Cea mai bună comparație a câinelui cleaner: vet organics vs. Pământul vs. Vet e mai bine

Acest lucru poate suna un pic ciudat, Dar ar trebui să-i faci un obicei să-ți dai urechile animalului unui test de miros. Și, în timp ce mirosi urechile sale, este, de asemenea, o idee bună să te uiți în jurul lor. Observații regulate ca acestea asociate cu curățare frecventă cu Cel mai bun Cleaner pentru urechea câinelui va asigura că urechile lui Fido rămân curate și sănătoase.

Top Cel mai bun test de curățare a urechilor câineDe obicei, urechile canine sănătoase nu vor avea un miros vizibil. De asemenea, doriți să căutați semne de urechi nesănătoase precum:

  • Deplasarea anormală a ceară
  • roşeaţă
  • umflătură
  • lacerații sau alte răni deschise

Îngrijirea câinelui dvs. este consumatoare de timp. S-ar putea să vă gândiți că timpul dvs. este mai bine petrecut concentrându-vă pe pielea, haina sau îngrijirea stomatologică a animalului dvs. de companie. Adevărul este că toate aceste sarcini sunt la fel de importante pentru a vă menține animalul în sănătate optimă. Îngrijirea adecvată a urechii nu este mai puțin importantă decât orice altă sarcină de îngrijire a câinelui.

Dacă sunteți nou la îngrijirea urechii câinilor, puteți afla cum să curățați urechile câinelui următor Ghidul nostru video de ajutor aici.

Am observat că proprietarii de câini care nu reușesc să țină pasul cu curățarea periodică a animalelor de companie, vor vedea adesea câinii lor au o creștere excesivă a ceară și infecții ale urechii. Amintiți-vă că este important să vă ștergeți periodic urechile câinelui tău. Lăsată netratată pentru perioade lungi de timp, aceste lucruri ar putea duce în cele din urmă permanente Pierderea auzului pentru poochia ta.

Ca și în cazul tuturor produselor de îngrijire a câinelui, curățătorii urechii câinilor nu sunt create în mod egal. Unele dintre livrările ieftine de îngrijire a animalelor de companie pe care le veți găsi pe rafturile magazinului de animale de companie includ ingrediente dăunătoare (și, uneori toxice) la câini. Adesea, alcoolul se găsește în produsele de curățare a urechilor câine și nu ar trebui să fie acolo pentru că poate provoca Iritație și piele uscată.

Cea mai bună comparație mai curată a câineluiDacă urmați canalul nostru YouTube și citiți sfaturile de top Câine, știți că întotdeauna încercăm să găsim cele mai bune consumabile de câine care merită prețul și funcționează bine cu câinii.

Deci, în eforturile mele de a găsi cel mai bun Cleaner pentru urechea câinelui și de a împărtăși acele constatări cu voi, am trecut prin multe mărci de curățenie a urechilor câini. În cele din urmă, am reușit să o restrângem la aceste trei opțiuni cele mai bune pentru videoclipul final de testare și revizuire.

Când faceți cumpărături pentru cel mai bun Cleaner pentru urechea câinelui, puteți seta preferințele personale deoparte. Spre deosebire de alte livrări de animale de companie, cum ar fi jachete de câine și purtători de călătorie, Produsele de îngrijire a câinilor pe care le cumpărați trebuie să îndeplinească anumite criterii Dacă doriți să fie în siguranță pentru câini.

Am evaluat cele trei produse în această comparație mai curată câine, bazată pe:

  1. Ingrediente sigure;
  2. Un produs eficient;
  3. Ușurință în utilizare;
  4. Accesibilitate.

Trei de curățare a urechilor de câini pe care o testez astăzi

Cum să curățați urechile de câineProbabil întrebați că trei produse de curățenie a urechii câine am ales. În primul rând, am ales 2 curățenie pentru urechi soluții. Aceasta este metoda tradițională de curățare a urechilor unui câine.

Vet organice și VET BEST au creat soluții de curățare a urechilor de câini sigure și eficiente. Ei au fost numiți unii dintre cei mai buni produse de curățare a câinelui de către proprietarii de animale de companie de la câini și pisici deopotrivă. Nu numai că sunt eficiente, dar sunt blânde pe urechile câinelui tău prea.

De asemenea, am ales șervețele de curățare a urechilor de la Pământ. Îmi place produsele de la Pământ, iar acest lucru oferă aceeași curățare eficientă a ceară de resturi în urechile câinelui; În plus, există, de asemenea, comoditatea unei ștergeri care vine cu ea. Ei au ieșit dintr-un container ca șervețele pentru copii, astfel încât să puteți curăța urechile lui Fido cu câteva glasaje blânde și nu trebuie să cumpărați altceva.

Deci, care dintre aceste produse cele mai bune pentru urechea câine este selecția mea de top? Să vedem!

Testul meu anterior: Cel mai bun capac al scaunului auto pentru compararea câinilor

Comparând cele mai bune 3 cele mai bune produse de curățare a câinelui
VET Organics vs. Pământul vs. VET BEST

Comparând cele mai bune trei cele mai bune mașini de curățare a urechilor

Asemănări între cele mai bune 3 produse de curățare a urechilor

Evident, toate cele trei produse sunt eficiente la curățarea ceară și resturile din urechile câinelui. Am încercat toți trei dintre acești curățitori de urechi de câini pe câinii noștri de mai multe ori. Ei ajută la ruperea ceară și Am observat ceara și resturile pe cârpă (sau ștergerea pământului) de fiecare dată când șterg urechea după clătirea cu una dintre aceste soluții.

De asemenea, am selectat aceste produse pentru că sunt în siguranță și realizate cu ingrediente naturale. Așa cum am menționat anterior, aceasta este o caracteristică foarte importantă pentru a căuta atunci când cumpărăm cel mai bun ureche de câine. Pielea din urechea puilor este foarte sensibilă, iar substanțele chimice dure pot irita pielea sau pot provoca o senzație de stingere care va fi neplăcută pentru animalul dvs. de companie.

Toate aceste produse sunt făcute în Statele Unite. Aceasta înseamnă că nu trebuie să vă faceți griji cu privire la siguranța facilităților în care au fost făcute aceste produse și vă puteți simți bine în ceea ce privește ajutorul economiei țării noastre.

Două dintre produsele pe care le-am ales - ecooearia ecologică VET și cea mai bună ușurare a urechii veterine - sunt soluții pe care le veți face Aplicați direct la interiorul urechilor câinelui. Doar aruncați o cantitate mică în ureche și masați baza urechii pentru a lucra soluția în jur. Acesta este cel mai frecvent tip de Canine Ear Cleaner pe care îl veți găsi pe piață.

LEGATE DE: Cum să mă îngrijoreze un câine acasă de unul singur

Diferențele dintre acești mai buni produse de curățare a urechilor

Diferențele dintre acești mai buni produse de curățare a urechilor

Am ales aceste produse de curățare a urechii, deoarece acestea sunt în siguranță, eficiente și accesibile. A trebuit să fac destul de mult de cercetare înainte de a face selecțiile mele și am testat produsele cu fetele mele în ultimele 3 luni.

Ca și în cazul oricărui produs comercial, acești produse cele mai bune pentru urechea câinelui nu sunt fără defectele lor. Le-am ales pentru că sunt unele dintre cele mai bune pe piață, dar există și câteva dezavantaje de notat.

Șervețele urechii pentru animale pentru animale de companie

Șervețele urechii pentru animale pentru animale de companieCea mai evidentă diferență pe care o veți observa este că șervețele de pământ sunt un tip de produs complet diferit. Ele sunt practic ca o versiune mai mică a unui copil ștergător și sunt înmuiate în soluția de curățare a urechii.

În loc să trebuiască să deputați soluția în urechea animalului dvs., tocmai ați scos o ștergere, faceți câteva glisare în interiorul urechii, iar câinele dvs. este bine să meargă. În timp ce sunt convenabile, Am crezut că aceste șervețele au fost cele mai puțin eficiente din cele trei produse.

Asta nu înseamnă că nu au fost eficiente, cred că celelalte două soluții au pătruns mai adânc în ureche și s-au despărțit mai multă ceară și resturi.

Șervețele de pahare sunt biodegradabile și foarte blânde. Ele sunt echilibrate pH pentru a promova sănătatea globală a urechii. Ele conțin Witch Hazel, care este un astringent natural și mai curat. În timp ce este perfect sigur, unii proprietari au descoperit că irită interiorul urechilor animalelor lor.

Împreună cu faptul că sunt mult mai convenabile, șervețele urechii de pământ pot fi folosite atât pe câini, cât și pe pisici. Acesta este un avantaj imens pentru mine, deoarece avem o gospodărie cu mai multe animale de companie. Multe produse de îngrijire sunt formulate special pentru un tip de animal și întotdeauna consider că este un bonus dacă pot achiziționa un produs de calitate care este făcut atât pentru câini, cât și pentru pisici.

Puteți cumpăra un recipient de 25 de numărare a acestor șervețele urechilor de câini pe Amazon pentru $ 7.94. Asta e destul de ieftin pentru un produs ecologic, eficient și sigur. Să nu mai vorbim de confortul șervețelor pop-up! Țineți cont doar că o soluție de curățare a urechii traidice poate fi mai eficientă la ruperea acumulării de ceară.

CITESTE ACEST: Câine de îngrijire a câine - Cât de des ar trebui să vă îngrijești câinele?

VET ecologice ecologice pentru câini

VET ecologice ecologice pentru câiniPrima formulă tradițională de curățare a urechii pe care vreau să o vorbesc este aceasta din organica VET. Așa cum puteți ghici, probabil, de numele companiei, acest cel mai bun Cleaner pentru urechea câinelui se face cu ingrediente naturale 100%.

Nu numai că această soluție va ajuta să păstrați urechile lui Fido, Compania susține, de asemenea, că luptă împotriva infecțiilor Datorită acarienilor sau a altor paraziți, drojdii, bacterii sau infecții fungice. Desigur, nu am putut testa această afirmație pentru că câinele meu nu au avut o infecție a urechii. Site-ul lor web citează o rată de succes de 93.7%.

De fapt, aceștia sunt atât de încrezători în eficiența acestui produs, că oferă o garanție de rambursare completă de 1 an, dacă nu sunteți mulțumit.

Ingredientele din această formulă includ:

  • alcool denaturat
  • Extract de rozmarin
  • Distilarea Witch Hazel
  • Extract de mulleină organică
  • glicerină
  • ulei de arbore de ceai
  • Polisorbat 20 (gradul alimentar uman)
  • Soluția de argint ionică
  • acid boric

Această soluție a fost foarte eficientă la ruperea gunk-ului în urechile câinelui meu. Am reușit să șterg o mulțime de crud! În timp ce a funcționat minunat, are un miros mai dur și o listă mai extinsă a ingredientului decât numărul unu al meu. Puteți citi mai multe despre asta de mai jos.

La momentul acestei revizuiri, formula de curățare a urechii pentru câini nu este disponibilă pe Amazon. Cu toate acestea, formula pentru pisici este. Puteți achiziționa un Sticlă de 8 uncii pentru 21 de dolari.95 Pe site-ul companiei, dar, desigur, nu primiți protecția sau protecția consumatorilor din Amazon. Voi fi sigur că actualizați această recenzie când produsul este disponibil din nou pe Amazon.

Citiți și: Dog Grooming Brooming 101 - Ghidul ultimului cumpărători

Veters Best Emer Relief Wash - preferatul meu personal

VeterinarAceastă spălare a urechii este foarte apreciată de recenzori și recomandată de mulți profesioniști în câmpurile de îngrijire a câinelui și veterinar. Am ales-o ca pe partea de sus a mea, deoarece este la fel de eficientă ca și soluția de organică VET, fiind mult mai accesibilă. De asemenea, are doar 6 ingrediente.

Spre deosebire de celelalte două produse, aceasta este o spălare a urechii fără alcool. De asemenea, nu conține vrăjitoare. Singurele ingrediente din acest produs sunt:

  • Yucca
  • Aloe vera
  • muşeţel
  • ulei de arbore de ceai
  • ulei de cuișoare
  • Echinacea

A fost formulată de dr. Dawn Curie Thomas, DMV. Compania susține că va controla mirosul și mâncărimea asociată cu infecțiile urechilor și va calma urechile crude, roșii și grase. Din nou, câinii mei nu au avut infecții ale urechii în timp ce testează acest produs, așa că nu pot spune dacă această afirmație este adevărată sau falsă.

Cu toate acestea, mulți alți proprietari de animale de companie care au analizat acest produs spun că această spălare a urechii trăiește până la toate pretențiile sale.

Îmi place mirosul acestui cel mai bun Cleaner pentru urechea câinelui, pe care nu pot spune despre soluția organică VET. Uleiul natural dau un miros subtil și pământ.

Nu numai că acest produs nu mi-a curățat în mod eficient urechile câinelui meu, este, de asemenea, mult mai accesibil decât soluția EcoEars. Puteți achiziționa o sticlă de 4 uncii cu o duză convenabilă pentru doar 4 USD.99 sau ridicați sticla de 16 uncii (pe care o arăt în revizuirea mea video) pentru doar 16 $.98 pe Amazon. Pe baza eficacității sale, ingrediente sigure și prețul accesibil, cele mai bune felicitări de spălare a urechii veterine este alegerea mea de top pentru cel mai bun Cleaner pentru urechea câinelui!

Citiți următorul: Ce sunt acarienii pentru urechea câinelui și cum să scape de ele în mod natural?

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cea mai bună comparație a câinelui cleaner: vet organics vs. Pământul vs. Vet e mai bine