Poate deține un animal de companie vă protejează de boala de inimă?

Poate deține un animal de companie vă protejează de boala de inimă

Ce construiește mușchii inimii puternice? Toată lumea știe că exercițiul regulat este cel mai bun mod de a vă menține inima sănătoasă și acum American Heart Association (Aha) spune că poate exista o legătură între deținerea unei sănătăți animale de companie și a inimii. Cea mai mare parte a cercetării se bazează pe proprietatea câinilor, dar unele se concentrează și pe pisici și alte animale de companie.

Potrivit site-ului AHA, rapoartele periodice au fost efectuate în ultimii 10-15 ani privind asocierea dintre riscul cardiovascular și proprietatea PET. În termenii lui Layman, deținerea unui animal de companie este asociată cu scăderea riscului de a dezvolta boli de inimă. Legătura ar putea fi ceva simplă, ca și oamenii mai sănătoși să aibă doar mai multe șanse de a deține animale de companie, dar experții cred că sunt mai mult decât atât.

LEGATE DE: Drumeții cu un câine? Iată ce trebuie să știți

Proprietarii de animale de companie, în special proprietarii de câini, tind să obțină mai mult exercițiu decât proprietarii non-PET. Fie că aveți un câine, pisică, cal sau iepuraș, șansele vă petreceți timpul să jucați cu tovarășul tău blană. Asta înseamnă că te ridici de pe canapea și să primești fizic activ cu animalul dvs. de companie, care la rândul său este bun pentru inima voastră.

Poate deține un animal de companie vă protejează de boala de inimă

Mulți oameni fac rezoluții de Anul Nou sau au stabilit obiective mai active. Este greu să rămâi la aceste obiective când o faci singur. Când aveți două ochi mari și excitați și o coadă vagă de-a lungul drumului dvs. de zi cu zi, lucrurile mult mai ușor. Părinții PET au mai multe șanse de a se angaja să exercite obiective pentru că au întotdeauna un partener pentru a le ajuta să rămână la noul obicei.

Majoritatea cercetărilor care au fost făcute se uită la legătura dintre proprietatea câinilor și bolile de inimă. Nu este surprinzător faptul că proprietarii de câini care trebuie să meargă zilnic câinii lor au mai multe șanse să întâlnească AHA Activitatea fizică recomandată nivel decât proprietarii care nu trebuie să-și meargă pe animalele de companie. Cu toate acestea, există mai mulți proprietari de câini nu face mergeți câinele lor decât proprietarii care trebuie să meargă Fido în fiecare zi.

Trebuie să spun, adaug la acea statistică. Trăim în țară pe 9 acri de pământ, iar câinii noștri primesc o mulțime de exerciții care roaming în curtea noastră. Ei își pot face afacerea în pădurea din jurul casei noastre și nu sunt adesea că le luăm pentru plimbări cu leash dacă călătorim.

AHA spune, de asemenea, că există o cantitate modestă de Datele disponibile care arată relația dintre nivelurile inferioare de trigliceride și colesterol și proprietatea animalelor de companie. Aceste date arată, de asemenea, că părinții PET care au fost diagnosticați cu boli cardiovasculare au avut mai multe șanse de a supraviețui unui atac de cord decât pacienții care nu au deținut un animal de companie.

Acum, doar pentru că legătura dintre sănătatea inimii și deținerea unui animal de companie este pozitivă, nu ar trebui să încurajați pe nimeni să adopte un animal de companie doar pentru a deveni mai sănătos.

Obiectivul de adopție ar trebui să fie de a oferi animalului o casă bună, stabilă și iubitoare care poate oferi tot ce va avea nevoie de animalele de companie. Dacă căutați un prieten de exerciții, solicitând unui prieten sau unui vecin ar fi mult mai ușor decât adoptarea unui câine - ar veni cu o mai mică responsabilitate!

LEGATE DE: Câini în bazine: De ce înotul este bun pentru animalul dvs. de companie

Dacă sunteți un proprietar de animale de companie ca mine și câinele dvs. se poate rula liber în jurul curții dvs., gândiți-vă la alte modalități de a vă activa cu animalul dvs. de companie. Cu cât sunteți mai activi, cu atât mai bine va fi pentru amândoi. Puteți merge drumeții, ciclism sau înot. De fapt, înotul este una dintre cele mai bune modalități de a exercita animalele de companie și oamenii.

Gandeste in afara cutiei. Exercițiul nu înseamnă strict mersul pe jos. Puteți juca remorcher-de-război sau faceți cu câinele dvs. Aruncați mingea și vedeți dacă îl puteți bate la el. Evident, probabil că nu se va întâmpla, dar veți obține un exercițiu și câteva râde în timp ce încercați.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Poate deține un animal de companie vă protejează de boala de inimă?