Ce pot da câinele meu pentru diaree?

Remedii de diaree pentru câini
Vet-fapte-check-box

Majoritatea câinilor vor suferi de diaree de mai multe ori în viața lor. Majoritatea se va recupera în câteva zile, dar probabil se vor simți destul de mizerabili în interimare. din fericire, Există câteva lucruri pe care le puteți face pentru a vă ajuta câinele să se simtă mai bine și să-i așezați stomacul.

Mai jos, vom vorbi despre ceea ce aveți nevoie pentru a vă ajuta câinele diareic, când trebuie să contactați un veterinar și unele dintre cele mai bune alimente pe care le puteți oferi pentru a vă ajuta să puneți capăt problemei.

Diaree la câini: Takeway-uri cheie

  • Diareea este destul de comună și majoritatea câinilor o vor experimenta de mai multe ori pe parcursul vieții lor. Doar rețineți că diareea este un simptom al unei probleme sau boli și poate semnala ocazional prezența unei emisiuni mai grave.
  • În timp ce în mod normal, nu este o cauză de îngrijorare serioasă, va trebui să solicitați o atenție veterinară în unele cazuri. Aceasta include momentele în care diareea câinelui durează mai mult decât ar trebui sau dacă expune alte simptome de îngrijorare.
  • Vrei să faci câteva lucruri când câinele tău suferă de diaree. De exemplu, vrei să-i dai o mulțime de șanse să poope, să asigure că apa potabilă și reține alimentele timp de aproximativ 24 de ore. Odată ce vă reluați hrănirea, este mai bine să începeți cu mese bland, de pui și de orez.

O notă rapidă înainte de a începe: Diareea nu este de obicei o mare afacere; Dar voi sublinia mai multe circumstanțe în care este necesară asistența veterinară.

Dacă nu aveți un veterinar regulat sau VET dvs. nu va oferi ajutor prin telefon, sau sunteți în orice alt caz în care aveți nevoie de un sfat veterinar rapid și ușor, Puteți întotdeauna Ajungeți la cererea lui Justanswer.

Semne de diaree câine

Acest lucru cade sub titlul "Dacă nu știți deja, nu vreau să o explic."

Glumesc deoparte, diareea este un simptom, nu o boală. Se caracterizează prin scaune libere sau apoase, care apar adesea foarte frecvent. Adesea, există și un pic de urgență implicată.

Sângele poate sau nu poate fi prezent, iar câinele dvs. poate prezenta, de asemenea, semne de disconfort sau durere ușoară. Ea poate să-și piardă apetitul și să nu mai mănânce sau să acționeze ușor deprimat sau obosit.

Câinii trebuie să meargă la veterinar pentru diaree?

Probabil, câinele dvs. va suferi de mai multe momente de diaree pe parcursul vieții ei. În majoritatea cazurilor, ea se va recupera complet și nu va fi mai rău pentru uzură. Și, așa cum vom ajunge într-o clipă, există o serie de lucruri pe care le puteți da care le poate ajuta să-și rezolve stomacul.

Ințelege asta diareea este una dintre modalitățile corpului de a se proteja (la fel ca vărsăturile). Într-un fel, diareea semnalează că corpul câinelui tău lucrează așa cum ar trebui să se presupună.

De exemplu, dacă dați un Tinrier Tinvir un dublu-cheeseburger, conținutul de grăsime din burger este probabil să copleșească sistemul său digestiv. Acest lucru va face ca corpul ei să ia măsuri drastice și să scape de tot, pentru a ajuta la restabilirea ordinii.

În mod similar, în cazul în care animalul dvs. ingeră unele bacterii dăunătoare, tractul intestinal poate intra în overdrive pentru a spăla (îmi pare rău) agenții patogeni și orice toxine pe care le creează.

Într-o situație ideală, aceasta încheie problema. Câinele tău se potrivește o dată sau de două ori și începe să se simtă destul de normal într-o zi sau cam așa ceva.

Dog DiarRhee Acasă Remedii

Dar problema este că diareea nu este întotdeauna eficientă. Unele bacterii sunt mai greu de spălat decât altele, iar alte bacterii pot înființa magazin în alte sisteme de organe sau pot deveni infecții sistemice. În plus, bacteriile și alimentele grase nu sunt singurele lucruri care pot declanșa diaree.

Când diareea de câine necesită asistență medicală

Aceasta înseamnă că - în unele cazuri - diaree face necesită o excursie la veterinar. În mod obișnuit, ar trebui să vă numiți VET sau să renunțați la o vizită dacă oricare dintre următoarele sunt adevărate:

→ Diarheea durează mai mult de 48 de ore sau cam asa ceva

Diferitele autorități au reguli diferite de degetul mare în acest sens, cu unele recomandări de a căuta ajutor veterinar în cât mai puțin 24 de ore, în timp ce alții îl consideră doar după cum este necesar după trei sau patru zile.

→ Câinele dvs. nu pare să bea

Diareea prelungită poate provoca deshidratare extremă, care poate deveni amenințătoare de viață într-o perioadă relativ scurtă de timp. Unii câini beau mai multă apă decât alții, așa că încercați să comparați nivelul actual al aportului de lichid cu comportamentul ei tipic.

Cure câine rău respirație

→ câinele dvs. prezintă orice alte simptome de îngrijorare

Dacă câinele dvs. prezintă, de asemenea, orice alte semne tulburătoare, mergeți și dați VET un apel.

Semnele îngrijorătoare Diaree însoțitoare includ:

  • Vărsături
  • Febră
  • Dureri abdominale moderate până la severe
  • Mucus
  • Pierdere în greutate
  • Sânge (inclusiv nu numai dungi roșii de sânge, dar și sânge digerat, care va face ca scaunele câinelui să apară mai degrabă negru decât maro)
  • Orice altceva care pare neobișnuit sau te provoacă îngrijorare

Câinele meu are diaree, dar acționează bine - ce înseamnă asta?

Mulți câini vor continua să acționeze în mod normal chiar și în timp ce se confruntă cu diaree. În timp ce acest lucru nu garantează că câinele dvs. nu suferă de o boală gravă, este de obicei un semn bun.

Veți dori totuși să păstrați un ochi bun și să vă asigurați că vizitați VET dacă starea ei se înrăutățește sau ea începe să afișeze simptome de îngrijorare. De asemenea, veți dori să contactați medicul veterinar dacă diareea durează mai mult de o zi sau două.

Dar dacă pare bine, urmați doar sfatul discutat mai jos pentru a ajuta la capăt problemei.

Ce cauzează diaree la câini?

După cum sa menționat mai sus, există o serie de lucruri care pot declanșa diaree la câini. Unele dintre cele mai frecvente motive pentru diaree includ:

  • Bacterii
  • Viruși
  • Protozoare (cum ar fi Amoebas și alte cooties cu un singur celulare)
  • Toxines
  • Consumul excesiv de grăsimi
  • Paraziți intestinali
  • Medicamente
  • Ingerarea obiectelor străine
  • Mâncarea alimentelor răsfățate

În plus, consumul unor alimente și resturi de masă pot irita intestinele câinelui dvs. și declanșează diareea, după cum se poate schimba rapidă în dietă (de aceea este întotdeauna înțelept să faceți treptat schimbări de alimente, peste cinci până la șapte zile). 

Protocolul Poo-Poo: Ce trebuie să faceți atunci când câinele dvs. are diaree

Trebuie să vă asumați întotdeauna responsabilitatea pentru Bestie cu patru picioare și să luați cele mai bune decizii pe care le puteți în numele ei. Ea depinde de tine pentru tot! Nu ezitați să sunați la un sunet audibil și să contactați veterinarul dvs. oricând credeți că este potrivit.

Dar, din nou, diareea este destul de comună și puteți rezolva adesea problema pe cont propriu. Aceasta înseamnă a face câteva lucruri:

1. Dă-ți câinele o mulțime de oportunități de poep

Dacă puii dvs. săraci are diaree, va trebui probabil să se potrivească mai mult decât în ​​mod normal. Doar asigurați-vă că tu dă-i oportunități ample de a-și face afacerea Dacă ea nu are acces constant la o curte împrejmuită sau un loc sigur similar pentru a se elibera.

Nu numai că acest lucru este doar decenta de făcut în numele animalului dvs. de companie, va da probabil cea mai bună șansă de a expulza totul și de a începe să vindece repede. De asemenea, vă va ajuta să vă protejați covorul.

Deci, face ca baia să poarte mai mult decât normal și să acorde o atenție deosebită câinelui dvs., astfel încât să observați semne subtile care vă spun că trebuie să viziteze facilitățile.

2. Încurajați câinele dvs. să bea multă apă

Lecția de biologie rapidă: cea mai mare parte a ridicării grele a digestiei se întâmplă în stomacul câinelui și intestinul subțire. Odată ce intestinul mic este prin aspirarea vitaminelor, caloriilor și altor lucruri bune asortate, materialul rezultat este aproape în întregime - și nu vreau să fiu prea tehnic aici și # 8212; Liquid Goo.

Intestinul mare încetinește goo-ul în jos și începe să sugeze apa înapoi din ea. Acest lucru duce la apartamente firme, solide.

Dar când un câine are diaree, intestinele mari nu încetinesc goo-ul în jos și îndepărtează apa. În schimb, intestinele mari încearcă doar să scape de amestecul de lichid cât mai repede posibil.

Cantitatea de lichid pierdut în acest proces este destul de semnificativă (mai ales dacă diareea are loc într-o perioadă lungă de timp), și adesea duce la o deshidratare foarte gravă. / lecție peste

Deci, punctul de toate astea este, este imperativ ca tu Încurajați câinele să bea multă apă curată atunci când suferă sau se recuperează de la diaree.

Puppy-apa de băut

Unele modalități ușoare de a crește aportul de lichid al câinelui:

  • Hrăniți cuburile de gheață sau chipsurile de gheață, dacă le va avea.
  • Optați pentru A Fântâna de apă de câine continuu, care păstrează mai proaspătă apă și tinde să fie mai apetisantă câinilor.
  • Să-și hrănească bulionul cu sodiu scăzut, pe care majoritatea câinilor sunt dornici să se ridice!

3. Reținerea alimentelor timp de aproximativ 24 de ore

Presupunând că câinele dvs. este un adult altfel sănătos, este de obicei o idee bună să reținem alimentele timp de aproximativ 24 de ore. Acest lucru va ajuta la facilitarea purjorării corpului ei încearcă să realizeze și va evita exacerbarea problemei. De obicei, este o idee bună să așteptați să o hrăniți până când diareea dispare sau vorbiți cu un veterinar.

Da, probabil că va face puțină săracă destul de foame, dar probabil va recupera mai repede din cauza asta.

4. Reluați hrănirea încet

Odată ce a trecut aproximativ 24 de ore și diareea a scăzut, puteți începe să vă alimentați din nou câinele.

Dar tu Mai nu doresc să vă hrănească câinele, alimentele sale obișnuite (mai multe despre acest moment), și, cel mai important, Nu vrei să-i hrănești prea repede. Acest lucru va face doar lucrurile mai rău.

Nu există reguli grele și rapide privind cantitatea de alimente pentru a oferi câinelui dvs. după o luptă acută de diaree, dar ar trebui să fie undeva în vecinătatea de ¼ la ½ cât mai multă mâncare pe măsură ce faceți în mod normal.

De exemplu, dacă în mod normal vă hrănești câinele trei sau patru cești de Kibble pe zi, începeți să o dați aproximativ ½ o ceașcă și să așteptați câteva ore pentru a vedea cum reacționează corpul ei. Apoi dați-i o altă jumătate de ceașcă și vedeți cum reacționează corpul ei. Poate doriți să optați pentru mese mai mici, mai frecvente în timp ce câinele dvs. se recuperează.

Atâta timp cât nu se poopește sau are poops normal, și ea acționează normal altfel, continuați doar acest proces, reluând încet programul său normal de hrănire.

Cele mai bune alimente pentru câini cu diaree: Diarheea de câine Remedii acasă

Pentru că nu doriți să iritați intestinele câinelui dvs., este imperativ ca dvs Oferiți-i ceva ce poate digera cu ușurință. Următoarele lucruri sunt, de obicei, opțiuni destul de bune.

După cum am discutat mai sus, este de obicei o idee bună reține alimentele pentru o vreme după experiența câinilor dvs. diaree. Dar, odată ce sunteți pregătiți să începeți să o hrăniți din nou, poate doriți să vă gândiți să oferiți altceva decât mâncarea tipică.

Hrăniți câinele dvs. această dietă slabă până când scaunele ei își recâștigă o consistență fermă și acționează în mod normal din nou.

1. Orez alb

Orezul albă este unul dintre cele mai bune alimente pentru hrănirea câinilor cu diaree. Orezul este destul de ușor pentru majoritatea câinilor să digeră și este extrem de bland, care vă ajută să evitați iritarea intestinelor câinelui dvs.

Orezul albă este, de asemenea, un aliment "reziduuri reziduale", care este pur și simplu un mod diplomatic de a spune că nu se transformă într-o mulțime de poop așa cum sunt alte alimente (citite: alimente cu fibre bogate).

Orez simplu pentru diaree de câine

2. Pui fiert

Dacă doriți să oferiți mai multe calorii și proteine ​​la puiul tău cuopat, pieptul de pui fiert este probabil cea mai bună opțiune. Nu este doar bogat în proteine ​​și scăzut în grăsimi, majoritatea câinilor iubesc puiul și digeră destul de ușor.

Ca bonus, puteți folosi un pic din stocul rezultat pentru a aroma apa pupurilor, care ar trebui să o încurajeze să bea mai multe fluide.

3. Cartofi fierți

Cartofii pot ajuta la fermoarul scaunelor câinelui dvs. și sunt, de asemenea, destul de ușor de digerat.

Cartofi nu sunt un carbohidrați ideal pentru toți câinii (cum ar fi Câini diabetici sau cele predispus la infecții de drojdie), dar cei mai mulți adulți sănătoși îi vor tolera foarte bine.

Cartofi fierți pentru diaree pentru câini

Din păcate, pentru câinele dvs., va trebui să săriți toate grăsimile delicioase sau condimentele care adesea însoțesc cartofii, inclusiv untul sau sarea. Doar serviți simplu și tăiați în bucăți de dimensiuni de mușcătură.

4. Puree de dovleac

Conserve de pireu de dovleac este o remediu mare de acasă pentru problemele intestinale ale câinelui tău. Este practic un glonț de argint pentru tratarea diareei simple. Dovleacul este plin de fibre solubile, care ajută la absorbția unora dintre intestinele câinelui dvs. fluid, precum și fibrele insolubile, care oferă o vrac pentru poopul câinelui.

Unii câini vor mânca dovleac Puree direct de la o lingură, dar alții nu par deosebit de iubirea gustului. Dar, din fericire, nu ia prea multă dovleac pentru a avea efectul dorit. "Dozaje" recomandate diferă, dar, în general, vorbești despre o linguriță sau două de piure de dovleac pentru câini mici și câteva linguri pentru pui mari.

dovleac-tratate

Dacă câinele dvs. nu-i place gustul de dovleac (Mina nu este cu siguranță un fan), îl puteți amesteca cu unul dintre celelalte alimente recomandate mai sus sau alimentele sale normale. Dovleacul are un miros și aromă destul de puternică, deci începeți cu o cantitate mică pentru a evita să o spoame.

Păstrați întotdeauna o cutie de piure de dovleac în cămară. De obicei, îl puteți găsi pe unul dintre rafturile de jos din secțiunea de coacere a magazinului dvs. local de bacanie.

Doar asigurați-vă că nu confunde accidental dovleacul piure cu dovleac umplerea plăcilor. Ele sunt adesea vândute unul lângă altul și arată destul de asemănător.

Cât timp ar trebui să-mi hrănesc câinele dieta slabă?

Este, în general, recomandat ca tu Păstrați câinele dvs. într-o dietă bland până când câinele dvs. arată firme, scaune normale (sau până când nu ați văzut nici o mișcare intestinală pe parcursul unei zile.

A în general recomandat Dieta bland este de 1/3 cană de pui cu orez de 2/3 cană. De asemenea, puteți adăuga și un dollop de dovleac sau cartofi.

Atunci, Veți scădea încet dieta slabă și creșteți alimentele normale ale câinelui. De exemplu, în prima zi ați putea face doar 25% normal Kibble și 75% Dieta Bland. A doua zi ai putea să faci 50/50, și așa mai departe.

Ce pot da câinele meu pentru diaree peste tejghea?

Nu ar trebui să dați niciodată câinelui dvs. nici un medicament sau medicamente - chiar și un medicament OTC - fără a vorbi mai întâi la veterinarul dvs. Spunând asta, de multe ori, veterinarii adesea (dar nu întotdeauna) recomandă administrarea unuia dintre cele două cele mai comune medicamente OTC. Vom discuta atât de jos.

Pepto Bismol

Am discutat oferind bismol pepto la câini în profunzime înainte, dar vom descompune elementele de bază aici.

Pepto Bismol este utilizat de către oameni pentru a trata o varietate de afecțiuni intestinale și legate de stomac, inclusiv diaree. Ingredientul activ din Bismolul Pepto este o substanță numită subsalicilat de bismut.

În ciuda faptului că este foarte eficient pentru tratarea disconfortului digestiv, oamenii de știință încă nu înțeleg exact cum funcționează subsalicilatul Bismuth. Ei suspectează că stimulează intestinele de a absorbi fluidele, ucide unele tipuri de bacterii și se leagă cu unele dintre toxinele produse de E. coli și alte tulpini bacteriene, dar multe dintre aceste lucruri nu au fost încă demonstrate în concluzie.

Pot să-mi dau câinele pepto bismol

Pepto Bismol poate fi util pentru tratarea diareei la câini, dar nu ar trebui să o administrați fără a vă consulta mai întâi VET-ul. Majoritatea câinilor pot consuma în condiții de siguranță pepto Bismol, dar poate masca sângerarea internă, provoacă probleme cu raze X și conduc la alte probleme cu utilizarea pe termen lung.

Imodium

Cum ar fi Bismolul Pepto, am discutat Indiferent dacă vă puteți da câinele Imodium înainte, deci asigurați-vă că verificați discuția noastră completă a subiectului.

Imodiu este un opioid sintetic care a fost inițial dezvoltat pentru a fi un ucigaș de durere. Din păcate, sa dovedit a fi destul de ineficientă pentru tratarea durerii. Cu toate acestea, ca cele mai multe alte opioide, încetinește tractul digestiv și adesea provoacă constipație. În consecință, oamenii o folosesc acum pentru a trata diareea.

Can-i-da-dog-imodiu

De asemenea, funcționează la câini, dar, din păcate, nu este sigur pentru mulți canini. Anumite rase de herdizare, precum și câinii care suferă de o varietate de afecțiuni medicale sunt în mod special expuse riscului și nu ar trebui să ia imodium. Aceasta face parte din motivul pentru care este imperativ să vorbești cu un medic veterinar înainte de a administra acest medicament la pooch-ul tău.

***

Diareea este o problemă de sănătate foarte comună, iar aproape fiecare câine va experimenta de câteva ori în timpul vieții lor.

Doar asigurați-vă că urmați sfatul recomandat mai sus și nu ezitați să contactați medicul veterinar dacă problema persistă sau este însoțită de alte simptome.

Aveți sfaturi utile pentru tratarea diareei la câini? Ne-ar plăcea să auzim despre ei. Spuneți-ne ce faceți pentru a vă ajuta să vă ajutați stomacul câinelui dvs. în comentariile de mai jos!

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Ce pot da câinele meu pentru diaree?