10 Rezoluții de anul nou pentru crescătorii de câini în 2022

10 rezoluții de Anul Nou pentru crescătorii de câini în 2022

Obiectivele sunt și pentru câini! Să avem mai puține rezoluții pentru noi, oamenii și, probabil, să vă concentrez acest an nou pe câinii noștri mult mai mult. Există atât de multe acțiuni pe care le puteți lua pentru a face viața câinelui mai bun. Crescătorii de câini (și iubitorii de câini) trebuie să facă anul acesta anul câinilor lor.

Uita Îmi voi face ca câinele să piardă în greutate, sau Voi primi mai multe și mai bune jucării pentru câinele meu. În schimb, faceți ceva diferit și mult mai bine pentru câinele (câinele) și activitatea dvs. de reproducere a câinilor.

Voi verifica sănătatea tuturor câinilor mei, din nou

În primul rând, verificați care sunt cele mai comune condiții medicale din rasa dvs. Puteți găsi aceste informații pe site-ul Clubului Kennel și cu VET dvs. Sunt Baze de date online ale bolilor comune în fiecare rasă care sunt actualizate pe diferite site-uri web, astfel încât să nu aveți nici o scuză.

Odată ce știți în ce condiții, câinii dvs. pot fi victimele, verificați documentele dvs. și fiecare verificare a sănătății pe care ați făcut-o în trecut. Reconciliați ambele liste și veți ajunge cu ceea ce aveți nevoie pentru a vă examina câinii. Unii pot fi ecran cu o vizită veterinică simplă, altele vor necesita teste ADN, dar indiferent, asigurați-vă că câinii dvs. sunt eliminați!

Dacă oricare dintre poochesul dvs. poartă o condiție, trebuie să o eliminați din programul de reproducere și în schimb, bucurați-vă ca un animal de familie minunat!

Vet Health Check câine
Toți câinii și puii dvs. trebuie să fie verificați pe deplin în acest an!

Voi încerca o nouă activitate cu câinii mei

Nu vorbim despre plimbări lungi în fiecare duminică după-amiază. Obțineți câinele (câinele) implicați într-o activitate de împlinire care se vor bucura de fiecare secundă! În mod ideal, doriți, de asemenea, să vă provocați, astfel încât să puteți progresa împreună.

Poti participați la spectacolele de câini Chiar și la un nivel local și amator, dar nu trebuie să fie public: puteți merge la drumeții lunare și somn sau tabără peste noapte. În primul rând, aceasta va crea o legătură incredibilă cu pachetul dvs., dar veți descoperi și noi situații noi și le veți împărtăși împreună. Puteți încerca chiar și exerciții de interior cu a câine treadmill.

Mai multe idei de activități de a face cu câinele dvs. sunt:

  • au o jogging zilnică cu câinele dvs. sau cu ciclismul
  • Introduceți specialitatea dvs. Bred (încercări de vânătoare pentru Sheepdogs, Schutzhund pentru păstorii germani etc.)
  • Lăsați câinele dvs. să facă o înot într-un iaz local sau în mare dacă îl aveți în apropiere
  • Înscrieți-vă la ascultarea locală sau la clubul de agilitate

Puteți chiar să veniți cu propria dvs. activitate dacă aveți o grădină sau doriți să vă elaborați propriul circuit. Gândiți-vă la asta și faceți-o!

Voi pune mai multe întrebări potențialului câinilor mei pentru totdeauna casele

Cresterii câinilor întreabă întotdeauna întrebările de bază, dar mai mult ca o cutie pentru a bifa, mai degrabă decât o conversație reală încercând să înțeleagă situația potențialului proprietarului. Oamenii pot minciuna, oamenii pot aranja realitatea pentru a face acest lucru mai acceptabil. De aceea trebuie să vorbiți mai mult, să întrebați mai multe întrebări, cereți-le să se dezvolte, în timp ce sunteți încă frumos și prietenos.

Nu luați în considerare această conversație de pre-vânzare la fel ca un chat de prieten rapid. Listează ceea ce doriți pentru câinii dvs. și asigurați-vă că potențialii proprietari viitori pot să o furnizeze.

Voi urma cu fiecare proprietar al câinilor mei

Nu restrângeți focalizarea în viitor ca case pentru totdeauna vă veți trimite puii; legătura cu fiecare persoană existentă care are în prezent unul dintre câinii tăi.

Trimiteți un text solicitând o actualizare. Trimiteți-i un e-mail, cerând câteva imagini. Facebook-le și comentează imaginile lor câine. Astăzi mai mult decât în ​​orice alt moment, avem atât de multe moduri la îndemâna noastră de a urmări cu oamenii. Utilizați aceste canale diferite și prindeți-le cu ei, întrebați cum au evoluat câinii, temperamentul și multe alte întrebări.

Vedeți acest lucru ca un chat cu un prieten din copilărie pe care nu l-ați văzut de ani de zile!

Câine de crescător de câini Urmăriți clienții
Luați o oră pe lună, înainte de culcare, și trimiteți un e-mail pe toți proprietarii actuali de catelus. Ia niște știri!

Voi arunca ceva unic în pachetele mele de catelus

Să se angajeze să facă ceva diferit pentru pachetele dvs. de catelus. O pătură cu mirosul mamei și o jucărie de mestecat sunt super drăguț și minunate, dar este că cel mai bun lucru pe care îl puteți face? Într-adevăr?

Nu folosiți scuza prețului, cu zece sau douăzeci de dolari sau lire sterline puteți arunca jucării noi, cărți sau tratamente speciale pentru un gunoi întreg. Dacă reproduceți maltipoos sau rase de jucărie, șansele sunt noii proprietari nu sunt super în cărți de lectură (fără jignire HA!), preferi unele jucării interactive drăguțe sau poate noi tratamente organice sănătoase.

Dacă într-adevăr sunteți într-un buget strâns, scrieți o notă minunată și puneți-o într-un plic. Este o mică atingere minunată care nu costă nimic și va pune un zâmbet pe fata de proprietari noi!

Verifică Articolul nostru complet despre ceea ce ar trebui să fie într-un pachet de catelus, Există multe idei grozave (și ieftine)!

Voi citi o carte despre creșterea câinilor și genetica caninei

Odată ce ați fost îngrijiți de câinii dvs. și viitorii dvs. proprietari, trebuie să vă educați din ce în ce mai multe despre rasa dvs. și despre știința caninei în general. În special la Porniți o canisa. Există noi descoperiri, experimente noi și tehnici noi de reproducere, astfel încât trebuie să rămâneți actualizați. Afacerea de reproducere vă oferă cele mai recente momente importante, astfel încât să puteți vizita site-ul în mod regulat pentru a rămâne informat.

Mai mult decât știri, de asemenea, doriți să studiați mai adânc genetica caninei și mecanica din spatele creșterii câinilor. Aici avem din nou atât de multe articole despre el, dar obținem o carte și obțineți o educație de cea mai bună calitate. Verificați articolul nostru despre Cărțile pe fiecare crescător de câini ar fi trebuit să citească; Robinetele viitoare vor beneficia de acest lucru!

Mă voi alătura unui grup Facebook specializat în rasa mea

Fiecare rasă de câine are comunitatea sa, unii extrem de activi (rase de designer, buldogi francezi, rase bully), iar unele sunt mult mai puțin activi (câinii de lucru deținuți de persoanele în vârstă), dar toate au cel puțin un grup Facebook pe care îl puteți alătura cel puțin. Uită-te la diferitele conversații care se desfășoară în fiecare grup pe care te-ai alăturat și participă ori de câte ori simți că ai ceva de a aduce la masă.

Facebook Grupuri despre câini
Există sute de grupuri de reproducere și de reproducere a câinilor: alegeți cele preferate!

Începeți discuțiile de interes, împărtășiți și provocările și eșecurile! Facebook Group este un mod uimitor de a vorbi, goliți sacul dvs. și primiți o mulțime de informații și motivație din crescătorii de rasă din întreaga lume. Este gratuit, este pe Facebook, deci du-te și face-o.

Introduceți rasa câinilor pe caseta de căutare și o dată pe o pagină cu rezultatele căutării, faceți clic pe Grupuri "# 8221; tablo. Acum ar trebui să vedeți câteva, alegeți unul (i) pe care îl doriți cel mai mult.

Voi crea o pagină Facebook pentru canisa mea de reproducere

Poate că 95% dintre crescătorii de câini au un cont personal Facebook pentru ei înșiși, dar numai câteva procente au o pagină Facebook creată pentru propria lor canisa lor. Chiar dacă sunteți doar un crescător ocazional, ar trebui să creați și să vă actualizați pagina Facebook a canisei.

Vizitați această pagină Facebook pentru a crea pagina de ventilator de canisa gratuit, și completați câteva informații necesare. Adăugați un logo sau o imagine de profil, adăugați o imagine de acoperire și asta este! Acum oamenii vă pot găsi pe Facebook și puteți posta actualizări despre canisa dvs. și câinii dvs. Puteți invita prietenii dvs. să vă placă pagina, astfel încât să puteți avea o audiență foarte repede.

Nu fi obsedat de cei mai plăcute și așa mai departe, contează mai mult pentru a avea 5 Îi place cu oameni care se ocupă de 300 de oameni aleatorii care nu știu nici măcar ce faci.

Vedeți, nu trebuie să fiți coca-cola pentru a avea o pagină Facebook!

Voi promova rasa mea activ

Crescătorii de câini de la toate rasele împărtășesc o valoare comună: ele sunt loiale la rasa lor și o iubesc la biți. Deci, ghici ce? Spuneți lumii! Explicați oamenilor, fie că este vorba de 5 sau 5.000, ceea ce este atât de grozav despre rasa dvs., care sunt condițiile medicale care îi afectează, ce ar trebui să fim toți conștienți și ceva relevant să vă împărtășiți.

Unde ar trebui să-l împărțiți? Mediul este irelevant, acest lucru este doar pentru dvs. pentru a face efortul de a arunca două cenți acolo. Puteți să o faceți pe un blog, într-o asociație locală, pe Twitter și Social Medias, oriunde într-adevăr.

Începeți doar cu intrări mici cu oamenii din jurul dvs., rețeaua proprie și puteți răspândi cuvintele între granițe.

Voi actualiza și reîmprospăta site-ul web al canisei

Breedr pentru exemplul WordPress
Screenshot-ul site-ului nostru demo care rulează Breedr pentru WordPress. Verifică!

Oricine și toată lumea au un site web în zilele noastre. Dacă nu sunteți pe Google, nu sunteți în viață.

În primul rând, dacă aveți deja un site web, asigurați-vă că este actualizat la cele mai recente standarde de Internet. Cea principală fiind de reacție mobilă, ceea ce înseamnă că site-ul dvs. va afișa corect pe dispozitivele mobile și ecrane mari de calculator. De asemenea, doriți să obțineți un site web optimizat, astfel încât motoarele de căutare înțeleg mai bine conținutul dvs. și îl clasifică mai mult pe rezultatele căutării lor.

În al doilea rând, dacă nu aveți încă nici un site web, trebuie să creați absolut. Este de fapt mai ușor decât actualizați un site web deja existent, deoarece veți începe cu metodele și instrumentele moderne, cum ar fi WordPress.

Două linkuri pe care le recomandăm:

Spuneți-ne în comentariile de mai jos pentru rezoluțiile de Anul Nou luați pentru 2022!

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 10 Rezoluții de anul nou pentru crescătorii de câini în 2022