26 Moduri de drepturi de câine rău distrug proprietatea animalelor de companie pentru toți ceilalți

Există anumiți indivizi care ar trebui nu au animale de companie, deoarece tratează animalele lor prost, și, la rândul lor, ruină proprietatea animalelor pentru toți ceilalți. Mai jos este o listă a lucrurilor pe care le-au fost pregătiți proprietarii iresponsabili și cruzi care nu erau pregătiți să dețină un animal de companie sau care dețin un animal de companie din toate motivele greșite, au fost cunoscute. Lista, inclusiv în acest articol, variază de la tratamentul ilegal și oribil crud al animalelor de companie, la comportamentele proprietarului de animale de companie enervante și iresponsabile.

Dacă știți un proprietar de animale de companie care face oricare dintre aceste lucruri, vă rugăm să le discutați cu privire la un comportament corect, și / sau să raportați persoana care nu este maltrată unui animal de companie la autoritățile locale de cruzime animale, pentru a fi eliminat animalul de companie de la nesigure Acasă. Animalele nu au o voce să se ridice pentru ei înșiși, se bazează pe oameni să aibă grijă de a raporta cazuri de abuz.

1. Făcând ca câinii să se lupte reciproc

Aventura în sportul de sânge din Dog luptând este printre cele mai grave crime pe care un proprietar al animalelor le poate angaja. În consecință, este ilegal în fiecare stat din U.S. și multe orașe și state au trecut deja sau sunt în curs de adoptare a legilor care ar necesita agresori de animale cunoscuți și luptători de câini să se înregistreze pe o listă publică (mult ca infractorii sexuali trebuie să).

Magazine de animale, adăposturi de animale și oricine ar dori să știe dacă o persoană este un abuzator de animale, are acces la această înregistrare publică, pentru a preveni obținerea agresori a animalelor să obțină și să rănească mai multe animale. Puteți citi despre acest lucru despre Societatea Americană pentru prevenirea site-ului de cruzime la animale (ASPCA), în după articolul.

2. Bătăi și câini șocante

Bătând un câine este indezirabil, chiar dacă animalul face ceva pe care proprietarul lor nu le place. Pedeapsa negativă ca o metodă de formare a câinilor nu funcționează niciodată, adesea se întoarce și este chiar ilegală în multe state. În mod similar, Coliere de șocuri sunt interzise în multe state și au întrerupt pentru vânzare de către comercianții cu amănuntul din America din motive similare.

Cercetare științifică a demonstrat că metodele de formare fizic dureroase nu antrenează efectiv animale și provoacă mai multă rău decât binele. Armarea pozitivă, care recompensează animalul de companie pentru comportamente pozitive, este o metodă de formare eficientă dovedită, în conformitate cu următoarele Articolul de cercetare revizuit peer.

3. Uciderea animalelor de companie pentru divertisment

Uciderea unui câine, o pisică sau orice animal este la fel de rău ca uciderea unui om și ca atare, este o crimă pedepsită. Oamenii care au rănit și ucid animalele de companie s-au dovedit a fi deranjați psihologic. Comportamentele de rănire a animalelor sunt unul dintre cei mai buni predictori ai viitoarelor ucigași în serie.

Dacă auziți sau vedeți acest tip de comportament, raportați-l imediat. Animalele nu se pot proteja de indivizi bolnavi mintali, au nevoie de alții pentru a le suporta. Pentru mai multe informații despre legile privind cruzimea animalelor în fiecare stat și legături pentru informații suplimentare, consultați după document Publicat de Straypetadvocacy.Org.

4. Neglijarea unui castron de apă al unui câine

Toate animalele trebuie să aibă acces la apă curată, proaspătă toată ziua, în fiecare zi, fără excepție. Gura unui animal este plin de bacterii se transferă la castronul lor de apă de fiecare dată când beau, astfel este imperativ ca proprietarii să completeze bolurile de apă cu apă proaspătă pe tot parcursul zilei și să curete bine bolurile, zilnic.

5. Uitarea de a hrăni animalele de companie

Fiind foame sau înfometat pentru perioade prelungite de timp sunt ambele sentimente pe care nici un animal nu ar trebui să le supună vreodată. Dacă un individ nu este în măsură să adopte un program strict de hrănire pentru câinele lor și / sau nu are banii să-și hrănească pooch-ul cât mai mult de înaltă calitate, așa cum este necesar, el sau ea nu ar trebui să adopte un animal de companie. In medie, costă 225 de dolari pe lună sau 2.700 de dolari pe an pentru a alimenta un câine o dietă de înaltă calitate.

6. Hrănirea câinilor alimente toxice sau otrăvitoare

Există multe site-uri foarte accesibile care oferă liste de alimente care sunt otrăvitoare pentru animalele de companie. De exemplu, după articolul Oferă informații bazate pe știință despre acest subiect. Pe de altă parte, există multe alimente umane Câinii pot mânca în siguranță când sunteți moderat. Care nu știu diferența dintre aceste lucruri ar putea determina un câine să dezvolte boli sau chiar să moară din cauza unei reacții alergice. Este important ca proprietarii de animale de companie să ia timp pentru a cerceta aceste lucruri.

7. Peste animalele de companie

Până la 58% din animalele de companie din U.S. sunt supraponderali. Nu numai că acest lucru face ca animalul de companie supraponderală să fie incomod, poate duce la probleme grave și costisitoare de sănătate și chiar moartea. Proprietarii de animale de companie trebuie să monitorizeze consumul de alimente, exercițiile și greutatea animalelor pentru a menține animalele de companie sănătoase. Citiți mai multe despre acest lucru în următoarele ARMA.AHA.

8. Fără a oferi câinilor cu exerciții suficiente

Toate caninele necesită atât stimularea fizică, cât și cea mentală pentru sănătatea și bunăstarea lor generală. Câinii au nevoie atât de joc în interior cât și în aer liber cu proprietarii lor, de mai multe ori o zi, în fiecare zi. Dacă o persoană nu se poate motiva să facă acest lucru sau nu are suficient timp liber pentru a dedica unui animal de companie, el sau ea nu ar trebui să adopte un câine.

9. Adoptarea unui câine atunci când nu sunt gata

Proprietarii de animale de companie responsabili știu că există o mulțime de cercetări și planificarea care trebuie făcută înainte de adoptarea unui animal de companie. Este un angajament imens care nu ar trebui să fie luat niciodată ușor. Din păcate, există oameni care nu văd Proprietatea de animale de companie în acest fel, și cred că animalele de companie sunt ușor de aruncat, ar trebui să nu funcționeze.

10. Nu are o rutină

La fel ca oamenii, câinii se dezvoltă când sunt prevăzuți cu rutine și un program stabilit. Dacă un om nu poate adopta o rutină pentru ei înșiși, este probabil că nu vor adopta unul pentru animalul lor de companie. În consecință, animalul de companie va deveni stresat, anxios și chiar distructiv, din cauza lipsei de rutină.

11. Abandonarea animalelor de companie

Abandonarea unui animal de companie este cel mai adesea evitabilă și numai rezonabilă în cazul rar că un animal de companie a devenit la întâmplare și violent agresiv, atunci când este neprovocat. Pentru Orice alt motiv, responsabilitatea de a afla cum să abordeze problema care provoacă un proprietar să vrea să renunțe la animalele de companie cade pe proprietarul animalului de companie. De cele mai multe ori aceste probleme sunt fixabile și prevenite, cu un pic de instruire și efort.

Numărul tragic ridicat de animale de companie care sunt abandonate în fiecare an și că, în cele din urmă, ajung să-și trăiască zilele în adăposturi sau să fie eutanasiate, este motivul pentru care oamenii care doresc să adopte câini trebuie să se gândească critic cu privire la decizia lor înainte de a obține unul. Este extrem de traumatică pentru ca un animal de companie să fie abandonat și ar trebui să fie o ultimă soluție, în numai cazurile cele mai severe.

12. Îngrijirea animalelor

Există doar atât de multe animale de companie care pe persoană pot avea în mod responsabil să aibă grijă de, la un moment dat, deoarece îngrijirea corectă a câinelui necesită o mulțime de timp și bani. Dacă oamenii încep să "colecteze" animalele de companie, situația poate deveni rapid nemaipomenită, rezultând niciunul dintre animalele de companie care primesc îngrijirea de care au nevoie.

Cele mai multe orașe și orașe au legi care limitează numărul de animale de companie care pot trăi într-o singură gospodărie din acest motiv. Citiți mai multe despre legile care reglementează câte animale pot locui într-o singură casă, la un moment dat, în după articolul Publicat de Centrul Legal și Istoric Animal.

13. Păstrarea câinilor în tot timpul

La fel ca oamenii, câinii au nevoie de aer proaspăt și timp în afara pentru a alerga, juca și pur și simplu conectați-vă cu natura. Este crud să vă păstrați pooch-ul în interiorul 24/7, chiar dacă ați ajustat-le să meargă la baie și să-și facă toate afacerile în interior. Animale de companie ar trebui sa fie permis A fi în afara cât mai des posibil, având în vedere că vremea și alte condiții sunt sigure pentru animale de companie.

14. Lăsând animalele de companie în afara temperaturilor extreme

După cum sa menționat mai sus, câinii trebuie să aibă o mulțime de timp în afara, dar nu este niciodată bine să lăsați animalele de companie în afara în extrem de fierbinte sau temperaturi la rece. Fiecare rasă de câine variază în ceea ce privește temperatura extremelor pe care le pot rezista, dar o orientare generală este de a lăsa un animal de companie în interior dacă este sub 32 de grade sau peste 85 de grade în afara.

15. Lăsând câini în vehicule

Nu este niciodată bine să vă lăsați câinele într-o mașină într-o zi fierbinte sau rece. Chiar și atunci când este o temperatură sigură și confortabilă în afara, s-ar putea să nu fie bine pentru ca un animal de companie să fie lăsat într-un vehicul. Poochul dvs. ar trebui lăsat doar într-o mașină timp de maxim 15 minute și numai într-un vehicul care este o temperatură sigură și are ferestrele crăpate, pentru ca animalul să obțină aer curat.

16. Ignorarea preocupărilor de sănătate ale animalelor de companie

Toți proprietarii de animale de companie trebuie să-și poată permite să-și ia animalul de companie la un medic veterinar licențiat pentru orice scopuri preventive standard sau preocupări potențiale de sănătate pe care trebuie să le aibă. Animalele se bazează pe proprietarii lor pentru a avea grijă de ei și ignorarea problemelor de sănătate ale unui animal este abuzul pe animale.

17. Nu curățarea zonelor de locuit

Ca oamenii, animalele de companie nu doresc să trăiască în murdărie, sau mai rău, propria lor deșeuri. Este responsabilitatea proprietarului câinelui curățați după animalele de companie, atât în ​​interiorul cât și în afara casei lor. Neglijarea de a face acest lucru este abuzul pe animale și poate duce la probleme foarte grave de sănătate, nu numai pentru animalul de companie nevinovat, ci și pentru oamenii care trăiesc cu animalul de companie.

18. Lăsați câini de pe lesa (când este nepotrivit)

Acest lucru poate fi uneori foarte periculos. Chiar dacă credeți că un câine să fie atât de bine să se comporte că nu vor face niciodată nimic rău, în timp ce în afara lesa, există multe lucruri imprevizibile care se pot întâmpla. Nu merită niciodată riscul.

Proprietarii de animale de companie responsabili înțeleg că câinii lor trebuie să fie păstrați pe o lecție de cele mai multe ori în timp ce sunt în public (cu excepția cazului în care este un parc de câine sau alte zone în care acest lucru este bine). Există mementouri prietenoase plasate în multe domenii pe care câinii sunt luate în mod obișnuit, pentru a reaminti proprietarilor de animale de companie iresponsabil că animalele lor de companie trebuie păstrate pe o lesa.

19. Nu conțin în mod corespunzător animale de companie

Indiferent dacă locuiți în oraș, în suburbiile sau în zona rurală, nu este niciodată bine să lăsați ca câinii să se rostogolească liber în afara unui parametru set. Garduri adecvate trebuie să fie întotdeauna în vigoare, chiar dacă credeți că un câine va rămâne în curte. Tot ce este nevoie este o dată a animalului de companie care a fost încântat să-și părăsească curtea, ca animalul de companie să fie ucis de o mașină sau să dispară pentru totdeauna.

20. Animale de companie

Există aproximativ 6 ani.5 milioane de animale de companie s-au predat adăposturilor în fiecare an, iar în fiecare an cel puțin 1.5 milioane de animale de adăpost sunt eutanasiate, în mare parte din cauza supraaglomerării în adăposturi. Pentru acest lucru și multe motive, nu există niciodată o situație în care este bine să creați câini sau să sprijine crescătorii ilegali prin achiziționarea de animale de companie de la ei. Există doar un număr mic de crescători de reputație care fac lucruri conform legii și există modalități de a identificați-le.

21. Nu spulgering / câini de uscare (atunci când este necesar)

Aceasta merge împreună cu comportamentul iresponsabil al animalelor de companie. Cu atât de multe animale de companie care sunt renunțate la adăposturi și eutanasiate în fiecare an, există rar orice scuză pentru nu Spaying sau sterilizare un animal de companie la vârsta.

Cele mai multe adăposturi necesită spaying sau steriling se face înainte ca un câine să fie permis să fie adoptat. Dacă un proprietar nu are banii să plătească pentru o intervenție chirurgicală spay sau neuter, există multe locuri care oferă acest serviciu gratuit sau la un cost foarte redus. Folosește următorul site, furnizate de ASPCA, pentru a găsi locații gratuite sau reduse ale costurilor.

22. Plasarea câinilor în adăposturi pentru că sunt bătrâni

Acest lucru este un comportament indezirabil. Pentru a renunța la un animal de companie într-un moment în care au nevoie de proprietarii lor cel mai mult este inimă și crudă, ca să nu mai vorbim extrem de traumatism pentru animal. Dacă o persoană nu își poate permite costul de îngrijire a unui câine de îmbătrânire sau nu are timp sau dorința de a face acest lucru, el sau ea nu ar trebui să adopte un animal de companie, deoarece toți vor deveni bătrâni într-o zi și toți câinii merită o casă iubitoare în care să-și trăiască zilele finale.

23. Nu ridicați poopul animalului

Toți proprietarii de animale de companie trebuie să-și ridice poopul animalului, atât la domiciliu, cât și oriunde proprietarul își poate lua animalul de companie, în afara casei. Oamenii care nu își iau poopul câinelui sunt un motiv principal pentru care atât de multe locuri acum interzice animalele de companie cu totul. Dacă ridicarea poopului este prea brută sau murdară pentru ca o persoană să facă sau este pur și simplu ceva pe care el nu este dispus să facă zilnic, acea persoană nu ar trebui să primească un câine.

24. Lăsând câinii să scadă excesiv

Este normal ca câinii să scadă la străini și lucruri noi pentru o perioadă scurtă de timp. Dar o perioadă prelungită de Barking excesiv, urling, sau whining nu este doar stresant, supărător și enervant față de vecini, este stresant și supărător de câine care se latră. Niciun proprietar de animale de companie ar trebui să lase excesiv de câine.

Când un câine latră pentru orice perioadă extinsă de timp, proprietarul câinelui trebuie să se adreseze și să remedieze situația prin calmarea lor în jos, distragerea și redirecționarea acestora și / sau le-a adus înăuntru.

25. Prea leneș pentru a instrui câini

Unii oameni cred că formarea unui câine va fi ușor, când nu este întotdeauna așa. Formarea unui câine poate deveni uneori un proces dificil și consumator de timp, totuși toți proprietarii de animale de companie au responsabilitatea de a-și pregăti în mod corespunzător animalele de companie, chiar și animalele de companie încăpățânate, indiferent de cât timp poate dura pentru a instrui animalul de companie. Caninele neinstruite pot deveni distructive și / sau agresive și pot să rănească un alt animal sau o persoană și, prin urmare, să fie plasați într-un adăpost și eutanasiat.

26. Fără a controla câinele lor

Cele 26 de moduri Proprietarii de câine rău distrug proprietatea animalelor de companie pentru toți ceilalți

Acest lucru merge împreună cu proprietarii care nu au timpul sau răbdarea să-și antreneze corect puii. Dacă un proprietar nu are control asupra animalelor de companie, animalul de companie nu ar trebui luat nicăieri în public.

Care nu au controlul deplin al unui animal de companie în locurile publice este un pericol pentru publicul larg, precum și pentru animalele de companie și proprietarul acestora, deoarece animalele de companie pot fi luate în adăposturi de către personalul de control al animalelor și eutanalizate dacă au rănit un alt animal sau persoană. Proprietarii lor vor intra, de asemenea, în necazuri, inclusiv amenzi grave și chiar acuzații penale, în cazul în care animalul de companie necorespunzător ar aduce rău organismului sau proprietății personale.

Citiți următorul: 5 lucruri proprietarii doresc să știe înainte de adoptarea unui câine

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 26 Moduri de drepturi de câine rău distrug proprietatea animalelor de companie pentru toți ceilalți