Ai văzut vreodată un câine atât de fericit să doarmă într-un pat?

Ai văzut vreodată un câine atât de fericit să doarmă într-un pat

Trebuie să recunosc că acest lucru este cel mai dulce și cel mai frumos videoclip pe care l-am văzut vreodată. Acest lucru trebuie să fi fost un moment de încălzire a inimii, atât pentru acest câine, cât și pentru familia ei adoptivă. Îmi amintește de prima experiență a fiicei mele cu un pian.

Ea a iubit atât de mult experiența nouă încât ea la lăsat pe toți cei din jurul ei să știe că ea a găsit o nouă dragoste cu o mașină liniștitoare. Pentru acest câine, Alăturați-i familiei sale favorabile a fost asemănător cu mișcarea de la un stil de viață ruginit, singuratic la mese cu regii într-o suită de lux de invitație!

Într-adevăr, câini, la fel ca ființele umane care doresc atenție, dragoste și îngrijire. Și, Millie, Terrierul de taur este un testament perfect la acest lucru. Ea a iubit clar atenția pe care o primește și a fost încântată. Fericirea ei era în mod clar înfundată din corpul ei.

Sunteți dornici să vizualizați acest efort fără efort? Verifică!

Când Jill Stafford, mama ei foster, a adus-o în pat, Millie nu putea fi mai recunoscătoare. Trebuia să-i arate noua mamă și restul lumii - în cel mai colorat mod - aprecierea ei pentru bunătate.

LEGATE DE: Top 5 paturi de câini ieftine sub 20 de dolari

Millie sa făcut repede se simte confortabil, se rostogoli în jur, grunându-se fericit, în timp ce ea a umplut în straturile de foi și pături. Ea sa stricat în jurul valorii de ea în timp ce se așeză pe spate și și-a lovit picioarele în aer.

Terrierul de taur de șapte ani a fost dat peste Pibble și mai mult salvare a animalelor În Binghamton, New York anul trecut, în septembrie, unde așteaptă să fie adoptată. Jill a luat această fată dulce în casa ei în Vermont să aibă grijă de ea până când o găsește noua ei casă permanentă.

Deși puțin se știe despre viața ei anterioară, din perspectiva ei fizică, ea pare să fi dat naștere la o mulțime de pui și nu a avut o mulțime de îngrijire veterinară. Din păcate, puiul jucăuș a rămas cu cornee și infecție nervoasă care a dus la o viziune minimizată în ochiul stâng.

În ciuda tuturor acestor lucruri, Millie părea sănătoasă, în timp ce ea a experimentat un pat real pentru prima dată.

Ai văzut vreodată un câine atât de fericit să doarmă într-un pat

Millie a avut o mulțime de primele minunate cu această nouă familie - ea a experimentat un nou pat real și a învățat cum să mestece un os, printre alte noi aventuri. Vestea bună este: acest câine atât de spectaculos este de adoptare!

Potrivit mamei sale favorabile, Millie nu este genul de a se pensiona cu ușurință patul ei. Chiar dacă își iubește noul pat, ea luptă cu fervent, pentru că nu vrea să rateze nimic care se întâmplă. Millie nu cere prea mult. Ea caută doar o familie iubitoare și îngrijitoare, acces ocazional la untul de arahide și un pat bun.

Ajutați-l pe Millie să găsească o familie bună care vrea să o țină pentru totdeauna prin împărtășirea acestei povestiri. Dacă doriți să vă prelungiți bunătatea la ea și să o dați un loc nou pentru a apela acasă, contactați cu amabilitate Pibbles & Mai multe animale de salvare.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Ai văzut vreodată un câine atât de fericit să doarmă într-un pat?