17 Alternative la colierele de șoc [infographic]

În ciuda utilizării pe scară largă, Colierele de șocuri pentru câini sunt considerate de mulți proprietari și unii formatori ca o metodă inumană și impracticală de formare a unui câine. Studii găsite că câinii răspund la armarea pozitivă cu mult mai mult decât întărirea negativă. Deci, de ce nu încercați ceva ele înainte de a recurge la un instrument care este potențial periculos pentru canina ta?

În timp ce unii formatori de câini de acord - Când este folosit corect, coliere de șocuri pentru câini poate sa Fii o metodă sigură și eficientă de formare pentru câini - este nevoie de o mulțime de muncă pe partea proprietarului de companie. Trebuie să fiți bine educați și instruiți cu privire la utilizarea în siguranță a colierelor de șoc de câine, cunoașteți metodele potrivite și utilizați numai cea mai mare Branduri de calitate care pot fi foarte scumpe.

Este adevărat că unii câini sunt mai greu de antrenat decât alții. Cu toate acestea, chiar dacă gulerele de șoc pentru câini pot fi folosite în siguranță, există o grămadă de alte opțiuni non-nocive care pot și ar trebui să fie explorate în prealabil pentru instruirea caninului. Cele de mai jos infographic listează un număr de 17 moduri de a instrui câinii fără a le provoca durerea. Va trebui să fiți consecvenți și răbdători cu oricare dintre alternativele gulerului de șoc pe care le alegeți.

17 alternative la colierele de șocuri de câine [Infographic]

Ca și acest infografic? Imprastie vestea! Distribuiți-l pe site-ul dvs .:

Vă rugăm să includeți atribuirea cu acest grafic.

17

17 alternative la colierele de șoc pentru câini

1. Curs de antrenament de clicker

Formarea Clicker este, fără îndoială, cel mai bun instrument de instruire a câinelui dvs. și este alternativa numărul unu la colierele de șoc pentru câini. Formatorii de câini și proprietarii de animale de companie au descoperit ca aceasta să fie cea mai eficientă abordare de formare a câinilor și un studiu 2016 pare să fi confirmat experiența acelor formări cu clicuri. Studiul a demonstrat, de asemenea, modul în care formatorii pot trece mai târziu la comenzi simple fără clicuri și încă atinge aceleași rezultate.

Metoda este simplă: utilizând a Clicker Tool Cu o comandă și recompensarea câinelui cu laudă sau un câine tratați când urmează, creați o asociere pozitivă cu clickerul. Este condiționată 101. De exemplu, dacă câinele dvs. scapă la poștă și nu doriți ca ei, puteți folosi clickerul pentru a le chema - ceva ce vor face dacă se așteaptă ca o armare pozitivă.

2. Instruirea cu ascultare

Probleme de lătrat sau comportamente problematice care sunt remediate cu gulere de șoc pentru câini sunt adesea rezultatul unor probleme mai profunde. Câini coajă pentru mulți motive diferite, și poate că pooch-ul tău are prea puțină socializare, că au o frică nevăzută sau că pur și simplu nu știu cum să acționeze într-o situație specifică.

În un studiu 2014, Cercetătorii au comparat două metode de instruire: gulere de șoc pentru câini vs ascultare alături de formarea bazată pe recompensă. Ei au descoperit că gulerele electronice cauzează suferință în animalele de companie și creează noi comportamente problematice, în timp ce ascultarea și pregătirea bazată pe recompensă a fost o abordare eficientă pentru fixarea problemelor comportamentale în canini.

Pentru a face acest lucru, puteți citi câteva cărți de bază de ascultare (sau consultați un antrenor profesionist) și apoi lucrați cu câinele dvs. pe ascultarea cu formarea bazată pe recompensă, precum și expunerea la stimuli străini, menținând în același timp o atmosferă pozitivă. Acest lucru va ajunge la rădăcina comportamentului problemei Caninei, mai degrabă decât pedepsirea unui simptom.

3. Recompensa comportamentul dorit

Recompensa comportamentul doritVorbind despre formarea bazată pe recompensă, așa cum a indicat studiul menționat mai sus, câinii răspund foarte bine la laudă și consolidare pozitivă. Cercetările ulterioare au confirmat acest lucru. De exemplu, un studiu 2013 a constatat că câinii nu răspund bine la pedeapsă sau întărire negativă, în timp ce plătesc câinele bun comportamentul a avut cele mai bune rezultate de formare.

Acest lucru este cel mai bine explicat ca atare: vă rog să faceți ceva și nu înțelegeți ce vă cer să faceți. Încercați oricum, dar faceți ceva greșit. În loc de a-mi arăta ce trebuie să faceți și să îl asociți cu laudă, vă pedepsesc că ați făcut ceva greșit și repetați comanda mea originală. Încă o dată, încerci să faci ceea ce am întrebat, dar consider foarte dificil când nu înțelegi ce vreau de la tine.

Puteți vedea cum devine problematică acest lucru.

Vă pot pedepsi un milion de ori pentru a face un lucru greșit și pentru că sunteți un tovarăș și prieten loial, veți continua să încercați. Prin acest proces, nu aflați nimic, cu excepția faptului că atunci când vă rog să faceți ceva și încercați să faceți acest lucru, vă pedepsiți. Colierele de șoc pentru câini reprezintă, în esență, acest proces.

Acum, considerați că am perseverez în schimb și lucrez cu dvs. mai degrabă decât împotriva dvs. Vă laud în timp ce vă arătați ce trebuie să faceți. Acest lucru creează o asociere pozitivă între "lucru dreapta" și comanda mea. Din acest exemplu, puteți vedea cum funcționează armarea pozitivă într-un mod mult mai eficient decât întărirea negativă.

4. Utilizați distrageri

Ca una dintre alternativele la gulerele de șoc pentru câini pentru a preveni blocarea problemelor, este cel mai bine să utilizați metode diferite pentru a vă distrage atenția animalelor de la chestia care îi face pe coajă. Făcând acest lucru în mod regulat, vă va învăța pooch-ul că lucrul pe care îl latră nu merită atenția și există ceva mai bun de făcut în schimb. Aceasta este una dintre cele mai eficiente metode de a Opriți câinii de la lătrat specific.

De exemplu, dacă câinele dvs. scapă de fiecare dată când văd poștașul, păstrați un câine tratați la îndemână data viitoare când vă așteptați ca poștașul să sosească. Păstrați-vă câinele distras de tratați și asigurându-l că este un "băiat bun". Ele pot continua să fie distrase de către poștă, dar este treaba dvs. să le păstrați interesați de tratament. Odată ce poștașul trece, laudă câinele dvs. pentru că nu latră și de a le da tratamentul.

5. Au un vocabular clar

Au un vocabular clarAdesea, atunci când un câine "greșit", este pentru că nu au înțeles despre ceea ce se așteaptă să facă. Această lipsă de înțelegere poate rezulta din nu are vocabularul necesar la referință. În acest moment, proprietarii presupun că animalul lor de companie este în mod netivit și # 8221; și recurge la gulere de șoc pentru câini.

Cu toate acestea, caninii înțeleg de fapt mai mult decât credem. În un studiu 2016, Cercetătorii au descoperit modul în care câinii particulari sunt atunci când proprietarii încearcă să vorbească & # 8221; lor. Ei observă și pot distinge modelele de vorbire, cuvintele vocabulare și intonarea discursului uman.

Astfel, problema cu problemele de mai sus se datorează unei comunicări necorespunzătoare. Puteți remedia acest lucru prin învățarea poochei dvs. un vocabular mai amplu și mai clar. Construirea vocabularului câinelui dvs. este una dintre cele mai ușoare alternative de guler de șoc pe care le puteți utiliza, care este mult mai umană decât administrarea inutil a unui șoc atunci când se depun greșit.

6. Recrutați un antrenor comportamental

În funcție de animalul dvs. de companie individual, formarea câinilor poate deveni plictisitoare și durează mai multe ore pentru a obține rezultate. Dacă întâmpinați probleme cu animalul dvs. prin problemele lor comportamentale, luați în considerare angajarea unui antrenor profesionist de câini sau a unui comportament canin. Un profesionist are experiență care lucrează cu probleme similare și vă poate ajuta și FIDO să lucreze prin ele fără a recurge la gulere de șoc pentru câini.

Cum am menționat mai sus, există formatori care folosesc gulere de șocuri de câine. Din fericire, ele sunt mult mai bune la utilizarea lor în condiții de siguranță decât majoritatea proprietarilor de animale de companie. Dar dacă acest lucru rămâne o preocupare pentru dvs., apoi alegeți un expert care recurge la alternative de guler de șoc. Un antrenor comportamental va construi încrederea câinelui dvs. și își va îmbunătăți comportamentul, ajungând la cauza problemei, mai degrabă decât să pedepsiți simptomul.

7. Exerciții fizice adecvate

Câinii vor deveni adesea greșit sau acționează atunci când au exces de energie. Acest lucru este valabil mai ales pentru Câini hiperactivi și rase predispuse la cazuri extreme de hiperactivitate. De exemplu, atunci când câinele dvs. văd poștașul și latră și se duce la ușa din față, ei pot lătra, pentru că și ei doresc să fie afară și să cheltuiască o parte din energia lor construită.

Câinele dvs. "necorespunzătoare" nu ar putea fi nimic de-a face cu problema lătrată, mai degrabă o dorință de a exercita, a alerga, a juca și a fi în aer liber. Experții Notă cum este singura modalitate de a se comporta până când sunt obosiți. Prin urmare, în loc să recurgă la gulere de șoc pentru câini ca o modalitate de a vă opri pooch-ul de la a alerga afară în acest caz, încercați să creșteți exercițiul zilnic al animalului și să vedeți dacă acest lucru vă ajută.

8. A cladi increderea

Construi încredere cu câinele tăuCel mai mare lucru pe care îl puteți face pentru a crea un câine mai bine și mai obedient este de a construi o puternică legătură de încredere. Dacă câinele dvs. înțelege că sunteți de încredere, ei vor fi mai probabil să urmeze comanda dvs. și să aibă încredere în metodele dvs. de formare.

Dacă credeți că sună ca niște lucruri woo-woo, aruncați o privire la Acest studiu 2016 care a constatat cum câinii nu vor avea încredere în proprietarii furioși și comportamentele lor specifice, ceea ce înseamnă că nu vor reacționa la comenzile dvs. sau să asculte ceea ce le spuneți să facă. Si in un studiu 2015, Oamenii de știință au descoperit cum câinii pot identifica mincinoși și nu au încredere în ei.

Prin urmare, atunci când creați o lipsă de încredere folosind coliere de șoc pentru câini sau pedepsiți-vă în alt mod animalele de companie, este posibil să le spuneți că nu pot avea încredere în tine. Creați un nivel de incertitudine, ceea ce vă va complica în continuare eforturile viitoare de formare a câinilor.

9. Au empatie

Nu presupuneți că pentru că vă vedeți comportamentul câinelui dvs. ca fiind greșit, încât este de fapt așa. Încercați să utilizați o mică empatie și observați lumea din punctul de vedere al câinelui vostru. Analiza Motive Pentru coaja câinelui tău: Poate că ei latră la poștă pentru că se tem? Poate că ei latră pentru că poștașul se învârtează pe proprietatea dvs. și încearcă să vă protejeze.

Când vă uitați la situația cu empatie, devine mai ușor să vedeți cum ați putea remedia situația. De exemplu, dacă credeți că poochia dvs. poate fi lătrat pentru că este frică, încercați să introduceți câinele dvs. la poștă. Lăsați poștașul dvs. să vă trateze câinele cu o voce bună și blândă.

Dacă credeți că FIDO vă protejează pur și simplu proprietatea, ia-le pe o lesă pentru a saluta poștașul într-o voce prietenoasă. Arătați-i că îi permiteți să fie acolo și fericit să-l vadă. Nu numai că aceasta este o alternativă mai umană a gulerului uman, dar este, de asemenea, o modalitate mult mai rapidă și mai eficientă de a remedia problema de lătrat de câine.

10. Desensibilizare

Desensibilizare este una dintre cele mai importante moduri pe care le puteți ajuta FIDO să lucreze prin probleme de comportament. Este un proces care implică expunerea câinelui tău la stimuli care îi deranjează sau îi determină să acționeze, ceea ce este adesea cauza principală a unui număr de probleme de comportament canine.

Expunerea ar trebui să fie graduală și să implice o mulțime de laude și tratamente. Acest lucru ajută la realizarea unei legături pozitive cu stimulii care pot fi întăriți în timp. Expunerea repetată cu armătură pozitivă, în cele din urmă, refrăzează modul în care câinele dvs. vede un stimul specific. Din nou, acest lucru ajunge în centrul problemei, în loc să pedepsiți simptomul cu utilizarea de gulere de șoc pentru câini sau altă abordare negativă a formării.

11. Reasigurare

Reasigurarea vs coliere de șoc pentru câiniExistă unii care cred că vă liniștelează câinele atunci când vă este frică sau supărați este un lucru greșit de făcut. Dar cercetările mai recente sugerează că liniștirea câinelui dvs. ajută la construirea încrederii lor în voi. În un studiu 2017, Oamenii de știință au descoperit modul în care câinii pot "miros sau # 8221; Frica ta și dacă nu sunt liniștiți, ei se vor speria.

De exemplu, dacă câinele dvs. este frică că poștașul este cineva care vine să-și rănească familia și îi latră din frică și o dorință de a-l sperie, respingându-i câinele îi va învăța că nu trebuie să fii de încredere. Îi spune câinelui tău că temerile lor sunt respinse și preocuparea lor pentru tine este neimportantă.

Dacă, totuși, recunoașteți reacția câinelui dvs. și le reasigurați că totul este în regulă, spuneți câinelui dvs. că (a) sunt în siguranță, (b) recunoașteți efortul lor de a vă proteja și (c) să nu aibă încredere în tine respinge sentimentele lor despre situație. Încă o dată, aceasta nu este doar o abordare mai umană decât gulerele de șoc pentru câini, dar mult mai ușor și mai plăcut atât pentru tine, cât și pentru pooch-ul tău.

12. Crating.ro

Dacă câinele dvs. are un declanșator special, ceea ce îl face să reacționeze negativ și ați încercat și nu ați reușit să lucrați prin comportamentul respectiv, încercați să vă întoarceți la antrenamentul cu crate. Din cauza unor știri alarmiste de cireșe, unii proprietari de animale de companie cred că cratingul este inuman; Cu toate acestea, opusul este adevărat. Când se face corect, cratingul este benefic pentru formarea și psihologia câinelui, în conformitate cu Stanley Coren, PhD.

În sensul celui mai de bază, formarea de câini cu Crate oferă animalului dvs. cu un refugiu sigur că pot căuta atunci când se simte amenințată sau frică. Învățați câinele dvs. pentru a-și găsi locul în siguranță în locul problemelor legate de problema este o soluție mai constructivă la această problemă pentru dvs. Și majoritatea formatorilor profesioniști de câini, inclusiv APDT, este de acord cu privire la utilizarea Crăciun de câine.

13. Zgomot ambiental

Unii câini expun comportamente problematice datorită anxietății sau nervozității. De exemplu, câinele tău poate lătrat de fiecare dată când aud cineva trece în holul complexului de apartamente. Ei fac acest lucru pentru că ei cred că cineva este pe teritoriul lor sau se adună atenție.

În loc să folosiți gulere de șoc pentru câini pentru a opri poochia de la lătrat, puteți utiliza Abordarea zgomotului, # 8221; și există metode diferite. De exemplu, o mașină de zgomot alb, redați radioul sau lăsați televizorul sau alegeți Muzica calmanta Pentru câini să se înece acel zgomot de declanșare. Acest lucru nu numai că vă va ajuta câinele să se simtă mai liniștit, dar va reduce, de asemenea, lătratul care este deranjant pentru vecinii dvs. fără pedeapsă și Studii găsite că zgomotul ambiental este una dintre cele mai eficiente metode pentru câinii anxioși.

14. Feromoni sau mirosuri

Feromoni sau mirosuriPentru câinii care prezintă comportament problematic din anxietate sau excitabilitate, feromoni sau mirosuri pot ajuta la calmarea lor. Feromonii și mirosurile pot fi folosite ca pluginuri, ele pot fi montate ca discuri pe gulere de câine și pot fi difuzate ca uleiurile esențiale. Toate aceste lucruri pot induce un sentiment de calm și opri câinele dvs. de a acționa fără a folosi gulere de șoc pentru câini sau alte pedepse.

De fapt, oamenii de știință au testat feromoni ca o modalitate de a calma câinii pentru a vedea cât de eficientă este această metodă. Câteva studii, Nu sunt în mod surprinzător de proprietarii de animale de companie care au încercat-o, au descoperit că gulerele de câine și de câine de feromon au avut în special cel mai înalt nivel de efect calmant asupra câinilor, o teamă redusă și anxietate. Sunt multi Colari de calmare pe care le puteți folosi ca alternative de guler de șoc.

15. Fencing fizic

În unele cazuri, gulerele de șoc de câine sunt folosite pentru a conține un câine în limitele specifice. Acestea sunt adesea numite Garduri invizibile. Deși acest lucru poate fi eficient, atunci când este utilizat în mod necorespunzător, ele pot fi dăunătoare câinilor, iar unii proprietari de animale de companie văd acest lucru ca o metodă crudă. De asemenea, nu oprește alte animale să intre în spațiul câinelui dvs. și să le rănească, printre multe altele wireless gard cons.

Mai degrabă decât utilizarea acestui tip de armare negativă care nu păstrează câinele dvs. la fel de sigur, așa cum ați putea gândi, încercați să instalați un gard fizic ca una dintre alternativele la colierele de șoc pentru câini. Dacă cartierul dvs. interzice gardurile, folosiți parcurile de câini locale, mergeți pentru plimbări lărgite și faceți uz de facilitățile de îngrijire a copiilor Doggy.

16. Un loc"

Instruirea câinelui dvs. pentru a recunoaște un loc ca un loc pentru a merge la comanda este benefică din mai multe motive. În acest caz, dacă câinele dvs. este înfundat la poștaș, puteți să vă oferiți comenzii "Place" și vor înceta la lătrat și să meargă la locul lor desemnat, pentru că este condiționat să facă acest lucru.

Mulți gardieni de câini folosesc o cutie de câini sau un pat de câine ca un "loc" pe care animalul de companie va lua în considerare locul sigur. Comanda "Place" trebuie să fie impusă în mod repetat cu laudă pozitivă și tratează și practicată de multe ori. Este mai bine să utilizați fie formarea de clocker sau alte metode de formare bazate pe recompensă sau de ascultare pentru aceasta.

17. Porțile și barierele pentru copii

Alternative superioare la colierele de șoc pentru câiniÎn timp ce lucrați cu poochia dvs. pentru a obține prin comportamente problematice, ca una dintre alternativele la colierele de șoc pentru câini încearcă să utilizeze bariere sau Porțile pentru copii să le conțină. De exemplu, puteți utiliza o poartă pentru copii pentru a vă menține câinele departe de ferestrele unde pot vedea poștașul care le cauzează la coajă.

Există, de asemenea, porți pentru animale de companie special concepute pentru câinii care pot fi fie mobile, fie bariere stabile. Aceste Pet Gates, Porțile și barierele pentru copii sunt, de asemenea, utile pentru a avea la îndemână câinii care nu fac bine când sunt bătuiți. Ele pot fi folosite pentru a conține câinele într-un spațiu mic, astfel încât acestea să fie în siguranță, dar încă se simt liberi să se miște. În cele din urmă, aceste tipuri de porți și bariere sunt, de asemenea, mai ieftine decât gardurile regulate de garduri sau șocuri pentru câini.

Citiți următorul: Cum proprietarii câinilor justifică câini de formare cu gulere de șocuri

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 17 Alternative la colierele de șoc [infographic]