Sunt câinii de reproducere legală?

Sunt câinii de reproducere legală?

In Statele Unite, Creșterea câinilor este o activitate juridică Atâta timp cât crescătorul nu este găsit vinovat de cruzimea animalelor. Unele state pot solicita ca niște crescători de câini să fie sancționat cu o licență Dacă ajung la praguri specifice. Unele dintre aceste valori includ numărul de așternuturi produse în cursul anului sau numărul minim de catelusi de reproducere deținută la orice moment dat.

Într-un sens general, actul de a selecta câinii și colegii lor potențiali pentru a produce descendenți este un act juridic, precum și profiturile obținute din activitățile menționate. Evitarea impozitelor este ilegală, totuși, asigurându-vă că vă asigurați Finalizați formularele fiscale În consecință, ca un crescător de câini.

Creșterea câinelui o afacere juridică?

Creșterea câinilor efectuată pentru eforturile de afaceri este legal prin toate mijloacele. Mulți crescători de câini se diferențiază de proprietarii obișnuiți de câini atunci când intenția lor unică este de a produce exemplare de calitate, apoi să comercializeze împotriva banilor sau a unor avantaje specifice (gunoi, de exemplu).

Nu este nimic ilegal Câinii de reproducere ca o afacere! Cazul nefericit cu crescătorii profesioniști fiind legal este că și noi Tolerați câinii de calitate scăzută de asemenea. În mod inevitabil, acest lucru prezintă probleme de la suprapopularea la suprapunere a trendurilor, dar nesănătoase, Designer rases. Într-adevăr, orice crescător de câini poate produce orice clasă de tip de câine, adesea cu atribute mai puțin decât de dorit, boli sau deformări, și din cauza legii, nu există nimic pe care oamenii îl pot face în legătură cu asta. Fiind răul un crescător este la fel de legal ca fiind rău să fie un funcționar al magazinului.

Legile de reproducere a câinilor sunt în sus!

Mai mult, creșterea câinilor are ponderea sa Etichete de avertizare și steaguri roșii care ar trebui să fie întotdeauna luate în considerare de către orice proprietar de câini care dorește să-și reproducă câinii. suprapopularea câinilor nedorite a devenit rampant și nu arată nici un semn de încetare oricând în curând. Mulți câini sunt lăsați de crescători sau devin străluci și mulți, în aceste cazuri, nu supraviețuiesc încercărilor.

Într-un efort de a elimina Extra & # 8221; și pentru a evita creșterea și # 8220;Puppy ferme& # 8220;, Legile devin mai stricte cu speranțele de a constrânge problema. De fapt, în unele locuri acum, legile sunt puse în legislație prin care vor mandona crescătorii de câini care doresc să profite în afacerea de reproducere, în primul rând, Înregistrați-vă ca crescător într-o bază de date centrală. Aceste legi, desigur, se vor baza pe legile individuale de stat și legislative în care trăiește crescătorul câinilor.

Însă abuz și cruzime suferite de câini sunt ilegale și pedepsite de autoritățile competente. Orice tip de abuzul animalelor, de asemenea, numită neglijarea animalelor, este supus unei hotărâri și pedepsite prin lege. Acest lucru impune o mare pericol în comunitatea animală și încurajează respectarea standardelor de sănătate și siguranță în orice mediu legate de animalele de companie.

Cum să raportați crescătorii de câini rău
Infographic: Cum să raportați abuzul animalelor și crescătorii de câini rău.

Abuzul animalelor este definită de daunele deliberate a unui animal care are ca rezultat dureri fizice, neglijare, foamete (și a apei refuzate) sau orice lucru care duce la suferința sau moartea unui animal. Aceste acțiuni sunt luate foarte serios și pedepsele vor depinde de orașul și de starea persoanei în cauză.

Aveți nevoie de un permis de a reproduce câinii?

Majoritatea crescătorilor de câini nu au nevoie de nici o formă de licență sau permis pentru a crea câini de repaus. De fapt, mulți proprietari de câini pot fi considerați crescători de câini dacă vreunul dintre câinii lor reproduce orice număr de cățeluși, chiar și una singură. Deși, ar trebui să rămânem la definiția legală a ceea ce implică un crescător de câini și cât de diferit este de la a Creditor de câini comercial.

În general, un crescător de câini comercial este definit ca cineva care produce un număr destul de mare de câini spun, mai mult de 20 de ani, de exemplu. După ce cineva a produs x numărul de cățeluși pe an și se întâmplă să dețină numărul X de câini de sex feminin pentru scopuri de reproducere, atunci acea persoană poate avea nevoie de Aplicați pentru o licență de reproducere comercială. În acest caz, crescătorul câine va trebui să respecte mai multe reglementări. Aceste reguli sunt mandatate de fiecare stat individual, dacă în u.S.

Crescătorii de câini trebuie să învețe legile și restricțiile privind actul câinilor de reproducere pe proprietatea și locația lor. Trebuie să știți dacă puteți avea chiar câini pe proprietatea dvs. și, dacă da, câte. Fiecare catelus poate fi obligat să fie înregistrat la o autoritate locală în care vor emite catelul dvs. o etichetă care trebuie purtată în orice moment. În plus, câinii dvs. vor fi obligați să transporte un guler și un medalion care să afișeze detaliile importante de contact. Dacă orice crescător dorește să creeze un număr mai mare de câini în scopuri comerciale, atunci trebuie să se acorde permisiunea autorităților locale. Indiferent dacă este eliberată sau nu permisiunea cu privire la aceste standarde, depinde foarte mult de zona în care vor avea loc terenurile de reproducere și cât de greu sunt orientările statului.

Sortați impozitele dvs., totuși

Toți crescătorii de câini trebuie să înțeleagă că actul câinilor de reproducere, chiar dacă este doar un hobby, care generează venituri sunt impozabile. Acest lucru este extrem de important, așa că permiteți-mi să repet. Este posibil să nu aveți nevoie de nicio licență și nu puteți doar să vă spălați și să vă vindeți câinele o dată, dar Orice venituri generate de vânzarea câinilor trebuie declarate și pot fi impozitate, în cele din urmă.

Venitul impozabil al câinilor
Da, orice venit prin creare câini pot fi supuși impozitării de către IRS sau autoritatea fiscală a țării de origine.

Când vindeți un catelus, acest venit impozabil. Orice activitate care generează venituri poate fi cu siguranță o cauză pentru un steag roșu până la Serviciul de Venituri Interne este îngrijorat. Din acest motiv, crescătorii de câini trebuie să-și sorteze impozitele cu privire la orice afacere care se face cu animalele de companie. În plus, Evitarea fiscală este pedepsită prin lege, Prin urmare, orice venit pe care un crescător de câini îl obține prin orice formă de reproducere sau activități conexe, cum ar fi spectacolele de câine și alte premii trebuie raportate.

Este foarte recomandabil ca orice crescător de câini, indiferent dacă reproduceți de profesie sau hobby, ar trebui să caute un consilier fiscal și profesional. Un sfat major pentru crescătorii de câini noi este să fii foarte atent cu înregistrările dvs. evidente. De exemplu, dacă aveți mai mulți câini, dar numai unul este pentru scopuri de reproducere, atunci nu intenționa toate cheltuielile. În acest caz, 25%. Un câine sau două care au fost vândute pentru unii bani în plus poate fi pus pe linia 21, prin urmare, pretinzând că venitul ca pe o cheltuială de hobby.

Pentru acei crescători care sunt serioși în ceea ce privește a face o afacere din reproducere, este recomandabil să deschideți un cont bancar separat care va fi utilizat numai pentru tranzacțiile primite și de ieșire ale canisei dvs. Acest lucru va asigura o traseu de hârtie de activitate în cazul în care vă aflați auditat. Unii experți recomandă chiar și unii experți ținând cont de înregistrările dvs. fiscale Timp de șapte ani. IRS va căuta dovada că un crescător are intenția de a face bani. Factori precum publicitatea, deținând propriul dvs. site de reproducere a câinelui și având un plan de afaceri, precum și o licență, vor oferi dovezile necesare intenției afacerii în fiecare crescător.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Sunt câinii de reproducere legală?