Cea mai bună centură de siguranță pentru câini: comparând ezydog vs. Somnypod vs. Vastar

Toți câinii trebuie să meargă la o plimbare cu mașina la un moment dat. Majoritatea se bucură de plimbări cu bucurie cu proprietarii lor, dar unii primesc numai în mașină când este timpul să mergem la veterinar. Indiferent dacă plooch-ul dvs. întotdeauna călătorește cu pușcă sau merge doar în vehicul atunci când are o întâlnire, având Cel mai bun centură de siguranță pentru câini este o necesitate, toate pentru siguranța câinelui tău și a altcuiva în interiorul mașinii.

Unii oameni cred că este prost să cataramă în câinele dvs., dar este de fapt o procedură de siguranță foarte importantă pentru a face excursii scurte sau lungi într-o mașină. Ce credeți că ați văzut un copil în roaming în mod liber în jurul unui vehicul în timp ce conduceți pe drum? Ai fi înspăimântat!

Deci, de ce este diferit pentru proprietarii de câini care permit animalului lor să se plimbe în jurul cabinei vehiculului atunci când este în mișcare?

Cel mai bun centură de siguranță pentru compararea câinilorIn conformitate cu Asociația pentru călătoriile rutiere sigure internaționale, Aproape 3 milioane de persoane sunt ucise sau rănite în timpul unui accident de mașină în Statele Unite în fiecare an. Nu este secret că accidentele de mașină se întâmplă tot timpul. Gândiți-vă la ceea ce s-ar putea întâmpla cu tovarășul tău canin dacă era în vehiculul tău în timpul unui accident.

În față, Centrul pentru Siguranța animalelor de companie au efectuat un studiu în 2015 (PDF) pentru a evalua cât de sigur sunt animalele noastre de companie în mașini. Rezultatele arată că animalele nerestricționate în mașini sunt predispuse la vătămări grave și sunt extrem de periculoase pentru oricine din interiorul vehiculului.

Un accident de mașină ar transforma câinele într-un proiectil periculos. Fiind aruncat în jurul cabinei vehiculului nu numai că ar putea fi periculos pentru puii voștri, ci și pentru dvs. În timp ce este jostlat în jur, câinele tău ar putea să se rănească serios, pe tine sau pe alți pasageri.

Acesta este motivul pentru care este cel mai bine să vă asigurați animalul de companie utilizând una dintre cele mai bune centuri de siguranță pentru câini care vă vor păstra în mod sigur Pooch în loc. Unii proprietari de câini pot folosi câine scaune pentru mașini pentru a face acest lucru, sau Crăciun de călătorie cu mașini de câine, ambele fiind opțiuni decente, dar nu ideale.

Încercarea mea de a găsi cel mai bun ham de centură de siguranță pentru câini

Centurile de siguranță pentru câini sunt una dintre cele mai bune opțiuni. Puteți găsi centuri de siguranță specifice și centuri de siguranță pentru câini, dar care este cea mai bună opțiune? Ce caracteristici ar trebui să căutați?

De aceea am ales trei dintre cele mai populare centuri de siguranță pentru câini pentru testare:

VastarVastar. Am încercat o restrângere tradițională de siguranță a câinilor de la Vastar. Nu este o harnă completă de mașini de câine per se, ci mai degrabă o plumb simplu care fixează catarama curelei de siguranță a mașinii și cleme la gulerul tău Fido pentru a-l ține în poziție. Funcționează similar cu o centură de siguranță a mașinii de câine și este cea mai ieftină soluție de siguranță a mașinii de câine pe care o puteți găsi.

Somnypod. Pentru hamul real al mașinii de câine, primul care am încercat somnul care a fost conceput special pentru prevenirea rănilor la câini în timpul accidentelor și accidentelor de autostradă. Funcționează ca o centură de siguranță eficientă pentru câini, dar este, de asemenea, cea mai scumpă opțiune din tot ce am testat.

EzydogEzydog. Pentru a treia teste de testare, am constatat că Ezydog este cel mai bun din punct de vedere al costului valorii, precum și designul proprietar, alegerea culorilor și eficiența în plimbări cu mașina. Este o harnă foarte populară, simplă și accesibilă a câinelui, care se dovedește a fi una dintre favoritele dintre proprietarii de animale de companie.

Indiferent dacă hamurile de câine sau reținerea tradițională sunt mai bune, puteți vedea în câinele meu centura de siguranță a mașinii de testare video de mai sus și puteți citi mai multe detalii despre compararea mea de mai jos.

În cele mai bune centuri de siguranță pentru câini revizuiesc videoclipul de mai sus, veți observa că am asigurat că am testat aceste produse pentru mai mulți factori importanți, inclusiv:

  1. Siguranță;
  2. Durabilitate;
  3. Ușurință în utilizare;
  4. Preț și rentabilitate.

Deci, una dintre aceste cele mai bune trei centuri de siguranță pentru câini a ieșit afară? Lasa-ma sa-ti arat.

Testul anterior: Cel mai bun Puppy Potty Tample de antrenament Comparație

Comparând 3 cele mai bune centuri de siguranță pentru câini
Testarea Ezydog vs. Somnypod vs. Vastar

Comparând cea mai bună centură de siguranță pentru câini

Asemănări între cele trei centuri de siguranță pentru câini

Bineînțeles, cea mai mare asemănare dintre aceste centuri populare de scaun pentru câini este că toți îmi restrânge animalul de companie în timp ce este în vehicul. Ezydog și sleepypod hamuri ambii înfășurați în jurul corpului animalului dvs. și scaunul din mașină fixează prin înclinare prin ham.

Toate aceste produse sunt concepute special pentru a fi utilizate într-o mașină, care este unul dintre cele mai importante lucruri pe care trebuie să le faceți înainte de a merge într-o călătorie, potrivit experților. Acest lucru nu este cazul cu toate hamurile de câine, deci fiți foarte atent când faceți achiziția dvs. Căutați hamuri de fixare care au fost concepute special pentru a fi utilizate într-un vehicul.

Un tradițional câine de mers pe jos ham nu este potrivit pentru utilizare în mașină.

Toate cele trei cele mai bune centuri de siguranță pentru câini sunt confortabile pentru FIDO în timp ce stau în picioare. Cele două hamuri cu siguranță ar fi cele mai confortabile dacă ați fi lovit rapid frânele sau ați intrat într-un accident. Animalul dvs. de companie nu va fi propulsat înainte și rămâne pus.

LEGATE DE: 5 cele mai bune scaune de mașină acoperă pentru câini pentru a vă proteja tapițeria mașinii

Diferențele dintre cele trei centuri de siguranță pentru câini

Diferențele dintre cele trei centuri de siguranță pentru câini

Desigur, toate comparațiile bune trebuie să includă diferențele dintre produse. Aceste diferențe nu sunt întotdeauna un lucru rău, deoarece toți câinii au nevoi diferite și toți părinții de companie au așteptări diferite.

Așa cum am explicat deja, curelele de siguranță ale cablajului sunt mult mai diferite de centurile standard de restrângere. Hamurile ezydog și somnypod au o mulțime de asemănări, dar sunt, de asemenea, foarte diferite. Centura de siguranță pentru câini de câine este un produs complet diferit, care oferă beneficii unice.

EZYDOG Plate Chest personalizat Fit Harness Dog

EZYDOG Plate Chest personalizat Fit Harness DogAcest ham de mașină de câine are o placă de piept EVA spumată ergonomică. Designul cablajului este ceea ce pune într-adevăr acest produs (și hamurile de somn, prezentate mai jos) în afară de centura tradițională de siguranță pentru câini.

Când utilizați o centură de siguranță tradițională, puteți alege orice ham dorit, dar nu obțineți această opțiune cu aceste produse.

Există două puncte de ajustare pentru a vă asigura că obțineți o potrivire adecvată pentru poochia dvs. Harnatul Ezydog pot fi purtate ca un ham de câine de mers pe jos de zi cu zi, Care este un avantaj imens pentru proprietarii care îi iau frecvent câinele cu ei în mașină.

În loc să trebuiască să vă potriviți animalul cu ajutorul cabinei de mașini pentru fiecare plimbare, pe care trebuie să o faceți cu hamul somnoros, el poate purta tot timpul. Va fi gata să meargă la o călătorie la o notificare de momente de îndată ce sunteți la locație.

În revizuirea mea video de mai sus, veți observa că acest ham de câine este realizat cu cusatura reflectorizantă de vizibilitate ridicată. Aceasta este o calitate pe care trebuie să o căutați dacă de obicei umblați câinele noaptea sau devreme dimineața. Puteți atașa o lecție la inelul D-Inel din oțel inoxidabil.

Demonstrați cum să atașați acest ham la centura de siguranță a vehiculului în revizuirea video. Acesta vine cu un clip de reținere a centurii de siguranță separat. Puteți glisa cu ușurință centura prin acest atașament pentru a vă asigura puiul.

Acest ham vine într-o mare varietate de culori și poate fi achiziționată în dimensiuni extra-mici la 2x-l. În funcție de dimensiunea, câinele dvs. necesită, le puteți cumpăra pe Amazon pentru $ 24- $ 27.

Revizuire completă: EZYDOG Plate Chest Dog Harness Review

Sleepypod Clickit Utility Ham Security Harness

Sleepypod Clickit Utility Ham Security HarnessSimilar în stil, dar un ham complet diferit este acest produs de la somnypod. Este special conceput pentru a vă menține câinele în siguranță în timpul călătoriei în vehicul. Prin urmare, nu ar trebui să fie folosit ca un ham de câine de mers pe jos de zi cu zi.

Acest ham a fost proiectat cu o caracteristică în trei puncte similar cu scaunele de siguranță pentru copii. Acest design unic de brevetare în așteptare are o structură de cablaj larg și o vestă căptușită care distribuie forța uniformă în pieptul câinelui în cazul unui accident. Acest lucru reduce foarte mult riscul de rănire.

Un lucru pe care hamul de siguranță pentru câini de dormit SleepyPod Clickit oferă că niciun produs similar nu este un sistem de ancorare care reduce mișcarea laterală ținând capătul din spate al animalului. Autovehiculul dvs. trebuie să aibă un sistem de blocare a scaunului pentru copii, pe care toate vehiculele le-au fabricat după 2003 trebuie să aibă.

Somnypod nu a proiectat doar această cea mai bună centură de siguranță pentru câini, l-au pus la încercare. A trecut prin testarea dinamică a accidentelor și testarea statică de tracțiune a tuturor componentelor sale critice de siguranță, incluzând deplasarea, cusăturile și hardware-ul.

De asemenea, a fost testat folosind testul de accident FMVSS-213 MPH și a câștigat TOP PERFORMER În centrul studiului pentru siguranța pentru siguranța animalelor de companie pe care l-am discutat mai sus. Toată această siguranță este minunată, dar vine cu un preț.

După cum demonstrează în revista mea video, acest ham este mult mai dificil de instalat în vehiculul dvs. decât harna ezydog. De asemenea, pare a fi mult mai puțin confortabil decât hamul ezydog.

Sistemul de ancorare limitează drastic mișcările pieței de companie și părea să facă neconfortabil micul nostru beagle. Am folosit acest ham de aproape 10 ori și a primit un pic mai confortabil, dar nu a fost niciodată cu adevărat mulțumit de asta. Poate pe o perioadă lungă de timp, ea va veni în jur la ea.

Un alt dezavantaj la această cea mai bună centură de siguranță pentru câini este prețul. Desigur, caracteristicile de siguranță suplimentare depășesc acest dezavantaj. Acest ham este disponibil în mai multe culori și dimensiuni, variind de la mic la x-mare. În funcție de dimensiunea de care aveți nevoie, puteți cumpăra un ham Sleepypod pentru $ 68- $ 84 la comercianții cu amănuntul online precum Amazon.

Cel mai bun fel de centură de siguranță preferată pentru câini

Vastar - cele mai bune centuri preferate preferate pentru câini

Această cea mai bună centură de siguranță pentru câini este mult mai simplă decât hamurile pe care le-am descris deja. Puteți folosi propriul ham cu aceasta. Îmi place mult mai bine, pentru că am libertatea de a alege un ham confortabil și se potrivește perfect animalului meu.

Cel mai bun centură de siguranță pentru compararea câinilorCentura de siguranță Vastar este fabricată din nailon de înaltă calitate. Clipește în catarama de siguranță a mașinii și se atașează la inelul D de pe ham. Catarama metalică se fixează rapid și ușor și puteți ajusta cureaua în funcție de înălțimea câinelui.

Fila de pe clema curelei de siguranță este de 2 cm. Acesta este standard pentru majoritatea vehiculelor, dar asigurați-vă că verificați doar pentru a fi în siguranță. Așa cum veți vedea în revista mea video, lungimea se ajustează de la 16 la 27 inci. Funcționează bine pentru Labradorul nostru de ciocolată și amestecul nostru mic de beagle.

Spre deosebire de harna de somn, câinele tău poate sta, se întinde sau se ridică confortabil. Este, de asemenea, opțiunea cea mai accesibilă. Puteți cumpăra una dintre cele mai bune centuri de siguranță pentru câini pe Amazon pentru doar 6 dolari.99.

Ușurința de utilizare și prețul accesibil sunt ceea ce face acest lucru alegerea mea pentru cea mai bună centură de siguranță pentru câini. Îmi place să am libertatea de a alege hamul pe care câinele meu le poartă, în timp ce încă mai are pacea minții că ea este sigură și în siguranță în mașină.

Concluzie privind cablajul de mașini și centurile de siguranță pentru câini

Testul centurii de siguranță pentru câini în mașină Somnypod Harness nu se va potrivi în bugetul tuturor și este dificil să înveți cum să vă asigurați câinele în mașină cu acest produs. De asemenea, nu îl puteți folosi ca un ham de mers pe jos, care este o inconvedere uriașă.

Ezydog hamul este mult mai convenabil, dar nu are atât de multă căptușeală ca îmi place.

Acest Vastar Curea de siguranță pentru câini vă oferă securitatea de a vă proteja câinele în mașină, în timp ce sunteți în măsură să alegeți un ham pe care îl se bucură de purtarea. Ca noi, toți câinii sunt diferiți. Un ham confortabil pentru o canină poate să nu funcționeze bine pentru altul.

Acum că ați ales cea mai bună centură de siguranță pentru câini, este posibil să aveți nevoie de ajutor pentru a vă potrivi animalele de companie cu noul său ham. Acest lucru este crucial dacă vrei să fie în siguranță în mașină.

Dacă hamul este prea slab, el putea să alunece din ea în cazul unui accident. Dacă este prea strâns, ar putea să-i facă pielea și să-i provoace durerea fizică. Ghidul meu video de mai jos vă învață cum să potriviți corect câinele cu un ham.

Ghid complet: Cum să puneți pe o harnă de câine 101 - un ghid video al procesului


Dezvăluire: Putem câștiga comisioane afiliate fără costuri pentru tine de la link-urile de pe această pagină. Acest lucru nu a afectat evaluarea produselor noastre. Citiți mai multe aici si gaseste Dezvăluirea completă aici.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cea mai bună centură de siguranță pentru câini: comparând ezydog vs. Somnypod vs. Vastar