Femeia lansează compania de sănătate pentru animale de companie după ce câinele ei este diagnosticat cu anxietate

Femeia lansează compania după ce câinele ei este diagnosticat cu anxietate

Drumul lui Amy Paris Dora suferă de anxietate. Când Dora a fost diagnosticată pentru prima dată cu o tulburare de anxietate, Paris a căutat rafturile multor magazine de animale de companie și tot ce a găsit că a fost pastile și mestecați de câine, nici câinele ei ar lua de bună voie. Așa că a decis să rezolve problema însăși.

Parisul a fost hotărât să găsească o soluție naturală la problemele de anxietate ale câinelui și ea a tras din fundalul său în cercetare și dezvoltare cu o companie de băuturi care a folosit ingrediente naturale pentru a face totul a început. Gustul a fost primul element pe care a lucrat-o și apoi sa mutat la găsirea metodei de livrare corectă.

LEGATE DE: Ce trebuie să știți despre prevenirea otrăvurilor pentru câini

Parisul a început să-și folosească bucătăria ca un laborator de testare, unde a încercat combinații diferite ale întregului natural, u.S.-ingrediente provenite. A început cu peste 230 de arome diferite și a încercat diferite combinații ale tuturor.

Odată ce a reușit să obțină Activarea produsului în jos sub 10 minute, A început să sponsorizeze festivalurile de stradă și să facă teste de gust pentru a obține feedback de la publicul țintă: proprietarii de câini. Ea a ridicat aproape 450.000 de dolari În banii de sămânță cu ajutorul partenerului ei fondator, care a părăsit compania anul trecut. Acum, compania are patru angajați și ridică bani pentru noi evoluții.

Femeia lansează compania după ce câinele ei este diagnosticat cu anxietate

Azi, Linge soluții fără pilule, Suplimentele de sănătate lichide atât pentru câini, cât și pentru pisici, sunt disponibile altor proprietari de animale de companie care sunt luptând cu aceeași problemă pe care Parisul a fost. Aceste pachete individuale pre-dozate au fost create pentru a aborda multe probleme diferite, inclusiv probleme ale tractului urinar, probleme de digestie, probleme de inimă și chiar părul de păr.

LEGATE DE: Câinii au butoane de burtă?

Produsul poate fi administrat în hrană pentru câini, labe sau direct în gura animalului de companie. Ele sunt concepute pentru a absorbi rapid și, bineînțeles, compania oferă un produs "Zen" pentru a ușura și anxietatea, care este disponibilă atât pentru pisici, cât și pentru canini.

Licks a fost lansat în 2011, cu ajutorul noii provocări de Venture la Universitatea din Chicago Booth School of Business. Parisul operează în prezent compania dintr-un depozit în cartierul Bucktown din Chicago.

Chiar acum aceste produse sunt disponibile numai online, la Pet Furnits Plus și dezlănțuite de către PETCO, împreună cu alte mici magazine locale de animale de companie. Cu toate acestea, Paris speră să-și extindă compania în acest an de când a debutat doar două produse noi la expoziția globală de companie la începutul acestei luni în Orlando, Florida. La expoziție, ea a dezvăluit o formulă de digestie pentru câini și o formulă de imunitate pentru pisici.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Femeia lansează compania de sănătate pentru animale de companie după ce câinele ei este diagnosticat cu anxietate