Cum lucrările de luptă pentru câini

Una dintre cele mai mari preocupări atunci când Deținerea unui câine este posibilitatea ca poochia dvs fiind furat și unul dintre principalele motive pe care câinii sunt furate este folosit ca momeală în luptele cu câine. Cu boaberii care se ascund în jurul fiecărui colț, urmărind să facă bani de la orice câine, nu este o surpriză faptul că această practică ilegală a durat atâta timp cât are.

Ce este lupta câinelui?

Dogfightingul este un tip de sport în care câinii sunt forțați să se lupte unul pe altul (cel mai adesea la moarte) pentru divertisment și, uneori, profit de spectatori. Spectatorii nu numai că se bucură doar de lupta câinilor, dar, de asemenea, plasează pariuri pe care câine este mai probabil să câștige în încercarea de a face bani în plus. Aceasta poate fi chiar o sursă primară de venit pentru unii lideri inelari.

Luptele de câine este ilegală în multe țări și este considerată cruzime a animalelor. Câinii care participă la luptă sunt ridicați în izolare și petrec majoritatea vieții lor legate cu lanțuri scurte și grele. Câinii sunt puse prin condiționarea regulată pentru combaterea prin utilizarea medicamentelor, cum ar fi steroizi și abuz.

Ce este lupta câinelui

Scopul este de a crea un câine bogat în masa musculară și extrem de agresiv. Câinii vor avea, de obicei, urechile lor tăiate și cozile au legat să minimizeze indicii în timpul unei lupte și să împiedice alte câini de luptă să se blocheze pe ele. Ca orice altceva în lupta de câine, andocarea este făcută de proprietari și este de obicei completă prin metode inumane.

Chiar și cu restricții, legile de cruzime animale și faptul că luptele de câine este o crimă în toate u.S. afirmă, este o problemă continuă în întreaga țară. Luptele nu sunt întotdeauna bine organizate și se pot întâmpla în aleile din spate, precum și întreprinderile și inelele etatate. Ele pot dura de la câteva minute la ore, iar câinii supraviețuitori vor avea răniri variind de la rănile de puncție, pierderea de sânge, lacerații, oasele sparte și rănile zdrobite.

Lupta însăși nu se termină de obicei în moarte, dar câinele pierdut va muri adesea din cauza rănilor, aruncate de proprietarii lor sau ucis ca parte a sportului ".& # 8221;

De ce participă oamenii la Dogfighting?

Dogfighters uneori intră în afaceri datorită bucuriei sadice a cruzimii animalelor. În timp ce acest lucru nu este cel mai frecvent motiv, este încă unul dintre principalele motive pentru care sportul de sânge crud al luptelor câinilor a continuat și întotdeauna găsește publicul.

Oamenii sunt cel mai adesea atrași de lupta de câine din cauza lăcomiei și dorinței lor de bani. Luptele de câine implică sume mari de bani, cu un premiu de 500.000 de dolari fiind una dintre cele mai importante cantități înregistrate. Majoritatea dogfights vor aduce 20.000 de dolari la 30.000 de dolari pentru a distribui între participanți pentru o singură luptă. Profitul de la vânzarea unui pui câștigător poate costa cumpărătorul mii de dolari.

Alteori ar putea fi ideea de proprietari că animalele sunt o extindere a lor care își pot lupta cu bătăliile pentru ei. Câinii își vor arăta puterea și dominația. Deși ideea de a folosi câini pentru bani este îngrozitoare, ideea de a le referi la ei în acest mod special este aproape mai rău. Când proprietarul câinelui se termină pe capătul pierdut, ei pierd bani și statut, ceea ce poate duce la acțiuni violente împotriva câinelui pentru dezamăgitorul lor.

Identificarea luptelor pentru câini

Dacă un câine este suspectat că este o victimă a luptelor de câine, este esențial să îl raportați imediat. Pentru a face acest lucru, va trebui să înțelegeți și să puteți identifica diferitele semne și simptome ale unui câine care face parte din schema de câine. Căutați aceste semne diferite:

  • Identificarea luptelor pentru câiniUn popular Lupta rasa de câine
  • Câini de dimensiuni medii (50 de kilograme)
  • Coada și urechile tăiate
  • Dovada mai multor cicatrici
  • Ripped urechi
  • Buze sfâșiate
  • Lanțuri grele
  • Câinii conectați la o axă de anvelope sau la o casă de câini
  • Inelul de murdărie din jurul câinelui
  • Înlănțuită sau scrisă într-o zonă retrasă
  • Înșelați centimetri în afară unul de celălalt

Câinii găsiți în comunitățile urbane pot fi ascunse în subsoluri, curți sau alte zone retrase pentru a rămâne în afara vederii publice. Un element din lista de mai sus nu este suficient pentru a determina dacă câinele este victima luptelor de câine sau nu. Căutați mai multe semne. Dacă câinele pare să prezinte două-trei dintre aceste semne, există o posibilitate ca acestea să fie folosite pentru luptele de câine. Când se întâmplă acest lucru, sunați la poliție și / sau controlul animalelor imediat pentru a vă împărtăși suspiciunile; niciodată nu se confruntă cu proprietarii.

Rezultatele dogfightingului

Cu DogFighting încă existent în Statele Unite, peste 40.000 de persoane participă la inelele de luptă. Întrucât creșterea participării, numărul câinilor ucis a crescut, de asemenea. U.S. guvern a estimat că O medie de 16.000 de câini sunt uciși în fiecare an în arene ilegale de câine și va continua să crească.

Ca și în cazul tuturor activităților ilegale și subterane, nu există nici o modalitate de a determina exact câți participanți există în întreaga țară. Chiar și cu legile care sunt puse în aplicare pentru a preveni creșterea, cum ar fi Animale de combatere a interdicției de organizare a interzicerii, care poate provoca violatorii să se confrunte cu până la trei ani în închisoare și o amendă de 250.000 de dolari.

În 2014, a fost semnat un alt act, Actorul de interzicere a animalelor de combatere a animalelor, care ar face să participe la o luptă pe animale oriunde în Statele Unite o infracțiune federală și adaugă sancțiuni suplimentare pentru aducerea copiilor sub vârsta de șaisprezece ani la o luptă animală.

Cum lucrările de luptă pentru câiniDogfighting este o practică extrem de secretă, care este foarte dificilă pentru aplicarea legii și profesioniștii să localizeze și să se infiltreze. Ancheta impune același proces al unei investigații de droguri sub acoperire și necesită o cantitate masivă de resurse care trebuie trase și utilizate.

O altă problemă este că sursa principală de probă este creaturile vii, câinii. Acestea trebuie să fie îngrijite și menținute până când procesul este complet. Prin urmare, procurorii sunt limitați în cantitatea de cazuri de luare a câinilor pe care le pot prelua cu privire la cantitatea de resurse umane și animale la dispoziția lor.

Citiți următorul: Cum sunt instruiți câinii de luptă - realitatea sumbră

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cum lucrările de luptă pentru câini