Cea mai bună iarbă pentru câini: crearea unui gazon prietenos cu câinele!

Cea mai bună iarbă pentru câini

In general vorbind, iarba este un mare de bază pentru câini. Este moale la atingere, nu prezintă probleme serioase de toxicitate și - atâta timp cât îl tăiați într-un program rezonabil frecvent - este puțin probabil să port mai multe căpușe sau alte dăunători.

cu toate acestea, Unele ierburi sunt, fără îndoială, mai bune pentru casele cu câini decât alții. Unele tipuri, de exemplu, sunt mai puțin susceptibile de a fi răniți de urina câinelui dvs., în timp ce altele vor avea mai bine traficul greu decât altele.

Cu siguranță nu ne așteptăm ca cineva să-și distrugă gazonul existent, astfel încât să poată fi înlocuit cu alt tip de iarbă, dar Dacă în prezent, efectuați modificări semnificative de amenajare a teritoriului, este posibil să doriți să vă gândiți la tipul de semințe sau soi pe care l-ați pus jos.

Vom vorbi despre relația câțiva-iarbă de mai jos, explicați diferențele dintre diferitele opțiuni de iarbă și vă dau câteva sfaturi pentru păstrarea curții dvs.

Cum câinii distrug peluze

Câinii vă pot deteriora iarba în câteva moduri cheie și este important să identificați modul în care câinele vă dăunează gazonului dvs., astfel încât să puteți lua măsuri pentru ao proteja. Sau, dacă ajungeți să vă înlocuiți gazonul, veți ști ce tip de iarbă să alegeți.

Unele dintre cele mai comune modalități pe care câinii distrug peluzele includ:

A urina

Câinii vor urina de obicei de mai multe ori pe zi, mai ales dacă au acces liber la curte. Urina de câine este alcătuită dintr-o mână de ingrediente majore, inclusiv ceva numit uree - una dintre produsele secundare create în timpul metabolismului proteinei.

Ureea conține o tona de azot. Azotul este o resursă importantă pentru iarba și alte plante, deoarece îi ajută să producă țesuturi noi și să crească (azotul este componenta primară a celor mai multe îngrășăminte).

Dar, Cantitățile excesive de azot vor "arde" plantele, și, în cazul gazonului tău, acest lucru va cauza patch-uri de iarbă să se întoarcă maro și să moară.

Unii proprietari optează Antrenează câinele lor doar la pipi și la poop într-un singur loc specific Pentru a limita unele daune făcute. Deși aceasta este cu siguranță o mare strategie, poate necesita un efort pentru a vă învăța câinele noul plan de joc de joc, iar unele secțiuni ale gazonului vostru vor fi încă ruinate.

Există câteva strategii pe care le puteți utiliza fixați petele de urină de câine pe gazonul dvs, dar implică un efort semnificativ și pot necesita o iarbă regleră.

Pooping

Poop conține, de asemenea, un azot, dar cea mai mare problemă se referă la umiditatea și bacteriile pe care le conține. Acest lucru poate perturba microflora solului și încurajează creșterea bacteriilor și a ciupercilor dăunătoare.

Deșeurile câinelui dvs. pot reprezenta, de asemenea, o biohazard destul de semnificativă Dacă nu o curățați în mod regulat, deci ieșiți acolo cu un scooper pooper și patrulați curtea.

Săpat

O mulțime de câini le place să sapă - ei săpa la paturile lor, ei vor săpa la bolurile de apă și mulți câini par să aleagă o anumită parte a gazonului tău unde se concentrează cea mai mare parte a atenției lor.

Dacă sunteți norocoși, câinele dvs. va alege o anumită locație în afara modului pentru a săpa, dar, din păcate, ele par să preferă adesea zone care sunt cel puțin adiacente gazonului tău.

Sapand gropi nu numai că dăunează lamele de iarbă și nu se ridică la rădăcini, dar face un pic de deteriorare a solului subiacente. Expunerea solului în aer ca acest lucru poate să-l uscați, iar apariția repetitivă a câinelui poate compacta solul, ceea ce face dificilă recolonizarea zonei.

Alergare

Un câine de alergare poate zdrobi lamele de iarbă și pot dezlipi swatches de gazon. Care rulează, de obicei, provoacă doar probleme atunci când câinii rulează în mod repetat în aceeași întindere de teren.

De aceea ați putea găsi patch-uri goale în apropiere Garduri și în locurile care leagă petele preferate ale câinelui (cum ar fi ușa din spate și a lui Casa de câine).

Puteți limita acest daune încercând Încurajați câinele dvs. să folosească întreaga curte. Dacă țineți câinele atașat la a alergător sau o cravată, Încercați să mutați periodic teherul pentru a răspândi daunele.

Ce fel de iarbă pentru câini

Ce caracteristici fac pentru o gazon rezistent la câini

Vom vorbi despre câteva dintre cele mai bune ierburi pentru casele cu câini într-un minut, dar mai întâi, vrem să explicăm caracteristicile care dau aceste ierburi o margine.

Unele dintre lucrurile primare pe care doriți să le căutați includ:

  • Rata de creștere rapidă. Toate peluzele vor suferi unele daune atunci când câinele dvs. rulează, salturi și joacă pe ea - nu există prea multe lucruri pe care le puteți face în acest sens. Una dintre cele mai bune modalități de a vă păstra curtea care arată grozav este să selectați o iarbă care crește rapid, deoarece acest lucru va ajuta să se recupereze rapid de la daunele.
  • Dezvoltarea profundă a rădăcinilor. Ierburile care au sisteme de adâncime adânci vor avea tendința de a daune mai bine și se vor recupera mai repede. În plus, ierburile profund înrădăcinate vor descuraja uneori comportamentele săpat.
  • Bine corespunzând climatului dvs. Dacă nu alegeți o specie de iarbă bună pentru proprietatea dvs., gazonul dvs. va fi probabil subliniat înainte ca câinele să stabilească alimente pe ea. Dați gazonului dvs. cea mai bună șansă de supraviețuire prin alegerea celui care este perfect potrivită pentru clima și cantitatea de expunere la soare pe care o primește curtea dvs.

Ierburi hardy care pot face față câinelui tău

Experții la nivel de jurandă recomandă o varietate de diferite tipuri de iarbă pentru case cu câini, dar următoarele patru sunt printre cele mai frecvent menționate.

1. Kentucky Bluegrass

Kentucky Bluegrass este una dintre cele mai groaznice ierburi disponibile și se dezvoltă în cele mai în creștere locații. Rata sa rapidă de creștere, natura rezistentă și capacitatea de a se recupera rapid după ce a fost călcată, fac o alegere excelentă pentru mulți proprietari. Kentucky Bluegrass este, de asemenea, destul de atractiv, care oferă valoare suplimentară.

2. Ryegrass perene

Rantessele perene produc, de obicei, un sistem rădăcină destul de robust și cresc foarte repede. Ele sunt adesea cele mai potrivite pentru a răci clima, unde fac una dintre cele mai bune alegeri pentru casele care contează un câine printre rezidenți.

3. FESCUE

Există o varietate de diferite FESCUES disponibile, deci va trebui să alegeți o varietate bună pentru climatul dvs. Cu toate acestea, ca un grup, Fescues tind să fie ierburi rezistente. Acestea prezintă proprietăți excelente de absorbție a umidității și, în general, se ocupă de indignații pe care câinele dvs. îl va lăsa afară. Multe fescues sunt capabile să crească în zone umbrite.

4. Bermuda

Bermuda este o alegere populară printre cei care trăiesc în climate calde și rareori are nevoie de irigare suplimentară. Este, de asemenea, alegerea perfectă pentru zonele cu trafic ridicat, deoarece va tolera de obicei labele câinelui tău destul de bine. Cu toate acestea, ca toate celelalte ierburi, va aprecia o pauză din când în când pentru a vindeca și a recolona zonele goale.

Rețineți că iarba de Bermuda tinde să devină latente și să se întoarcă în timpul iernii când temperaturile scade sub aproximativ 55 de grade. Se va întoarce la viață (așa să vorbească și să nu moară de fapt), odată ce vreme caldă se întoarce.

5. Zoysia

Una dintre cele mai luxoase ierburi pentru labele puilor (precum și picioarele tale), Zoysia este o altă alegere populară pentru casele cu câini. Zoysia este rezonabil la secetă tolerantă și Hardy odată stabilită, dar adesea necesită patru sau mai mulți ani pentru a obține un punct solid.

Sfaturi și trucuri pentru păstrarea câinii dvs. în siguranță și iarba ta frumoasă

Indiferent de tipul de iarbă pe care o selectați, există câteva lucruri pe care le puteți face pentru a vă ajuta să vă păstrați cele mai bune gazon. Unele dintre cele mai eficiente modalități de a include acest lucru includ:

Diluați pipiul câinelui

O modalitate de a reduce daunele cauzate de urina bogată în azot a câinelui este la furtunul în jos pe zona imediat după ce câinele dvs. pees. Acest lucru va contribui la diluarea cantității de azot și reducerea daunelor cauzate.

De asemenea, puteți să vă protejați pe gazonul și pur și simplu luați câinele dvs. pentru o plimbare pe primul lucru dimineața și după ce vă întoarceți acasă de la serviciu.

Urina câinelui tău va fi de obicei cea mai concentrată, astfel încât o plimbare plăcută îi va da o șansă de a elimina tot acel azot undeva decât curtea ta.

Ierburi pentru câini

Ridica poopul câinelui tău

În primul rând, ar trebui să vă patrulați în mod regulat și să vă curățați curtea, deoarece acumularea deșeurilor de animale de companie poate provoca o serie de probleme de sănătate foarte grave pentru câinele dvs. și familia dvs. (precum și pentru familia dvs potențial atrage coioții).

Dar în afară de asta, curățarea curții și Eliminarea câinelui în mod regulat vă va ajuta să păstrați iarba mai sănătoasă.

Cum ar fi urina, câinele de câine este, de asemenea, plin de azot. Acest lucru poate crea aceleași tipuri de probleme pe care le face urinare frecventă.

Încercați să vă încurajați câinele să vă bucurați de curtea completă

Dacă vă răspândiți impactul câinelui asupra gazonului (inclusiv uzura fizică cauzată de activitatea sa și de asalt chimic și pee reprezintă), va da iarba o șansă mai bună de a se recupera. Nu este întotdeauna ușor să realizați acest lucru, dar ar trebui să faceți tot posibilul pentru a încerca.

Nu lăsați câinii să se joace pe iarba umedă

Orice tip de activitate cu impact mare va provoca mai multe deteriorări la o peluză umedă decât una uscată, Deci, încercați să vă păstrați câinele de la mărirea în jurul curții după ploaie sau udare.

În plus, lăsând câinele dvs. să joace pe o peluză umedă, garantează, în mod esențial, o mizerie uriașă în casa dvs. odată ce l-ați lăsat să se întoarcă înăuntru și probabil că veți avea sparge șaiba de labe.

Nu permiteți câinele dvs. afară după pulverizarea curții cu substanțe chimice

Un contact puțin accidental cu un îngrășământ organic nu este probabil probabil să provoace probleme uriașe de sănătate, dar dacă câinele dvs. se rostogolește în unele sau mănâncă orice, poate duce la probleme destul de mari.

Pesticidele și erbicidele reprezintă probabil un pericol și mai acut, deci ar trebui să urmați cu siguranță toate instrucțiunile de etichetare și să vă păstrați câinele de pe gazon pentru perioada recomandată de timp.

De asemenea, asigurați-vă Citiți pe ucigașii de buruieni cu animale de companie, deoarece unele tratamente sunt mult mai prietenoase câinelui decât altele.

Profitați de petele crescute problematice

Cele mai multe peluze vor avea o zonă sau două care - din orice motiv - lupta pentru a îngriji un covor gros de iarbă. În loc să plimbăm aceste patch-uri problematice, încercați să le puneți bine prin încercarea de a vă încuraja câinele să folosească aceste locuri.

Poate doriți să puneți casa de câine sau în jos în aceste zone, sau ați putea încerca pur și simplu să vă limitați jocul în aceste zone goale.


Ce fel de iarbă folosiți în curtea ta? Te-ai gândit la pooch-ul tău atunci când faci decizia? Ați experimentat provocări deosebit de dificile?

Spuneți-ne totul despre experiențele dvs. în comentariile de mai jos!

Dacă sunteți în căutarea unei curte rezistente la câini, asigurați-vă că citiți articolele noastre câine-friendly arbuști și Flori sigure de câine.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cea mai bună iarbă pentru câini: crearea unui gazon prietenos cu câinele!