Bufful buselor admite la minciună despre ingrediente

BUFFUL BUSELOR admite la minciună despre ingrediente

Un an la zi după a fi dat în judecată de Nestlé Purina, Buffalo albastru a recunoscut oficial că au folosit mese de produs într-o porțiune "substanțială" și "materială" a alimentelor lor de companie. Purina a fost stabilită pentru a prinde Buffalo Blue într-o minciună de publicitate anul trecut, când compania a pretins că nu a folosit nici o masă de pasăre by-produs în alimentele lor.

Purina a decis să facă unele cercetări proprii și au început să testeze unele dintre produsele Bufalo Blue. Ei au descoperit că, într-adevăr, Blue Buffalo a mințit consumatorii și a dat în judecată compania pentru publicitatea falsă în luna mai. Săptămâna trecută, la un an la zi după depunerea procesului, Blue Buffalo a mărturisit afirmațiile.

Blue Buffalo a solicitat, de asemenea, instanței un timp suplimentar pentru a depune o plângere modificată pentru a le numi Furnizori de ingredient ca inculpați. Keith Schopp, un purtător de cuvânt al Nestlé Purina, a declarat că, deși BUFFALO albastru a admis să folosească mese by-produs, ei încă nu au informat consumatorii, iar compania refuză să-și asume responsabilitatea prin vina pe furnizorii lor.

LEGATE DE: Cum să citiți etichetele de hrană pentru câini

Anul anual al Blue Buffalo a susținut că testarea făcută de Purina a fost "Voodoo Science", iar acuzațiile erau complet neadevărate. Schopp spune că compania a recunoscut doar minciuna când se confruntă cu o dovadă incontestabilă. El spune că nu este clar dacă au încetat să folosească făina by-produs sau dacă alimentele pentru animale de companie care îl conțin este încă disponibil pe rafturile magazinului.

BUFFUL BUSELOR admite la minciună despre ingrediente

Schopp a adăugat, de asemenea, că Buffalo Blue susține acum că nu aveau cum să știe că există o masă de produs în saci de hrană pentru câini.

Keith Schopp crede că este ridicol și că un producător este întotdeauna responsabil pentru cunoașterea a ceea ce este conținute în produsul lor. El spune că un audit simplu al lanțului de aprovizionare al companiei ar fi arătat că a existat o masă by-produs în hrana pentru animale de companie.

LEGATE DE: 10 alegeri ale celor mai bune branduri de mâncare câinilor ieftine

Purina consideră că Buffalo Blue își datorează consumatorilor o scuză și că este timpul ca ei să fie transparent cu publicul despre ce ingrediente folosesc și de unde provin din. Purina insistă, de asemenea, că produsele secundare sunt ingrediente alimentare în siguranță și nutritive și nu este vorba despre acest proces.

Compania nu are nici un argument cu privire la valoarea nutrițională a alimentelor. Problema este pur și simplu publicitate falsă și adevăr-în-etichetare. Au testat unele dintre produsele de top ale Blue Buffalo, atunci când fac cercetarea inițială pentru acest proces și simt că este corect ca consumatorii să știe ce ingrediente sunt în hrana pentru câine pe care o hrănesc cu animalele de companie iubite.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Bufful buselor admite la minciună despre ingrediente