Doi parlamentari din new jersey caută să înăsprească legile pentru rasele mai mari

Doi parlamentari din New Jersey caută să înăsprească legile pentru rasele mai mari

Atacurile de câine sunt ceva pe care mulți oameni se îngrijorează, dar proprietarii de animale de companie care sunt responsabili pentru câinii lor și ar trebui să facă ceea ce trebuie să facă pentru a le menține sub control în orice moment. Cu toate acestea, anul trecut în New Jersey au existat două incidente în care copiii au fost loviți de câini, iar parlamentarii împing pentru o lege mai puternică a gardului și a câinelui din cauza ei.

Membrii Adunării Democratului Pam Lampitt (Voorhees) și Benjie Wimberly (Paterson) au introdus Responsabil Act de proprietate pentru câini Luna trecută la data de 11 mai 2015. Noua legislație ar implica departamentul de sănătate din New Jersey, creând noi cerințe de leșiere și garduri pentru proprietarii de câini de rase mari.

LEGATE DE: Cum să înveți un câine să meargă pe o lesa

Proiectul de lege va crea, de asemenea, sancțiuni pentru încălcări și infracțiuni de periclitate a bunăstării unui copil pentru oricine care încalcă statutul mai strict. Wimberly spune asta Parlamentarii Doriți să vă asigurați că cetățenii și caninele sunt protejate de aceste legi. Legislația ar necesita garduri să fie de cel puțin 8 metri înălțime.

După cum sa afirmat anterior, noile legi sunt ca răspuns la două atacuri de câine în 2014. Un băiat de 13 ani a fost ucis după ce a fost atacat de un bullmastif în timp ce jucați în cartierul său și doi băieți de 12 ani au suferit numeroase răniri după ce au fost mușcați de un taur de pit.

Doi parlamentari din New Jersey caută să înăsprească legile pentru rasele mai mari

Wimberly spune că să-și piardă un copil sau pe oricine pentru asta, din cauza unui câine nesupravegheat, nerestricționat este o tragedie că Parlamentarii trebuie să facă tot posibilul pentru a preveni să se întâmple în viitor. Ea spune că respectarea de noile legi nu numai că va proteja locuitorii vulnerabili ai cartierului dvs., ci și câinele dvs.

Proiectul de lege nu precizează ceea ce este un câine de rasă mare, astfel încât definiția ar fi de până la Departamentul de Sănătate. Deși factura nu include rase mici, Wimberly spune că nu sunt în niciun fel discriminatorii împotriva raselor mari. Ea spune că, după o conversație cu ofițerul local de control al animalelor, sa decis că ar fi foarte puțin probabil ca un câine de rasă mică să omoare o persoană.

LEGATE DE: Cele mai bune alternative non-nocive la gardurile de câine electrice

În conformitate cu noua legislație, Departamentul de Sănătate ar fi obligat să se consulte cu experții pentru a stabili dimensiunea unui câine de rasă mare, care ar necesita garduri, dimensiunile și înălțimea corespunzătoare a zonei împrejmuite și Standardele pentru restricționarea, leșierea sau limitarea mișcării unui câine atunci când nu era proprietarului proprietarului său.

De la mijlocul anilor 1980, mai mult de 700 de orașe din Statele Unite au adoptat legi specifice rasei. Anul trecut, câinii liberi au fost responsabili pentru 40% din toate atacurile fatale din U.S. Cei doi parlamentari care susțin proiectul de lege doresc să reducă drastic numărul de incidente din New Jersey.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Doi parlamentari din new jersey caută să înăsprească legile pentru rasele mai mari