Revizuire: remedierea remedierii pentru animalele de companie naturale

Văzând câinele dvs. stresat sau suferind cu probleme de anxietate vă vor rupe inima. Este dificil să găsiți remedii eficiente care sunt sigure pentru animalul dvs. de companie, iar mulți proprietari de animale de companie nu vor să-și dea puii un medicament de prescripție medicală pentru a trata problema. Remedierea remedorării pentru animalele de companie este un tratament natural pe care l-am folosit cu animalele de companie de mai mulți ani și o să explic de ce în această revizuire detaliată.

Am început să folosesc remedii de salvare cu ani în urmă pentru a ajuta boxerul nostru, Chloe. Chloe a fost salvat de la o casă abuzivă și a dezvoltat o anxietate puternică datorită traumei. Ea a avut, de asemenea, o condiție de inimă care a provocat inima ei să bată de 3 ori mai repede decât ar trebui.

Chloe a luat mai multe medicamente pentru starea inimii ei, dar întotdeauna îngrijorați că anxietatea ei ar duce la un atac de cord. Când mi-am consultat medicul veterinar despre un remediu natural, a sugerat remedierea remedierilor pentru animalele de companie și am folosit-o cu animalele de companie de atunci.

Recuperarea remedierilor de stres natural pentru revizuirea animalelor de companie

Remedierea remedorării pentru animalele de companieDupă cum puteți vedea din fotografia de mai sus, sticla mică vine cu un picper convenabil încorporat în capac. Acest lucru face ca administrarea lichidului să fie foarte ușoară, ceea ce este important pentru mine. Folosim acest remediu pentru câinii și pisicile noastre și poate fi destul de dificil să obțineți pisicile să ia medicamente.

Desigur, eficacitatea produsului este principalul motiv pentru care îl folosim. După cum am spus, l-am folosit de mulți ani și am văzut efecte pozitive atât în ​​câinii noștri, cât și la pisicile noastre. Nu a fost 100% vindeca anxietate, Dar ajută la luarea la un nivel ușor de gestionat.

Remedierea remedorării pentru animalele de companieDe exemplu, Chloe a folosit pentru a ritm, pantaloni, agitați și plângi în timpul furtunilor. După ce a folosit remedierea de salvare pentru animalele de companie, ea ar fi tremura și am putea spune că era încă nervoasă. Dar, cel puțin ea putea să stea în continuare și să respire în mod normal cu ajutorul acestui tratament.

O folosim, de asemenea, pentru pisicile noastre înainte de a le aduce la veterinar. Ei încă mai arată semne de nervozitate și stres, dar ei nu urlă sau se hiss când le dăm remedier de salvare înainte de călătorie.

Acest tratament este natural, ceea ce înseamnă că nu există efecte secundare ca cele observate cu sedative sau medicamente prescrise. Este, de asemenea, fără alcool.

Nu toți recenzenții spun că acest tratament este eficient pentru animalele de companie, dar mulți au avut rezultate pozitive. La fel ca oamenii, toate animalele de companie sunt diferite, astfel încât nu vă puteți aștepta ca un produs să funcționeze eficient pe fiecare animal de companie care este tratat cu acesta.

Recuperarea remedierilor de relief natural pentru animalele de companiePentru a administra remediu de salvare pentru animalele de companie, tot ce trebuie să faceți este să adăugați 4 picături de lichid la alimentele sau apa PET, administrați 4 picături pe cale orală sau frecați 4 picături pe piele (în interiorul urechii, nasului sau labei).

Am încercat să-l frece pe piele și nu pare să fie la fel de eficient. Consider că cea mai eficientă modalitate de a administra este orală, iar camionul ușurează acest lucru.

Recuperarea remedierilor pentru animalele de companie este sigură pentru câini, pisici, cai, iepuri, păsări și șopârle.

Instrucțiunile de dozare nu depind de dimensiunea animalului de companie. Dozajul este întotdeauna doar 4 picături, indiferent de tipul sau mărimea animalului dvs. de companie. Pentru că este un tratament natural, îl puteți folosi, după cum este necesar. Puteți găsi doza care funcționează cel mai bine pentru puii dvs. De obicei re-facem la fiecare 3-4 ore după cum este necesar.

Puteți achiziționa o sticlă de 20 ml de remediere de salvare pentru animalele de companie pe Amazon pentru $ 14.70. Este o sticlă mică, dar durează mult timp. Desigur, dacă o veți folosi zilnic, este posibil să doriți să achiziționați 2-Pack pentru 25 USD.98. Este mult mai ieftin decât medicamentele eliberate pe bază de prescripție medicală!

Citiți următorul: 5 sfaturi pentru a ajuta în mod natural câinii cu anxietate

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Revizuire: remedierea remedierii pentru animalele de companie naturale