Diy dog anxietate wrap: ieftin și ușor

Una dintre modalitățile cele mai naturale de a scuti anxietatea (la câini și oameni) este prin aplicarea ușoară a presiunii corpului. Veste de anxietate, jachete și împachetări devin foarte populare din acest motiv. Produsele comerciale pot costa oriunde de la $ 20- $ 100, dar acest lucru DIY Dog Dog anxietate doar costă aproximativ 5 USD!

Atingând fizic un câine - mângâindu-le și mângâind corpul lor - induce a relaxare fiziologică efect. A atingând animalele au fost, de asemenea, arătate Furnizați un efect calmant Datorită anumitor puncte de presiune afectate.

Această tehnică declanșează schimbări într-un câine sistem nervos și răspunsurile chimice și, ca urmare, opioidele endogene, prolactina, oxitocina și alți hormoni sunt eliberați în interiorul corpului. Toți acești hormoni există la animale și oameni și sunt concepute pentru lipirea și îngrijirea.

Această anxietate de anxietate DIY se fixează strâns în jurul puilor tăi pentru a-i da psihologic un sentiment de securitate care imită confortul pe care îl simte când îl petreci. Vă puteți gândi la ea ca o îmbrățișare constantă care va păstra calmul câinelui și îl va liniști pe el că va fi în regulă.

DIY Dog Dog anxietate

DIY Dog Dog anxietateSingurul lucru pe care va trebui să-l faceți această înveliș de anxietate de dog DIY este un bandaj elastic. Am un fel de adeziv. Dacă aveți doar felul care nu se lipeste de sine, asta e bine. Puteți utiliza banda medicală pentru ao asigura.

Dimensiunea bandajei de care aveți nevoie va depinde de dimensiunea câinelui dvs. Puteți utiliza un bandaj mai mic, mai restrâns pentru rasele mici sau un bandaj mai larg, mai larg pentru rasele mari (cum ar fi labradorul meu).

Începeți prin punerea centrului bandajului peste pieptul câinelui. Înfășurați bandajul în sus și în jurul câinelui dvs. și trageți-l peste umeri. Acum, împachetați capetele sub burta lui și aduceți-i înapoi și peste spate. Asigurați capetele libere prin lipirea bandajului sau legându-le împreună peste câinele dvs.

Nu doriți să asigurați bandajul atât de strâns încât să restrângă gama de mișcare sau să taie circulația animalului. Asigurați-vă destul de bine încât este confortabil și rămâne în poziție.

Citiți următorul: 7 semne comune de anxietate la câini

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Diy dog anxietate wrap: ieftin și ușor