Puppodele au spori capacitatea intelectuală a câinelui dvs. Prin conectarea la internet

Tehnologia crește la o rată de neconceput. Cele mai multe dintre lucrurile noastre preferate sunt deja conectate la Internet. Desigur, există medii sociale și e-mail, dar avem și smartphone-uri, televizoare inteligente și chiar și vehiculele care sunt complet conectate. Deci, de ce nu ar trebui să fie cea mai bună prietenă a omului?

Erik Eidus și Kardarp Jani, co-fondatori ai Puppod, Nu credeți că fantezia este prea îndepărtată. De fapt, scopul lor este de a crea un computer pentru câini. Eidus spune că perechea crede că produsele câinilor vor fi conectate la Internet în viitorul apropiat și că există o mare oportunitate de a inventa aplicații și o interfață de utilizator care sunt concepute special pentru canini.

Eidus și Jani au venit cu ideea pentru puppod împreună și au creat primul lor prototip anul trecut. Jucarul câinelui este un sistem de joc și de învățare conectat la internet, pentru câini. Câinii li se spune ce să facă printr-o serie de comenzi audio și sunt recompensate cu tratamente atunci când îndeplinesc sarcinile cu succes.

LEGATE DE: Zece produse de câini neobișnuite de animale de companie cumpără

Puppod a fost testat de peste 100 de câini, iar dispozitivul a luat recent acasă Award Choice Award la TechCrunchSeattle Pitch-off cu câteva luni în urmă. DUO intenționează să lanseze produsul pe kickstarterul platformei Crowdfunding luna viitoare.

Puppodele își sporesc câinele

Eidus descrie puppodul ca un sistem de jocuri de calculator și de învățare pentru câini. El spune că sistemul are mai multe nivele, astfel încât câinii trebuie să se gândească și să se bazeze pe ei Înțelegerea actuală pentru a continua câștigarea de câini. Dispozitivul este, de asemenea, echipat cu o cameră video, astfel încât părinții de companie să poată urmări câinele lor să joace jocurile în timp ce sunt departe de casă.

LEGATE DE: Cum îmi ajut câinele meu să facă față anxietății de separare

El spune că inspirația pentru design a venit după ce Microsoft a lansat Xbox Kinect, care nu necesită jucători să controleze jocul cu utilizarea unei telecomandă handheld. Eidus a spus că atunci sa întrebat de ce câinii nu au putut juca jocuri video dacă nu mai au nevoie de o telecomandă. Această idee sa dovedit a fi teribilă, dar a obținut perechea gândirea unei modalități de a dezvolta produse de câini care ar putea fi conectate la Internet.

Eidus spune, de asemenea, că unul dintre cele mai importante lucruri despre Puppod este că au aplicat principiile designului centric utilizator în crearea sa. Asta înseamnă că este conceput în mod special din perspectiva unui câine, nu din proprietari ". El spune că acest lucru le permite să poloneze detalii subtile ale experienței utilizatorului care vor conteaza numai câinele folosind-o.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Puppodele au spori capacitatea intelectuală a câinelui dvs. Prin conectarea la internet