4 Moduri comune oamenilor abuzează de animale

Abuzul împotriva animalelor este mai frecvent decât s-ar putea gândi. Neglijarea, îngrijirea animalelor, combaterea animalelor și abuzul animalelor legate de violența din casă sunt cele mai frecvente motive atunci când vine vorba de oameni care abuzează animalele de companie. Fiecare dintre aceste tipuri de abuzuri animale nu este doar dăunător pentru creaturi, dar poate fi dăunător oamenilor.

1. Neglijare

Neglijarea animalelor este definită ca, "# 8220; eșecul de a oferi o îngrijire de bază necesară pentru un animal de a prospera ... [și] poate însemna perioade lungi de suferință extremă, rezultând o vătămare permanentă sau de la moarte."Potrivit Fondului de apărare juridică a animalelor (Aldf.Org).

Neglijarea animalelor este frecventă în cazul animalelor de casă, cum ar fi pisicile, câinii și păsările, dar sunt, de asemenea, comune în animalele de crescătorie ca vaci, cai, capre, oi, porci și multe altele. Câinii de pâine a cățelului sunt, de asemenea, adesea supuși unor condiții neglijente.

Salvarea sălbatică.Org constată că neglijarea poate provoca "înfometare, deshidratare, infestări de parazitare, permițând un guler să crească într-o piele a unui animal" și este, de asemenea, rezultatul "adăpostului inadecvat în condiții meteorologice extreme și eșecul de a căuta îngrijire veterinară atunci când un animal are nevoie de îngrijire medicală."

Diferitele tipuri de neglijare a animalelor includ, dar nu sunt limitate la:

  • Nerespectarea alimentelor adecvate
  • Nerespectarea apei adecvate
  • Lipsa adăpostului adecvat din vreme, inclusiv condiții extreme de căldură sau reci
  • Refuzul de a obține o îngrijire sau tratament veterinar bolnav sau rănit
  • Chirie, inclusiv mori de animale

Animal Harding

2. Animal Harding

După cum sa menționat anterior, Sharding este un tip de abuz neglijent al animalelor. Există două tipuri principale de persoane care abuzează de câini și pisici prin îngrijire. Primul este oamenii care au o tulburare mentală care are ca rezultat la naștere, iar al doilea este oamenii care alerg Puppy Mills.

"Persoanele care suferă de tulburare de îngrijorare pot impune o neglijență severă asupra animalelor, de locuințe mult mai mult decât sunt capabile să aibă grijă în mod adecvat. Neglijarea gravă a animalelor (cum ar fi coacerea) este adesea un indicator al persoanelor care au nevoie de servicii de sănătate socială sau psihică. Sondajele sugerează că cei implicați în îngrijirea animalelor sunt mai predispuși să fie femei peste 60 de ani "în conformitate cu Societatea umană.

Oamenii care se ocupă de animale nu înseamnă neapărat să provoace acești câini și pisici în casa lor orice rău; Cu toate acestea, poate deveni dificil pentru acești proprietari să aibă grijă în mod adecvat pentru cantitatea mare de animale pe care le-au luat.

Când Harders au o cantitate mare de animale de companie pe care trebuie să le pasă în casă, zona lor de locuit poate deveni prea aglomerată, murdară sau nesigură atât pentru animale, cât și pentru persoană. Animalele de urcare pot deveni, de asemenea, o povară financiară din cauza cantității de alimente necesare pentru hrănirea și îngrijirea tuturor animalelor. Boala și boala se pot răspândi în mod clar într-o casă necurată și are prea multe animale în el.

Cel de-al doilea tip de îngrijire a animalelor este realizat de oameni care conduc și operează mori de catelus. Puppy Mills sunt, în general, definite ca o instalație de creștere a câinilor inumane, care se încadrează pe puii de profit, ignorând nevoile puiilor și mamei lor. Câinii de la fabricile de catelus sunt adesea bolnavi si nesocializate.

Puppy Mill Puipies de multe ori sfârșesc să fie vândute în magazine de animale de companie sau online. Clienții pot avea acces puțin sau deloc la condițiile de reproducere și de viață ale catelului pe care le cumpără. Alte animale măcinate includ pisici, iepuri, păsări și animale. Înainte de a cumpăra un animal dintr-un magazin de animale de companie sau o persoană online ar trebui să-și facă cercetările privind modul în care animalul lor a fost pâine.

Animalele de reproducere în stare de muncă se face adesea pentru a produce un număr mare de animale, mai degrabă decât descendenți sănătoși. Odată ce o mamă este hotărâtă că nu mai este capabilă să se reproducă, ea este deseori pusă în jos după ce suferă printr-o viață sau condiții de viață proaste, inclusiv: lipsa de îngrijire veterinară, nici o atenție iubitoare și cuști extrem de mici și murdare.

Combaterea animalelor

3. Combaterea animalelor

Lupte pe animale, cele mai populare Dog luptând, se întâmplă atunci când oamenii se îngrămădesc unul împotriva celuilalt și sunt forțați să lupte pentru scopuri de divertisment. Combaterea animalelor este adesea însoțită de alte activități ilegale, printre care: jocurile de noroc ilegale, distribuția ilegală a medicamentelor și omucidere, pentru a numi câteva. Există trei tipuri diferite de combatere animală cunoscută în mod obișnuit:

  1. Dog luptând
  2. Cockfighting
  3. Hog-câine luptă

Luptele de câine apare atunci când doi câini lupta reciproc până când nu se poate lupta, iar cea mai rămasă starea este declarată câștigătoare. S-a estimat că lupta medie a câinilor durează una până la două ore.

Cockfighting apare atunci când răsturnările se luptă unul împotriva celuilalt. Este o crimă în cel puțin patruzeci de state de a participa la cocoșul. Luptele cu câine HOG este atunci când un porc și un câine sunt forțați să se lupte unul pe altul. Leziunile animalelor forțate să lupte includ: deshidratarea, epuizarea, infecția, rănile gâfâitoare, pierderea sângelui și chiar moartea.

Violența la domiciliu

4. Violența la domiciliu

În plus față de multitudinea de informații privind neglijarea, depozitarea și combaterea animalelor, există date privind corelația dintre cruzimea animalelor și abuzul de soț sau copil. Aceasta înseamnă că probabilitatea abuzului unui animal este mai mare dacă există abuz de soț sau abuzul asupra copilului care apare în casă.

S-a observat că de multe ori un părinte sau un partener național care este abuziv poate ucide sau amenința să omoare, animalele de casă să intimige membrii familiei în abuz sexual, să rămână tăcut despre abuzul anterior sau actual, sau pur și simplu la tortura psihologică victimele.

Animalele abuzate din cauza violenței la domiciliu pot suferi de neglijență, precum și de violența fizică. Animalele care au fost abuzate fizic pot deveni timide, retrase sau chiar violente."

Dacă tu sau cineva pe care-l cunoașteți este abuzat apel la linia telefonică națională de violență la domiciliu la 1-800-779-7233 sau copilul ajută la linia telefonică națională pentru abuzul de copii la 1-800-422-4453. Abuzul pe animale poate fi raportat agenției dvs. locale de control al animalelor sau prin apelarea 9-1-1.

Neglijarea, îngrijirea, luptele pe animale și violența la domiciliu sunt toate căile pe care un animal le poate abuza. Fiecare tip de abuz are efecte dăunătoare asupra animalului și poate fi prevenită prin educație și îngrijire adecvată a tuturor animalelor.

Citiți următorul: 26 moduri de drepturi de câine rău distrug proprietatea animalelor de companie pentru toți ceilalți

Doriți să împărtășiți acest lucru?

Cele 4 moduri comune care abuzează de animale

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 4 Moduri comune oamenilor abuzează de animale