22 Produse de pisică pe care le puteți utiliza în siguranță cu câinii

Există "produse CAT" și există "produse de câine." Așa a fost întotdeauna dacă solicitați părinților de companie din fiecare specie. Dar, există unele consumabile de animale de companie care pot fi utilizate cu ambele specii, cât și dacă sunteți un proprietar multi-animal, veți aprecia probabil capacitatea 2-în-1 a acestor produse de pisică care pot fi utilizate cu câini.

De asemenea, am reușit să găsesc niște produse alimentare care lucrează pentru ambele animale de companie. Dar, înainte de a ne uita la produsele alimentare și furnizorii de pe lista de mai jos, este important să rețineți că nevoile nutriționale ale pisicilor și câinilor sunt diferite. Nu trebuie să hrăniți niciodată mâncăruri de pisici unui câine sau viceversa, cu excepția cazului în care alimentele nu au fost dezvoltate în mod specific pentru ambele specii. Păstrați acest lucru în minte dacă vă decideți să investigăm utilizarea altor produse de pisică pe câinele dvs.

De asemenea, dimensiunea este un alt factor mare de luat în considerare - produsele CAT sunt de obicei mult mai mici decât produsele câinilor. În cazul jucăriilor, o mică jucărie de pisică ar putea reprezenta un pericol de sufocare la rasele medii și mari. Mai puțin periculos, îmbrăcămintea concepută pentru corpul felin nu poate să se potrivească și cu o canină de aceeași greutate, rezultând o pierdere de bani.

Ca și în cazul oricăror bunuri de companie pe care le cumpărați pentru câinele dvs., aveți grijă de nevoile dvs. Fido. Păstrați preferințele sale în special atunci când achiziționați jucării. Gândiți-vă și la siguranța animalelor de companie, menținând dimensiunea și comportamentul caninului.

RECOMANDAT: 13 cei mai buni câini pentru pisici - ce crescători de câini se întâlnesc cu pisicile?

22 produse de pisică pe care le puteți utiliza cu câini

Produse pentru câini și pisici 2-în-1

1. Mănușă de îndepărtare a părului pentru animale de companie

Pret: $ 9.96

Mănușă de îndepărtare a părului pentru animale de companieMănuși de îndepărtare a părului pentru animale de companie este o mănușă de îngrijire cu mici nuburi de plastic cusute în palmă și de-a lungul inferior al degetelor. O soluție minunată pentru îngrijirea regulată a pisicilor care sunt de-a lungul unei perii, această mănușă îndepărtează cu ușurință părul liber și mort de la strat și reduce vărsării la domiciliu.

În plus față de utilizarea pe pisici, această mănușă este o modalitate excelentă de a construi o legătură mai puternică cu câinele dvs. în timpul sesiunilor regulate de îngrijire. Este, de asemenea, o modalitate sigură de a construi încrederea cu câini recent adoptați și anxioși!

2. BRAVO BONUS mușcă picioarele de rață prăjită

Preț: $ 12.50

BRAVO BONUS mușcă picioarele de rață prăjităDe la unul dintre cele mai importante nume din alimentele crude, aceste mușcături bonus Bravo sunt făcute din picioarele de rață prăjită și sunt un tratament recompensat pentru pisici și câini! Fabricat din produse alimentare pure și naturale, acest 100% realizat în SUA tratează este ideal pentru pisici cu alergii sau doar cu mâncătorii pretențioși!

Fără aditivi, conservanți, arome artificiale, aceste tratamente sunt, de asemenea, o opțiune bună pentru câini cu alergii mai frecvente sau intoleranțe. Mai mult, aceste tratate fără cereale de 100 la sută sunt destul de pustie pentru a convinge pisicile și câinii să acorde atenție în timpul lecțiilor de instruire!

3. Sold solid de boabe de aur pentru tractul urinar

Preț: $ 12.99

Balanța solidă de fructe de pădure pentru sănătatea tractului urinar în pisici și câiniPisicile sunt cunoscute pentru că au probleme cu sănătatea tractului urinar, iar suplimentul solid de boaber de aur este o soluție foarte recomandată și eficientă. Pentru pisici, care se confruntă cu infecții regulate ale tractului urinar sau cristale în urină, adăugând balanța de boabe de boabe la mese zilnice este o soluție simplă pentru tratamentul preventiv și este ușor de ascuns în alimentele umede.

Aceasta este o opțiune sănătoasă și sigură pentru câinii cu probleme de sănătate urinară, formula de masticabilă face mai ușor ca câinii să mănânce, iar aroma de afine și de afine dă aspectul de tratamente!

4. Hertzko Electric Pet de unghii

Pret: $ 22.99

Hertzko Electric Pet de unghiiTăierea pisicilor tale este ... Ei bine ... lângă imposibilă, motiv pentru care un geniu de acolo a dezvoltat polizorul electric. O metodă liniștită și blândă de șlefuire a unghiilor, șlefuitorul electric al unghiilor Hertzko evită că pisica dvs. a lovit butonul de panică atunci când au auzit clema celor mai mulți trimime tradiționale de unghii.

Acest tunder are chiar și un cablu de încărcare USB, astfel încât acele tipuri de unghii de două ori lunare nu vor mai costa o avere la veterinar, ceea ce înseamnă, de asemenea, nu mai mult Kitty traumatizat! Ca un bonus suplimentar, acest șlefuitor poate fi folosit și pe câini pentru a menține unghiile scurte între direcțiile profesionale sau în mod regulat dacă câinele dvs. este ușor mai puțin mobil sau are anxietate legată de VET!

5. OXYFRESH Soluție de igienă orală

Pret: $ 16.49

OXYFRESH Soluție de igienă oralăDacă ați încercat vreodată să vă spălați dinții pisicilor, meritați o medalie, deoarece este destul de posibilă una dintre cele mai dificile sarcini pe care un proprietar al pisicii se poate confrunta. Din fericire, nu suntem singurii care cred că așa, pentru că cineva afară a dezvoltat o soluție de igienă orală de oxferesh Pet oral.

Doar câteva picături în apa pisicii tale păstrează dinți și gingii sănătoși și nu înseamnă că nu mai se luptă cu o periuță de dinți. Au probleme cu păstrarea dinților câinelui curat? Puteți să scăpați și câteva pete în apa câinelui dvs., deși găsim că câinii sunt un pic picker când vine vorba de a adăuga ceva în apa lor! Dacă vă puteți obține câinele să bea, totuși, este o modalitate excelentă de a împiedica respirația câinelui!

6. ROCCO & ROXIE PROFESSORIAL STANCE STAL & ODOR Eliminator

Pret: $ 19.97

ROCCO & ROXIE PROFESSORIAL STANCE STAL & ODOR EliminatorOricine a deținut o pisică vă poate spune că obținerea mirosului urinei de pisică din covor este aproape de imposibil. Chiar dacă reușiți să obțineți pata, mirosul rămâne și este suficient să vă bateți bolnav ... să nu mai vorbim de ademeni pe care îl are pentru repetarea infractorilor! Am gasit ROCCO & Roxie Forța Professional Forță și eliminator de miros pentru a fi o soluție excelentă pentru cei o dată în timp util accidentele.

Doar ștergerea accidentului și apoi folosirea soluției activate de enzimă pentru a curăța zona a fost destul de eficientă la ieșirea acestor pete, mirosuri și prevenirea accidentelor repetate în același loc. Dacă aveți un câine, există și o veste bună pentru dvs., Rocco & Roxie funcționează la fel de bine la acei housetraining sau accidente de baie de câine. Folosiți doar așa cum ați dori pentru infractorii tăi și pete și mirosul dispar!

7. Bulionul osos de bucătărie cinstit

Pret: $ 13.71

Bulionul osos de bucătărie cinstitPe măsură ce pisicile noastre îmbătrânesc rezultatele medicinei tradiționale pentru a controla simptomele de îmbătrânire pot fi din ce în ce mai imprevizibile. Același lucru este valabil și pentru prietenii noștri felini cu probleme de imunodeficiență. În aceste cazuri, mai mulți părinți de pisici se îndreaptă spre produsele naturale și bulionul osos de bucătărie cinstită este o opțiune adesea folosită.

Folosind proprietățile ayurvedice de alimente și ierburi, acest bulion sub formă de pulbere se dizolvă în apă caldă și odată răcită este turnată peste mâncarea pisicii dvs., după cum este necesar pentru a stimula sănătatea generală. Ca produs natural natural bazat pe alimente, bulionul osos onest de bucătărie este benefică și pentru câinii și adăugând bulionul răcit la Kibble zilnic al câinelui dvs. este, de asemenea, o modalitate excelentă de a atrage mâncătorii pretențioși sau de a adăuga aromă pentru alimentele cu prescripție medicală bland.

8. Bucătărie cinstită Suplimentul perfect de formă

Pret: $ 11.75

Bucătărie cinstită Suplimentul perfect de formăUn alt supliment de calitate umană din bucătăria cinstită, forma perfectă este un alt bulion sub formă de pulbere care se amestecă cu apă clocotită. Bulionul răcit poate fi apoi adăugat la alimentele uscate ale pisicii dvs. sau chiar administrată ca o băutură pentru a-și susține digestia sau pentru a ajuta la remediarea unei burții supărată.

Aprobat de către Consiliul Național de suplimente pentru animale, Puteți folosi în siguranță acest bulion zilnic, dar majoritatea părinților felini o folosesc după cum este necesar. Da, puteți folosi suplimentul perfect al formularului cu câinele dvs. De fapt, este deosebit de util ca un supliment zilnic pentru câinii cu alergii alimentare sau sisteme digestive sensibile. Doar vărsați-l peste kibble uscat și lăsați câinele dvs. să se bucure!

9. Bucătărie cinstită Profesorul de lapte de capră instant dehidratat cu probiotice

Pret: $ 15.67

Bucătărie cinstită Profesorul înflorit deshidratat de capră instantPulberea completă a suplimentului deshidratat pe lista noastră de la bucătăria cinstită, suplimentul pro înflorit Rehydrates cu apă pentru a susține sănătatea intestinală. Făcut folosind laptele de capră, Pro Bloom oferă probiotice și enzime digestive pentru a stimula sistemul digestiv și pare a fi o opțiune mai atrăgătoare pentru suplimentarea zilnică a pisicilor cu constituții fragile. Odată hidratat, laptele ca supliment nu este unul pe care trebuie să-l cerșești să bei.

Pro Floom este o mare adăugare pentru câinii cu burtă sensibilă, deși să fie avertizată, nu toți câinii sunt la fel de toleranți față de acest supliment ca fiind din cele două din bucătăria cinstită. Dacă câinele dvs. este tolerant de ea, este o modalitate bună de a-și intensifica sistemul imunitar și de a susține digestia prin simpla adăugare a unei mici cantități la mesele zilnice.

10. PET MD Clorhexidină Șervețele cu ketoconazol și aloe

Pret: $ 13.99

PET MD Clorhexidină Șervețele cu ketoconazol și aloeDacă ați încercat vreodată să vă țineți pisica în timp ce vă îmbrăcați o rană sau curățați o tăietură, atunci probabil că ați venit cu o cicatrice de luptă sau două. Acesta este motivul pentru care ne iubim șervețele de clorhexidină PET, deoarece sunt la fel de ușor ca o glisare rapidă a zonei infracțiunii. Asta înseamnă că nu trebuie să ții Kitty încă sau să suferi ghearele de avere scandaloasă ... ai primit punctul.

Soluția perfectă pentru gospodăriile cu mai multe animale, aceste șervețele sunt, de asemenea, sigure pentru a fi utilizate pe câinele dvs. pentru cei zgâriați, tăieturi simple și zgârieturi, de asemenea. În plus, dacă puii dvs. este puțin supraponderal, acestea fac o ștergere excelentă pentru a ucide orice bacterii și pentru a preveni infecțiile fungice în acele pliuri de piele.

11. Pipele Zesty Pure Wild Alaskan ulei de somon

Pret: $ 34.95

Pipele Zesty Pure Wild Alaskan ulei de somonDoriți să vă faceți cu adevărat ziua de pisici? Apucați o sticlă de ulei de somon din Alaskan sălbatic din labele de zestare și a scutura o cantitate mică pe masa lor zilnică. Mirosul este scandalos (ea este ulei de pește!), dar este plin de bogat acizi grași omega care sunt minunați pentru sănătatea articulară, imună și inimă. În plus, este o modalitate foarte bună de a-ți obține felina pretențioasă pentru a-și termina mâncarea!

Au un câine pretențios? Nu panică, acest produs este sigur pentru suplimentarea zilnică în câinele dvs! Doar câteva pompe (în funcție de greutatea câinelui dvs.) adăugate la kiblele lor vor încuraja mâncarea și rezultă într-o haină strălucitoare și articulații mai ușoare și mai mobile!

12. Bach Rescue Remedy Pet

Preț: $ 14.23

Bach Rescue Remedy PetRemedierea de salvare BACH este o formulă naturală de relief de stres, care este aprobată de medicii veterinari și utilizată în mod regulat de către organizațiile de salvare pentru a calma animalele anxioase. Acest lucru este extrem de avantajos pentru acele momente când nu puteți evita să vă luați pisica în veterinar. Câteva picături ale acestui remediu homeopatic vor lua marginea și vor face călătoria mult mai plăcută pentru amândoi.

Disponibil în diferite forme, inclusiv spray-uri și picături, acest remediu este sigur pentru utilizarea în câinele dvs. anxios. Dacă câinele dvs. are probleme în mașină, fiind lăsat singur, sau cu furtuni, câteva picături de remediere de salvare pot face orice de la a lua marginea pentru a lăsa câinele dvs. complet relaxat și la ușurință.

13. Proaspătă este cea mai bună înghețată uscată uscată integrală a inimii de pui tratate

Preț: $ 12.99

Proaspătă este cea mai bună înghețată uscată uscată integrală a inimii de pui tratateUn tratament cu totul natural și înghețat, proaspătă este cea mai bună inimă de pui tratate sunt 100% din cereale libere și făcute în SUA din inimile proaspete de pui. Mare pentru pisicile cu nevoi dietetice stricte, precum și acele pisici supraponderale, aceste tratamente uleioase sunt, de asemenea, o modalitate foarte bună de a ascunde acele medicamente zilnice care nu pot fi evitate.

Ca un produs complet natural, aceste inimii de pui tratează sunt în siguranță pentru caini să mănânce și de antrenamentul perfect tratează pentru puii încăpățânați. Doar rețineți că acestea nu sunt pentru câinii cu alergii de pui - ați crede că ar merge fără să spună, dar niciodată nu știți ..

14. Dechra MICONAHEX + TRIZ PET Șampon

Pret: $ 19.95

Dechra MICONAHEX + TRIZ PET ȘamponAvând o pisică cu o infecție cu pielea este ... Nu există nici un cuvânt pentru că nu numai că pisica voastră este inconfortabilă, ele sunt puse și au nevoie de o cadă. Și nu este ca și cum vom vedea pe cineva căptușeală și voluntariat pentru a scăpa pisicile! Desigur, atunci când utilizați acest șampon medicat, veți fi încă să vă scăldați pisica, dar este o soluție rapidă de acțiune care înseamnă mai puține băi și o ușurare mai rapidă a infecțiilor cutanate și a pielii bacteriene.

Având probleme cu pielea câinelui tău? Dechra MICONAHEX + TRIZ PET Șampon este sigur de a fi folosit și pe câinele dvs. Doar asigurați-vă că ați citit cu atenție instrucțiunile de pe sticlă, deoarece tratamentul va depinde de tipul de preocupări ale pielii cu care vă confruntați!

15. Zymox EAR Soluție

Pret: $ 20.08

Zymox EAR SoluțieDacă pisica dvs. are probleme cronice cu urechile lor, atunci vă recomandăm să încercați o soluție de ureche Zymox. O soluție de urechi neinvazive, vine într-o sticlă de stoarcere nifty care este suficient de mică pentru a ține și soluția scapă de resturile urechilor rapid în timp ce ucide orice drojdie, bacterii sau ciuperci. De asemenea, ameliorează inflamația și reduce mâncărime, ceea ce face pentru un pisicut fericit.

Doar asigurați-vă că ați citit instrucțiunile pentru aplicarea pisicii dvs. și asigurați-vă că ați încetat să o utilizați dacă observați că acele urechi se înrăutățește. Au un câine cu infecții cronice ale urechii? Puteți utiliza și soluția de ureche zymox, doar o strângere în ureche și ștergeți exteriorul urechii pentru a avea grijă de această infecție în cel mai scurt timp.

16. Verdiscience Calcule Proget probeste

Pret: $ 26.20

Verdiscience Calcule Proget probesteO altă soluție pentru pisici anxioase, vetriscitate, compușă PRO este mestecați de dimensiuni de mușcătură care funcționează din interior, mai degrabă decât în ​​spray-uri și scade acea anxietate calmă prin mirosuri. Aromat cu ficat de pui, dau pisica ta unul dintre acești mestecați înainte de a merge la veterinar și le veți observa să se calmeze în cazul în care nu este un eveniment de traumatizare pentru oricare dintre voi.

Acești mestecați sunt, de asemenea, în siguranță pentru câinii anxioși, deși găsim eficacitatea depinde foarte mult de tipul de anxietate pe care îl are câinele și de severitatea acestuia. (Personal, am avut un labrador cu anxietate de oprire a inimii și mestecând ca aceasta nu a făcut nimic pentru el, dar un terrier de familie cu anxietate minoră de zgomot a arătat o mare îmbunătățire!) Acești mestecați au, de asemenea, beneficiul suplimentar de susținere a funcției cognitive și a creierului, ceea ce le face un supliment zilnic benefic pentru câinii de rang înalt cu disfuncție cognitivă.

17. Întreaga viață de companie un singur ingredient american îngheț uscat de pui tratate

Pret: $ 28.44

Întreaga viață de companie un singur ingredient american îngheț uscat de pui tratateÎntreaga viață animalul de companie un singur ingredient american îngheț uscat de pui de pui tratate sunt o toate carnea de tratament care va păstra chiar și cea mai gravă pisică fericită în timp ce tăierea calorii. Plus, fiind uscate prin înghețare înseamnă că vor dura! În plus, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la aceste tratamente care sunt deteriorate, deoarece sunt 100% făcute și provenite în SUA, spre deosebire de cele care au reamintit anterior din China.

Au un câine care se bucură de un mestecator bun, dar nu au încredere în Rawhide? (Cine ar cunoaște odată procesul de ao face?!) Aceste piese de pui de pui sunt o opțiune mare de calorii cu conținut scăzut pentru câinele dvs. și hrănirea o zi este o modalitate bună de a păstra acei câini răi departe de pantofii tăi!

18. Glanlandex Șervețele PET, curățarea și dezodorizarea șervețelor igienice a glandei anale

Preț: $ 12.59

Glanlandex Șervețele PET, curățarea și dezodorizarea șervețelor igienice a glandei analeExistă puține lucruri la fel de neplăcute ca pisica ta să devină cât mai aproape posibil doar pentru a împrumuta un miros al acelor glande anale drepte în acest proces. Știm, vă place animalele de companie chiar și atunci când sunt puse, dar există un anumit grad de neplăcere pe care nici un om nu ar trebui să reziste și mirosul glandelor anale este chiar acolo. Deci, apucați șervețele de animale de companie Glanlandex, o ștergere rapidă a capătului posterior al lui Kitty și că mirosul ofensator este alungat.

Nu numai că, dar șervețele în sine sunt liniștitoare pentru pielea pisicii tale. Un bonus adăugat? Puteți folosi aceste șervețele pe restul pisicii! Au un câine cu probleme de glandă anal? Puteți folosi aceste șervețele pe derriere, de asemenea! De fapt, le puteți folosi pe labe, fețe, nas și oriunde altundeva prea ... doar asigurați-vă că utilizați unul proaspăt pentru asta!

19. Arava PET Șervețele de ochi

Pret: $ 16.95

Arava PET Șervețele de ochiDacă aveți o pisică cu alergii sau infecții obișnuite ale ochilor, atunci știți dificultatea de a-și termina niciodată. Încercați să le ștergeți repede și ștergeți-o pe fața lor și ajungeți cu o pisică foarte supărată. De aceea ne place Șervețele de ochi Arava Pet. Toate sunt naturale, așa că sunt în siguranță pentru utilizarea pe ochi, dar sunt suficient de mari pentru a șterge bilele de ochi și descărcarea de descărcare fără a le prinbi pe fața pisicii tale.

Câinele dvs. are și alergii? (Amintiți-vă că Labrador am menționat mai sus?) Șervețele Arava sunt sigure pentru câinele dvs. și doar o singură ștergere în dimineața se îndepărtează de acele boogene verzi lipicioase cauzate de polenul de primăvară și de vară!

20. Bodhi Dog All-Natural Apple Spray

Preț: $ 14.99

Bodhi Dog All-Natural Apple SprayDacă aveți o pisică cu părul lung care urâu să fie periat, pur și simplu a pus, ne pare rău pentru tine. Ei bine, am fi descoperit înainte de a descoperi câine Bodhi toate-spray de detaliu mere natural (nu vă faceți griji, câinele Bodhi este doar numele companiei!). O spritz rapidă pe haina de pisică cu părul lung face să percepe rapid și ușor și elimină acele încurcări dureroase și covoare care fac periajul unei astfel de experiențe neplăcute.

Free de detergenți, alcool, paraben, SLS și orice substanțe chimice dăunătoare, de asemenea, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la iritarea pielii și puteți utiliza această soluție de câteva ori pe săptămână, dacă nu zilnic. Câinele dvs. are și o haină lungă? Sprayul de câine Bodhi este la fel de sigur pentru câini și Al este nevoie este un simplu spritz înainte de a peria prin haina lor pentru a elimina acele încurcări și își părăsesc stratul strălucitor.

21. Suplimente solide de marcă de aur pe bază de kelp pentru piele și strat, Digestive & Imun Health

Pret: $ 23.74

Suplimente solide de marcă de aur pe bază de kelp pentru piele și strat, Digestive & Imun HealthUneori animalele de companie sunt doar nesănătoase și dacă aveți o pisică cu pielea, stratul, digestivul sau problemele imune, atunci un supliment bazat pe marcajul de aur solid este o adăugare pe care trebuie să o faceți la masa zilnică a pisicii dvs. Tot ce trebuie să faceți este să presărați puțin din această pulbere naturală (și stinsă) pe hrana zilnică a pisicilor tale și le lași.

Există o versiune masticabilă a acestui supliment disponibilă, dar descoperim că pisicile noastre sunt mult mai susceptibile versiunii sub formă de pulbere. Versiunea de mesteabilă a marinei este ideală pentru utilizarea la câini, totuși. Oferiți doar suplimentul ca un tratament și majoritatea câinilor îi vor lupta în jos - în cea mai mare parte datorită mirosului de pește! În plus, beneficiile pentru câinele dvs. sunt aceleași cu cele pentru pisica ta!

22. Botanivet Kerasnout Balsam organic PET

Preț: $ 12.99

Botanivet Kerasnout Balsam organic PETDacă pisica ta suferă de pielea uscată pe nas, peeling pe pielea pe nasul lor sau la paduri de labele uscate, este important să păstrați aceste zone hidratate pentru a vă menține pisica confortabilă. Botanivet Kerasnout Balsam organic PET este un dermatolog certificat, dermatologul veterinar, care tocmai ați tras zilnic zone de piele uscată sau iritată pe o bază. Ingredientele naturale de hidratare vor completa și hidrata pielea fără iritarea ingredientelor artificiale adăugate.

Câinele dvs. are probleme similare cu nasul lor sau cu tampoanele? Kesnout este sigur pentru utilizarea pe câinele dvs., deși am descoperit că ingredientele naturale pot fi destul de atrăgătoare pentru câțiva câini și își linguează labele curate în câteva secunde dacă nu le acoperi imediat după aplicare!

Citiți următorul: Cannabis pentru pisici și câini - o nouă afacere în u.S. Industria animalelor de companie

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 22 Produse de pisică pe care le puteți utiliza în siguranță cu câinii