Femeia care a abandonat câine cu o tumoare enormă primește condamnarea

O femeie care a abandonat un câine cu o tumoare de 42 de kilograme anul trecut nu va fi niciodată permis să dețină animalele de companie din nou.

53 de ani Sherry Haughton a fost condamnat săptămâna trecută până la probă, serviciu comunitar și plata de restituire în plus față de alte pedepse după ce pledează vinovat de neglijarea animalelor, în conformitate cu Los Angeles Times.

Anul trecut, Haughton și-a lăsat retrieverul de aur, Henry, la un spital de animale Newport Beach, după care se pare că refuză să ofere îngrijirea de care avea nevoie.

Câinele sărac a purtat un uimitor Tumora malignă de 42 de kilograme pe partea lui, și a avut nevoie de o atenție medicală cu disperare care a fost lungă întârziată.

Femeia care a abandonat câine cu o tumoare enormă primește condamnarea

Haughton a primit următoarele măsuri punitive:

  • 56 de ore de serviciu comunitar
  • $ 7,346 în restituirea serviciilor de animale de poliție de poliție din Newport Beach și Fundația Plect pentru îngrijirea lui Henry
  • Participarea unui program de prevenire a animalelor de neglijare a animalelor de 16 săptămâni
  • Interzicerea deținerii, îngrijirea, sau chiar să trăiți cu un animal

Haughton și-a primit condamnarea imediat după ce a pledat vinovat în județul Orange County Superior la un număr de abandonare a animalelor și un număr de a nu avea grijă de un animal. Ambele sunt contravenții.

Haughton a petrecut, de asemenea, trei zile închiși în luna martie în legătură cu cazul după ce nu a apărut pentru o renunțare.

LEGATE DE: California Societate Humane presează pentru carcasa de cruzime a animalelor împotriva câinelui Sitter

Când a renunțat la Henry off la spitalul de animale din mai 2016, Haughton a susținut inițial că l-a găsit pe plajă. Dar când controlul animalelor Newport Beach a lansat o investigație, au descoperit adevărul.

Henry, a cărui tumoare aproape a dublat greutatea corporală și la împiedicat de mers pe jos, a primit mii de dolari în tratament medical. Îngrijirea medicală a fost plătită de donații din partea comunității.

Femeia care a abandonat câine cu o tumoare enormă primește condamnarea

Oficialii au declarat că această tumoare a început mic, dar pentru că a fost lăsată netratată, a ieșit din control. Îngrijirea de urgență a fost necesară pentru a salva viața câinelui.

Deși tumora a fost îndepărtată în iunie 2016, Henry era încă afectată de cancerul pe care l-a adus împreună cu el.

El a mers să trăiască cu o familie adoptivă, care sa asigurat că ultimele sale zile erau fericite. Ei au raportat că el a plăcut să fugă și să se joace.

Henry a murit în acest an la vârsta de 8 ani, în timp ce încă în grija acestei familii favorabile iubitoare.

Newport Beach Animal Control Supervisor Valerie Schomburg raportează că Henry a făcut cea mai mare parte din ultimele sale zile și a devenit o celebritate locală. Când mass-media și-a luat povestea, Henry a câștigat fanii iubitoare în toată țara.

Moștenirea lui Henry este că el a adus conștientizarea problemei de neglijare a animalelor și a cruzimii animalelor. Această comunitate ar trebui să fie lăudată pentru a face un exemplu din Haughton și a pedepsit-o în cea mai mare măsură pentru durerea pe care îi permite săracului să sufere în timp ce ei.

Citiți următorul: 8 legi toți proprietarii de câini ar trebui să fie conștienți de

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Femeia care a abandonat câine cu o tumoare enormă primește condamnarea