Produse esențiale și consumabile pentru fiecare proprietar de cal

Close-up de perie de îngrijire a calului

Caii sunt animale mari care vin cu mare responsabilitate. Aveți nevoie de o gamă largă de produse la Îngrijire pentru calul tău În mod corespunzător, chiar dacă îl boarceți. Iată o listă a elementelor esențiale pentru toți cei care deține o ecvină, indiferent dacă îl păstrați pe proprietatea proprie sau la un hambar de îmbarcare.

Instrumente de îngrijire

Un cal nevoi Îngrijirea regulată, atât pentru a-și păstra haina și copite sănătoase și pentru a vă ajuta să vă măriți legătura cu animalul. Majoritatea caii se bucură de a fi periat, și care își iau copitele întărește comportamentul bun de a vă lăsa să ridicați și să vă țineți picioarele. La minimum, aveți nevoie de următoarele pentru îngrijirea:

  • O copie de copită la curat resturile din broaștele copiilor calului tău.
  • Un pieptene curry sau o perie de plastic tare pentru a obține resturi de pe haina calului.
  • O perie moale, care se simte bine la calul tău și scoate strălucirea în haina lui.
  • O lamă de vărsare Pentru a ajuta calul tău să scape de haina de iarnă groasă în primăvară.

Tack

Tack-ul de care aveți nevoie pentru călărie depinde oarecum pe stilul pe care îl alegeți. Aici sunt esențialele Tack:

  • Un halter. Aceasta este cea mai de bază, esențială bucată de forță, deoarece vă permite să vă ocupați și să vă opriți calul înainte de a pune pe căptușeală și după ce îl scoateți.
  • O șa În stilul preferați, fie că este englez, occidental sau șa de șa. Există câteva variații în cadrul unor tipuri majore de șa, cum ar fi sărituri sau șederi de dresaj pentru călăreții englezi sau șederi de ropare pentru entuziaștii occidentali care, de asemenea, ca acel sport, dar majoritatea piloților pot obține cu un tip bun, cu totul.
  • Un tampon adecvat de șa Pentru tipul de șa. Puteți obține totul de la un tampon standard foarte simplu la soiuri ortopedice scoase.
  • O căptușeală și un pic. Tipul exact de biți (sau Bosal sau Hackmore, dacă vă plimbați fără bun) depinde de ceea ce funcționează cel mai bine pentru calul dvs.

Dacă vă păstrați calul la domiciliu, trebuie să adăugați boabe sau hrană pelete și fân de bună calitate la lista de esențiale, iar animalul are nevoie de acces la o alimentare cu apă curată. Puteți ajusta aportul de alimente al ecvinelor în consecință dacă aveți o pășune bună în care îl puteți permite să păcătuim.

Fly control de control

Muștele sunt o problemă în aproape fiecare parte a țării. Unele locații au doar probleme în anumite momente ale anului, în timp ce alții o experimentează pe tot parcursul anului. Au câteva sticle de un spray de zbor bun, precum și o marcă SWAT Fly Fly Repellant Unguent.

Tratamente copite

Sezoanele ploioase fac ca caii să fie predispuși la vrăji de îngrijire și uscare, unde un hidratant de copite este o necesitate. Păstrați remedii atât pentru picioarele uscate cât și celebru la mână în permanență.

Pudră de rănire

Caii sunt predispuși la tăieturi, zgârieturi și alte răni minore care nu au nevoie de atenție veterinară, ci că au nevoie de ajutor. Consider că preparatele de prim ajutor în formă de pulbere funcționează cel mai bine pentru că au uscat orice sânge. Dacă doriți să fiți pregătiți complet pentru situații de urgență, păstrați-o Kit de prim ajutor al animalelor în jurul hambarului.

Tratamente

Traterele de cai pot fi la fel de simple ca și morcovii sau ca fiind elaborați ca bunurile achiziționate. Oferindu-i bunătate de fiecare dată când ieșiți să-l luați, puteți construi o asociere pozitivă cu prinderea calului.

Dacă calul tău devine plictisit în standul său, Puteți obține o jucărie combinată și tratați distribuitorul, cum ar fi Jolly Ball Tratam combo.

Există o mulțime de alte produse care fac proprietatea calului ușor, dar acestea sunt elementele de bază ale oaselor goale necesare tuturor celor care dețin o ecvină.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Produse esențiale și consumabile pentru fiecare proprietar de cal