Cum se fac hrana pentru câini și bolurile de apă

Datele noi arată că castronul de apă al câinelui dvs. ar putea fi umplut cu germeni care pot afecta negativ sănătatea puilor.

Cum se fac hrana pentru câini și bolurile de apăPrimul lucru pe care îl cumpărăm pentru animalele noastre este un vas de alimente și apă. Dar cât de mult credeți în alegerea unei opțiuni de siguranță? Știți dacă castronul de apă al animalului dvs. este cu adevărat curat și sigur pentru a bea apă de la? S-ar putea să nu vă dați seama, dar tipul de castron folosește câinele și cât de des curățați acest castron are un impact mare asupra sănătății câinelui.

Știți că trebuie să spălați vasul de apă cu săpun și apă în fiecare zi? Conform raportul De la Fundația Națională de Salubritate (NSF), Bowl Pet se numără ca al patrulea articol de bucătărie care este un punct fierbinte pentru germeni.

În unele cazuri, Salmonella și E-coli ar putea fi încă prezenți chiar și după ce ați curățat bolurile din mașina de spălat vase, spune a 2006 Studiu. Acești germeni duc la boli care pot afecta nu doar câinii tăi, ci și oamenii care trăiesc în aceeași gospodărie. Bebelușii și vârstnicii, ale căror sisteme imunitare se dezvoltă sau se deteriorează, sunt cele mai multe riscuri pentru bacteriile din bolurile de apă ale câinilor.

LEGATE DE: Top 10 cele mai bune fântâni de apă de câine (testate și revizuite)

Curățarea vasului de apă

Acesta va ajuta la spălarea castronului în apă caldă pentru a ucide bacteriile. Cu toate acestea, NSF a spus că înmuierea castronului în unele ingrediente de curățare active timp de cel puțin 10 minute o dată pe săptămână ar putea dezinfecta pe deplin de germeni.

Utilizați o jumătate de ceașcă de înălbitor cu un galon de apă și apoi lăsați bolile să se usuce. Unii oameni ar putea să nu poată dori să folosească Bleach, dar NSF a spus că folosesc acest agent de curățare minim și conform instrucțiunilor este încă eficient și sigur. Citiți acest ghid (PDF) despre cum să utilizați Bleach pentru dezinfectarea bolurilor de animale de companie.

Nu adăugați pur și simplu apă în castron pentru a vă reîncărca oferta câinelui. Praf, biți de păr și alte elemente de mediu pot colecta în apa câinelui tău. Deci, trebuie să o curățați bine și apoi să înlocuiți apa complet cel puțin o dată pe zi.

Alegerea vasului de apă al câinelui drept

Câinele de câine din plastic sunt unii dintre cei mai răi infractori
Câinele de câine din plastic sunt unii dintre cei mai răi infractori.

Nu numai cât de des vă spălați mâncarea câinelui și castronul de apă care ar trebui să vă îngrijoreze. Este, de asemenea, important să cumpărați tipul potrivit de castron de câine, deoarece compoziția materială poate face ca câinele să fie bolnav.

Stați departe de bolurile de companie din material plastic cât mai mult posibil. Acestea conțin substanțe chimice cum ar fi ftalatei sau bisfenol A (BPA) care au fost legate de probleme de sănătate, cum ar fi cancerul, diabetul, obezitatea și insuficiența creierului, conform Grupul de lucru pentru mediu (EWG).

Pe de altă parte, ar fi putut fi glazurați niște boluri ceramice cu substanțe chimice care pot conține plumb. Dacă aveți în vedere acest tip de castron de apă, alegeți cu atenție calitatea. Bowlurile ceramice s-ar putea, de asemenea, să crăpească cu ușurință sau să poată fi rău, deoarece bacteriile pot prospera în aceste spații.

În mod similar, unele boluri de câine de gresie ar putea avea niveluri ridicate de conținut de plumb, ridicând astfel riscul de otrăviri cu plumb. La om, otrăvirea cu plumb ar putea provoca probleme de rinichi și cardiovasculare, tulburări comune și musculare și infertilitate, dar efectele sale rele pot fi, de asemenea, la fel la câini.

Câinele de câine din oțel inoxidabil sunt considerate cele mai bune
Câinele de câine din oțel inoxidabil sunt considerate cele mai bune.

Una dintre cele mai noi alternative, castronul de apă din silicon, este nontoxic, inert chimic și nu va pata sau nu va lăsa un miros, așa că ar putea să arate ca o alegere ideală. Cu toate acestea, siliconul poate fi mai puțin rigid și poate să se poarte în timp util, astfel încât să fiți nevoit să o înlocuiți mai des decât alte tipuri de castron.

Oțelul inoxidabil este go-to-alegerea clasică pentru gătit hrană pentru oameni, deoarece este non-poros, deci bacteriile nu se pot forma cu ușurință. Este, de asemenea, mai puțin expus chimic în procesul de fabricație. În general, Bowls de câine din oțel inoxidabil sunt cea mai sigură opțiune pentru proprietarii de animale de companie și câinii lor. Cu toate acestea, bolurile din oțel inoxidabil costă mai mult decât alte tipuri, astfel încât ar putea să nu fie o opțiune ideală pentru unele familii la un buget.

Indiferent de preferința dvs., lucrurile care trebuie luate în considerare în alegerea unui castron de apă pentru animale de companie sunt că ar trebui să fie ușor de curățat și este rezistent la zgârieturi. Cumpărați un castron de apă nou în cazul în care cea pe care o folosește puiul tău arată vechi și uzată.

Citiți următorul: Cele mai bune 5 casti de apă încălzite pentru câini în timpul iernii

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cum se fac hrana pentru câini și bolurile de apă