Mulți câini înghețați la moarte în afara acestui an

Câinii se găsesc înghețați în afara la nivel național, iar legea se prăbușește în cele din urmă pe oameni pentru cruzimea lor.

Această lună în ultima lună a înregistrat temperaturi scăzute în timpul unei lovituri reci, ceea ce a făcut imposibil ca mamiferele să trăiască afară. Cu toate acestea, oamenii își părăsesc animalele de companie afară pentru a îngheța până la moarte.

În Hartford, Connecticut, a fost o femeie Încărcat cu cruzimea animalelor După ce câinele ei a fost descoperit legat de o casă de câini și înghețată până la moarte în ajunul Anului Nou.

Mulți câini înghețați la moarte în afara acestui an
Femeia arestat pentru lăsarea ca câinele să înghețe la moarte.
Fotografie: Michelle Bennett, Poliția Hartford

În Toledo, Ohio, a fost găsit un alt câine înghețat până la moarte pe o pridvor din față, iar trei câini suplimentari au fost descoperiți înghețați la moarte în județul Franklin, Ohio. Unul dintre acei proprietari a fost acuzat de cruzimea unui animal însoțitor.

Organizațiile de salvare a animalelor și autoritățile locale au fost determinate de astfel de incidente de a emite avertismente publice despre această problemă.

Sherriful lui Ohio Richard Jones a făcut o postare pe Facebook îndemnând oamenii să nu-și lase animalele de companie afară și au reamintit publicului că înghețarea la moarte este oribilă de a muri. El a informat, de asemenea, persoanele că gardianul local de câine oferă paie fără nici un cost pentru animalele din canise în aer liber.

Mulți câini înghețați la moarte în afara acestui an

În Michigan, salvarea câinilor Detroit a găsit un mic mix pomeranian lăsat abandonat în afara birourilor sale, iar câinele a înghețat până la moarte peste noapte. Această organizație de salvare a reușit să salveze un alt câine în acea zi care a fost găsit tremurând și coborârea într-un butoi din afară. Din păcate, câinele a suferit degerători nu numai în picioare, ci și părțile sale private. Ei au raportat că picioarele lui erau atât de dureroase încât nu putea să nu reușească să stea pe ele.

De asemenea, în Michigan, un câine din Flint a fost lovit de o mașină, iar apoi o persoană din apropiere îl privea să stea afară pentru un întreg 24 de ore înainte de a numi autoritățile locale. Când au apărut salvatorii, au trebuit coaceți câinele de pe gheață. Abia era în viață, dar a supraviețuit. Salvarea își caută proprietarul sau o casă nouă pentru el.

Cu aceste incidente stivuite, autoritățile doresc să reamintească oamenilor că snap-ul rece nu se termină. Noi suntem cu mai multe zile de condiții reci brutale, Cu multe regiuni care ajung la temperaturi de -30 până la -40 grade cu frigul vântului.

Societatea umană a președintelui Statelor Unite, director executiv Wayne Pacelle cere publicului să ajute animalele să intre în acest moment. El a cerut oamenilor să-și amintească faptul că pisicile, câinii și caii depind de noi să-i menținem calzi. Ei nu se pot păstra cald și au nevoie de adăpost în acest moment.

LEGATE DE: Este prea rece să-ți lași câinele afară?

Blana nu este suficientă pentru a proteja animalele de la aceste temperaturi subzero. Dacă nu puteți supraviețui în afara într-un pulover timp de o oră, câinele dvs. nu poate supraviețui în afară pentru o zi întreagă sau o noapte.

De asemenea, publicul ar trebui să-și amintească faptul că mai multe state și jurisdicțiile locale au modificat de fapt legi în regiunile lor în ultimii ani pentru a coborî mai aspru asupra oamenilor care îi legau animalele în afara pentru a suferi condiții dure.

În timp ce aceste legi variază, infractorii în general se vor confrunta cu acuzații de cruzime cât mai severă ca nivel de crimă, mai ales dacă animalul moare.

Dacă sunteți preocupat de mers pe jos câinele în afara, iată câteva sfaturi emise de ASPCA:

  • Să se abțină de la bărbierirea blănurilor câinelui în lunile de iarnă.
  • Când veniți din afară, amintiți-vă să utilizați un prosop pentru a vă usca câinele și pentru a elimina toate zăpadă și alte umiditate.
  • Păstrați câinele hidratat astfel încât să puteți ajuta la prevenirea problemelor de piele uscată, cum ar fi slăbiciunea.
  • Investiți în pulovere, haine și papucii pentru puii dvs. Acestea sunt ușor disponibile la orice magazin de aprovizionare cu animale de companie, iar salvarea adesea au unii disponibili să doneze.
  • Amintiți-vă, sarea poate răni picioarele câinelui. Spălați labele când se întoarce înăuntru.
  • Utilizați produse de topire pe gheață de companie.
  • Nu lăsați câinele dvs. să lingă la sol - antigel și otrăvirea cu răcire automată are loc în lunile reci.

Dacă vedeți un animal care suferă în afara, puteți apela autoritățile locale sau 911 și rămâneți anonim în timp ce raportați problema.

Citiți următorul: Pregătirea meteorologică rece pentru câini

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Mulți câini înghețați la moarte în afara acestui an