Ceea ce înseamnă culoarea câinelui tău

Vet-fapte-check-box

Tendința la datoria dvs. Dookie în timp ce mersul pe jos pooch-ul dvs. nu este probabil distracția dvs. preferată. Dar, ați știut că acordarea atenției la depozitele câinilor dvs. este esențială pentru înțelegerea sănătății sale generale?

Faptul este, Multe boli și tulburări părăsesc marcajul pe căpșunile câinelui tău. Deci, devenind un detectiv de Doody și știind ce probleme ar putea afecta poopele lui Pooch atunci când arată neobișnuit, sunt informații importante.

Aici, vom explica ce înseamnă adesea culori ale poopului și când este o idee bună să vizitați medicul veterinar!

Culoarea câinelui dvs. Culoare: Keyway-uri cheie

  • Este important să monitorizați în mod regulat culoarea poopsului animalului dvs. Culoarea fecalelor dvs. de companie poate oferi indicii pentru boala ei generală de sănătate și de semnal.
  • Un câine tipic, sănătos, ar trebui să fie de obicei mediu până la maro închis. De asemenea, ar trebui să fie destul de ferm și ușor umed. Abaterile de la această apariție nu semnalează întotdeauna o problemă, dar veți dori cu siguranță să observați poople neobișnuite când apar.
  • În plus față de culoarea, veți dori, de asemenea, să menționați și consistența, acoperirea și conținutul abandonului. Împreună, aceste caracteristici sunt adesea cunoscute sub numele de "# 8220; patru CS.& # 8221;

Ce arată ca câinele normal, sănătos??

Să ne asigurăm că suntem pe aceeași pagină despre ce arată de obicei câinele normal, înainte de a intra în grititatea nitului de creații Funky Caboose.

Poopul pentru câini sănătoși este ferm (dar încă mai dă un pic & # 8212; cred că joc-doh), Ușor umed, ușor de ridicat, și mediu la culoare maro în culoare.

De asemenea, ar trebui să fie compusă din segmente care se încadrează cu ușurință și lipsesc orice tip de acoperire. În cele din urmă, conținutul ar trebui să arate în mare parte uniform.

Care a spus, Variațiile vizibile ocazionale nu sunt nimic de îngrijorat. Aceasta include lucruri cum ar fi biții de alimente nedigerate sau de un poop sau două care sunt mai umede decât în ​​mod normal.

Este o idee bună să intrați în legătură cu veterinarul dvs. pentru a vă aduce un ajutor pentru a vă ajuta dacă:

  • Câinele dvs. produce scaune libere sau diaree care continuă pentru mai multe mișcări intestinale sau devine apoasă.
  • Câinele dvs. a acționat neobișnuit sau pare rău.
  • Ta câinele este constipat și nu a fost cuopată mai mult de 24 de ore.
câinele ar trebui să fie ferm

Piesa # 8220;Patru CS& # 8221; de câine

Atunci când veterinari vorbesc despre materialul fecal al unui câine, ei încalcă de obicei detaliile în patru categorii distincte cunoscute sub numele de Four CS "# 8220;.& # 8221;

Acestea includ poopul:

  • Culoare
  • Consistența
  • Strat
  • Conținut

Primele două sunt adesea cele mai ușoare pentru proprietarii de câini să observe, dar ultimele două pot oferi indicii importante și despre problemele interne.

Veți dori să acordați atenție tuturor celor patru categorii atunci când câinele dvs. se simte rău. Aceste detalii vă pot oferi medicului veterinar cu informații despre interiorul ei în care nu vă poate spune.

Imagine de la Akc.COM

Culoare: Diferite culori câine de câine și ceea ce înseamnă

Câinele care ajunge purtând o culoare neobișnuită poate indica unele probleme specifice care se desfășoară în interiorul dvs. Pooch.

Din moment ce Pooch Poop poate fi destul de câteva culori diferite, aici o vom descompune și vom împerechea fiecare nuanță cu cele mai comune probleme de sănătate care pot provoca o culoare a câinelui să devină acea culoare.

  • Maro - Aceasta este o culoare normală pentru un pui de câine sănătos. Poate varia de la o maro deschisa la mahon, iar culoarea standard pentru fiecare caine depinde mai ales de ceea ce mananca in mod normal.
  • Negru sau Maro - poop care este această culoare poate avea, de asemenea, o consistență ca gudron, și adesea indică sângerarea în stomac sau intestinul subțire. Cauzele comune sunt ulceroase de sângerare sau alte probleme înalte în tractul digestiv.
  • roșu - În timp ce nu trebuie să vă sperie o cantitate mică de sânge pe poopul câinelui, este o idee bună să țineți un ochi pe următoarele câteva poops pe câinele dvs. produce, precum și comportamentul ei. Contactați medicul veterinar în cazul în care apariția sângeroasă continuă sau crește în volum. Cauzele comune ale poopului roșu sunt sângerarea internă mai mică în tractul digestiv (în intestinul gros, colon sau rect), infecții anale ale glandei, sindromul intestinului iritabil (IBS), leziuni rectale sau vopselele de alimente roșii în alimentele câinelui dvs.
  • Roz sau Violet - Deseori descrise ca asemănătoare "Jamul de zmeură", acest tip de poop este un indicator pentru a vă lua câinele la un medic veterinar de urgență imediat. Poop ca acesta este adesea un simptom al Gastroenterita hemoragică (HGE) & # 8212; în esență o infecție gastrointestinală care provoacă sângerări severe. Din păcate, mulți câini mor în fiecare an din această boală fără îngrijire medicală promptă.
  • portocale - Această culoare poate indica faptul că mâncarea câinelui dvs. se mișcă prea repede prin intestinele ei. De asemenea, poate însemna că Pooch are o problemă de pancreas sau hepatică, sau ar putea fi cauzată de boli care afectează vezica biliară sau câinii biliari. Aceste tipuri de probleme merită să vorbească cu veterinarul dvs. în curând.
  • Galben - Această culoare poate indica, de asemenea, o problemă cu vezica biliară a câinelui sau ficatul. De asemenea, poate fi cauzată de hipermotilitate (alimente care se deplasează prin tractul digestiv al câinelui dvs. prea repede).
  • Verde - poop care este în cea mai mare parte verde în culoare poate avea câteva explicații. Cel puțin în ceea ce privește pur și simplu că câinele tău a mâncat destul de puțin frunze sau iarbă. Mai mult, poate fi, de asemenea, cauzată de otrăvirea de momeală de șobolan, paraziți sau o infecție bacteriană. Este o idee bună să intrați în legătură cu veterinarul dvs. dacă continuați să vedeți poops verde.
  • Gri & Greasy - Această combinație de culoare și textură sunt de obicei văzute împreună și, de obicei, indică o problemă de digestie, cum ar fi Insuficiență pancreatică exocrină (EPI). Continuați și faceți o întâlnire cu veterinarul dvs., deoarece câinii cu EPI au nevoie de tratament pentru a fi sănătoși din nou.
  • alb - Poop Această culoare este adesea calca și este cel mai adesea produsă de câini pe a Dieta RAW care au consumat prea mult calciu sau os. Păstrați un ochi pe pooch, și dacă vedeți poops alb pentru mai mult de două mișcări intestinale, luați legătura cu veterinarul dvs.
  • Punctele albe polka sau Spaghete - Văzând aceste modele speciale în poopul câinelui tău, înseamnă că câinele tău are viermi. Un câine debișat De obicei, va ajuta la clarificarea problemei, dar ar trebui să discutați problema cu VET dvs. mai întâi pentru a vă asigura că selectați medicamentul drept (paraziți diferiți necesită droguri diferite).
Igiena este critică pentru câinii cu viermi

Dacă bănuiți că câinele dvs. are viermi sau alți paraziți interni, asigurați-vă că ați ridicat și aruncați prompt-ul câinelui dvs. (și spălați-vă mâinile după aceea).

Acest lucru va ajuta la menținerea viermilor de la răspândirea la alte animale de companie & # 8212; sau chiar membrii familiei dvs. cu două picioare și # 8212; În timp ce completați tratamentul.

Consistența: firmă, squishy sau lichidă?

Deoarece câinele Poo poate ajunge pe scenă în câteva forme și densități interesante, cel mai bun mod de a vorbi despre consistență este de a vă arăta.

Graficul scorului POOP
Imagine de curtoazie a lui Purina.

Graficul ilustrat mai sus ajută la standardizarea discuțiilor despre consistența câinilor Poop.

Graficul trece de la 1 la 7, cu 1 fiind foarte dens, uscat și greu, 2 fiind sănătoși și normali și 7 fiind o băltoacă fără formă deloc.

Un scaun ieftin ocazional nu este nimic de îngrijorat, dar dacă ați văzut 6 și 7 mai mult timp decât o zi, este o idee bună să vă lăsați medicul veterinar să știe.

Acoperire: Ce este Pe Poopul câinelui tău?

Poo pentru câini sănătoși ar trebui să fie ușor de ridicat și ar trebui să nu lase aproape nici un reziduu în urmă. Dacă poopul este prea curgător pentru a ridica cu ușurință, comparați consistența sa cu graficul menționat mai sus.

Cu toate acestea, dacă există o acoperire evidentă a mucusului, iar poopul lasă un loc subțire în urma ei, sau dacă există o cantitate semnificativă de sânge pe Poop pentru mai mult de o zi, având o discuție cu veterinarul dvs. este o idee bună.

Adesea, acoperirea mucusului unui câine indică o inflamație intestinală mare, și poate fi însoțit de diaree. Cauzele comune ale acestor probleme sunt viermii rotunzi, Giardia, și Colita.

Ce este în clasa dvs. de câine =

Cuprins: Ce fel de lucruri vedeți?

Poopul pentru câini sănătoși ar trebui să fie în mare parte uniform în aparență.

În timp ce căutarea unor organisme microscopice în poop este cel mai bine realizat de veterinarul dvs., uneori biți mai mari de alimente indigestibile sau slab digerate sunt vizibile.

Viermi, blănuri, biți de jucării mestecate sau ceva semnificativ din obișnuit merită să acorde atenție și discutarea cu VET-ul dvs.

Dacă câinele dvs. a trecut biți de jucărie consumată în poop, se oprește în întregime, își pierde apetitul sau vărsături, contactați imediat cu veterinarul dvs.

Blocurile intestinale reprezintă o cauză comună a acestor simptome, iar câinele dvs. poate necesita o intervenție chirurgicală pentru a remedia problema.

De ce se schimbă culoarea câinelui tău?

În timp ce multe dintre variațiile de culoare ale POOP sunt cauzate de problemele medicale, Uneori depozitele câinelui vor dobândi o nuanță unică pentru motive mai puțin critice.

Există o cantitate normală de fluctuație în culoarea POOP pentru mulți câini, astfel încât să nu fie o grămadă neobișnuit de lumină sau întunecată să nu merite să sune alarma dacă este un eveniment unic sau ocazional.

Urmăriți culoarea să se schimbe înapoi la normal sau să persiste în următoarele câteva ori descoperirea câinelui dvs. și, de asemenea, urmăriți o schimbare a comportamentului (cum ar fi letargia, vărsăturile sau mâncarea de iarbă) care ar putea sugera că câinele dvs. nu se simte 100%.

Alte lucruri care vor afecta culoarea poopului sunt mâncarea și vă tratează hrăniți câinele. De exemplu, Un nou hrană pentru câini care este roșu în culoarea poate să-i dau poop-ului tău o nuanță roșiatică. În mod similar, hrănirea ei unii morcovi suplimentari ar putea fi responsabilă pentru poop, care este mult mai portocalie decât de obicei.

Desigur, erring pe partea de prudență este întotdeauna o idee bună și # 8212; Aspectul poopului câinelui dvs. este unul dintre cele mai ușor de recunoscut semne ale sănătății sale generale În timp ce este, de asemenea, un mare indicator al problemelor majore și minore de sănătate.

Țineți un ochi pe excrementele ei și comunicați cu medicul veterinar imediat ce observați o schimbare și credeți că ar putea exista o problemă.

Ce poate afecta apariția câinelui tău

Care sunt cele mai frecvente cauze pentru poops ciudat de la puii tăi?

  • Maladie
  • Paraziți
  • Aportul de apă (prea mult sau prea puțin)
  • Medicamente
  • Alimente

Poopul câinelui dvs. ar trebui să fie alcătuit în cea mai mare parte din alimente de câine digerate, deoarece aceasta ar trebui să fie principala bază din dieta ei.

Din acest motiv, unele dintre calitățile alimentelor sale pot avea un impact puternic cum apare poopul ei. Fibrele alimentelor câinelui Conținut, cât de bine ea poate să-l digeră, toleranța ei asupra ingredientelor, conținutul de umiditate și, dacă s-au adăugat culori, pot aduce toate mari schimbări în modul în care se uită la poopul ei.

Dacă credeți că oricare dintre aceste variabile ar putea face ca Poople Poooch să fie anormale, discutați cu veterinarul dvs. despre cum să faceți schimbări, astfel încât piloții ei să se poată reveni la normal.

Pet-Care Pro Sfat

Rețineți că poopul câinelui dvs. se va schimba ușor în timp. Aceasta înseamnă că veți dori întotdeauna să o inspectați atunci când este "proaspătă", mai degrabă decât după ce a fost expusă elementelor (cum ar fi soarele, ploaia și organismele de descompunere) pentru o zi sau două. 

Sfaturi pentru păstrarea câinelui tău este normal

Deci, se confruntă cu un curcubeu de culori de la pupul tău sunet ca ceva ce ai vrea să eviți? Iată câteva metode încercate și adevărate care vor păstra coerentele de pradă ale Doggoului.

  • Găsiți o mâncare bună și nu o schimbați prea mult. Odată ce găsiți un brand de mâncare de câine pe care câinele dvs. îi place să mănânce și poate să digereze bine, este o idee bună să rămâneți cu aceeași marcă de mâncare, deoarece schimbarea alimentelor frecvent sau prea rapid poate fi dur pe sistemul digestiv al unui câine și pentru a provoca diaree pentru Câteva zile.
  • Limită tratează și mestecați. Limitează și Chews la 10% din consumul de calorii zilnic al câinelui. Dacă acordați o mulțime de tratamente ca parte a unui program de instruire, reduceți valoarea alimentelor sale obișnuite în consecință.
  • Limitați oamenii alimentari. Unii câini au sisteme digestive foarte sensibile, și chiar un gust mic de oameni alimente își pot supăra stomacurile. De asemenea, rețineți că unii alimente pot fi periculoase pentru a vă oferi câinele!
  • Vizitați medicul veterinar în mod regulat. VET dvs. este instruit să recunoască schimbări mici înainte de a deveni preocupări medicale majore. Verificările regulate sunt importante pentru a vă menține animalul sănătos și poople ei fabulos!
  • Împiedicați câinele să mănânce "gustări de stradă." Dacă câinele dvs. este cunoscut ca nom pe unele elemente ciudate, ca pisica poop sau chestii lungi, păstrați-i un ochi mai apropiat de ea și limitați-i accesul la acele obiecte pentru a-și menține sistemul digestiv (și poopul ei) în stare de sus.

    Predarea unui tac cum ar fi "lăsați-l" poate fi util, astfel încât să puteți lăsa câinele dvs. să știe ce obiecte doriți să evite sau să ignore.

Cum se colectează un eșantion de poop pentru veterinarul dvs

Cum de a colecta câine de câine pentru veterinar

Luarea unui eșantion fecal proaspăt în vizitele dvs. VET este o modalitate utilă pentru a vă ajuta câinele să se diagnosticați corect, mai ales dacă a făcut recent unele Dookies decolorate.

Pentru a oferi cel mai bun eșantion posibil, trebuie:

  • Utilizați o pungă curată curată
  • Alegeți eșantionul up ușor
  • Așezați poopul într-un recipient curat, puțin adânc, cu un capac
  • Refrigerați proba până când îl puteți livra la veterinar

Dacă eșantionul este prea apus pentru a colecta această metodă, mai întâi luați o imagine clară a balsamului poopy cu un smartphone. Apoi, puteți încerca să folosiți un baston sau o lingură de plastic pentru a colecta o probă necontaminată (fără murdărie sau iarbă) pentru a intra în recipientul de plastic.

Nu utilizați un eșantion care a stat în căldură sau pe iarbă pentru o vreme, deoarece ar putea avea murdărie sau paraziți care nu făceau parte din poop atunci când a fost depusă.

Pet-Care Pro Sfat

Rețineți că unii paraziți și ouăle lor sunt excretate doar intermitent, ceea ce înseamnă că nu există nici o dovadă a unei infestări în fiecare eșantion de poep.

În consecință, mulți veterici încurajează proprietarii să colecteze trei poops consecutiv pentru a fi siguri. 

***

În timp ce concentrându-se pe piloții poochei dvs., ar putea să nu fie o activitate pe care o așteptați, știind că elementele ei sănătoase vă pot ajuta să recunoașteți când câinele dvs. nu se simte bine & # 8212; Chiar dacă nu arată încă alte simptome.

Acum că știi cum să fii un detectiv Dokie, să țineți un ochi pe recompensa de pradă a lui Pooch, pe măsură ce ridici acele piloți! Câinele dvs. (și îngrijitorii de câini de câine) îl va aprecia!

Ați avut vreodată probleme cu POOP-urile pentru animalele de companie? Care este cel mai ciudat lucru pe care l-ai văzut în excrementele câinelui tău? Care este cea mai neobișnuită culoare de culoare a creat câinele dvs?

Distribuiți-vă experiențele (și orice întrebări pe care le aveți) în comentariile de mai jos!

> ">
Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Ceea ce înseamnă culoarea câinelui tău