenoasă pentru câini în acest an!

35. Ajutați câinele să abordeze o frică și să o depășească pentru a le oferi o viață mai fericită.

36. Investiți în pungi de deșeuri biodegradabile pentru a face parte din mediu.

37. Hrăniți câinele mai puțin tratamente sau cel puțin mai sănătos! Dog Tratamente sunt încărcate cu calorii și contribuie semnificativ la creșterea în greutate.

38. Scăldați câinele mai puțin! Suprapunerea se usucă pe piele și provoacă mâncărime. Majoritatea câinilor fac bine cu doar două băi pe an.

39. Obțineți certificat în CPR PET și primul ajutor.

40. Configurați datele de joc între câinele și prietenul dvs. Toți avem nevoie de un prieten uneori!

Ghid video: Cum să antrenezi un câine pentru a face o muncă nas și de ce ar trebui

41. Examinați activități competitive pentru câinele dvs. dacă au unitatea și aveți timp. Lucruri precum agilitatea, formarea de căutare și salvare, iar docul de docuri sunt toate alegerile minunate!

42. Planificați-vă înainte ca aranjamentele finale ale câinilor dvs. senior, vorbind cu VET-ul dvs. și observând înregistrările VET cu decizia dvs. Ultimul lucru pe care doriți să-l faceți în ziua în care vă pierdeți puiul este de a lua decizii finale ca aceasta.

43. Dacă județul dvs. necesită o licență de câine, asigurați-vă că câinele dvs. are unul și este actualizat la curent.

44. Luați câinele într-un loc prietenos cu câinele o dată pe săptămână pentru a le permite să socializeze și să își reducă șansele de a dezvolta anxietate în public.

45. Uită-te la gardându-ți curtea!

46. Discutați cu medicul veterinar Titers în loc de vaccinări Pentru a reduce vaccinarea inutilă a câinelui dvs.

47. Luați în considerare tratamentele veterinare holistice pentru condițiile de sănătate ale câinelui dvs. care nu au fost controlate cu îngrijire tradițională veterinată.

48. Incearca ceva nou! Activitățile noi vor lărgi competențele câinelui dvs. și vor oferi o nouă stimulare.

49. Aranjați o zi spa pentru câinele dvs. cu un spa local de animale de companie!

50. Răspundeți să nu vă grăbiți câinele atunci când le duceți la baie. La fel ca tine, câinele tău merită timpul necesar să-și facă datoria.

51. Spuneți câinelui dvs. că le iubiți (și arătați-o) zilnic!

52. Să fie mai conștientă de siguranță și să investească într-o ham de siguranță, un scaun de mașină pentru câini, sau SEATBELT PENTRU CÂINUL DUMNEAVOASTRĂ pentru a le păstra în siguranță când călătoriți.

53. Opriți să vă frustrați cu câinele dvs. mai în vârstă pentru că "luați prea mult", "fiind prea lent", sau prezintă semne de disfuncție cognitivă. Vei fi vechi prea o zi.

Rezoluțiile de Anul Nou Idei pentru proprietarii de câini54. Să nu-ți părăsești singuri câinele în aer liber. Stați afară și jucați cu puiul dvs. sau aduceți-i înăuntru cu dvs.

55. Programați o curățare dentară profesionistă pentru câinele dvs. Dinții sănătoși fac un câine mai fericit și mai sănătos.

56. Lăsați câinele dvs dormi cu tine mai mult, E bine pentru tine amândoi!

57. Luați plimbări cu ușurință! Nu vă grăbiți doar prin plimbări, dați-vă timp să vă înghițiți și să explorați.

58. Arunca câinele dvs. o petrecere de aniversare!

59. Opriți aducerea de lucru acasă. Lăsați munca la locul de muncă și petreceți timp familia cu familia și câinele dvs!

60. Trăiesc acum. Opriți îngrijorarea de mâine sau ieri, trăiți astăzi și bucurați-vă de ea! Un fericit înseamnă un câine mai fericit!

MAI MULT: Cele mai eficiente modalități de a stimula mintal câinele

61. Citiți la câinele dvs. Povestirile de culcare reprezintă o oportunitate pentru ca câinele dvs. să primească atenția One-On-One. Poveștile de culcare sunt, de asemenea, o tehnică liniștitoare pentru câinii cu disfuncție cognitivă canină.

62. Dacă câinele dvs. vă cere să jucați, jucați! Nu dați scuze pentru că vă uitați la televizor sau pe site-urile media sociale.

63. Citeste o Rezervați pe mintea caninului pentru a obține o mai bună înțelegere a motivului pentru care câinele dvs. face ceea ce fac.

64. Treceți prin jucăriile câinelui dvs. de două ori pe an și aruncați jucăriile vechi deteriorate, spălați murdarul și dați-l pe cei nedoriți la caritate.

65. Faceți o listă actualizată de contacte de urgență pentru câinele dvs. și păstrați-o pe frigider, doar în caz. Includeți numărul VET, numărul VET de urgență, numărul liniei telefonice PET și orice alte contacte de urgență.

Rezoluțiile de Anul Nou Idei pentru proprietarii de câini66. Fii mai pozitiv în tehnicile tale de antrenament, vei prinde mai multe muște cu miere ..

67. Actualizați șederea de îmbarcare a câinelui dvs. la o suită de lux.

68. Înlocuiți câinele dvs Alimentele și bolurile de apă cu boluri din oțel inoxidabil. Sunt mai sănătoși și mai puțin probabil să promoveze creșterea bacteriilor.

69. Investiți într-un filtru adevărat HEPA pentru a păstra aerul în casa dvs. mai sănătoasă pentru dvs. și câinele dvs.

70. Spălați mâncarea câinelui și bolurile de apă de fiecare dată când le completați.

71. Nu mai faceți ca câinele să vă simțiți incomod pentru propria dvs. distracție. E.G. Dacă câinele dvs. nu-i place să se îmbrace pentru Halloween, nu-i forțează!

72. Întotdeauna sărutați câinele dvs. Goodnight!

73. Setați mâncarea câinelui dvs. la livrare automată, astfel încât acestea să nu mai fugi niciodată din alimente!

74. Ascultați câinele dvs. mai mult. El nu poate vorbi, ci Limbajul corpului câinelui vă poate spune multe despre cum se simte și despre ce are nevoie.

75. Invitați câinele vecinului dvs. la următoarea plimbare. Este distractiv pentru cainele dvs. să exploreze cu prietenii!

76. Să fie mai conștientă de condițiile meteorologice. E.G. Este trotuarul prea fierbinte pentru a merge mai departe în vară? Picioarele câinelui sunt protejate de gheață în timpul iernii?

77. Diversificați portofoliul de jucărie al câinelui! În loc de toate jucăriile de mestecat sau toate jucăriile de pluș, încercați să o amestecați pentru a include varietatea pentru a stimula creierul câinelui.

78. Luați câinele dvs. pentru a alege o jucărie pe care o doresc din magazinul de animale de companie.

79. Discutați cu câinele dvs. mai mult. Vorbind cu câinele dvs. implică-i în ziua ta și le dă un sentiment mai bun al companiei.

80. Mențineți un program de îngrijire preventiv pentru urechile câinelui tău Pentru a evita infecțiile urechilor.

MAI MULT: Cum să curățați urechile câinelui

81. Opriți participarea la un comportament nesăbuit sau prost, câinele dvs. se bazează pe tine să aibă grijă de ei și de orice, care riscă să-ți riscați fericirea.

82. Ieșiți cu prietenii mai puțin și petreceți puțin mai mult timp acasă cu câinele dvs. în schimb.

83. Aboneaza-te la o revistă de câine Pentru a rămâne pe partea de sus a tendințelor actuale și a cercetării pertinente pentru viața câinelui dvs.

84. Reparați jucăria preferată a câinelui, dar haggard, unele lucruri nu pot fi înlocuite.

85. Coaceți câinele dvs. un tort de ziua de naștere. Dacă nu sunteți un brutar, cumpărați un tort sigur de câine în schimb!

86. Încercați mâna dvs. la gătit acasă sau hrănirea brută, ambele fiind alternative mai sănătoase la Kibble pentru majoritatea câinilor.

87. Obțineți un kit de testare ADN pentru puii de rasă mixtă. Cunoașterea machiajului genetic vă poate ajuta să abordați îngrijorarea de sănătate specifică a rasei și să vă optimizați dieta.

88. Opriți-vă câinele "țineți-l". Forțându-ți câinele să aștepte să meargă la baie poate provoca infecții urinare și disconfort.

89. Închiriați un câine Walker. Dacă câinele dvs. este bătut în timp ce lucrați, închiriați un câine Walker să vină și să-i umblați cel puțin o dată pe zi pentru a le lăsa să-și întindă picioarele.

90. Urmăriți alimentele pentru animale de companie și tratați rechemările în mod regulat pentru a vă menține animalul sănătos.

91. Aflați dacă compania dvs. de produse alimentare de companie de la alegere are ia luat angajamentul să fie complet transparenți cu privire la calitatea și originea alimentelor lor.

92. Du-te la plaja! Lăsați câinele dvs. să experimenteze nisip, mare și soare dacă nu au făcut-o deja.

Rezoluțiile de Anul Nou Idei pentru proprietarii de câini93. Treceți la oasele de măduvă brută de dimensiuni medii (gândiți mielul de carne de vită) și aruncați celelalte oase care sunt încărcate chimice și nesigure pentru dinți.

94. Ridicați patul câinelui de pe pământ. Ea devine dramatică când patul tău este pe podea, așa că ia în considerare un pat de pat crescat pentru lunile mai reci.

95. Ajutați câinele dvs. să obțină o aderență mai bună pe podele din lemn de esență tare prin punerea covoarelor sau investiții în șosete de prindere sau pantofi de plasă interioară / în aer liber pentru câinele dvs.

96. Asigurați-vă că ultima dvs. voință și a testamentului este actualizată și vă oferă îngrijirea câinelui dvs. ar trebui să vă întâmpine ceva.

97. Învățați câinele dvs. unele jocuri interioare pentru a le menține stimulate în zilele ploioase sau de zăpadă când sunt blocate înăuntru.

98. Luați câinele dvs. la o brutărie de animale de companie și cumpărați-le un câine proaspăt coapte!

99. Dacă aveți copii, faceți mai mult efort Învățați-vă copiii Cum să interacționați și cum să nu interacționați cu câinele dvs.

100. Dacă câinele dvs. se comportă bine în public, se îndreaptă spre un câine prietenos cu un patio exterior și luați cina cu câinele dvs!

Citiți următorul: 4 moduri de proprietate pe câine îi face pe oameni fericiți (pe baza cercetării)

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 100 De rezoluții de anul nou pentru proprietarii de câini