25 Cele mai bune interviuri americane de bully - text, video & podcast-uri

25 Cele mai bune interviuri bully americane - Text, Video & Podcasts

În acest post, am decis să vă aducem 25 de cele mai bune interviuri bully americane acolo. De ce? Ei bine, trăim într-o lume în care tendințele vin și pleacă. De la diferite rochii de nunta de caine la casele de animale de dimensiuni mari, am vazut totul. Dar un lucru a rămas constant de-a lungul anilor - afecțiunea noastră pentru bullieri americani și cât de repede această rasă a luat lumea printr-o furtună.

Dacă dragostea ta de Câinele american de bătălie este ceva ca al nostru, vei învăța multe din aceste discuții. Din modul în care a venit rasa la modul în care puteți intra Creșterea bătăușilor americani XL tu, avem ceva pentru toată lumea. Deci, fără a pierde mai mult timp, să ajungem la lista noastră de interviuri ale bătăușilor americani.

Top 25 cele mai bune interviuri americane bully

Fie că ești fascinat de videoclipuri americane bully, Canalele YouTube (inclusiv Câine de antrenament), sau Podcast-uri, Compilația noastră are ceea ce cauți.

1. Damien Brooks - Bullies Silverback

Prezentat în Bully Rege Magazine, Acest interviu are Damien Brooks dezvăluind cunoștințele prețioase despre rasa americană bully. Nu numai că Brooks lucrează cu câini de la adolescenții săi, dar el este și proprietarul și operatorul Silverback Bullies.

Pentru a începe, el vorbește despre cum a fost prezentat la rasa americană de agresiune și că pentru el a fost "dragoste la prima vedere". El discută, de asemenea, cum și-a construit afacerea de reproducere fără a avea un mentor. Această parte ar trebui să vă placă pe oricine interesat să reproducă bătăiași. Este posibil, oameni - dacă nu sunteți timid să puneți întrebări și învățare.

Partea noastră preferată a interviului este locul în care vorbește despre bătăușii exotici. Silverback Bullies este vorba despre producerea de pui care au capete frumoase, boturi încrețite și un piept care este totul despre masă. Dacă gustul tău de bătăuși americani trece la exotic, atunci acest interviu pentru tine.

Damien Brooks Silverback Bullies
Damien Brooks și-a construit afacerea de reproducere fără a avea un mentor!

2. Inkredabull

Inkredabull a fost în afacerea de reproducere a bătăușului pentru o perioadă de 35 de ani, iar canisa este vorba despre promovarea și îmbunătățirea rasei de bully. Acest interviu face ca o citire fascinantă în ceea ce privește bullii americani.

Shaun din Inkredabull este o comoară a informațiilor când vine vorba de rasa clasică americană americană. Interviul acoperă atât de multe aspecte, de la Genetica la fenotipuri, și ce să caute într-un câine bine pedigred, că nu puteți să vă ajutați, dar să vă minuneți la informațiile furnizate. Cea mai apropiată parte a acestui interviu este atunci când Shaun vorbește despre modul în care istoria lui mândră se îndreaptă spre viziunea sa pentru canisa Inkredabull. El este, de asemenea, interesat de includerea raselor ca buldogul negru și bronz în standardele de rasă - un obiectiv pe care îl putem face în urmă.

Interviul nu este nimic lipsit de înțelepciune pentru toți fanii bully americani din cauza naturii sale ne-deținute. Shaun nu este timid să sublinieze disansul care există între canipele bazate pe subiecte controversate, cum ar fi îmbunătățirile chimice. Potrivit noastră, oricine iubește rasa bully să câștige mult citind această conversație minunată.

3. Veronique pluim

Nu vă place toți povestirile de auz ale oamenilor care zdrobesc tavanul de sticlă? Veronique pluim este o femeie atât de uimitoare care a sfidat șansele în afaceri de reproducere. Ea admite că lumea americană de reproducere a bully este o lume a omului, dar nu lăsă să o oprească prea puțin de la a face ceea ce iubește.

Revenind la interviu, am susținem cu toată inima acest interviu pentru toți fanii bully acolo. Fiți rasa bully americană de buzunar sau rasa standard americană, PlUIM descompune toate informațiile relevante profesional.

De asemenea, ea nu este timidă să împărtășească câteva sfaturi utile pentru viitorii crescători de bătăi. De exemplu, ea vorbește despre modul în care afacerea de reproducere nu este vorba despre a face bani. Este vorba de îmbunătățirea rasei americane de agresiune și ceea ce puteți aduce la masă. Fără îndoială, Veronique este un credit pentru lumea de reproducere a bully.

4. James Combs - Kennels Bullyera

Ești derulați prin lista noastră de interviuri pentru o opțiune care vă spune mai multe despre vitaminele americane bully? Sau sunteți în căutarea de bătăuși, care sunt prietenoși, fantastic bine comportați și se laudă cu o structură osoasă și musculară uimitoare?

Dacă răspunsul dvs. este da la oricare dintre întrebările de mai sus, citiți acest interviu prin James Combs. Pieptele deține și rulează Kanneluri Bullyera cu sediul în Carolina de Nord. El Specializată în bullii standard și de buzunar. Si Bloodlines că el folosește include Daxline, Miagi, Luckyline și Boss Blood printre altele.

El este unul dintre primii crescători pe care l-am întâlnit, care era dispus să împărtășească numele vitaminelor și suplimentele pe care le dă câinii. De exemplu, el îi oferă amestecului sportiv sportiv de bullieri în dietele lor. Pieptele dezvăluie, de asemenea, ce suplimente hrănește agresorii și bătăușii însărcinați în căldură. Dar nu suntem mari pe spoilere, și veți avea de gând să citiți pentru a afla mai multe.

5. Dave Wilson la discuții bully cu gropi Zeb

Când cineva are o întreagă linie de sânge numită după canibele lor, știi că această persoană merită ascultă. Care este motivul pentru care următorul nostru interviu video nu are altceva decât Dave Wilson.

Dave Wilson este unul dintre fondatorii de caneluri de razorizare și renumite în lumea americană de câine. În interviul de două ore, Wilson vorbește despre cât de greu a fost să-și stabilească linia de sânge. Și cum American Bully Kennel Club (ABKC) a venit.

El se referă, de asemenea, asupra modului în care ABKC a ajutat la lupta împotriva concepțiilor greșite de urât împotriva rasei americane de agresiune. Videoclipul este un tratament pentru toți fanii câinilor bully care caută o modalitate de a îmbunătăți rasa. Vă putem asigura că nu veți regreta vizionarea acestei discuții.

Dave Wilson la discuții bully cu gropi Zeb
Dave Wilson este unul dintre fondatorii de benzi de ras margine.

6. Larry Duran

Știați că rasa de câine americană a fost produsă prin reproducere American Staffordshire Terriers și American Pit Bull Terrier la Buldog Tipuri de rase? Sau că rasa americană de agresiune trebuia să fie un câine de familie?

Este bine dacă nu ai făcut-o. Dar, dacă doriți o discuție detaliată a interviului despre bullieri americani, atunci trebuie să auziți ce Larry Duran trebuie să spună. Duran este ceva de un istoric renumit când vine vorba de agresori și el este președintele clubului de kennel bully (BKC).

În videoclip, el vorbește despre modul în care BKC a intrat în existență și cum au ajuns să aranjeze cele mai mari emisiuni de bully din timpul său. De asemenea, el menționează modul în care rasa de câine bully sa schimbat și a evoluat de-a lungul anilor și ce implicații care pot avea pentru crescătorii viitoare. Această lecție de istorie teribilă a unui interviu merită ascultă de toți fanii bully americani.

7. Danny Cervantess

În continuare, noi " Danny Cervantes`s Interviul efectuat de către Bully Girl Magazine. Danny este fondatorul navelor 2NNunBulls, situat în New Jersey. Oricine este interesat de XL și Bullies american standard trebuie să audă acest interviu pentru că este ceea ce Danny se specializează.

El și-a început călătoria de reproducere ca un singur tată al celor trei fete. El a vrut un loc de muncă care să-și adapteze interesele și pasiunile, și cum a venit să-și dea seama de visul de câini de reproducere. Cervantes se referă, de asemenea, la dieta câinilor săi și cum îl comută uneori, astfel încât agresorii să rămână fără probleme de sănătate.

În ansamblu, Cervantes oferă un interviu grijuliu și cinstit despre plăcerile lui și nu-i place. Și, el recomandă tuturor crescătorilor viitoare să fie umili, concentrați și consecvenți. Cervantes evidențiază ceea ce este necesar pentru a fi cel mai bun în orice domeniu - sportivitate. Acest interviu este plin de înțelepciune pentru viitorii crescători de bătăi cu vise de măreție.

8. Og China Boy cu Eddie Bonilla

Unii oameni spun Og China Boy este un câine de milion de dolari. Eddie Bonilla, proprietarul său, spune că China Boy a intrat în existență prin combinarea agresorilor americani, exotici și de buzunar.

Nu există nici o dispută de la China Boy este un concurent puternic în rasa bully, iar el a făcut proprietarul său 200.000 de taxe de studii. Care este destul de senzațională. Se pare că Eddie știe un lucru bun când îl vede și asta de ce l-am inclus în lista noastră de mega.

Eddie Bonilla rulează 038 bullyz cu soția sa, Jennifer, și sa ridicat la faima cu China Boy. În interviu, Bonilla vorbește în detaliu despre modul în care a ajuns să obțină China Boy și cum a schimbat viața. El se concentrează, de asemenea, asupra modului în care comunitatea americană bully devine greșită și cum încearcă să combată acest lucru. Interviul Bonilla va apela la fanii americani bully, care sunt toate despre linii de sus și înălțimea scurtă.

Og China Boy cu Eddie Bonilla
Eddie Bonlail`s Og China Boy este un câine de milioane de dolari!

9. Jesse Sloop - trenul ABKC Grch Soul

Continuând cu tradiția noastră de agresori faimoși și proprietarii lor, următoarele caracteristici de interviu Jesse Sloop de bullyinnovare. Conversația începe cu modul în care Jesse a reușit să obțină un bully ca un tren suflet și cum a ajutat la propulsarea bullyinnovării. În mod surprinzător, Jesse a devenit un crescător american de agresiune, pentru a ajuta la depășirea imaginii rele pe care unii o au despre rasă.

Acest interviu este perceptiv și o must-citit pentru oricine dorește să înceapă mici în arena de reproducere. Este o citire utilă, deoarece Jesse acoperă detalii precum dietele câinilor și cum se schimbă popularitatea bully. Mai ales în Carolina de Nord, unde oamenii se concentrează acum mai mult pe câinii atletici.

Există, de asemenea, sfaturi benefice pentru crescătorii potențiali, în cele din urmă, care subliniază importanța muncii de calitate. Nu este dimensiunea canisei care contează, Jesse sfătuiește, dar lucrarea pe care ați pus-o.

10. Cody Blackburn cu CBF

Unul dintre cele mai bune lucruri despre comunitatea americană bully este că include oameni de toate vârstele. Nu am uitat tinerii aspiranți care visează să devină crescători renumiți într-o zi.

Acesta este motivul pentru care următorul nostru interviu prezintă sânge nou sub formă de Cody Blackburn din fermele de bulver Carolina (CBF). Cody și-a început călătoria de reproducere înapoi în 2009 și nu sa uitat înapoi. Încet, dar sigur, el și-a făcut drumul spre succes.

Acum, CBF este proprietarul mândru al multor câini celebri, șeful dintre ei fiind MO` BANE. MO` Banks nu este doar un campion ABKC, dar el este, de asemenea, singurul campion bully pentru a fi distrus alți trei campioni. În interviu, Cody cronicizează călătoria sa de la prima zi la modul în care a reușit să-și schimbe norocul în jurul său și să construiască CBF de la pământ. În opinia noastră, acest interviu ar putea beneficia de tineri și bătrâni - nu există limită de vârstă pentru sfaturi bune.

11. Interviu cu Bully American Club Kennel Show Participanii

American Bully Kennel Club Afișarea 2018 a avut loc în Marea Britanie, iar acest interviu video se ridică aproape și personal cu organizatorii, participanții și judecătorii.

Dacă sunteți un entuziast american de agresiune, dar nu locuiți în SUA, atunci ar trebui să încercați acest videoclip. Un corespondent al SmartBreepertV face o treabă excelentă de a evidenția toate cele mai bune calități ale rasei agresive.

Willy Bryne - Organizatorul spectacolului vorbește despre modul în care spectacolul ABKC a dat proprietarilor de câini și crescătorilor în Marea Britanie o șansă unică de a-și prezenta bătăliile, pentru că mai devreme nu a existat o astfel de platformă. Videoclipul are, de asemenea, o discuție cu judecătorii spectacolului care oferă o perspectivă valoroasă asupra trăsăturilor de însoțitor al câinelui american. Acest interviu video poate aduce beneficii fanilor internaționali ai bullierii americani și le-a oferit ceva de așteptat în țările lor.

Clubul Kennel Kennel american a dat proprietarilor de câini și crescătorilor o șansă de a-și prezenta bătăușii în timpul unui moment în care nu a existat o astfel de platformă.

12. A trăi cu bully american

Fred Duran din canisele Primoline este un alt nume de sus și vine în cercurile americane bully. El a fost în afacere timp de 10 ani, și îl puteți vedea împărtășind cunoștințele sale în acest videoclip dogumentar.

Fred aruncă lumină asupra diferitelor aspecte comportamentale ale unei personalități americane de bully. El menționează, de asemenea, modul în care sunt în siguranță aglomerări în jurul copiilor. Încurajăm toți crescătorii potențiali confuzi cu privire la afacerea bully pentru a viziona. De ce întrebați? Pentru că asta se străduiase la începutul misiunii sale.

Fred va mâncărui informații despre modul în care folosește o socializare constantă pentru a-și păstra câinii fericiți. Această parte a interviului este relevantă pentru crescătorii care doresc să-și familiarizeze câinii cu ieșiri și să iasă în mulțime. În plus, acest lucru este, de asemenea, un ceas bun pentru persoanele care doresc să fie interesați de bullieri americani din aspectul de securitate.

13. Dave Wilson (Totul despre Bully American)

Dave Wilson are prea multe informații și experiență despre rasa americană de bully să apară pe lista noastră o singură dată.

Fiind unul dintre co-fondatorii ABKC, are o mulțime de înțelepciune pentru a împărtăși un fan bully american. Din tehnicile de reproducere la antrenament și îngrijire de rutină - Dave Wilson știe despre asta. În acest interviu special, el vorbește despre spectacolul ABKC premier deținut anual. Acest interviu este o necesitate, dacă doriți să aflați mai multe despre un loc pentru a vă arăta campionul dvs. bully.

Cu toate acestea, Wilson vorbește, de asemenea, despre standardele pe care judecătorii le iau în considerare cu privire la defectele concurenților bully. El subliniază modul în care procesul de judecată a evoluat și a obținut mai stricte în timp. Interviul este un ochi-deschizător pentru toți crescătorii americani bully.

14. Dave Wilson și Carlos CAPEDO

În acest interviu următor, puteți avea ocazia rară de a observa Dave Wilson și Asociația Mondială a Broadelor Carlos Cautedo împreună. Dave Wilson își dă opinia profesională cu privire la modul în care standardele americane de bully s-au dezvoltat în timp și cum continuă să se schimbe. El menționează, de asemenea, modul în care a apărut rasa bully cu o analiză specifică a diferitelor linii.

Ce ar trebui să ascultăm de interes în acest interviu, ceea ce spune Wilson despre standardele bully se concentrează pe unificarea aspectului rasei. Rasa americană de bully este în copilărie în comparație cu alte rase de câine, spune el, astfel încât standardele legate de rasa de bully se dezvoltă încă.

El se referă, de asemenea, asupra modului în care ABKC nu a ajuns la orice hotărâre finală despre forma finală sau privirea rasei agresive. Este o conversație fascinantă pentru orice crescător american de bătălie, care caută unii Claritate despre standarde.

Dave Wilson și Carlos CAPEDO
Dave Wilson este renumit în lumea americană de câine!

15. Kennels bossy

Acest viitor interviu aduce o perspectivă suplimentară de sex feminin asupra armei americane de reproducere.

Kat (Proprietarul Kennels Bossy) vorbește cu un câine mare vorbesc în acest podcast despre o varietate de lucruri. Ea este un expert pe bătăușii frumos colorați și perfect chișuri. De asemenea, nu este nimic mai scurt de un rockstar pe social media, cu ea urmând în milioane.

Ea vorbește despre cum a început să înceapă în afacerea de reproducere în 2009, când era la facultate. A început mic cu Pet Pit Pit Bull & Gigi` și acum are jucători NBA și NFL în clientela ei. Dacă sunteți un fan al împuternicirii feminine în toate categoriile vieții, atunci nu ratați această discuție. În plus, este, de asemenea, o mare oportunitate pentru crescători să învețe despre cum să lupte împotriva negativității și a presei proaste.

16. Aaron Lee cu bully britanic TV

Britannia Bullies proprietar, Aaron Lee ajută la aducerea unor arome internaționale la colecția noastră de interviuri americane de interviuri. Aaron începe conversația vorbind despre cum a început să înceapă când sa îndrăgostit de câinele albastru al prietenilor lui. Cu toate acestea, punctul de întoarcere pivot al vieții sale, când a decis să devină un crescător de bătăi, a venit când a urmat spectacolul AKBC.

Ceea ce ascultătorii de intrigi este faptul că el nu a avut niciodată intenția sau dorința de a deveni un crescător. Cu toate acestea, când și-a cumpărat primul bully american, el a continuat să dorească să obțină mai mult. Interesul său față de rasă a crescut într-un punct în care a devenit o pasiune.

Văzând vorbind despre Aaron despre dragostea sa pentru rasa de agresiune este un tratament pentru că este atât de distractiv. Este, de asemenea, benefic pentru toți fanii internaționali ai bully-ului american. Discuția lui poate ajuta alți crescători viitoare din Marea Britanie dacă se gândesc la modalitățile de a începe.

17. Ty lumley de canioane duble l

Ty Lumley a stabilit canioane dublu l în 2005, și el a venit o cale lungă de atunci. Interviul său include detalii captivante despre povestea sa. De exemplu, cum a crescut cu câini de rasă agresivă. El a fost în cele din urmă capabil să obțină un terrier american Pit Bull atunci când a împlinit 21 de ani. Dragostea lui pentru bătăușii americani a început când a văzut o imagine a lui Juan Gotty pe Internet.

Unul dintre detaliile mai interesante despre interviul lui Ty este ceea ce spune el despre eșecuri. Se uită la eșecurile altora ca un fel de mentor - îi sfătuiește ce să evite.

Dar principalul motiv pentru care ar trebui să luați o clipă pentru a afla despre Ty este că el devine un judecător respectat la emisiuni bully. Dacă sunteți în căutarea de sfaturi și trucuri despre cum să câștigați la o competiție bully americană, atunci tu ești tipul tău.

18. Bullys Muscetone

Bashar Daoud de bullys Muscetone este un nume foarte faimos în cercurile americane de reproducere. Afacerea sa merită o estimare de 1.000.000 de dolari, iar oamenii se referă la el ca fiind cel mai bogat crescător american de agresiune.

Acum avem atenția dvs? Bullys musculeton este în Michigan, SUA și este vorba despre creșterea câinilor americani de club de club american cu capete mari și o structură osoasă uimitoare. Bashar recomandă crescătorii să se înconjoare cu oameni care fac ceea ce spun ei.

El îi îndeamnă, de asemenea, pe alții să rămână departe de negativitatea minuțioasă în viață și de social media. Cea mai bună parte a interviului este locul în care vorbește despre dificultățile financiare pe care unele crescători le pot confrunta. Vârful lui este de a Creați o fereastră de cinci ani și uitați de profiturile pentru acea perioadă. Bashar ajută, de asemenea, să clarifică unele dintre miturile din jurul câinilor Dax și multe altele. Discuția video este insightful și util pentru toți crescătorii viitori.

19. Vorbiți bully cu gropi Zeb

Îl iubim când Zeb gropi iar Dave Wilson se întâlnesc pentru a crea un dialog american de bully, spre deosebire de oricare altul. Și asta e exact ceea ce face acest interviu. Acesta conține Dave Wilson, discutând razorii margini în profunzime, dar nu este de ce acest interviu a făcut mega-lista noastră. Noi sfătuiți foarte mult ca fanii americani să urmărească acest interviu deoarece discută subiectul BSL.

Legislația specifică BSL sau rasă funcționează pentru a interzice sau restricționa anumite rase de câini sub prezumția că astfel de câini sunt periculoși. BSL acoperă rasele ca terrierii de taur Pit, terrierii americani Staffordshire și orice combinație a rasei de bătălie care seamănă cu un taur de pit.

Nu numai că BSL este un subiect controversat, dar este, de asemenea, un subiect pe care fiecare proprietar al bully american și crescător ar trebui să fie conștienți de. Acest interviu depășește o mare lungime pentru a clarifica problema BSL și modul în care comunitatea americană bully poate lupta cu legislația de a se ține.

20. DDK-9 cu discuții mari de câine

Dynasty Dark K9`s & # 8216; Hulk` este cel mai mare câine din lume și proprietarul său Marlon este unul dintre cei mai faimoși crescători de câini mari. Marlon rulează dinastia întunecată K9S (DDK), iar agresorii săi americani nu sunt nimic de lucru de artă. El leagă povestea lui interesantă și a lui Rags-to-Riches în interviul său și cum Hulk a ajuns să devină o senzație de internet peste noapte.

Marlon posedă cunoștințe profunde și instincte despre rasa americană de agresiune. El nu este timid să-și împărtășească începuturile umile și cum a venit cu ideea de antrenament și de a reproduce bătăuși. Este un interviu angajat care poate aduce beneficii tuturor fanilor de bătăuși americani.

Marlon, spre deosebire de celelalte crescători prezentate pe lista noastră, nu au nici un mentor sau ajutor. In schimb, el sa bazat pe instinctele sale și și-a făcut drumul spre vârf cu determinare. Vă garantăm că nu veți regreta un minut care să-și asculte interviul.

21. Angel Huffman - Double Line Line Bulls

Angel Hffman de tauri cu linie dublă chat-uri cu revista fetiței bully, în acest interviu, despre toate lucrurile bully.

El a fost în afacerea americană de reproducere din 2012 și se ocupă de bullii de buzunar și de tip standard. Huffman vorbește despre modul în care interesul său a crescut când a văzut câinele de campion al prietenului său - Leroy Brown. Huffman împărtășește, de asemenea, câteva dintre sfaturile și trucurile sale ca crescător, începând cu felul de dietă pe care o folosește pentru câinii lui. Are regimuri diferite de dietă pentru a arăta câini și câini de reproducere.

Câinii lui sunt toți din linia de sânge a Marelui Campion, Dax. Strategia inițială Huffman în afaceri, concentrată în întregime pe reproducere pentru a obține o anumită aspect. Și asta este ceea ce el consiliază și a venit crescătorii să facă și ei. În timp ce interviul nu este foarte lung, este plin de sfaturi pentru viitorii crescători, în special.

22. Dogman Tha Great

Dogman (nu numele său real, desigur) deține un total de aproximativ 21 de bătăuși americani de înaltă pedigree. Și sunt toate din linia de sânge faimoasă din lume. Să nu mai vorbim, cinci dintre bătăușii săi sunt campioni.

El este pe drumul său către americanul bully crescător Stardom, și unul dintre motivele pentru care interviul său face parte din colecția noastră.

Unul dintre lucrurile pe care le evidențiază în interviu este modul în care încearcă să lupte împotriva denaturării înșelătorilor americani. El este, de asemenea, interesat să primească oameni autentici implicați în comunitatea bully, să promoveze bătăușii într-o lumină pozitivă.

23. Gary "Doc" Moore

Gary Moore de nanneluri de la Greyline, adaugă un nou unghi pentru lumea americană de reproducere cu interviul său. El începe de la interviu afirmând că bullierii americani sunt pasiunea lui și că nu este în ea pentru bani. Își rupe bătăușii săi pentru a produce trăsături de însoțire de înaltă calitate. Perspectiva lui este cu siguranță unică în lumea bully.

El vorbește, de asemenea, despre planurile sale de îmbunătățire a mașinii de bătăuși americani. Deși, pentru noi, cea mai bună parte a interviului este locul în care el aruncă lumină despre cum să creeze o linie de sânge.

Moore îi cheamă pe oameni care încearcă să-și creeze linii de sânge prin achiziționarea câinilor de la diferiți crescători. El explică faptul că procesul durează cel puțin patru generații de câini și că are nevoie de cultivare atentă. Dacă sunteți în căutarea liniilor de sânge americane și ceea ce implică, atunci acesta este interviul pentru dvs.

24. Jay-R `oricând` Gonzales

Jay-r gonzales este un crescător american american, în Filipine. El locuiește în Manila și a făcut un nume pentru el însuși acolo. Un strigăt pentru toți fanii americani bully din Filipine, pentru că acest interviu este pentru tine.

Gonzales a fost în afacerea de reproducere timp de șapte ani, și din acel moment se ridică pe insuri și outs, prin încercare și eroare. El nu reține să-și împărtășească greșelile și eșecurile și să răspundă la toate întrebările cu Candor.

Pentru toți cei care sunt interesați să cumpere un bully american în Filipine, trebuie să vizionați acest videoclip. Gonzales vorbește în detaliu despre ce greșeli pot face cumpărătorii noi atunci când cumpără bătăi și cum le poate afecta mai târziu. El îi sfătuiește pe toți cumpărătorii să rămână strict la crescătorii legitimi și să evite orice opțiune pe baza ideii de reducere.

25. Alex - Kennels TP

Ultimul interviu pe care l-am aliniat pentru dvs. Caracteristicile proprietarului TP Kennels ", Alex. Născut și crescută în New Jersey, Alex începe interviul vorbind despre cât de recunoscător este că este capabil să facă ceea ce face el.

Alex este unul dintre multele crescători autentici acolo, care sunt căutând modalități de a lupta împotriva reputației, oamenii cred că bully-ul american Are. El își ia în mod regulat câinii în public pentru a arăta oamenilor cât de blând a fost cu adevărat rasa americană.

Alex, de asemenea, vorbește deschis despre modul în care crescătorii și manipulatorii pot avea o mare parte pentru a juca în modul în care se comportă un bully. Dacă un câine afișează agresivitatea, are mai mult de-a face cu manipulatorul și mai puțin de a face cu câinele însuși. Acest interviu este un tratament pentru toți, în special cei care doresc să vadă bullieri americani afișați într-o lumină pozitivă.

American Bully Interviuri - Întrebări frecvente

Dacă sunteți încă confuzi sau aveți câteva întrebări despre rasa americană de bully, asigurați-vă că treceți prin inteplele pe care le-am lăsat pentru dvs.

Cât de mult este un câine american de agresiune?

În medie, cumpărarea unui bully american poate costa oriunde de la 1500 la 5000 $. Cu toate acestea, prețurile pot fluctua și se deplasează deasupra sau sub acel interval. Înainte de a încerca să afli cât de mult costă un câine american de câine, există câteva lucruri pe care trebuie să le luați în considerare. De exemplu, prețul unui bully american va varia în funcție de tipul de câine pe care îl doriți.

Un câine de spectacol va costa considerabil mai mult decât un bully doriți să păstrați ca un animal de companie. Prețul stocului de creștere american va depinde de linia câinelui. Clasa unui bully american va afecta, de asemenea, prețul factor. După clasă, înțelegem dacă doriți un bully clasic, standard, buzunar sau XL American.

După ce a spus că, motivul pentru care doriți să cumpărați un bully american va decide prețul pe care îl plătiți pentru unul. De asemenea, vă sfătuim să cercetați cu atenție orice sursă sau canisa pe care o alegeți să o cumpărați de la. Uneori crescătorii pot cere un preț exagerat chiar și atunci când bully nu este de calitate superioară.

Prețul bulver american
Prețul mediu al unui bully american variază de la 1500 la 5000 $.

Ce este un bully standard?

Un bully american standard este recunoscut de corpul său muscular, structura osoasă și capul larg, blocat. Corpul unui bully american standard trebuie să fie compact, deși dimensiunea câinelui poate varia între mare sau mediu. În afară de aceasta, bully american are toate trăsăturile unei rase de însoțitor.

Face un mare câine de familie, cu entuziasmul și dragostea vieții. Oamenii uneori greșesc bullieri americani, ca câini periculoși sau vicioși, dar exact opusul este adevărat. Sunt câini blânzi, care sunt prietenoși cu străinii și complet în siguranță în jurul copiilor.

Un bully standard Masculin poate măsura în jurul valorii de 17 până la 20 de centimetri la greabăn. Întrucât Femei sunt mai mici, măsurând 16 până la 19 inci la greabăn. Cu toate acestea, ABKC nu penalizează bullii americani standard, care sunt puternic musculați sau au un corp masiv, voluminos.

Ce este un bully american extrem?

Câinele american american este O variație a bully-ului american standard. Mulți entuziaști cu câini mari sunt interesați de rasa extrem de bully american. Acest tip de bully american câștigă popularitate datorită construirii sale masive. Aceasta diferă de rasa standard în structura maselor și a corpului.

Bulii extreme au o concentrație de masă mai mare, în comparație cu celelalte rase. Ei au, de asemenea, un cadru mai mare datorită oaselor lor groase. Dar, nu există o înălțime sau greutate setată pentru acest tip de rasă.

Bullierii americani extreme au, în general, o spate mai mare în comparație cu alte rase. Hocks (cunoscuți și ca posteriori) au tendința de a iesi mai mult, iar aspectul lor poate fi larg și în creștere.

Bullies american au probleme de sănătate?

Ca toate animalele și animalele de companie, bullierii americani pot dezvolta probleme de sănătate. În ciuda controverselor legate de sănătatea rasei, durata medie de viață a bully-ului american este între 10 și 12 ani, care este solidă pentru o rasă de dimensiune.

În afară de aceasta, unii bullieri americani pot dezvolta probleme cum ar fi Hip displazie sau dizplasi cotA. Dar acest lucru pare a fi o problemă comună în majoritatea câinilor de dimensiuni mari.

Uneori, cazuri mai complexe pot dezvolta demodicoză, care este un tip de mange. Este cauzată de o specie de acarieni și poate fi transferată de la o mamă la puii ei la etapa de îngrijire medicală. Cu toate acestea, acești acarieni nu provoacă probleme pentru marea majoritate a câinilor și există multe opțiuni de tratament disponibile.

Bullies american sunt câini minunați. Dacă le iubiți la fel de mult ca și noi, atunci ar trebui să verificați câteva dintre acestea Podcast-uri de instruire. Ele sunt sigur că vor trece timpul și puteți învăța un fapt interesant sau două!

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 25 Cele mai bune interviuri americane de bully - text, video & podcast-uri