Revizuire: purina pro planul calming care

Câinii pot prezenta un comportament hiperactiv Din mai multe motive. Unii pot fi doar hiperactivi, în timp ce alții pot suferi de probleme de stres și / sau de anxietate. Este important să rețineți că unele rase sunt în mod natural mai energice decât altele. Dacă simțiți că câinele dvs. are nevoie de un mic ajutor de rezolvare, Purina Pro Planul de îngrijire calmare poate fi în valoare de o încercare.

Declanșatoarele de anxietate ar putea fi ceva de la un alt câine până la zgomote puternice sau de orice număr de alte stimuli. Purina înțelege că problemele de comportament devin o problemă tot mai mare cu animalele de companie și au decis să formuleze un produs nou pentru a ajuta. Ei chiar și-au combinat suplimentul calmant cu un Probiotic benefic.

Conform unele studii, Anxietatea la câini devine o problemă serioasă și se poate manifesta în multe moduri diferite. S-ar putea să nu știți nici măcar că animalul dvs. de companie suferă de o tulburare de anxietate până când trebuie să căutați ajutor de la un comportament canin sau veterinar.

Dacă câinele dvs. are probleme severe de anxietate sau probleme de comportament, Purina Pro Planul Calming Care probabil nu va remedia problema. Cu toate acestea, dacă câinele dvs. are nevoie doar de un ajutor, echilibrarea comportamentului său, acest produs ar putea fi exact ceea ce aveți nevoie.

Purina Pro Plan Planul Calming Care

Purina Pro Planul de îngrijire calmareDupă cum veți vedea în revizuirea mea video de mai sus, acest supliment este în formă de pulbere. Acesta vine în pachete singulare de servire. Indiferent de dimensiunea câinelui tău, el primește un pachet stropit pe mâncarea sa în fiecare zi. Are o aromă hepatică tentantă, pe care toți câinii noștri par să se bucure cu adevărat.

Acest supliment de probiotic calmant conține o tulpină specifică de bacterii probiotice care sprijină comportamentul echilibrat. Purina afirmă că poate ajuta câinii anxioși, puii cu anxietate de separare, câini care latră excesiv, câini care sari și ritm, etc. # 8230;

Purina spune, de asemenea, că acest supliment ajută câinii să mențină activitate cardiacă pozitivă în timpul stresului.

Ca și alte suplimente probiotice de câine tradiționale, îngrijirea calmantă promovează sănătatea imună și digestivă. Se face cu tulpina probiotică, aromă hepatică și Maltodextrin.

În timp ce maltodextrina este făcută din plante, este foarte prelucrată. Este o pulbere albă derivată din porumb, orez, amidon de cartofi sau grâu. Singurul său scop este acela de a fi utilizat ca umplutură și un conservant pentru a crește durata de valabilitate a unui produs.

Saddie mănâncă alimenteAm observat o diferență în Labrador, Saddie, de când a pornit-o pe acest supliment acum 2 luni. Unul dintre dezavantajele Purina Pro Plan Plan Calming este că poate dura până la 6 săptămâni pentru a observa orice rezultate. Cu Saddie, a durat aproximativ 10 zile înainte de a observa schimbări de comportament.

Saddie are o tranziție dificilă când lucrurile din mediul său se schimbă. Ea este, de asemenea, nerăbdătoare când există zgomote puternice, cum ar fi furtuni, și are o anumită anxietate când oamenii ei nu sunt acasă. Îngrijirea calmească nu a eliminat complet simptomele, dar a existat cu siguranță unele schimbări vizibile pentru mai bine.

Suplimentele de înaltă calitate, în condiții de siguranță, nu sunt ieftine. Calming Care vine într-o cutie cu 45 de pachete. Puteți achiziționa 1 cutie pe Amazon pentru $ 69.99 chiar acum, dar puteți obține, de asemenea, un pic mai ieftin pe site-ul Purina.

Știu că acest supliment nu se potrivește în bugetul tuturor, ci este o modalitate sănătoasă de a calma comportamentele fără utilizarea medicamentelor eliberate pe bază de prescripție medicală. Pentru mine, costul suplimentar merită pacea minții. Nu va trebui să vă faceți griji cu privire la ingredientele nocive și efectele secundare ale medicamentelor prescripționate sau prescripției.

Citiți următorul: 7 situații care pot să-ți accentueze câinii

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Revizuire: purina pro planul calming care